Νέα

περι κερατου....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover2013
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 368
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
Και γιατι το μυαλο δεν δινει εντολες να μην πεθανει το κορμι
αμα σου χωσουνε μια ψωλη ναααααααααααα μετα συγχωρησεως χωρις μυαλο δεν τη νοιωθεις... επισης αμα ξυνω τ'αρχιδια μου μπορει να καυλωσω και τοτε με το μυαλο μου θα σκεφτω¨ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ¨αρα ναι ειναι αλληλενδετα. :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμα σου χωσουνε μια ψωλη ναααααααααααα μετα συγχωρησεως χωρις μυαλο δεν τη νοιωθεις... επισης αμα ξυνω τ'αρχιδια μου μπορει να καυλωσω και τοτε με το μυαλο μου θα σκεφτω¨ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΩ¨αρα ναι ειναι αλληλενδετα. :)

Υπαρχουν ανθρωποι που κατανοουν στην ζωη τα βασικα και ειναι ικανοποιημενοι. Αλλοι πανε πιο περα. εσυ μεινε σε απλες σκεψεις οπως αυτες που ανεφερες.

OP
OP
maturelover2013

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
Υπαρχουν ανθρωποι που κατανοουν στην ζωη τα βασικα και ειναι ικανοποιημενοι. Αλλοι πανε πιο περα. εσυ μεινε σε απλες σκεψεις οπως αυτες που ανεφερες.
ειναι εντελως χιουμοριστικη η απαντηση που εδωσα,πιστευα οτι θα το καταλαβαινες

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
γεια και χαρα σας.πως νοιωθετε για το κερατο?σιγουρα ο αντρας ειναι πολυγαμικος και πολλες φορες δεν αισθανεται οτι οταν ξενογαμαει ειναι απιστια γιατι ουσιαστικα καλυπτει μια βασικη αναγκη,αλλα ομως δεν παυει να ειναι απιστια,προδοσια οπως θελετε πειτε το.και σε αυτες τις μερες που ζουμε αμα σου παρουσιαστει ευκαιρια να ξενογαμισεις και δεν το κανεις θα σε πουνε και μαλακα.αν ο αντρας απιστησει μια και δυο φορες μπορει να μην τρεξει και τιποτα ,αν ομως το κανει η γυναικα ισως εχει αλλη βαρυτητα γιατι η γυναικες τα σκεφτοντε πριν τα κανουν,ακουω γνωμες.

Θα γινει ηδη της πουτανας αν ανακαλυφθεις!
Γι'αυτο λοιπον ΠΡΟΣΟΧΗ!

;)

Επισκέπτης
Αν η κοπέλα-γυναίκα σας που αγαπούσατε πολύ σας κεράτωνε, θα την συγχωρούσατε?

Επισκέπτης
Παντως επειδη το εχω συζητήσει αυτό με πολλες φιλες μου, οι περισσοτερες μου εχουν πει οτι σε εμας αμα τις κερατωναμε μια φορα και εβλεπαν οτι το καναμε απο ανασφαλεια, θα μας εδειναν μια ευκαιρεια.Σιγουρα δεν ειναι το σωστο αυτο αλλα ποτέ μην λέμε ποτέ!. . .Οταν αγαπας δεν ξερεις τι κανεις!....οταν γαμας ξερεις!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Παντως επειδη το εχω συζητήσει αυτό με πολλες φιλες μου, οι περισσοτερες μου εχουν πει οτι σε εμας αμα τις κερατωναμε μια φορα και εβλεπαν οτι το καναμε απο ανασφαλεια, θα μας εδειναν μια ευκαιρεια.Σιγουρα δεν ειναι το σωστο αυτο αλλα ποτέ μην λέμε ποτέ!. . .Οταν αγαπας δεν ξερεις τι κανεις!....οταν γαμας ξερεις!

τον απολυτο γτ τον εκανες φιλος σου με το που μπηκες?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom