Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όχι. Το ένα πρόσωπο διατηρεί θέματα στο φόρουμ με τα διαχρονικά νικ του το άλλο όχι.
Εξάλλου αφού τις έχουμε συναντήσει και τις δυο κάποιοι μπορούμε να ξέρουμε.
Επίσης της μιας η παλαβομάρα της, είναι παρενέργεια άλλης ασθένειας, που την έχει δημόσια αποκαλύψει.
Εχω παντως την εντυπωση, ότι παρεξήγησες ποια εννοω ως "ετερη". Τελος παντων, enough said.

sbl

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εχω παντως την εντυπωση, ότι παρεξήγησες ποια εννοω ως "ετερη". Τελος παντων, enough said.

Για αυτό ζήτησα διευκρίνηση αρχικά φίλε μου.

Αν τώρα καταλαβαίνω καλύτερα ίσως, ήμουν σαφής βέβαια. Όλο το modus operandi εκεί καταλήγει.
Κάτι τέτοια εσείς οι νομικοί τα έχετε για πλάκα άλλωστε.
Τέλος από μένα για το θέμα. Καλή συνέχεια στην ενημέρωση/πληροφόρηση σε όλους σας.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Διαβαζοντας τις 3 τελευταιες σελιδες θα ηθελα να ενημερωσω ότι -

Ο αποτερος σκοπος αυτης της κοπελας είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ τωρα !!!

Δηλαδη να γινετε ντορος γυρω από το ονομα της ,,,, Θεωρω ότι καυλωνει να διαβαζει τις ιντρικες γυρω από το ονομα Ροδινη selena - Μεσσαλινα κλπ κλπ.

Το παραξενο δε είναι οτι η ψυχασθενια και η τρελα για εμενα δεν είναι δικια της αλλα δικια μας και λεω μας ... βαζοντας και τον ευτο μου μεσα για να μη πει καποιος ότι εγω θεωρούμε εξυπνος και αυτος χαζος.
Αφου η Ροδινη είναι όλα αυτά γιατι το ΠΜ της είναι γεματο όπως προαναφερθηκε ?????? ΑΠλη ερωτηση....  :idiot:

Ειχα σκοπο να πω κι αλλα αλλα βαριέμαι να κουρασω τα δάκτυλα μου για περισσοτερα απλα τελειώνοντας θα πω το εξης ....

η Ροδινη είναι υπαρκτο ατομο  - εχει φωνη και χερια , ποδια κεφαλη , τα παντα ...
εχει ολο το πακετο που προαναφερθηκε και καλα κανει και κωλοβαραει σε ένα σαιτ που βρισκει τυπους να εκτονωσει τη τρελα της και την αγαμια της μαζι ....
ΚΛεινω λοιπον και λεω ότι εχει βρεθει με τουλάχιστον 5 - 5 ατομα από εδώ μεσα , ασχετα αν δεν βγαινουν να το πουν και στη τελικη είναι δικαιωματους.
Αν ερωτηθώ αν εγω την εχω συναντησει θα πω όχι ..... αλλα ... εχω μιλησει στο τηλεφωνο σαν selena και η τρλεα παει περιπατο.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
εχουμε ξεφυγει τελειως εδώ μεσα ....  :s&m_2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μη σβήνεις αυτά που γράφουμε. Θα διαγραφώ εγώ και θα σβήσουν όλα. Θα το είχα κάνει ήδη αλλά περιμένω μήνυμα από ένα κορίτσι. Σου υπόσχομαι μέχρι αύριο θα έχω αυτοδιαγραφεί. Για να μη κουράζεσαι να σβήνεις την αλήθεια.

Έκανες φοβερή επίδειξη αντρισμού σαν μοντερέιτορ. Ανατρίχιασα. Δε θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου αλλά αν τυχόν και απειληθώ από την ψυχοπαθή θα αναζητήσω και τα δικά σου στοιχεία από τις αρχές. Να σε χαίρονται αυτοί που σε έβαλαν σε αυτό το πόστο.

Βρε φιλε, κατσε καλα. Σου φταιει ο μοντερατορ αν εσυ εστειλες ολα αυτα τα στοιχεια στο μωρο?  :think: Δεν εχεις εσυ λογικη οταν μια τανα σου ζηταει παραλογα πραγματα?

Αντε γιατι εχει παραγινει το κακο εδω μεσα να τα ρχινουμε σε αλλους για την δικη μας ηλιθιοτητα.

ΥΓ. Ενα αλλο μωρο που εχει θρεντ εδω μεσα μου εκανε ανακριση και ηθελε και φωτογραφιες για να μου κλεισει ραντεβου,.............και πηρε τα αρχιδια μου αλλα δεν καταλογιζω ευθηνες σε κανεναν ουτε σε αυτους που της τα εδωσαν και την πηδηξαν!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Βρε φιλε, κατσε καλα. Σου φταιει ο μοντερατορ αν εσυ εστειλες ολα αυτα τα στοιχεια στο μωρο?  :think: Δεν εχεις εσυ λογικη οταν μια τανα σου ζηταει παραλογα πραγματα?

Αντε γιατι εχει παραγινει το κακο εδω μεσα να τα ρχινουμε σε αλλους για την δικη μας ηλιθιοτητα.

ΥΓ. Ενα αλλο μωρο που εχει θρεντ εδω μεσα μου εκανε ανακριση και ηθελε και φωτογραφιες για να μου κλεισει ραντεβου,.............και πηρε τα αρχιδια μου αλλα δεν καταλογιζω ευθηνες σε κανεναν ουτε σε αυτους που της τα εδωσαν και την πηδηξαν!
Ποια τύπε?

pitabakes

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Διαβαζοντας τις 3 τελευταιες σελιδες θα ηθελα να ενημερωσω ότι -

Ο αποτερος σκοπος αυτης της κοπελας είναι ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ τωρα !!!

Δηλαδη να γινετε ντορος γυρω από το ονομα της ,,,, Θεωρω ότι καυλωνει να διαβαζει τις ιντρικες γυρω από το ονομα Ροδινη selena - Μεσσαλινα κλπ κλπ.

Το παραξενο δε είναι οτι η ψυχασθενια και η τρελα για εμενα δεν είναι δικια της αλλα δικια μας και λεω μας ... βαζοντας και τον ευτο μου μεσα για να μη πει καποιος ότι εγω θεωρούμε εξυπνος και αυτος χαζος.
Αφου η Ροδινη είναι όλα αυτά γιατι το ΠΜ της είναι γεματο όπως προαναφερθηκε ?????? ΑΠλη ερωτηση....  :idiot:

Ειχα σκοπο να πω κι αλλα αλλα βαριέμαι να κουρασω τα δάκτυλα μου για περισσοτερα απλα τελειώνοντας θα πω το εξης ....

η Ροδινη είναι υπαρκτο ατομο  - εχει φωνη και χερια , ποδια κεφαλη , τα παντα ...
εχει ολο το πακετο που προαναφερθηκε και καλα κανει και κωλοβαραει σε ένα σαιτ που βρισκει τυπους να εκτονωσει τη τρελα της και την αγαμια της μαζι ....
ΚΛεινω λοιπον και λεω ότι εχει βρεθει με τουλάχιστον 5 - 5 ατομα από εδώ μεσα , ασχετα αν δεν βγαινουν να το πουν και στη τελικη είναι δικαιωματους.
Αν ερωτηθώ αν εγω την εχω συναντησει θα πω όχι ..... αλλα ... εχω μιλησει στο τηλεφωνο σαν selena και η τρλεα παει περιπατο.

"Αφου η Ροδινη είναι όλα αυτά γιατι το ΠΜ της είναι γεματο όπως προαναφερθηκε ?????? ΑΠλη ερωτηση...."
γιατι κανεις μεχρι σημερα δεν ειχε ενημερωσει μηπως...?γιατι οταν εχεις δωσει καποια στοιχεια σου, φοβασαι... (μαλακια θα πει καποιος..., αλλα δεν υπαρχουν call girls που ζητανε φωτο γιατι ετσι λειτουργουν αυτες και μετα η συναντηση να γινεται κανονικα χωρις προβληματα και γενικα να απο κει και περα να υπαρχει μια χαρα συννενοηση?- εμενα μου εχει τυχει σε 2 περιπτωσεις απο το badoo..) η ελλειψη πληροφορησης για να καταληξω ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
κανε report,σου δίνει το δικαίωμα το forum απο μόνο του.

το μέλος guru(mod)μας εμπαίζει,σβήνει posts απροκάλυπτα χωρις να απαντάει επι της ουσίας,αφήνοντας κενά και δημιουργώντας ρήγματα μεταξύ άξιων μελών εδω και διαχείρισης.Αν αυτη είναι διαχειριση που θέλετε πάω πάσο αλλά να μας το πείτε.Σβηνω posts αλλα δεν απαντω στις κατηγορίες μάλλον δεν έγκειται στους ηθκούς κανόνες μιας κοινότητας.

Μην το λέτε...

Πάγια τακτική  εν γένει της διαχείρισης τους τελευταίους 3-4 μήνες.  :)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Θεωρώ ότι μέχρι τώρα έχουμε αναλωθεί σε ανούσιες "μονομαχίες" και έχουμε χάσει αρκετές ώρες δίχως λόγο... Αλλά για να δείτε τι καλός που είμαι και πόσο θέλω να προσφέρω σας βρήκα ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!  :dancing:

Πραγματική ανεξάρτητη και ελληνίδα!!! Με τη σειρά, όμως, μάγκες!!!  :rockon:

ΥΓ. Όποιος πάει, να αμολήσει και μετά μια κριτική και από εδώ!!!  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Θεωρώ ότι μέχρι τώρα έχουμε αναλωθεί σε ανούσιες "μονομαχίες" και έχουμε χάσει αρκετές ώρες δίχως λόγο... Αλλά για να δείτε τι καλός που είμαι και πόσο θέλω να προσφέρω σας βρήκα ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!  :dancing:

Πραγματική ανεξάρτητη και ελληνίδα!!! Με τη σειρά, όμως, μάγκες!!!  :rockon:

ΥΓ. Όποιος πάει, να αμολήσει και μετά μια κριτική και από εδώ!!!  :2funny:
Τρολαρεις????????????????

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
"Αφου η Ροδινη είναι όλα αυτά γιατι το ΠΜ της είναι γεματο όπως προαναφερθηκε ?????? ΑΠλη ερωτηση...."
γιατι κανεις μεχρι σημερα δεν ειχε ενημερωσει μηπως...?γιατι οταν εχεις δωσει καποια στοιχεια σου, φοβασαι... (μαλακια θα πει καποιος..., αλλα δεν υπαρχουν call girls που ζητανε φωτο γιατι ετσι λειτουργουν αυτες και μετα η συναντηση να γινεται κανονικα χωρις προβληματα και γενικα να απο κει και περα να υπαρχει μια χαρα συννενοηση?- εμενα μου εχει τυχει σε 2 περιπτωσεις απο το badoo..) η ελλειψη πληροφορησης για να καταληξω ειναι η απαντηση στο ερωτημα σου

Συγνωμη ρε φιλε .... αν η γκομενα σου ζηταει φωτογραφιες και εσυ τις στελνεις σου φταιει ο καθενας που δεν σε ενημερώνεις ότι ΜΠΟΡΕΙ να κανεισ και μαλακια ?
η περιμενουμε από τους ΜΟντερειτορ να μας πιανουν από το χερακι να μας λενε .... ναι ... όχι ...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Τωρα πιστευεις οτι αυτο ειναι το θεμα ή η συμπεριφορα?
τα διαβαζεις όλα τα posts?
βεβαια εχεις και ενα δίκιο,ορισμένα τα εσβησε,δεν βγαζει νοημα!
αλλα αν θες τα εχω,πες μου!

OP
OP
Maxim Reality

Maxim Reality

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Συγνωμη ρε φιλε .... αν η γκομενα σου ζηταει φωτογραφιες και εσυ τις στελνεις σου φταιει ο καθενας που δεν σε ενημερώνεις ότι ΜΠΟΡΕΙ να κανεισ και μαλακια ?
η περιμενουμε από τους ΜΟντερειτορ να μας πιανουν από το χερακι να μας λενε .... ναι ... όχι ...

Άστο έχεις χάσει επεισόδια και είσαι και εκτός θέματος. Τα είπαμε αυτά...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467

Εδώ είστε λίγο οφ σάιντ. Χειραγώγηση (στο ναι) από Μεσιέ, υπήρξε. Οπότε κάποια νέα, λιγότερο έμπειρα (ή απονήρευτα αν θέλετε) και συνάμα αφελή μελη, δύνανται να τον εμπιστεύτηκαν (λόγω αξιώματος) και να την πάτησαν ;)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
θελεις να απανατησω με απολυτη ειλικρινια ?

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Εδώ είστε λίγο οφ σάιντ. Χειραγώγηση (στο ναι) από Μεσιέ, υπήρξε. Οπότε κάποια νέα, λιγότερο έμπειρα (ή απονήρευτα αν θέλετε) και συνάμα αφελή μελη, δύνανται να τον εμπιστεύτηκαν (λόγω αξιώματος) και να την πάτησαν ;)

θα συμφωνησω .... αλλα και ο καθενας μας εχει και μια νοημοσυνη ...

pitabakes

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1

ρε φιλε...εδω φαινεται οτι το 90% δεν την εχει καν δει...οτι υπαρχει και ειναι τρελη θα σου πω εγω να συμφωνησω και μαζι σου, αν υπηρχε αυτη η ενημερωση απο πιο πριν δεν θα ειχαν γλυτωσει πολλοι?δεν λεω για τον συγκεκριμενο mod (αυτος υποτιθεται εχει παει) για τους τοσους αλλους που την πατησαν(-με)...και σου εξηγησα πριν τον λογο που καποιος μπορει να στειλει φωτογραφια και στον ξαναλεω: οταν υπαρχουν περιπτωσεις που οντως δουλευουν με αυτον τον τροπο , γιατι εσυ που το εχεις αποφασισει να στειλεις να μην στειλεις και σε αυτην ,μη εχοντας διαβασει τι εχει συστημα να κανει η συγκεκριμενη, στο σχετικο θεμα?
αν το ειχαν πει δεν θα ασχολιονταν τοσος κοσμος...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Άστο έχεις χάσει επεισόδια και είσαι και εκτός θέματος. Τα είπαμε αυτά...

εσυ ρε φιλε με 35 ποστ και εγγραφη προ ημερων εχεις τοσο μεγαλη αποψη και ξερεις το σαιτ και τον αλπουλα και εμενα και τον μοντεραιτορ και τον σαιντ ....????????????

μετρα μιλαμε για κλωνους ....

μαζι σου δεν εχω λογους να ξαναμιλησω η να απαντησω ... αν θελεις μπες με το κανονικο σου προφιλ να μιλησουμε και να κοιταζόμαστε στα ματια

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom