Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στα ευρώ μου μόνο εγώ.

Στο τηλέφωνο μου, τις φωτογραφίες μου, το μειλ μου? Που τα έχει στην κατοχή της(?) και με βρίζει ποιός κάνει κουμάντο?

Έκανα το λάθος και τα έδωσα γιατί είδα ένα παλιό μέλος και μάλιστα μοντερατορ να ανοιγει σελίδα για αυτή. Αναλαμβάνω το δικό μου κομμάτι ευθύνης που τα έδωσα, αυτοί που ήξεραν και ξέρουν όμως γιατί κάνουν γαργάρα? Τι καλύπτουν στη τελική? Υπάρχουν συμφέροντα δηλαδή πίσω από μια υποτειθέμενη "ανεξάρτητη"? Και αν είναι έτσι γιατί να προστατεύεις αυτή και όχι τα 1000 αδες μέλη του σαιτ που είσαι και μοντερειτορ.

Έλεος μάγκες, δεν είναι όλοι μαλάκες.. ΕΛΕΟΣ..
ουδεποτε εδωσες ουτε το κανονικο μειλ σου ουτε καν το κινητο σου εισαι μεγαλος ΨΕΥΤΗΣ

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι δεν ψαχνει κανεις για εξιλαστηρια θυματα πισω απ'την οθονη του υπολογιστη του..συζητηση κανουμε..απλως καλο θα ναι να προσεχει τι γραφει ο καθενας εδω μεσα ειδικα κ οταν θεωρειται εγκυροτατο μελος..φανταζομαι πολλα μελη,ειδικοτερα αυτοι που δεν ειχαν ξανακουσει για την ροδινη-whatever κλπ παλιοτερα,θα παρασυρθηκαν απ'τα λεγομενα του guru13..τωρα αμα το προχωρησαν κ αρχισαν να στελνουν προσωπικες τους φωτο δεξια κ αριστερα..ε ας προσεχαν κ αυτοι..
Ο γκουρου13  με συναντησε οσο για εσενα οταν κατηγορεις καποιον να φροντισεις να εχεις πρωτα τις αποδειξεις.

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Μ αρεσει που ειχες πει δε θα ξαναγραψεις!

:2funny: :2funny: :2funny:

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: σκαΖμος τωρα!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ροδίνη άδειασε το inbox σου...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικά είναι ωραίο μουνί? κώλο δίνει?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ο γκουρου13  με συναντησε οσο για εσενα οταν κατηγορεις καποιον να φροντισεις να εχεις πρωτα τις αποδειξεις.

βλεπω χτυπησαμε νευρο ε? :grin: δε μπορω να αποδειξω κατι,αλλα δυστυχως για σενα σε προδιδει ο ανισσοροπος τροπος γραφης σου..οποιος εχει παρακολουθησει το site κ τα διαφορα ηλιθια υποτιθεμενα γυναικεια nicknames που εμφανιζονται κατα καιρους καταλαβαινει..

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.413
Πόντοι
3.187
φιλαρακι δεν ψαχνει κανεις για εξιλαστηρια θυματα πισω απ'την οθονη του υπολογιστη του..συζητηση κανουμε..απλως καλο θα ναι να προσεχει τι γραφει ο καθενας εδω μεσα ειδικα κ οταν θεωρειται εγκυροτατο μελος..φανταζομαι πολλα μελη,ειδικοτερα αυτοι που δεν ειχαν ξανακουσει για την ροδινη-whatever κλπ παλιοτερα,θα παρασυρθηκαν απ'τα λεγομενα του guru13..τωρα αμα το προχωρησαν κ αρχισαν να στελνουν προσωπικες τους φωτο δεξια κ αριστερα..ε ας προσεχαν κ αυτοι..
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λες,αλλά βλέπω μία επίθεση,άδικη για μένα στο guru.Εγώ δεν αμφισβητώ οτι τη συνάντησε κ ως όφειλε ενημέρωσε για τη συνάντηση.
Δεν το ξέρω το άτομο,αλλα με τόσες πληροφορίες που έχει δώσει στο παρελθόν δε νομίζω να είχε κακό σκοπό..
Απλά η συγκεκριμένη κοπέλα είναι λίγο στον κόσμο της κ νομίζει οτι έχει να κάνει με παιδάκια κ ζητά αυτά που ζητά!
Εκεί πρέπει ο καθένας να φιλτραρει αυτά που βλέπει κ διαβάζει κ ανάλογα να πράττει!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω χτυπησαμε νευρο ε? :grin: δε μπορω να αποδειξω κατι,αλλα δυστυχως για σενα σε προδιδει ο ανισσοροπος τροπος γραφης σου..οποιος εχει παρακολουθησει το site κ τα διαφορα ηλιθια υποτιθεμενα γυναικεια nicknames που εμφανιζονται κατα καιρους καταλαβαινει..
Λυπαμαι αλλα σου λειπει η φαια ουσια αγαπητε μου και εισαι φαντασιοπληκτος.Προφανως εχεις καποια παλια ιστορια με καποια και εκει εντοπιζω το ολο προβλημα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.040
Πόντοι
25.467
Ο γκουρου13  με συναντησε οσο για εσενα οταν κατηγορεις καποιον να φροντισεις να εχεις πρωτα τις αποδειξεις.

Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες καλή μου. Αυτό είναι κατι που ήδη γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και την υποτυπώδη κριτική που έγραψε για να σας παρουσιάσει-πλασάρει ως cg.
Εδώ, όπως πολύ σωστά έγραψε ο κ. Κουρέας ο εικοστός ένατος, συζητάμε. Και συζητάμε κυρίως για την συμπεριφορά που επιδείξατε τοσο εσείς, όσο και ο Μεσιε Γκουρούμπαλος.

Κατόπιν λοιπόν αυτής της συμπεριφοράς που επιδείξατε και οι δύο, σας γράφουμε και τους δυό στα αρχίδια μας, και προχωράμε. 

Ελπιζω να εγινα κατανοητός.  :)

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Εγω λεω οτι δεν βρεθηκε κανεις να την πηδηξει οπως της αξιζει μπας και βαλει μυαλο!
:2funny:

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες καλή μου. Αυτό είναι κατι που ήδη γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και την υποτυπώδη κριτική που έγραψε για να σας παρουσιάσει-πλασάρει ως cg.
Εδώ, όπως πολύ σωστά έγραψε ο κ. Κουρέας ο εικοστός ένατος, συζητάμε. Και συζητάμε κυρίως για την συμπεριφορά που επιδείξατε τοσο εσείς, όσο και ο Μεσιε Γκουρούμπαλος.

Κατόπιν λοιπόν αυτής της συμπεριφοράς που επιδείξατε και οι δύο, σας γράφουμε και τους δυό στα αρχίδια μας, και προχωράμε. 

Ελπιζω να εγινα κατανοητός.   :)

Α να γεια σου!

(βοήθειά μας)  :rockon:

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ, όπως πολύ σωστά έγραψε ο κ. Κουρέας ο εικοστός ένατος, συζητάμε. Και συζητάμε κυρίως για την συμπεριφορά που επιδείξατε τοσο εσείς, όσο και ο Μεσιε Γκορούμπαλος.

Ελπιζω να εγινα κατανοητός.   :)
Μα και εγω εκει σας εχω γραμμενο αγαπητε αλλα επειδη δεν εχω σε εχω στη μ............α μου.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
O Curie29 προφανως εχει καποια παλια ιστορια με αυτη τη βαλερια οποτε συνεχεια λεει πως ειμαι εγω :2funny:

whatever..οτι πεις σελενα,σαλωμη,μαριαννα :grin: standard θα μου ξεφευγει κ κανας αλλος απ'τους δεκαδες κλωνους σου :grin:

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
whatever..οτι πεις σελενα,σαλωμη,μαριαννα :grin: standard θα μου ξεφευγει κ κανας αλλος απ'τους δεκαδες κλωνους σου :grin:
Μηπως σε φτυσε η βαλερια πως τη λες σε κανα χοτελι και εμεινες μονος σου με τα λαστιχακια; :P

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom