Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ενα απο τα καλυτερα παιδια ο απολυτος

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παντως επειδη το εχω συζητήσει αυτό με πολλες φιλες μου, οι περισσοτερες μου εχουν πει οτι σε εμας αμα τις κερατωναμε μια φορα και εβλεπαν οτι το καναμε απο ανασφαλεια, θα μας εδειναν μια ευκαιρεια.Σιγουρα δεν ειναι το σωστο αυτο αλλα ποτέ μην λέμε ποτέ!. . .Οταν αγαπας δεν ξερεις τι κανεις!....οταν γαμας ξερεις!

με αυτο το πλευρο να κοιμασαι :sunglasses:

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εγω προσωπικα ειμαι με τον ανδρα μου μια χαρα...
αν και λιγο κωλο παραπανω θα προτιμουσα..
ομως η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να μην σκεφτω το σεξ οταν ανοιγω την πορτα και ειναι ο ταχυδρομος για παραδειγμα..δεν θελω να τον κερατωσω τον συντροφο μου αλλα ναι...σκεφτομαι αρκετα συχνα το σεξ εντος και εκτος σπιτιου...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ομως η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να μην σκεφτω το σεξ οταν ανοιγω την πορτα και ειναι ο ταχυδρομος για παραδειγμα..δεν θελω να τον κερατωσω τον συντροφο μου αλλα ναι...σκεφτομαι αρκετα συχνα το σεξ εντος και εκτος σπιτιου...
μονο με τον ταχυδρομο? :think:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

άντρας η γυναίκα είστε ?  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Βασικα αν ησουν μια χαρα οπως λες δεν θα σκεφτοσουν το σεξ με τον ταχυδρομο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
επεκτεινε λιγο τους οριζοντες σου.Σεκιουριταδες,ταξιτζηδες,νανους,σκατοχοντρους κλπ.Δεν θα χασεις :grin:

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
γυναικα ειμαι..
απο μικρη γυρω στην ηλικια 7-8 ετων που ανακαλυψα τισ τσοντες του πατερα μου ειχα ττρελες ορμες...και απο τοτε που παντρευτηκα με τον αντρα μου ολα πηγαινουν μια χαρα μεταξυ μας με το μειονεκτημα παντα να εχουμε το προβλημα να με θελουν ολοι οι φιλοι του και γιαυτο δεν εχουμε παρεες πλεον...βεβαια ποτε δεν την επεσα σε κανεναν αλλα δεν μπορει να μην μου περναει το σεξ  απο το μυαλο ακομη και με καποιον στο δρομο αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το κανω οσο ειμαι καλα με τον συντροφο μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
o kwlaraki ξαναχτυπά.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
γυναικα ειμαι..
απο μικρη γυρω στην ηλικια 7-8 ετων που ανακαλυψα τισ τσοντες του πατερα μου ειχα ττρελες ορμες...και απο τοτε που παντρευτηκα με τον αντρα μου ολα πηγαινουν μια χαρα μεταξυ μας με το μειονεκτημα παντα να εχουμε το προβλημα να με θελουν ολοι οι φιλοι του και γιαυτο δεν εχουμε παρεες πλεον...βεβαια ποτε δεν την επεσα σε κανεναν αλλα δεν μπορει να μην μου περναει το σεξ  απο το μυαλο ακομη και με καποιον στο δρομο αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το κανω οσο ειμαι καλα με τον συντροφο μου

Σε τριγυριζει ο Σαταναs......Μην το σκεφτεσαι τεκνο μου
Εμειs εδω,  ειμαστε ηδη στο δρομο τηs ακολασιαs  :huh:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Επειδη βλέπω να τη μπανάρουν με τις μαλακίες σε λίγο καιρο να προτεινω εναλλακτικά κλωνονικ
marykavlomeni και marykavlomeri και merychristmas αν τη βγάλει καθαρη ως τοτε.

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
δεν εχει πανω η κατω χερι παρα ο,τι δινεις παιρνεις...και για να υπαρχει πιστη πρεπει να την προσφερεις και εσυ πιστη στο συντροφο σου...εχω σκεφτει και εγω να βαλω τριτο ατομο στη σχεση μου αλλα οσο το μελετησα τελικα μετα δεν μπορει να υπαρξει πλεον ζευγαρι παρα εξαρτηση της ευχαριστησης απο καποιον τριτο...και τελικα ναι μπορει να κοιταω γυρω μου δεν φοραω παροπιδες αλλα τον αντρα μου οσο ειναι καλα μαζι μου δεν θα τον κερατωσω...
και συνειδητοποιειστε επιτελους οτι μια ζωη την εχετε...ειναι κριμα να κρυβεστε πισω απο ψεμματα...οταν απατησεις τον συντροφο σου τελειωσε το ..εχει ραγισει κατι που δεν ξανακολλαει....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Το οσο ειμαι καλά μαζι του δε τον απαταω μη το πολυλες γιατι μπορει να το πιστεψεις στο τελος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
παντως να εχετε το νου σας....ολες οι μπουρδιτσες δικαιολογιες στους ευατους σας οτι και καλα δεν ειναι κερατο το να πας με πουτανες...μπλα μπλα μπλα...οι γυναικες σας εχουμε παρει χαμπαρι και πλεον σας βλεπουμε και εμεις σαν κρεατα...
δεν εχει πανω η κατω χερι παρα ο,τι δινεις παιρνεις...και για να υπαρχει πιστη πρεπει να την προσφερεις και εσυ πιστη στο συντροφο σου...εχω σκεφτει και εγω να βαλω τριτο ατομο στη σχεση μου αλλα οσο το μελετησα τελικα μετα δεν μπορει να υπαρξει πλεον ζευγαρι παρα εξαρτηση της ευχαριστησης απο καποιον τριτο...και τελικα ναι μπορει να κοιταω γυρω μου δεν φοραω παροπιδες αλλα τον αντρα μου οσο ειναι καλα μαζι μου δεν θα τον κερατωσω...
και συνειδητοποιειστε επιτελους οτι μια ζωη την εχετε...ειναι κριμα να κρυβεστε πισω απο ψεμματα...οταν απατησεις τον συντροφο σου τελειωσε το ..εχει ραγισει κατι που δεν ξανακολλαει....

Πεστουs τα....Ετσι ετσι  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom