Doctor What
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 5
- Like
- 324
- Πόντοι
- 280
Τελευταία με είχε πιάσει μια άγρια μανία να γευτώ το κρασί της αμαρτίας, να γαμησω καμία άλλη πέρα από την δικιά μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο πέρα από τον συνηθισμένο: ωραίο το παστίτσιο αλλά κάθε μέρα το βαριέσαι, θες και κάνα σουβλάκι ή φακές ή ότι άλλο να ναι τελοσπαντων. Έστειλα λοιπόν μήνυμα σε μια που τραβιομασταν στο παρελθόν (πιθανώς σεξομανή, δεν το έχω εξακριβώσει) και σε 10 λεπτά, μετά τα εισαγωγικά τύπου "τι κάνεις πως είσαι κλπ" κανονίστηκε ραντεβού σε χοτελ (μη μας δει και κάνα μάτι, σε σχέση και εκείνη,και μάλιστα με ρώτησε αν θέλω να έρθει ντυμένη"αναλόγως".)Η τύπισσα όποτε έχω καύλες είναι εκεί.. Το κορίτσι δε σκίζει από ομορφιά , αλλά ούτε μπάζο μπορείς να την πεις. Είναι αυτό που λέμε μια καθημερινή κοπέλα. Μπαίνω λοιπόν στο θέμα. Κάθε άντρας 30 και άνω ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει μια κοπέλα-καβάντζα (το καβάντζα ίσως ακούγεται υποτιμητικό, μιας και εγώ μπορεί να είμαι το ίδιο για αυτή, αλλά το χρησιμοποιώ με την καθαρά "λειτουργική" έννοια του όρου) με την οποία θα βγαίνουν τα χοντρά, εκατέρωθεν, για να διατηρείται το balance. Μιλώ όντας πιστός υποστηρικτής της μη ύπαρξης μονογαμίας. Επαναλαμβάνω λοιπόν: κάθε άντρας 30 και άνω ΠΡΕΠΕΙ να έχει βρει μια τέτοια περίπτωση. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ψηλή, κοντή, λεπτή, χοντρή, όμορφη, άσχημη. Αν θα είναι σουβλάκι ή φακές. Αρκεί αυτός να περνάει καλά. Σε γλιτώνει από άσκοπα λεφτά σε πουτάνες, σου τονώνει την αυτοπεποίθηση, σε βγάζει από τη μονοτονία. Και θα πει κάποιος, κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς και αυτή ρε φίλε. Συμφωνώ. Αλλά μη ξεχνάς ότι τα χοντρά θες να βγούν, όχι να την έχεις γκόμενα. Θα ήθελα γνώμες, ίσως αχρείαστο post αλλά βαριέμαι στη δουλειά. Και έδωσε αφορμή και το μωρό. Την καλησπέρα μου.