Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες καλή μου. Αυτό είναι κατι που ήδη γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και την υποτυπώδη κριτική που έγραψε για να σας παρουσιάσει-πλασάρει ως cg.
Εδώ, όπως πολύ σωστά έγραψε ο κ. Κουρέας ο εικοστός ένατος, συζητάμε. Και συζητάμε κυρίως για την συμπεριφορά που επιδείξατε τοσο εσείς, όσο και ο Μεσιε Γκουρούμπαλος.

Κατόπιν λοιπόν αυτής της συμπεριφοράς που επιδείξατε και οι δύο, σας γράφουμε και τους δυό στα αρχίδια μας, και προχωράμε. 

Ελπιζω να εγινα κατανοητός.   :)
προσεχε μην σκονταψεις.

Επισκέπτης
Ψυχραιμια...
  Κατα την ταπεινη μου αποψη το λαθος ηταν μονο οτι ανοιχτηκε ξεχωριστο νημα για μια κοπελα που δεν ειναι επαγγελματιας, δινοντας λαθος εντυπωσεις στα μελη  ειδικά στα νεα. Τπτ λιγοτερο τπτ περισσοτερο. Παμε για άλλα.
  Και Χρόνια Πολλα  στους εορταζοντες

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.413
Πόντοι
3.187
Ψυχραιμια...
  Κατα την ταπεινη μου αποψη το λαθος ηταν μονο οτι ανοιχτηκε ξεχωριστο νημα για μια κοπελα που δεν ειναι επαγγελματιας, δινοντας λαθος εντυπωσεις στα μελη  ειδικά στα νεα. Τπτ λιγοτερο τπτ περισσοτερο. Παμε για άλλα.
  Και Χρόνια Πολλα  στους εορταζοντες
Τα είπες όλα!!  :rockon: :thumbsup:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
ωραια... επειδη διαβασα λιγο και το αλλο θρεντ... ο γκουρου που ειναι και μοντ θε πρεπει να ακουσει κανενα μπινελικι?
Για το "προμο" λεω!
ακουει και τα βλέπει απλά επειδη δεν μπορεί να απαντήσει όπως πρέπει τα σβήνει!
Είναι νέα αρχιδάτη μέθοδος
ο καθενας σαφως και ειναι ενηλικος να κανει οτι θελει! εμενα δε μου περασε καν απ το μυαλο να στειλω σε μια πουτανα φωτο μου για να με εγκρινει ουτε σκεφτηκα να ασχοληθω!
Το οτι εισαι μοντ ομως δινει σε καποιους το "πατημα" οτι "αφου τα γραφει ενας μοντ ε, οκ, ειναι βασιμο"!
Εισαι μοντ! εισαι "παλιός"! Καταλαβες?
Εν δευτέροις, το οτι σβηνεις αβερτα μνμτα και απαντας με λακωνικότητα και δηθεν "σοβαροτητα" σε κανει με καποιο τροπο ενοχο! ή συνενοχο στη σχιζοφρενεια της πουτανας κι αυτο δεν αμφισβητειται ευκολα!
Εχεις λερωμενη τη φωλιτσα σου, το χεις?! ;)

Εισαι φαουλ ομως, το ξαναλεω!
εμ αυτό δεν λέμε τόση ώρα?
απλά και έχουν πέσει οι παρατρεχάμενοι του να τον υποστηρίξουνε και δήθεν δεν καταλαβανε τι έχει γίνει!
άστο ρε μανακόντα και σε είχα και σε εκτίμηση, δεν ψάχνουμε φαντάσματα, άλλα πράγματα ψάχνουμε.
πόσους έχεις σε εκτίμηση και βλέπεις να είναι τελικά σάπιοι,είπαμε μικρογραφία της κοινωνίας μας.

Παραβιάζετε ανοιχτές θύρες καλή μου. Αυτό είναι κατι που ήδη γνωρίζουμε, όπως γνωρίζουμε και την υποτυπώδη κριτική που έγραψε για να σας παρουσιάσει-πλασάρει ως cg.
Εδώ, όπως πολύ σωστά έγραψε ο κ. Κουρέας ο εικοστός ένατος, συζητάμε. Και συζητάμε κυρίως για την συμπεριφορά που επιδείξατε τοσο εσείς, όσο και ο Μεσιε Γκουρούμπαλος.

Κατόπιν λοιπόν αυτής της συμπεριφοράς που επιδείξατε και οι δύο, σας γράφουμε και τους δυό στα αρχίδια μας, και προχωράμε.  

Ελπιζω να εγινα κατανοητός.   :)
κατανοητότατος!
Και αυτό θα πράξουμε όλοι,Γενικα οι νοήμοντες καταλάβανε περα απο το "δέντρο" που λέγεται Ροδίνη ή όπως σκατά λέγεται!

προσεχε μην σκονταψεις.
Απαντήσεις σαν μερικών υποστηρικτών σου,χωρίς νόημα,χωρίς ουσία,κενές και παιδιάστηκες!
Αφου λοιπόν εσυ "τα έχεις" γιατί δεν αφήνεις τα posts να φαίνονται?
γιατί έσβησες αυτα εδω τα παρακάτω?

[quote author=alpula link=action=profile;u=4240 date=1415363373]
Δεν έχεις ιδέα τι θα πει Δημοκρατία.
Εσύ νομίζεις ότι όλοι σου χρωστούν.
Εσύ ρε τους χρωστάς και το χρέος σου είναι η ευθύνη.
Από πού κι ως πού νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα να απαντας με αυτον τον τρόπο?με τις αυθαίρετες μαλακίες σου και να γίνεσαι και σεβαστός?
[/quote]
η αυτα?

σιγα μην ασχοληθω κιολας.ο καθενας διαβαζει και κρινει μονος του εδω μεσα...και επειδη το νημα εχει αλλο χαρακτηρα πισω στην ενημερωση.

με αυτον τον τρόπο απαντας στο νεό μέλος απο κατω?
αντε εμενα στα αρχιδια σου,ο αλλος τι σου φταιει?

όταν δεν θα σχοληθείς εσυ,κάποιος άλλος θα βρει να το κάνει!
Επίσης να σου θυμίσω οτι και αν κάνουν πως σε ακούν κάποιοι είναι για να κερδίσουν την  αποδοχή σου και το γνωρίζεις αυτό καλά,γιατί όταν σε 'ανεβάζουν" με τα μπράβο και τις λοιπες κολακίες,εσυ μου κοτσάρεις emoticons χαράς και ικανοποιήσης,όταν στα χώνουνε πολύ απλά σβήνεις posts!
Αυτο που νομίζεις εσυ συζήτηση είναι παρωδία!

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.413
Πόντοι
3.187
Ωχ...εμφύλιος στο bou!!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
γελαει ο κοσμος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στελνατε φωτος για να σας εγκρινει  :2funny: :2funny: :2funny:
ποση βλακεια υπαρχει πια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το εχουν κανει και αλλοι παλιοτερα σε πολυ ακριβοτερες βιζιτες

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.842
Πόντοι
496
καλα ρε τυποι :tickedoff:
ειναι δυνατο να στελνετε φωτο σε πουτανες για να σας εγκρινουν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ειμαστε για πολλα μνημονια ακομη :2funny:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom