spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
σου ΞΑΝΑ απαντησα...Ελπίζω αυτό που λες να είναι εναλλακτικό χιούμορ γιατί ειδάλλως με ειρωνεύεσαι!!!
σου ΞΑΝΑ απαντησα...Ελπίζω αυτό που λες να είναι εναλλακτικό χιούμορ γιατί ειδάλλως με ειρωνεύεσαι!!!
καλά το πήγαινες αλλά κάπου μου τα χάλασες...
βεβαια το θεμα δεν ειναι η ροδινη,ειναι η αφορμή
μακάρι να μπορούσε να δικαιολογηθεί και ο ίδιος ο mod έτσι όπως τα λες εσυ...αλλά....Το θέμα βεβαίως και ΕΙΝΑΙ αυτή, διότι σαν ημίτρελλη που είναι, και έχεις εμπειρία από έτερη ημίτρελλη, ήταν βέβαιο ότι θα προκληθεί όλο αυτό το σκηνικό.
Όσο αξιοπιστος και αν μπορεί να είναι κάποιος όταν μπλέξει με αναξιόπιστους άλλους θα τον φάνε οι κότες μαζί με τα πίτουρα.
Εκεί είναι και το λάθος του μόντ πιθανόν, ο ενθουσιασμός του τον πρόδωσε, μιας και αφορούσε παντελώς αναξιόπιστο πρόσωπο.
Στην αντίθετη περίπτωση το λάθος θα ήταν εγκληματικό, διότι θα έπρεπε να είναι εντελώς επικίδυνος ως αδαής για τον εαυτό του πρωτιστως για να ταυτίσει οποιαδήποτε είδους συμφέροντα του με τα συμφέροντα της σύντομα εγκλείστου σε ψυχιατρική κλινική.
ΚΑι τέτοια δείγματα δεν έχει δώσει τόσα χρόνια μέσα στο site νομίζω.
Απλά πληρώνει λίγο ακριβά την βυζολαγνεία του.
Δηλαδη να θεωρήσουμε δεδομενο, ότι η "ετερη" ημιτρελλη, είναι οντως "ετερη"?Το θέμα βεβαίως και ΕΙΝΑΙ αυτή, διότι σαν ημίτρελλη που είναι, και έχεις εμπειρία από έτερη ημίτρελλη, ήταν βέβαιο ότι θα προκληθεί όλο αυτό το σκηνικό.
@SBL
Επιτέλους ένας άντρας ρε πούστη.
Το μόνο που δεν καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις είναι ότι αυτή με το συγκεκριμένο όνομα λέει ότι είναι πάνω από χρόνο. ΕΝΑΣ ευλογημένος δε βρέθηκε στη σελίδα που ανοίχτηκε να γράψει ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ συμβαίνει αυτό και αυτό?
Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα καλύφθηκαν πολλές απορίες μου και σε ευχαριστούμε όσοι μαλάκες την πατήσαμε.
μακάρι να μπορούσε να δικαιολογηθεί και ο ίδιος ο mod έτσι όπως τα λες εσυ...αλλά....
Δηλαδη να θεωρήσουμε δεδομενο, ότι η "ετερη" ημιτρελλη, είναι οντως "ετερη"?
χαχαχαχαχαχαχα
ρε τι διαβάζουμε?
τους απειλει??
οι φωτο που στέλνει ειναι δικες της?
σωστο και αυτοΕσένα δεν σε εχει απειλήσει η έτερη ημίτρελλη που αλλάζει διαρκώς ονόματα δλδ?
Τι σου κάνει εντύπωση;
Αλπούλα δεν πάω να δικαιολογήσω κανέναν σε καμμία περίπτωση, απλά γράφω πως τα βλέπω εγώ τα πράγματα με τα όσα μπορώ να γνωρίζω.
Το τι παίχτηκε ακριβώς δεν μπορώ να το ξέρω, βάζω κάτω πέντε δεδομένα και λέω μια γνώμη.
Αν το θέμα μας είναι "βαλτός" η "χαζός" πχ, ποντάρω στο "χαζός". Εγκληματικό είναι και αυτό για μοντ αλλωστε.
Αλλοι μπορεί να ποντάρουν στο "βαλτός" οκ δεκτό και κατανοητό.
Γιατι? Ειμαι σαφέστατος. Μηπως είναι το ιδιο προσωπο?Δεν κατάλαβα τι εννοείς
σιγα μην ασχοληθω κιολας.ο καθενας διαβαζει και κρινει μονος του εδω μεσα...και επειδη το νημα εχει αλλο χαρακτηρα πισω στην ενημερωση.μακάρι να μπορούσε να δικαιολογηθεί και ο ίδιος ο mod έτσι όπως τα λες εσυ...αλλά....
Γιατι? Ειμαι σαφέστατος. Μηπως είναι το ιδιο προσωπο?
Δηλαδη να θεωρήσουμε δεδομενο, ότι η "ετερη" ημιτρελλη, είναι οντως "ετερη"?
Όχι. Το ένα πρόσωπο διατηρεί θέματα στο φόρουμ με τα διαχρονικά νικ του το άλλο όχι.
Εξάλλου αφού τις έχουμε συναντήσει και τις δυο κάποιοι μπορούμε να ξέρουμε.
Επίσης της μιας η παλαβομάρα της, είναι παρενέργεια άλλης ασθένειας, που την έχει δημόσια αποκαλύψει.
Τώρα είσαι ακόμη σίγουρος ότι έχεις καταλάβει για ποια λέω με τον Αλπούλα;
στα ειπαΤελικά..όντως..τσιμπαω.
σιγα μην ασχοληθω κιολας.ο καθενας διαβαζει και κρινει μονος του εδω μεσα...και επειδη το νημα εχει αλλο χαρακτηρα πισω στην ενημερωση.