Επισκέπτης
εσυ ξερεις καλυτερα την γειτονια σουμα γιατι να μην αναστατωσουμε και τους γειτονες....??
ο πελαργος τους τα φερε τα παιδια και κανουν πως δεν ξερουν??αχαχαχαχαχ
οποτε καλα
εσυ ξερεις καλυτερα την γειτονια σουμα γιατι να μην αναστατωσουμε και τους γειτονες....??
ο πελαργος τους τα φερε τα παιδια και κανουν πως δεν ξερουν??αχαχαχαχαχ
λετε λογω της σελιδας να εθιστω?? εεε αυτο θα το χαρει ο αντρας μου πιστευω...πριν λιγο με πηρε τηλεφωνο και τον περιμενω το βραδυ παλι αγριεμενη....
βιντεο δυστυχως δεν υπαρχει...αλλα το παραθυρο το εχουμε ανοιχτο αν ειστε τυχεροι και ειστε στη γειτονια....
κάνα βίντεο να γουστάρουμε και μεις οι ανώμαλοι δεν παίζει ?
Ειμαστε πριν πέσουν τα μπετά,να προλάβουμε.μα τοσα βιντεακια υπαρχουν ηδη το δικο μου θελετε??
μα τοσα βιντεακια υπαρχουν ηδη το δικο μου θελετε??
μόνο λίγο...
το τέλος κατα προτίμιση...
εκεί που του πετάς τα μάτια έξω...
να σαι καλααυτη ειναι ευχη!!! και στα δικα σας!!
παρεπιπτοντως εχω ακουσει απο πολλες φιλες μου οτι τισ προσβαλλει να βλεπουν τσοντες με τους φιλους τους...αναρωτιεμαι εσεις που ειστε σε σχεση τι λετε? οι κοπελεσ/γυναικες σας τι αποψη εχουν?το θεωρουν κερατο?
ωραιο παραδειγμαλοιπον μαγκες ξεφυγατε απο το θεμα...
ενα κλειδι που ανοιγει πολλες κλειδαριες ειναι πολυτιμο
ενω μια κλειδαρια που ανοιγει με πολλα κλειδια ειναι αχρηστη.
Ο πούτσος είναι κλειδί επειδή έχει το σχήμα ίδιο;λοιπον μαγκες ξεφυγατε απο το θεμα...
οταν ο αντρας καρατωνει και μαλιστα με πολλες γυναικες την γυναικα του δεν ειναι κακο..
αν το κανει η γυναικα ομως ειναι
και αυτο γιατι:
ενα κλειδι που ανοιγει πολλες κλειδαριες ειναι πολυτιμο
ενω μια κλειδαρια που ανοιγει με πολλα κλειδια ειναι αχρηστη.
Υπάρχουν τόσο μεγάλα κλειδια?Ο πούτσος είναι κλειδί επειδή έχει το σχήμα ίδιο;
Υπάρχουν τόσο μεγάλα κλειδια?
Μου έπεσε ρε πούστηΔεν έχω ιδέα. Ασχολούμαι επιστημονικά με το θέμα και εντυπωσιάζομαι από την επιστημονική θεώρηση της ανθρώπινης ανατομίας που επιδρά και στον τομέα της κοινωνικής συμπεριφοράς, έτσι όπως το παρουσιάζει ο αγαπητός συναγωνιστής στον στίβο της ηδονής. :o