Νέα

Περι πορνείας και εκδιδόμενων γυναικών

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα yoplas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πορνεία,εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο;;;;;

  • Ναι

    Ψήφοι: 8 40,0%
  • Όχι

    Ψήφοι: 11 55,0%
  • Λευκό

    Ψήφοι: 1 5,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    20

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Μηνύματα
203
Like
0
Πόντοι
1
Οπως διάβασα στο άρθρο του zougla.gr το Σωματείο Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος προβληματίζεται με τον νόμο του 1999 που αναγνωρίζει και νομιμοποιεί τα εκδιδόμενα πρόσωπα, από την άλλη όμως, θέτει περιορισμούς και προϋποθέσεις που στην πράξη καθιστούν ανέφικτη την άσκηση του επαγγέλματος.
Και ποιός είναι ο προβληματισμός του Σωματείου???
Στα μέτρα που έχει ορίσει ο νομοθέτης..
Δηλαδή...ο νομοθέτης έχει ορίσει τα 200 μέτρα απο σχολεία, εκκλησίες, πάρκα, πλατείες, παιδικές χαρές κλπ.
Όπως καταγγέλλει το Σωματείο, η διάταξη αυτή είναι αδύνατο να εφαρμοστεί στην Αθήνα. Το ίδιο διαπιστώνει και ο Συνήγορος του Πολίτη: «Από τη χαρτογράφηση των διαμερισμάτων του Δήμου Αθηναίων προέκυψε ότι εντός της δομημένης περιφέρειας του Δήμου, η πλήρης εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 4 του ν. 2734/1999 σχεδόν αποκλείει την ύπαρξη περιοχών όπου επιτρέπεται η εγκατάσταση και χρήση οικημάτων από εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα».

Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι ότι οι 200-250 οίκοι ανοχής, που βρίσκονται στο κέντρο των Αθηνών, λειτουργούν χωρίς άδεια.
Ο δικηγόρος του ΣΕΠΕ, κ. Δ. Μωραΐτης, μιλώντας στη zougla.gr, τονίζει ότι ουσιαστικά καταργείται το δικαίωμα στην εργασία.
Οι οίκοι ανοχής λειτουργούν με προσωρινές εντολές δικαστηρίων και κατά παράβαση του νόμου.

Αυτό που ζητούν οι ιερόδουλες είναι η τροποποίηση του νόμου, ώστε να μειωθεί η απόσταση από 200 σε 100 μέτρα. «Έτσι θα μπορέσουν να νομιμοποιηθούν πλήρως και να αδειοδοτηθούν οι περισσότεροι οίκοι ανοχής που λειτουργούν σήμερα στο λεκανοπέδιο υπό καθεστώς παρανομίας», συνεχίζει το Σωματείο.
Η κατάσταση αυτή, όχι μόνο οδηγεί στην ταλαιπωρία όλων των εργαζομένων στους οίκους ανοχής (πόρνες, υπηρετικό προσωπικό κλπ) οι οποίοι σύρονται σιδηροδέσμιοι και δι’ ασήμαντον αφορμή σε αστυνομικά τμήματα και δικαστήρια, αλλά προκαλεί επικίνδυνες καταστάσεις, αφού οδηγεί στην άσκηση του επαγγέλματος σε άλλους μη ελεγχόμενους χώρους ή στους δρόμους, από πρόσωπα που δεν υφίστανται ιατρικό έλεγχο.

Η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, κ. Δήμητρα Κανελοπούλου, εκφράζει οργή και αγανάκτηση για τις συνεχείς ταλαιπωρίες και ταπεινώσεις που υφίστανται οι συνάδελφοί της και απειλεί, ως νέα Φρύνη, να εμφανιστεί ημίγυμνη στο δικαστήριο.

Όλα όσα δηλώνουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με το θέμα μέχρι εδώ καλά και μερικά σωστά..
Πάμε όμως στην πραγματική αλλά και κατάμαυρη αλήθεια,που κάποιοι ξεχνούν,αλλά και επιμελώς καλύπτουν..



Ας ξεκινήσω με τα αυτονόητα.
Σαφώς και πρέπει να υπάρχουν οίκοι ανοχής.
Σαφώς και πρέπει να υπάρχουν ιερόδουλες,αλλά και υπηρετικό προσωπικό.Που συνήθως είναι άτομα που δεν βρίσκουν εύκολα άλλη δουλειά λόγω "ιδιαιτερότητας".
Σαφώς είναι απο τα πιο δύσκολα επαγγέλματα και οι κοπέλες που το κάνουν δεν ξέρουν αν θα ζούν ή αν θα γυρίσουν σώες σπίτι τους την άλλη μέρα.

Πάμε τώρα σ΄αυτά που επιμελώς κρύβουν.
Οι κοπέλες που δουλεύουν σ΄αυτά αμφιβάλω αν το 10% έχει περάσει απο γιατρούς και αν έχουν δηλωθεί ώς ιερόδουλες.
Το μαύρο χρήμα που το μοιράζονται Αλβανοί,Ρώσοι,Αφρικανοί κλπ.
Αν σας πω τα κέρδη απο αυτό το μαύρο χρήμα που διακινείται θα πέσετε κάτω.
Πάνω απο 1 δίς ευρώ το χρόνο.
Πως??Τι είπα???
Αυτή είναι η αλήθεια.Θέλετε και άλλη.Πάρτε και άλλη μία.
Λόγω της μεγάλης οικονομικής ρευστότητας που έχουν τα κυκλώματα που φέρνουν κορίτσια απο το πρώην ανατολικό μπλοκ και την αφρική,έχουν "πιάσει" πολύ κόσμο που τους βοηθάει στην όποια "στραβή".Οπου στραβή έφοδος της αστυνομίας.
Στις 10 εφόδους της αστυνομίας,μόνο 1-2 φορές θα πιάσουν την κοπέλα που ανήκει σε μεγάλο και οργανωμένο κύκλωμα.Στις άλλες έχει πέσει τηλέφωνο απο "μέσα"...
Βέβαια την επόμενη μέρα αντι να απελαθεί όπως ορίζει ο νόμος,την αφήνουν ελεύθερη,με καταβολή εγγυήσης,την οποία δίνει το ίδιο το κύκλωμα.Και οι δικηγόροι συνήθως είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.Οταν μετά απο 1-2 ώρες τελειώσει η επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας,πέφτει τηλέφωνο και το ίδιο σπίτι ανοίγει ξανά με την αναπληρωματική.Τώρα άν τους τηλεφωνούν αστυνομικοί ή κάποιοι άλλοι δεν μπορώ να το πω..Όποιος όμως ξέρει καταλαβαίνει.
Τώρα πάμε στα όρια που έχουν θέσει οι νομοθέτες.Τα 200 είναι λίγα.Τα 500 είναι τα πιο σωστά για το κέντρο της Αθήνας.
Τα 100 μέτρα που ζητάνε οι ίδιοι είναι μόνο και μόνο για φτάσουνε και δίπλα απο την Ακρόπολη.
Ετσι και αλλιώς τα σχολεία και τις εκκλησίες δεν τις λογαριάζουν,γιατί το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το κέρδος.Για τις γειτονιές δεν γίνετε λόγος.Αυτές είναι πλέον καταδικασμένες.
Όπως το κέρδος έχει και το ίδιο το σύστημα,που τους πιάνει και ύστερα τους αφήνει.
Πέφτει μεγάλο φαγοπότι με δικηγόρους και άλλους γυρολόγους των δικαστηρίων.
Για να μην πω και το ίδιο το κράτος,που τα παίρνει καθε μέρα απο τέτοιου
είδους δίκες παρωδία.
Και εφόσον το πρώτο που έχει κάποιος στο μυαλό του είναι το κέρδος,δεν τον νοιάζει τίποτα άλλο.Ούτε αν τα παιδάκια πρέπει να μεγαλώσουν μέσα στα σπίτια σαν φυλακισμένα,ούτε αν αυτά που θα βγούνε έξω για να παίξουν θα είναι στιγματισμένα για όλη τους την ζωή,απο τα κατρουλιά τις φασαρίες και τον φόβο για τον ανώμαλο που θα πηγαίνει να ξεδώσει δίπλα απο το σπίτι τους.
Βέβαια αυτά που βγήκαν να πούνε σήμερα,δεν τα είπαν τυχαία.

Οσοι θα είναι νόμιμοι θα είναι βάση προκαθορισμένων κριτηρίων.
Δηλαδή το οίκημα να είναι σε κατάσταση που θα έχει έξοδο κινδύνου,πυροπροστασία,θα πληρεί τις υγειονομικές αλλά και τις άλλες κατηγορίες (πχ. τουαλέτες) των χώρων των καταστημάτων που εξυπηρετούν το κοινό.
Αυτά βέβαια μην περιμένετε να τα πεί κανένας απο το Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος, και ειδικά η κ. Δήμητρα Κανελοπούλου ή αλλιώς Δημήτρης Κανελόπουλος.
Γιατί απλά εξυπηρετούνται απο την σημερινή κατάσταση.Γιατί ναι μεν πληρώνουν διάφορα ποσά σε δικηγόρους,μαφιόζους για προστασία,παρα πολύ υψηλά ενοίκια για ερειπωμένα σπίτια αλλά και για διάφορους περιέργους "δημοσίους υπαλλήλους" αλλά και πάλι τα κέρδη τους είναι τεράστια,γιατί δεν φορολογούνται.
Για αυτό συνεχώς κλαίγονται και πιέζουν για να έχουν ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν.
Δείτε τα κέρδη τους με μπακαλίστικους υπολογισμούς.
Μια κοπέλα 20-30 ετών (απο αυτές που φέρνουν οι μαφιόζοι) κάνει την ημέρα 40-50 "ραντεβού" (το λιγότερο)επί 30 ευρώ ίσον 1200 στην χειρότερη,1500 στην καλύτερη,επί 3 βάρδιες ίσον 3600 στην χειρότερη,4500 στην καλύτερη.Όσο δηλαδή και το ενοίκιο για το σπίτι,4500 με 5500 ευρώ.Αυτά βέβαια ο ιδιοκτήτης δεν τα δηλώνει καν στην εφορία.
Απο τα λεφτά αυτά ούτε ΙΚΑ πληρώνουν,ούτε έξοδα παραγωγής κάποιου προϊόντος.
Τα λεφτά που βγάζει το κάθε κορίτσι απο το κάθε ραντεβού είναι 3 με 5 ευρώ,άλλα 30 για το υπηρετικό προσωπικό είναι 180 με 200 ευρώ.Δηλαδή το κέρδος είναι 1300 ευρώ την ημέρα.
Με τον μήνα το λιγότερο που θα βγάλουν είναι 30.000 ευρώ.Τον χρόνο είναι 360.000 χιλιάδες ευρώ βγάζοντας τα ενοίκια και τα έξοδα ΕΥΔΑΠ-ΔΕΗ ενοίκια αλλά και αυτά που χρείαζονται για να λειτουργεί ένας οίκος,προφυλακτικά 3΄διαλογής,σεντόνια,πετσέτες κλπ.
360.000 ευρώ τον χρόνο απο τον κάθε παράνομο ή και νόμιμο οίκο ανοχής.
Αν νομίζετε ότι είναι υπερβολή,δεν έχετε παρά να δείτε ποιοί έχουν ανοίξει ξενοδοχεία 5 αστέρων στην αλβανία.
Και πόσοι απο τους μαστροπούς και τις κυρίες που έχουν τα σπίτια,με τι και πως κυκλοφορούν.
Σας λέω για την Αλβανία γιατί έτυχε σε ξενοδοχείο που δούλευα να έχω πελάτες Αλβανούς που ψάχνανε την αδερφή τους.Την είχαν πάρει με το ζόρι αλβανοί κακοποιοί και μάθανε οτι την βάλανε να δουλεύει σε οίκους ανοχής των Αθηνών.Και οι άνθρωποι μου είπανε τι ακριβώς παίζετε σε Ελλάδα και Αλβανία,επειδή έτυχε να το ψάξουνε πολύ πριν έρθουν εδώ να βρούνε την αδερφή τους.

Βέβαια δεν έχω δεί και κανένα απο τα κόμματα να έχει πάρει σοβαρά αυτό το ζήτημα.
Το βλέπουν όλοι σαν κάτι φυσιολογικό.Δηλαδή είναι φυσιολογικό να κλέβείς λεφτά απο το κράτος και να φοροδιαφεύγεις?Και με τέτοια ποσά που μερικοί απο εμάς δεν θα τα δούν ποτέ στην ζωή τους.
Ξεζουμήσουνε τους εργαζόμενους των 700 και των 800 ευρώ με νέα φορολογικά μέτρα,και αυτούς που βγάζουν εκατομμύρια μαύρο χρήμα θα τους αφήσουν έτσι???
Μόνο αυτούς να φορολογούσανε θα σώζανε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.

Που είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ??
Γιατί δεν κλείνουνε το Μεταξουργείο και την Φυλής,για να σώσουν όσα κοριτσάκια είναι εκεί παρά την θελησή τους???
Γιατί δεν φωνάζουν για το μαύρο χρήμα που πάει έξω απο την χώρα στις εκάστοτε συμμορίες και μαφίες??
Γιατί δεν φωνάζουν για τους ιδιοκτήτες των διατηρητέων που βγάζουνε χιλιάδες ευρώ μαύρο χρήμα απο τα ενοίκια και δηλώνουν τρίχες???
Γιατί δεν φωνάζουν για το Υπουργείο πολιτισμού και για τον Δήμαρχο που έχει αφήσει όλα τα διατηρητέα κτίρια,έρμαιο στον κάθε σωματέμπορα??
Γιατί δεν φωνάζουνε για την κάθε ιερόδουλη που είναι πάνω απο 50 χρονών και διατηρεί οίκο ανοχής στο όνομα της,με αλλοδαπά κορίτσια που τις φέρνουν μαφιόζοι μαστροποί???
Που είναι η ευαισθησία σας στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων,αλλά και ανθρώπινης διαβίωσης???

eglimatikotita.gr
 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Μηνύματα
1.185
Like
6
Πόντοι
16
Δεν το διαβασα το post, απλά έκανα scrolling και νομίζω ότι έχει γίνει copy-paste του ίδιου κείμενου τουλάχιστο 2 φορές.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
ρε τυπε γιοπλα τι σεντονι ειναι αυτο
ουτε του τσαμπιονς λινγκ ειναι τοσο μεγαλο :grin:
 

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Μηνύματα
225
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

  • Sentoni.jpg
    Sentoni.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
Y

yoplas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Μηνύματα
203
Like
0
Πόντοι
1
Στην ουσια,πρεπει να φορολογουνται οι τανες?
 

Plasido

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
τι σε νοιαζει εσενα ρε φιλε αν φορολογουνται η οχι εχεις καμια και τα παιρνεις ;
 

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τα αριστερά-προοδευτικά ιδεολογικά πλαίσια η πορνεία είναι καταδικαστέα ως ''εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο'' ισχύει όμως κάτι τέτοιο σε όλες τις περιπτώσεις,είναι απόλυτο;;;;

Στις περιπτώσεις που είναι θύμα η άλλη κ την αναγκάζουν να το κάνει φυσικά δεν το συζητάμε.....

Αν όμως ήταν επιλογή αντί ας πούμε να γίνει καθαρίστρια,σερβιτόρα,λαντζέρισσα κτλ μιλάμε πάλι για εκμετάλλευση,φταίει ας πούμε το σύστημα του καπιταλισμού;;;;

Υ.Γ.Παίζει να έχει ξανα συζητηθεί το θέμα αλλά βαριέμαι αφόρητα. :sunglasses:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046


καμια σχεση...


Η επλευθερωση του σεξ με καθε τροπο ειναι ανοιχτος τροπος σκεψης..


αλλα που να το φανταστεις εσυ αυτο κομουνακι... εσυ εισαι στενομυαλος  :2on1:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
εμενα παντως με εχουν εκμεταλλευτει αγρια οι πουτανες....τοσα που ξοδεψα σ αυτες θα ειχα παρει κανενα τζιπ μεχρι τωρα..... :grin:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εμενα παντως με εχουν εκμεταλλευτει αγρια οι πουτανες....τοσα που ξοδεψα σ αυτες θα ειχα παρει κανενα τζιπ μεχρι τωρα..... :grin:

ναι αλλα αν πτωχευσει η ελλαδα θα φυγεις χορτατος κυριε γλ  :grin:
 

Επισκέπτης
καμια σχεση...


Η επλευθερωση του σεξ με καθε τροπο ειναι ανοιχτος τροπος σκεψης..


αλλα που να το φανταστεις εσυ αυτο κομουνακι... εσυ εισαι στενομυαλος  :2on1:
εμενα παντως με εχουν εκμεταλλευτει αγρια οι πουτανες....τοσα που ξοδεψα σ αυτες θα ειχα παρει κανενα τζιπ μεχρι τωρα..... :grin:
Αααχ έτσι μπράβο ρε παιδιά,πείτε μου τέτοια να μην νιώθω ιδεολικές ενοχές που είμαι αριστερός κ κάπου-κάπου ξεφεύγω από τον δρόμου της αρετής!!!! :cheesy: :grin:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αααχ έτσι μπράβο ρε παιδιά,πείτε μου τέτοια να μην νιώθω ιδεολικές ενοχές που είμαι αριστερός κ κάπου-κάπου ξεφεύγω από τον δρόμου της αρετής!!!! :cheesy: :grin:

ειμαστε και καπου χρησιμοι  :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom