Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ΕΙΠΑ 5 με 6 ξερω εγω ....  

Aν ένα μέλος(εσύ δλδ) γνωρίζει 5-6 φαντάζεσαι πόσοι είναι στο σύνολο;
Κάνε τις αναγωγές σου και θα έρθεις στον αριθμό που είπα.
Δεν το έγραψες ακριβώς έτσι λοιπόν όπως το συμπληρώνεις τώρα.
Ο τρόπος που γράφτηκε άφηνε να εννοηθεί ότι είναι εκτίμηση και όχι γνώση.
Κ μια τέτοια εκτίμηση είναι εντελώς λάθος. Αυτό επεσήμανα.

Λίγη περισσότερη προσοχή και ψυχραιμία στον γραπτό λόγο που διαφέρει του προφορικού δεν θα βλάψει για την συνέχεια έστω κανέναν μας.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
μιλας ασχημα όμως ....

αλλα ξερεις τι περιμενω και δεν απανταω στις μαλακιες που γραφεις .... Περιμενω τον ALpula να παρει μια θεση Για το αν εισαι κλωνος η όχι ...
φιλτατε δεν νομιζω να ειναι αυτη η ουσια του ζητηματος...για το ποιος ή οχι ειναι κλωνος...μη μπουμε σε τετοια μονοπατια, τη χανουμε τελειως (τη συζητηση)...

Επισκέπτης
Αφου οποτε μπαινει νεο κοριτσι εδω  την ρωταω  "μηπως εισαι η Ροδινη" ?

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Ποιό κανονικό προφίλ ρε? Είσαι απόφοιτος τρελοκομείου? Έχεις πειραγμένο εγκέφαλο? Λες να είμαι παλιός να ήξερα την όλη κατάσταση και να έδωσα κινητά, φωτογραφίες, email κλπ σε μια που ήξερα τι ρόλο βαράει έτσι από μαζοχισμό?

Μήπως εσύ είσαι κλώνος της μαλακίας αυτοπροσώπως?

ρε ...δεν πας να γαμηθεις βλακα .... μιλα ωραια η αντε και γαμησου ηλιθιε ...

σε ποιον τα εδωσερς ? στη Ροδινη ? Σου ζητησε φωτο δηλαδή και τα εδωσες ? και ποιος σου φταιει τωρα ?

προφανος ριχνεις ευθύνες στο MOd .... αυτος ειπε ότι την συνταντησε ...... αλλα το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ......

ΤΟ ΘΕΜΑ είναι προσωπικο μεταξυ παλιων μελον,.,,....

ΑΝ εισαι νεος λοιπον κατσε στην ακρη και μη μιλας πολύ .... και ασε μας τωρα που εστειλε εσυ φωτο στη Rodinh me tην Ωραια σου φατσουλα .... πλακα μας κανεις και το παιζεις και εξυπνος ....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
ρε ...δεν πας να γαμηθεις βλακα .... μιλα ωραια η αντε και γαμησου ηλιθιε ...

σε ποιον τα εδωσερς ? στη Ροδινη ? Σου ζητησε φωτο δηλαδή και τα εδωσες ? και ποιος σου φταιει τωρα ?

προφανος ριχνεις ευθύνες στο MOd .... αυτος ειπε ότι την συνταντησε ...... αλλα το θεμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ......

ΑΝ εισαι νεος λοιπον κατσε στην ακρη και μη μιλας πολύ .... και ασε μας τωρα που εστειλε εσυ φωτο στη Rodinh me tην Ωραια σου φατσουλα .... πλακα μας κανεις και το παιζεις και εξυπνος ....
εγω σου εχω απαντησει σε αυτο που με ρωτησες,υποθετω οτι το εχεις δει.
Επίσης  θα σε παρακαλουσα να μην κανεις και εσυ τον δικογορο του mod γιατι και εγω και ο Αγιος και όλοι μας άλλο πράγμα λεμέ και εσυ εχεις κολήσει αν ειναι κλωνος ή όχι!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Aν ένα μέλος(εσύ δλδ) γνωρίζει 5-6 φαντάζεσαι πόσοι είναι στο σύνολο;
Κάνε τις αναγωγές σου και θα έρθεις στον αριθμό που είπα.
Δεν το έγραψες ακριβώς έτσι λοιπόν όπως το συμπληρώνεις τώρα.
Ο τρόπος που γράφτηκε άφηνε να εννοηθεί ότι είναι εκτίμηση και όχι γνώση.
Κ μια τέτοια εκτίμηση είναι εντελώς λάθος. Αυτό επεσήμανα.

Λίγη περισσότερη προσοχή και ψυχραιμία στον γραπτό λόγο που διαφέρει του προφορικού δεν θα βλάψει για την συνέχεια έστω κανέναν μας.

:thumbsup: δεκτον

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.905
Πόντοι
206
Maxim Reality
Φωτο το πανω κεφαλη εστειλες ή το κατω???  :o

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
είπα στο μέλος dare να μην δείχνει με τόοσ παθος την συγκλιση του προς τους-τον mod γιατι εκτιθεται!

