ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
δεν πας καλα ρε τυπε εσυ....
Ειπαμε εκανα μια μαλακια και τελος .......
ε πες το ντε. καιρος να τελειωνει αυτη η κοντρα.
δεν πας καλα ρε τυπε εσυ....
Ειπαμε εκανα μια μαλακια και τελος .......
καλα στεφανα...ε πες το ντε. καιρος να τελειωνει αυτη η κοντρα.
καλα στεφανα...
αμα σου χωσουνε μια ψωλη ναααααααααααα μετα συγχωρησεως χωρις μυαλο δεν τη νοιωθεις... επισης αμα ξυνω τ'αρχιδια μου μπορει να καυλωσω και τοτε με το μυαλο μου θα σκεφτω¨ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ¨αρα ναι ειναι αλληλενδετα.Και γιατι το μυαλο δεν δινει εντολες να μην πεθανει το κορμι
αμα σου χωσουνε μια ψωλη ναααααααααααα μετα συγχωρησεως χωρις μυαλο δεν τη νοιωθεις... επισης αμα ξυνω τ'αρχιδια μου μπορει να καυλωσω και τοτε με το μυαλο μου θα σκεφτω¨ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ¨αρα ναι ειναι αλληλενδετα.
ειναι εντελως χιουμοριστικη η απαντηση που εδωσα,πιστευα οτι θα το καταλαβαινεςΥπαρχουν ανθρωποι που κατανοουν στην ζωη τα βασικα και ειναι ικανοποιημενοι. Αλλοι πανε πιο περα. εσυ μεινε σε απλες σκεψεις οπως αυτες που ανεφερες.
γεια και χαρα σας.πως νοιωθετε για το κερατο?σιγουρα ο αντρας ειναι πολυγαμικος και πολλες φορες δεν αισθανεται οτι οταν ξενογαμαει ειναι απιστια γιατι ουσιαστικα καλυπτει μια βασικη αναγκη,αλλα ομως δεν παυει να ειναι απιστια,προδοσια οπως θελετε πειτε το.και σε αυτες τις μερες που ζουμε αμα σου παρουσιαστει ευκαιρια να ξενογαμισεις και δεν το κανεις θα σε πουνε και μαλακα.αν ο αντρας απιστησει μια και δυο φορες μπορει να μην τρεξει και τιποτα ,αν ομως το κανει η γυναικα ισως εχει αλλη βαρυτητα γιατι η γυναικες τα σκεφτοντε πριν τα κανουν,ακουω γνωμες.
Αν η κοπέλα-γυναίκα σας που αγαπούσατε πολύ σας κεράτωνε, θα την συγχωρούσατε?
Παντως επειδη το εχω συζητήσει αυτό με πολλες φιλες μου, οι περισσοτερες μου εχουν πει οτι σε εμας αμα τις κερατωναμε μια φορα και εβλεπαν οτι το καναμε απο ανασφαλεια, θα μας εδειναν μια ευκαιρεια.Σιγουρα δεν ειναι το σωστο αυτο αλλα ποτέ μην λέμε ποτέ!. . .Οταν αγαπας δεν ξερεις τι κανεις!....οταν γαμας ξερεις!
για ξεκαρφωμα τυπετον απολυτο γτ τον εκανες φιλος σου με το που μπηκες?
για ξεκαρφωμα τυπε
λεμπρον και ετσι
σιγα μην ειναι και ο λαρυ μπερντ ρε τυπενομιζα εινααι ο κεβιν ντουραντ
Ηταν ο λογος που εμαθα το foroum τυπε!τον απολυτο γτ τον εκανες φιλος σου με το που μπηκες?
Ηταν ο λογος που εμαθα το foroum τυπε!
εχω γινει φιρμα δηλαδη τυπε?Ηταν ο λογος που εμαθα το foroum τυπε!
σιγα μην ειναι και ο λαρυ μπερντ ρε τυπε
Λέγε ποιος είσαι,ψηλέ.............Ηταν ο λογος που εμαθα το foroum τυπε!