Διαβαζοντας τις 3 τελευταιες σελιδες θα ηθελα να ενημερωσω ότι -
Ο αποτερος σκοπος αυτης της κοπελας είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ τωρα !!!
Δηλαδη να γινετε ντορος γυρω από το ονομα της ,,,, Θεωρω ότι καυλωνει να διαβαζει τις ιντρικες γυρω από το ονομα Ροδινη selena - Μεσσαλινα κλπ κλπ.
Το παραξενο δε είναι οτι η ψυχασθενια και η τρελα για εμενα δεν είναι δικια της αλλα δικια μας και λεω μας ... βαζοντας και τον ευτο μου μεσα για να μη πει καποιος ότι εγω θεωρούμε εξυπνος και αυτος χαζος.
Αφου η Ροδινη είναι όλα αυτά γιατι το ΠΜ της είναι γεματο όπως προαναφερθηκε ?????? ΑΠλη ερωτηση....
Ειχα σκοπο να πω κι αλλα αλλα βαριέμαι να κουρασω τα δάκτυλα μου για περισσοτερα απλα τελειώνοντας θα πω το εξης ....
η Ροδινη είναι υπαρκτο ατομο - εχει φωνη και χερια , ποδια κεφαλη , τα παντα ...
εχει ολο το πακετο που προαναφερθηκε και καλα κανει και κωλοβαραει σε ένα σαιτ που βρισκει τυπους να εκτονωσει τη τρελα της και την αγαμια της μαζι ....
ΚΛεινω λοιπον και λεω ότι εχει βρεθει με τουλάχιστον 5 - 5 ατομα από εδώ μεσα , ασχετα αν δεν βγαινουν να το πουν και στη τελικη είναι δικαιωματους.
Αν ερωτηθώ αν εγω την εχω συναντησει θα πω
όχι ..... αλλα ... εχω μιλησει στο τηλεφωνο σαν selena και η τρλεα παει περιπατο.