You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
περι κερατου....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 368
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Παντως επειδη το εχω συζητήσει αυτό με πολλες φιλες μου, οι περισσοτερες μου εχουν πει οτι σε εμας αμα τις κερατωναμε μια φορα και εβλεπαν οτι το καναμε απο ανασφαλεια, θα μας εδειναν μια ευκαιρεια.Σιγουρα δεν ειναι το σωστο αυτο αλλα ποτέ μην λέμε ποτέ!. . .Οταν αγαπας δεν ξερεις τι κανεις!....οταν γαμας ξερεις!
με αυτο το πλευρο να κοιμασαι
Επισκέπτης
Ε ναι ρε φιλε . Βρες μου εναν που να μην σε συμπαθει!εχω γινει φιρμα δηλαδη τυπε?
marykwlomeri
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω προσωπικα ειμαι με τον ανδρα μου μια χαρα...
αν και λιγο κωλο παραπανω θα προτιμουσα..
ομως η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να μην σκεφτω το σεξ οταν ανοιγω την πορτα και ειναι ο ταχυδρομος για παραδειγμα..δεν θελω να τον κερατωσω τον συντροφο μου αλλα ναι...σκεφτομαι αρκετα συχνα το σεξ εντος και εκτος σπιτιου...
ομως η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να μην σκεφτω το σεξ οταν ανοιγω την πορτα και ειναι ο ταχυδρομος για παραδειγμα..δεν θελω να τον κερατωσω τον συντροφο μου αλλα ναι...σκεφτομαι αρκετα συχνα το σεξ εντος και εκτος σπιτιου...
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μονο με τον ταχυδρομο?εγω προσωπικα ειμαι με τον ανδρα μου μια χαρα...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εγω προσωπικα ειμαι με τον ανδρα μου μια χαρα...
άντρας η γυναίκα είστε ?
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Βασικα αν ησουν μια χαρα οπως λες δεν θα σκεφτοσουν το σεξ με τον ταχυδρομοεγω προσωπικα ειμαι με τον ανδρα μου μια χαρα...
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μπορει και τα δυοάντρας η γυναίκα είστε ?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Βασικα αν ησουν μια χαρα οπως λες δεν θα σκεφτοσουν το σεξ με τον ταχυδρομο
Πολυ σωστα!!!! Υπαρχει και ο ντελιβεραs
επεκτεινε λιγο τους οριζοντες σου.Σεκιουριταδες,ταξιτζηδες,νανους,σκατοχοντρους κλπ.Δεν θα χασειςεγω προσωπικα ειμαι με τον ανδρα μου μια χαρα...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
marykwlomeri
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γυναικα ειμαι..
απο μικρη γυρω στην ηλικια 7-8 ετων που ανακαλυψα τισ τσοντες του πατερα μου ειχα ττρελες ορμες...και απο τοτε που παντρευτηκα με τον αντρα μου ολα πηγαινουν μια χαρα μεταξυ μας με το μειονεκτημα παντα να εχουμε το προβλημα να με θελουν ολοι οι φιλοι του και γιαυτο δεν εχουμε παρεες πλεον...βεβαια ποτε δεν την επεσα σε κανεναν αλλα δεν μπορει να μην μου περναει το σεξ απο το μυαλο ακομη και με καποιον στο δρομο αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το κανω οσο ειμαι καλα με τον συντροφο μου
απο μικρη γυρω στην ηλικια 7-8 ετων που ανακαλυψα τισ τσοντες του πατερα μου ειχα ττρελες ορμες...και απο τοτε που παντρευτηκα με τον αντρα μου ολα πηγαινουν μια χαρα μεταξυ μας με το μειονεκτημα παντα να εχουμε το προβλημα να με θελουν ολοι οι φιλοι του και γιαυτο δεν εχουμε παρεες πλεον...βεβαια ποτε δεν την επεσα σε κανεναν αλλα δεν μπορει να μην μου περναει το σεξ απο το μυαλο ακομη και με καποιον στο δρομο αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το κανω οσο ειμαι καλα με τον συντροφο μου
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
o kwlaraki ξαναχτυπά.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
o kwlaraki ξαναχτυπά.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
γυναικα ειμαι..
Σε τριγυριζει ο Σαταναs......Μην το σκεφτεσαι τεκνο μου
Εμειs εδω, ειμαστε ηδη στο δρομο τηs ακολασιαs
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Επειδη βλέπω να τη μπανάρουν με τις μαλακίες σε λίγο καιρο να προτεινω εναλλακτικά κλωνονικ
marykavlomeni και marykavlomeri και merychristmas αν τη βγάλει καθαρη ως τοτε.
marykavlomeni και marykavlomeri και merychristmas αν τη βγάλει καθαρη ως τοτε.
marykwlomeri
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
δεν εχει πανω η κατω χερι παρα ο,τι δινεις παιρνεις...και για να υπαρχει πιστη πρεπει να την προσφερεις και εσυ πιστη στο συντροφο σου...εχω σκεφτει και εγω να βαλω τριτο ατομο στη σχεση μου αλλα οσο το μελετησα τελικα μετα δεν μπορει να υπαρξει πλεον ζευγαρι παρα εξαρτηση της ευχαριστησης απο καποιον τριτο...και τελικα ναι μπορει να κοιταω γυρω μου δεν φοραω παροπιδες αλλα τον αντρα μου οσο ειναι καλα μαζι μου δεν θα τον κερατωσω...
και συνειδητοποιειστε επιτελους οτι μια ζωη την εχετε...ειναι κριμα να κρυβεστε πισω απο ψεμματα...οταν απατησεις τον συντροφο σου τελειωσε το ..εχει ραγισει κατι που δεν ξανακολλαει....
δεν εχει πανω η κατω χερι παρα ο,τι δινεις παιρνεις...και για να υπαρχει πιστη πρεπει να την προσφερεις και εσυ πιστη στο συντροφο σου...εχω σκεφτει και εγω να βαλω τριτο ατομο στη σχεση μου αλλα οσο το μελετησα τελικα μετα δεν μπορει να υπαρξει πλεον ζευγαρι παρα εξαρτηση της ευχαριστησης απο καποιον τριτο...και τελικα ναι μπορει να κοιταω γυρω μου δεν φοραω παροπιδες αλλα τον αντρα μου οσο ειναι καλα μαζι μου δεν θα τον κερατωσω...
και συνειδητοποιειστε επιτελους οτι μια ζωη την εχετε...ειναι κριμα να κρυβεστε πισω απο ψεμματα...οταν απατησεις τον συντροφο σου τελειωσε το ..εχει ραγισει κατι που δεν ξανακολλαει....
marykwlomeri
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το merry christhmas ακουγεται καλυτερο
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Το οσο ειμαι καλά μαζι του δε τον απαταω μη το πολυλες γιατι μπορει να το πιστεψεις στο τελος.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
Πεστουs τα....Ετσι ετσι