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εχει πανσέληνο σήμερα και τα νεύρα είναι τεντωμένα, αφήστε λίγο το φόρουμ να ηρεμήσετε μερικές ώρες και θα το δείτε πιο ψύχραιμα το θέμα όταν επανέλθετε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366

μας διευκρινιζεις ποιο ειναι το προσωπικο θεμα μεταξυ των παλιων μελων για να καταλαβουμε

ψυχραιμια....η παλαιοτητα δεν δινει σε κανεναν επιπλεον δικαιωματα εκφρασης λογου

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
εγω σου εχω απαντησει σε αυτο που με ρωτησες,υποθετω οτι το εχεις δει.
Επίσης  θα σε παρακαλουσα να μην κανεις και εσυ τον δικογορο του mod γιατι και εγω και ο Αγιος και όλοι μας άλλο πράγμα λεμέ και εσυ εχεις κολήσει αν ειναι κλωνος ή όχι!

ο κλωνος είναι σποντα βρε Alpoyla ...δεν εστιαζω στον κλωνο ...και στη τελικη είναι δεν είναι δεν μου καιγετε καρφακι απλα να μιλαει καλυτερα γιατι θα παει αλλου το πραγμα και είναι μαλακια και μονο που το λεω ...

ημαστε σε ένα σαιτ που αντι να καβλαντιζουμε τσακωνόμαστε για της εκδιδόμενες ...

Ακου να σου πω για τον δικηγορο ...

Δεν είμαι δικηγόρος κανενος ..... αν τον ξερω τον Mod ...Ναι τον ξερω απως ξαρω και ξερεις αλλα 20 ατομα αλλα αν αυτή τη στιγμη εκανε αυτος τη μαλακια , θα του τα εχωνα όχι μονο εδώ και εξω από εδώ ...

Σε αυτή τη φαση εισαι λιγο ποιο πολύ λαθος εσυ ...
εχετε προσωπικα και φυλατε ποτε θα κανει ο άλλος τη μαλακια για να σταυρωσετε ....

Ολος αυτος ο ντορος που γινετε δεν είναι η ενημερωση του Mod αλλα η στοχοποιηση του MOd .... και το σταυρωμα του ....

δεν είμαι δικηγόρος λοιπον , προσπαθω να είμαι σωστος  και ψαξε και ρωτα από κορίτσια μεχρι μελη αν εχουν να πουν μια πουστια από παρτη μου ....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συγνωμη αυτή είναι που νομίζει οτι ειναι πράκτωρ fbi cia κι έτσι?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
ο κλωνος είναι σποντα βρε Alpoyla ...δεν εστιαζω στον κλωνο ...και στη τελικη είναι δεν είναι δεν μου καιγετε καρφακι απλα να μιλαει καλυτερα γιατι θα παει αλλου το πραγμα και είναι μαλακια και μονο που το λεω ...

ημαστε σε ένα σαιτ που αντι να καβλαντιζουμε τσακωνόμαστε για της εκδιδόμενες ...

Ακου να σου πω για τον δικηγορο ...

Δεν είμαι δικηγόρος κανενος ..... αν τον ξερω τον Mod ...Ναι τον ξερω απως ξαρω και ξερεις αλλα 20 ατομα αλλα αν αυτή τη στιγμη εκανε αυτος τη μαλακια , θα του τα εχωνα όχι μονο εδώ και εξω από εδώ ...

Σε αυτή τη φαση εισαι λιγο ποιο πολύ λαθος εσυ ...
εχετε προσωπικα και φυλατε ποτε θα κανει ο άλλος τη μαλακια για να σταυρωσετε ....

Ολος αυτος ο ντορος που γινετε δεν είναι η ενημερωση του Mod αλλα η στοχοποιηση του MOd .... και το σταυρωμα του ....

δεν είμαι δικηγόρος λοιπον , προσπαθω να είμαι σωστος  και ψαξε και ρωτα από κορίτσια μεχρι μελη αν εχουν να πουν μια πουστια από παρτη μου ....
α μονο εγω ειμαι λάθος,μονο εγω τα χώνω??
πως πήρα πρέφα και μερικους ακόμα και μάλιστα εξαιρετα μέλη?
Επίσης που αναφέρθηκε οτι εχω προσωπικα μαζι του και τον περιμενα στην γωνία?
Λες πολλά που δεν εχουμε πει και εκτιθεσαι!
μάλλον πλανάσαι πλάνην οικτρά σε κάποια πράγματα,το να στοχοποιεις μονο εμενα για την επίθεση δεν ειναι σωστό,ασε και ξερω που το πας.
Επεσες σε ενα λαθος όταν αναφερθηκες στην παλαιοτητα
το μαζεψες
Σου απανατησα σε μακροσκελες post και αντ'απαντησες σε 2 προτασεις,τις άλλες γαργάρα,επειδη λοιπόν πολυ κο κο και απο την ταμπακιερα όπως ειπε και ενα φιλςο τίποτα,εχε την αποψη σου να εχω την δικια μου!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

ρε alpula ... το πιστευεις αυτό πραγματικα ?  μη γινεσε γραφικος .... εχουμε μιλησει και σε πμ παλαιοτερα ... θυμασε για ποιο θεμα ..

Αυτόν παρατατος .... εσυ δεν μπορεις ουτε γιοα πλακα να λες ότι είμαι κλωνος ... σοβαρεψου  ;)

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom