House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Βγαίνει και σε λευκό αν θες να σου κρατησω ενα.το merry christhmas ακουγεται καλυτερο
Βγαίνει και σε λευκό αν θες να σου κρατησω ενα.το merry christhmas ακουγεται καλυτερο
Ομολογω οτι μου αρεσε η τοποθετηση σου εδω ..... Οπως το εθεσες δηλαδηπαντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
δεν εχει πανω η κατω χερι παρα ο,τι δινεις παιρνεις...και για να υπαρχει πιστη πρεπει να την προσφερεις και εσυ πιστη στο συντροφο σου...εχω σκεφτει και εγω να βαλω τριτο ατομο στη σχεση μου αλλα οσο το μελετησα τελικα μετα δεν μπορει να υπαρξει πλεον ζευγαρι παρα εξαρτηση της ευχαριστησης απο καποιον τριτο...και τελικα ναι μπορει να κοιταω γυρω μου δεν φοραω παροπιδες αλλα τον αντρα μου οσο ειναι καλα μαζι μου δεν θα τον κερατωσω...
και συνειδητοποιειστε επιτελους οτι μια ζωη την εχετε...ειναι κριμα να κρυβεστε πισω απο ψεμματα...οταν απατησεις τον συντροφο σου τελειωσε το ..εχει ραγισει κατι που δεν ξανακολλαει....
Ρε δεν πιστευω να εισαι ο κωλαρακης και να κανεις πλακα;παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
δεν εχει πανω η κατω χερι παρα ο,τι δινεις παιρνεις...και για να υπαρχει πιστη πρεπει να την προσφερεις και εσυ πιστη στο συντροφο σου...εχω σκεφτει και εγω να βαλω τριτο ατομο στη σχεση μου αλλα οσο το μελετησα τελικα μετα δεν μπορει να υπαρξει πλεον ζευγαρι παρα εξαρτηση της ευχαριστησης απο καποιον τριτο...και τελικα ναι μπορει να κοιταω γυρω μου δεν φοραω παροπιδες αλλα τον αντρα μου οσο ειναι καλα μαζι μου δεν θα τον κερατωσω...
και συνειδητοποιειστε επιτελους οτι μια ζωη την εχετε...ειναι κριμα να κρυβεστε πισω απο ψεμματα...οταν απατησεις τον συντροφο σου τελειωσε το ..εχει ραγισει κατι που δεν ξανακολλαει....
παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
you got it.Ρε δεν πιστευω να εισαι ο κωλαρακης και να κανεις πλακα;
Βγαίνει και σε λευκό αν θες να σου κρατησω ενα.
αντε ρε σπιουνε.επειδη ειπε ο κωλαρακης οτι δεν σε γουσταρει ερωτικα του εκανες ρεπορτ και τον μπαναραν.δεν ντρεπεσαι λιγακι ντροπη του ανδρικου φυλου.Γαυρε.Ομολογω οτι μου αρεσε η τοποθετηση σου εδω ..... Οπως το εθεσες δηλαδη
o kwlaraki ξαναχτυπά.
αφου λεει οτι ειναι γυναικα τυπεγυναικα ειμαι..
Κι ο κωλαράκης τα ιδια έλεγε.αφου λεει οτι ειναι γυναικα τυπε
Ομολογω οτι μου αρεσε η τοποθετηση σου εδω ..... Οπως το εθεσες δηλαδη
αφου λεει οτι ειναι γυναικα τυπε
καλως ορισεςδεν ξερω ποιος ειναι ο κωλαρακης που λες....καλος ακουγεται ομως αχαχαχαχαχ
ειμαι καινουργια στα μερη σας..και με το ψευδονυμο που μπηκα γιατι να φαω μπαναρισμα εχω δει τρεισ χειροτερα εδω μεσα!!!
Aκομα δεν ειδες τίποτα ούτε εσυ ούτε ο kwlarakis σου.δεν ξερω ποιος ειναι ο κωλαρακης που λες....καλος ακουγεται ομως αχαχαχαχαχ
ειμαι καινουργια στα μερη σας..και με το ψευδονυμο που μπηκα γιατι να φαω μπαναρισμα εχω δει τρεισ χειροτερα εδω μεσα!!!
δεν ηταν γκευ ο κωλαρακης τυπε?Κι ο κωλαράκης τα ιδια έλεγε.
ο τυπος κωλαρακης επεμενε οτι οι στρειτ προτιμαμε να μας κανουν πιπες οι αντρες.Κι ο κωλαράκης τα ιδια έλεγε.
ναι αλλα παρακολουθουσες το σαιτ καιρο?σωστα?ειμαι καινουργια στα μερη σας..και με το ψευδονυμο που μπηκα γιατι να φαω μπαναρισμα εχω δει τρεισ χειροτερα εδω μεσα!!!
Πηγαινε και με γυναίκες λέει αλλά απλά οι γυναικες δε το ηξεραν τυπε.δεν ηταν γκευ ο κωλαρακης τυπε?
παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
Ναι και ανακάλυψε πως ο δικος της πάει στις πουτάνες ψηλέναι αλλα παρακολουθουσες το σαιτ καιρο?σωστα?