canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
δεν ηταν γκευ ο κωλαρακης τυπε?
εμένα πάντως την ανήθικη πρόταση μου την έκανε...
δεν ηταν γκευ ο κωλαρακης τυπε?
μονο η αγγελικουλα εχει μεινει.και ο εριναλ.ναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
λετε τις αποψεις σας οκ, αλλα γυναικες δεν ειδα να σας απαντανε στα περισσοτερα θεματα και δεν πιστευω πως δεν υπαρχουν κοπελες στη σελιδα...τι συμβαινει;
θα τον μπερδεψε το νικ σου τυπεεμένα πάντως την ανήθικη πρόταση μου την έκανε...
ναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
λετε τις αποψεις σας οκ, αλλα γυναικες δεν ειδα να σας απαντανε στα περισσοτερα θεματα και δεν πιστευω πως δεν υπαρχουν κοπελες στη σελιδα...τι συμβαινει;
Αυτεs γαμανε αλλου
θα τον μπερδεψε το νικ σου τυπε
καλησπέρα σας αν είστε άνδρας αγνοήστε το υπόλοιπο μνμ...ναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
παλια ειχαμε μαιρη κωλομεριναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
παντως ενα εχω να πω...χτες μετα απο τοσες ωρες που χαζευα στη σελιδα, γυρισε ο αντρας μου και του εκανα ενα ρουφηχτο πιπετο γουρλωσαν τα ματια του...
Καλησπέρα Μητσάρα.ναι απο χτες που μπηκα για πρωτη φορα και διαβασα αρκετα θεματα στη σελιδα ειπα να κανω λογαριασμο..
πολυ ποιητικο μου μοιαζειπαλια ειχαμε μαιρη κωλομερι
αλλα με τον καιρο χαθηκανε
αλλη βρηκε γκομενο
αλλη την ειδε φωτογραφος
αλλη εγινε λυκανθρωπος
αλλη απογοητευτηκε για την ντορα και αυτοεξοριστικε στην κρητη
παλια ειχαμε μαιρη κωλομερι
αλλα με τον καιρο χαθηκανε
αλλη βρηκε γκομενο
αλλη την ειδε φωτογραφος
αλλη εγινε λυκανθρωπος
αλλη απογοητευτηκε για την ντορα και αυτοεξοριστικε στην κρητη
λετε λογω της σελιδας να εθιστω?? εεε αυτο θα το χαρει ο αντρας μου πιστευω...πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και τον περιμενω το βραδυ παλι αγριεμενη....
βιντεο δυστυχως δεν υπαρχει...αλλα το παραθυρο το εχουμε ανοιχτο αν ειστε τυχεροι και ειστε στη γειτονια....
καλο βραδυλετε λογω της σελιδας να εθιστω?? εεε αυτο θα το χαρει ο αντρας μου πιστευω...πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και τον περιμενω το βραδυ παλι αγριεμενη....
βιντεο δυστυχως δεν υπαρχει...αλλα το παραθυρο το εχουμε ανοιχτο αν ειστε τυχεροι και ειστε στη γειτονια....
Αυτο ειναι μαν !!!!!Εεεμ δεν τουs κατσαμε κι εμειs και απογοητευτηκαν....