Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
λετε τις αποψεις σας οκ, αλλα γυναικες δεν ειδα να σας απαντανε στα περισσοτερα θεματα και δεν πιστευω πως δεν υπαρχουν κοπελες στη σελιδα...τι συμβαινει; :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
λετε τις αποψεις σας οκ, αλλα γυναικες δεν ειδα να σας απαντανε στα περισσοτερα θεματα και δεν πιστευω πως δεν υπαρχουν κοπελες στη σελιδα...τι συμβαινει; :think:
μονο η αγγελικουλα εχει μεινει.και ο εριναλ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Φαντάζομαι συζήτηση μαιρούλας μπόλντη.Κλαιω ήδη  :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Αυτεs γαμανε αλλου

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παντως ενα εχω να πω...χτες μετα απο τοσες ωρες που χαζευα στη σελιδα, γυρισε ο αντρας μου και του εκανα ενα ρουφηχτο πιπετο γουρλωσαν τα ματια του... :pipa2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λαρυγγόπιπα?

Εγγρ.
9 Απρ 2013
Κριτικές
21
Like
29
Πόντοι
11
καλησπέρα σας αν είστε άνδρας αγνοήστε το υπόλοιπο μνμ...
βασικά λυπάμαι τον σύζυγο σας,αν κάνετε τις σκέψεις που μας ομολογείτε καταλαβαίνω πως με το να μπείτε στο εν λόγω πορνοσαιτ ανοίχτηκε μπροστά σας ένας καινούργιος,υπέροχος πορνικός κόσμος, που μόνο θα χειροτερέψει τις αχαλίνωτες φαντασιώσεις σας,οδηγώντας σας νομοτελειακά στο κέρατο
Αν πάλι (1 στο 1.000.000) δεν ενδώσετε πολύ φοβούμαι ότι θα τρελαθείτε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παλια ειχαμε μαιρη κωλομερι
αλλα με τον καιρο χαθηκανε
αλλη βρηκε γκομενο
αλλη την ειδε φωτογραφος
αλλη εγινε λυκανθρωπος
αλλη απογοητευτηκε για την ντορα και αυτοεξοριστικε στην κρητη

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
παντως ενα εχω να πω...χτες μετα απο τοσες ωρες που χαζευα στη σελιδα, γυρισε ο αντρας μου και του εκανα ενα ρουφηχτο πιπετο γουρλωσαν τα ματια του... :pipa2:

κάνα βίντεο να γουστάρουμε και μεις οι ανώμαλοι δεν παίζει  ?  :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλησπέρα Μητσάρα.
Σε ψαχνει ο εκτορ! :grin: :grin:

Επισκέπτης
αλλη βρηκε γκομενο
αλλη την ειδε φωτογραφος
αλλη εγινε λυκανθρωπος
πολυ ποιητικο μου μοιαζει

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
λετε λογω της σελιδας να εθιστω?? εεε αυτο θα το χαρει ο αντρας μου πιστευω...πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και τον περιμενω το βραδυ παλι αγριεμενη....
βιντεο δυστυχως δεν υπαρχει...αλλα το παραθυρο το εχουμε ανοιχτο αν ειστε τυχεροι και ειστε στη γειτονια....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
αλλη βρηκε γκομενο
αλλη την ειδε φωτογραφος
αλλη εγινε λυκανθρωπος

Εεεμ   δεν τουs κατσαμε κι εμειs και απογοητευτηκαν....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
λετε λογω της σελιδας να εθιστω?? εεε αυτο θα το χαρει ο αντρας μου πιστευω...πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και τον περιμενω το βραδυ παλι αγριεμενη....
βιντεο δυστυχως δεν υπαρχει...αλλα το παραθυρο το εχουμε ανοιχτο αν ειστε τυχεροι και ειστε στη γειτονια....

δλδ απόψε ο γειτωνας θα την κάνει σφεντόνα από τους καρπούς της αγάπης σας ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλο βραδυ    :2funny:
δεν χρειαζεται να ξυπνησει η γειτονια 

marykwlomeri

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μα γιατι να μην αναστατωσουμε και τους γειτονες....??
ο πελαργος τους τα φερε τα παιδια και κανουν πως δεν ξερουν??αχαχαχαχαχ :fuck1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom