Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Οχι εγω... ο φιλος σου . Μη λες ανακριβιες
κοιτα,οι ποιο πολλοι εδω μέσα γνωρίζουν οτι ο guru ειναι φίλος σου,ειναι φανερό ποιοι τον υποστηρίζουν,ξαναδιάβασε λίγο τις πίσω σελίδες γιατί έχεις και επιλεκτική μνημη!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα,οι ποιο πολυ εδω μέσα γνωρίζουν οτι ο guru ειναι φίλος σου,ειναι φανερό ποιοι τον υποστηρίζουν,ξαναδιάβασε λίγο τις πίσω σελίδες γιατί έχεις και επιλεκτική μνημη!
Ο γκουρου ειναι κολλητος μου αφου τη δευτερα θα φαμε και μαζι . :cheesy:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
κοιτα,οι ποιο πολλοι εδω μέσα γνωρίζουν οτι ο guru ειναι φίλος σου,ειναι φανερό ποιοι τον υποστηρίζουν,ξαναδιάβασε λίγο τις πίσω σελίδες γιατί έχεις και επιλεκτική μνημη!

Θα σου φρεσκαρω και εγω οτι ο κλωνος ηταν δικο σου φιλος και μην αρχισουμε παλι .

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Θα σου φρεσκαρω και εγω οτι ο κλωνος ηταν δικο σου φιλος και μην αρχισουμε παλι .
'η εισαι πολύ χαζός ή το παίζεις!
Ξανα διαβασε τα posts και θα καταλάβεις οτι φιλους δεν εχω εδω μεσα,εκτος απο τους φιλους που εχω στην λίστα μου!
Υποστηρικτες για τις μαλακίες που γράφετε δεν θέλω,εχω μάθει να απανταω,να αντιμετωπιζω τους βλάκες μόνος μου,όσο απυθμενη κι αν ειναι αυτη η βλακεια που τους διακατέχει,όπως επίσης αξακριβωμένο δεν εχω και δεν ειχα ποτέ δημιουργήσει άλλον λογαριασμό!
Την μπαλίτσα στην εξέδρα μην την πετάς!
Το θέμα δεν ήταν η πατσαβούρα η ροδίνη,το θέμα ήταν η συμπεριφορα του mod.
Δυστηχως και εσυ σαν τσουτσεκι του απαντάς σαν αυτόν,με προτάσεις και λεξούλες χωρίς νόημα και φυσικά χάνεις για άλλη μια φορά το δέντρο!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ξανα διαβασε τα posts και θα καταλάβεις οτι φιλους δεν εχω εδω μεσα,εκτος απο τους φιλους που εχω στην λίστα μου!
Υποστηρικτες για τις μαλακίες που γράφετε δεν θέλω,εχω μάθει να απανταω,να αντιμετωπιζω τους βλάκες μόνος μου,όσο απυθμενη κι αν ειναι αυτη η βλακεια που τους διακατέχει,όπως επίσης αξακριβωμένο δεν εχω και δεν ειχα ποτέ δημιουργήσει άλλον λογαριασμό!
Δυστηχως και εσυ σαν τσουτσεκι του απαντάς σαν αυτόν,με προτάσεις και λεξούλες χωρίς νόημα και φυσικά χάνεις για άλλη μια φορά το δέντρο!
ουοοοοουυυυυυυ πατσαβουρα; >:(

Επισκέπτης
ελα..ποσταρε μια φωτο να τον αποστομωσεις... :2funny: :2funny:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο ώστε να διαβάσω οοοολες τις 18 σελίδες του θρεντ (το οποίο το "είδα" τώρα) μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει περιληπτικά περί τίνος πρόκειται; Ευχαριστώ.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο ώστε να διαβάσω οοοολες τις 18 σελίδες του θρεντ (το οποίο το "είδα" τώρα) μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει περιληπτικά περί τίνος πρόκειται; Ευχαριστώ.

ωχ φιλε βαζεις δυσκολα :grin:

Επισκέπτης

Περιληπτικα ομως θα χασεις την μαγεία της ολης υποθεσης...  :dancing:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.590
Πόντοι
5.006
απο ο,τι καταλαβα η ροδινη ειναι μπαζο...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

Κοψε τους χαρακτηρισμους ρε ... θα τα πουμε τη δευτερα γιατι δεν μπορω τωρα και θα δουμε ποιος ειναι τσουτσεκι ....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Κοψε τους χαρακτηρισμους ρε ... θα τα πουμε τη δευτερα γιατι δεν μπορω τωρα και θα δουμε ποιος ειναι τσουτσεκι ....
ελπίζω να έχεις βρεί πως θα μου απαντήσεις μεχρι την δευτερα αν και πολύ σας βαρεθηκα!

ζητω συγγνώμη για την έκφραση τσουτσέκι πραγματικά.

μέχρι τότε είσαι απλά κωλοτουμπας!

στην διάθεση σου όποτε θες για εξηγησεις!

δικιο έχεις,αλλά όταν ενας mod πέφτει σε παραπτωμα και το συζηταμε όλοι στα "πηγαδάκια" και ξαφνικά βρισκεται ενα μέλος και το εκθέτει το πρόβλημα τότε συγγνώμη αλλα θα εστιασω στο πρόβλημα και όχι στο μέλος που το εξέθεσε.
βλέπεις το δάσος και χάνεις το δέντρο έτσι όπως το θέτεις εσυ!
Επίσης να σου θυμίσω όπως γράψανε εξαιρετα μέλη εδω μεσα καλο ειναι να πει μια συγγνωμη παρα να σβηνει posts απροκάλυπτα!

Και να σου θίξω και κατι μιας που τα συζητάμε,οι admins όλων των forums γνωρίζουν ποιος είναι κλώνος,γιατι δεν διαγράφονται?όσο τους αφήνουν,μου δίνουν τροφή να πιστευω και να λεω οτι θέλω και όχι μόνο σε εμενα αλλά και σε άλλα μέλη!

ο κλωνος είναι σποντα βρε Alpoyla ...δεν εστιαζω στον κλωνο ...και στη τελικη είναι δεν είναι δεν μου καιγετε καρφακι απλα να μιλαει καλυτερα γιατι θα παει αλλου το πραγμα και είναι μαλακια και μονο που το λεω ...

ημαστε σε ένα σαιτ που αντι να καβλαντιζουμε τσακωνόμαστε για της εκδιδόμενες ...

Ακου να σου πω για τον δικηγορο ...

Δεν είμαι δικηγόρος κανενος ..... αν τον ξερω τον Mod ...Ναι τον ξερω απως ξαρω και ξερεις αλλα 20 ατομα αλλα αν αυτή τη στιγμη εκανε αυτος τη μαλακια , θα του τα εχωνα όχι μονο εδώ και εξω από εδώ ...

Σε αυτή τη φαση εισαι λιγο ποιο πολύ λαθος εσυ ...
εχετε προσωπικα και φυλατε ποτε θα κανει ο άλλος τη μαλακια για να σταυρωσετε ....

Ολος αυτος ο ντορος που γινετε δεν είναι η ενημερωση του Mod αλλα η στοχοποιηση του MOd .... και το σταυρωμα του ....

δεν είμαι δικηγόρος λοιπον , προσπαθω να είμαι σωστος  και ψαξε και ρωτα από κορίτσια μεχρι μελη αν εχουν να πουν μια πουστια από παρτη μου ....

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τη δευτερα σε περιμενω.
warnmute.gif

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ωχ θα τραβηξει μεχρι δευτερα
δεν θα τ αντεξω :tooth: :tooth:

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.413
Πόντοι
3.187
βλέπεις το δάσος και χάνεις το δέντρο έτσι όπως το θέτεις εσυ!
Αγαπούλα.......εεεεε αλπούλα ήθελα να πω,σόρρυ που στο χαλάω,αλλά το σωστό είναι "βλέπεις το δέντρο κ χάνεις το δάσος".. ;)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εχει κ επιμορφωτικο το νημα :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom