Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο bourdela
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο bourdela
ΕΙΠΑ 5 με 6 ξερω εγω ....
φιλτατε δεν νομιζω να ειναι αυτη η ουσια του ζητηματος...για το ποιος ή οχι ειναι κλωνος...μη μπουμε σε τετοια μονοπατια, τη χανουμε τελειως (τη συζητηση)...μιλας ασχημα όμως ....
αλλα ξερεις τι περιμενω και δεν απανταω στις μαλακιες που γραφεις .... Περιμενω τον ALpula να παρει μια θεση Για το αν εισαι κλωνος η όχι ...
η ροδινη ηταν η μεσσαλινα??? :o α τη (μ)που-τανα
Ποιό κανονικό προφίλ ρε? Είσαι απόφοιτος τρελοκομείου? Έχεις πειραγμένο εγκέφαλο? Λες να είμαι παλιός να ήξερα την όλη κατάσταση και να έδωσα κινητά, φωτογραφίες, email κλπ σε μια που ήξερα τι ρόλο βαράει έτσι από μαζοχισμό?
Μήπως εσύ είσαι κλώνος της μαλακίας αυτοπροσώπως?
γι αυτο σ εχει εσενα στη μπλακ λιστ ;)Αφου οποτε μπαινει νεο κοριτσι εδω την ρωταω "μηπως εισαι η Ροδινη" ?
και αν απαντήσει, ναι είμαι η ροδινη ?Αφου οποτε μπαινει νεο κοριτσι εδω την ρωταω "μηπως εισαι η Ροδινη" ?
εγω σου εχω απαντησει σε αυτο που με ρωτησες,υποθετω οτι το εχεις δει.ρε ...δεν πας να γαμηθεις βλακα .... μιλα ωραια η αντε και γαμησου ηλιθιε ...
σε ποιον τα εδωσερς ? στη Ροδινη ? Σου ζητησε φωτο δηλαδή και τα εδωσες ? και ποιος σου φταιει τωρα ?
προφανος ριχνεις ευθύνες στο MOd .... αυτος ειπε ότι την συνταντησε ...... αλλα το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ......
ΤΟ ΘΕΜΑ είναι προσωπικο μεταξυ παλιων μελον,.,,....
ΑΝ εισαι νεος λοιπον κατσε στην ακρη και μη μιλας πολύ .... και ασε μας τωρα που εστειλε εσυ φωτο στη Rodinh me tην Ωραια σου φατσουλα .... πλακα μας κανεις και το παιζεις και εξυπνος ....
Aν ένα μέλος(εσύ δλδ) γνωρίζει 5-6 φαντάζεσαι πόσοι είναι στο σύνολο;
Κάνε τις αναγωγές σου και θα έρθεις στον αριθμό που είπα.
Δεν το έγραψες ακριβώς έτσι λοιπόν όπως το συμπληρώνεις τώρα.
Ο τρόπος που γράφτηκε άφηνε να εννοηθεί ότι είναι εκτίμηση και όχι γνώση.
Κ μια τέτοια εκτίμηση είναι εντελώς λάθος. Αυτό επεσήμανα.
Λίγη περισσότερη προσοχή και ψυχραιμία στον γραπτό λόγο που διαφέρει του προφορικού δεν θα βλάψει για την συνέχεια έστω κανέναν μας.
μας διευκρινιζεις ποιο ειναι το προσωπικο θεμα μεταξυ των παλιων μελων για να καταλαβουμεΤΟ ΘΕΜΑ είναι προσωπικο μεταξυ παλιων μελον,.,,....
ΑΝ εισαι νεος λοιπον κατσε στην ακρη και μη μιλας πολύ .... και ασε μας τωρα που εστειλε εσυ φωτο στη Rodinh me tην Ωραια σου φατσουλα .... πλακα μας κανεις και το παιζεις και εξυπνος ....
εγω σου εχω απαντησει σε αυτο που με ρωτησες,υποθετω οτι το εχεις δει.
Επίσης θα σε παρακαλουσα να μην κανεις και εσυ τον δικογορο του mod γιατι και εγω και ο Αγιος και όλοι μας άλλο πράγμα λεμέ και εσυ εχεις κολήσει αν ειναι κλωνος ή όχι!
α μονο εγω ειμαι λάθος,μονο εγω τα χώνω??ο κλωνος είναι σποντα βρε Alpoyla ...δεν εστιαζω στον κλωνο ...και στη τελικη είναι δεν είναι δεν μου καιγετε καρφακι απλα να μιλαει καλυτερα γιατι θα παει αλλου το πραγμα και είναι μαλακια και μονο που το λεω ...
ημαστε σε ένα σαιτ που αντι να καβλαντιζουμε τσακωνόμαστε για της εκδιδόμενες ...
Ακου να σου πω για τον δικηγορο ...
Δεν είμαι δικηγόρος κανενος ..... αν τον ξερω τον Mod ...Ναι τον ξερω απως ξαρω και ξερεις αλλα 20 ατομα αλλα αν αυτή τη στιγμη εκανε αυτος τη μαλακια , θα του τα εχωνα όχι μονο εδώ και εξω από εδώ ...
Σε αυτή τη φαση εισαι λιγο ποιο πολύ λαθος εσυ ...
εχετε προσωπικα και φυλατε ποτε θα κανει ο άλλος τη μαλακια για να σταυρωσετε ....
Ολος αυτος ο ντορος που γινετε δεν είναι η ενημερωση του Mod αλλα η στοχοποιηση του MOd .... και το σταυρωμα του ....
δεν είμαι δικηγόρος λοιπον , προσπαθω να είμαι σωστος και ψαξε και ρωτα από κορίτσια μεχρι μελη αν εχουν να πουν μια πουστια από παρτη μου ....
πιπέρι