apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λες να ειναι ο παμμεγιστος τυπος???Αυτόν θα κάνουμε αρχηγό...εκτός αν είναι ο ίδιος ο Κινεζοκύπριος!
λες να ειναι ο παμμεγιστος τυπος???Αυτόν θα κάνουμε αρχηγό...εκτός αν είναι ο ίδιος ο Κινεζοκύπριος!
Θα δείξει...δεν μασάει ο τύπος,θα καθαρίσει και για τις γειτονικές χώρες...ιντερνάσιοναλ αρχηγός!λες να ειναι ο παμμεγιστος τυπος???
τυπε ο δικος μας ο αρχηγος ο κινεζοκυπριος που ειναι?λες να ειναι ο παμμεγιστος τυπος???
χαθηκε ρετυπε ο δικος μας ο αρχηγος ο κινεζοκυπριος που ειναι?
ο κινεζος ειναι αθανατος τυπε.χαθηκε ρε
γιαυτο λεμε μην ειναι αυτος στο κειμενο
μηπως τελικα ειναι κινεζοτουρκοκυπριος?
χαιλαντερ και ετσι δικε μουο κινεζος ειναι αθανατος τυπε.
και αυτοι που δεν καπνιζουνε οταν βγαινουν να πηγαινουν στο εντευκτηριο τις ενοριας τους.Αυτος ο νομος ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχουν συμβει στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια.
Προσωπικα ειμαι αντικαπνιστης.Και μονο η μυρωδια του τσιγαρου με αηδιαζει.
Αυτοι που καπνιζουν να πανε στην τουαλετα η καπου αλλου να κανουν τσιγαρο δεν θα βγαζουν τον καρκινο απο μεσα μας.
και αυτοι που δεν καπνιζουνε οταν βγαινουν να πηγαινουν στο εντευκτηριο τις ενοριας τους.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής...
Πώς είναι δυνατόν να απαγορεύεις τη χρήση ενός προϊόντος από τη μία, ενώ το αφήνεις να κυκλοφορεί ελεύθερα από την άλλη?? Στην Αμερική έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα σε κάποιες πολιτείες, στην καλιφόρνια αν δεν κάνω λάθος, και έχουν απαγορέψει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους. Ακόμα και στο πεζοδρόμιο δηλαδή ή στον δρόμο μέσα στο αυτοκίνητό σου!! Μη νομίζετε ότι είναι μακρυά μια τέτοια επέκταση του μέτρου και στην Ευρώπη και κατ' επέκταση και στην Ελλάδα. Όσο μακρυά ήταν το τωρινό μέτρο 10 χρόνια πριν, τόσο μακρυά (ή και πιο κοντά) είναι και μια τέτοια επέκτασή του.
Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να απαγορεύεις τη χρήση ενός προϊόντος που επιτρέπεις την παραγωγή και την πώλησή του?? παράλογο μου φαίνεται... Αν θες να το απαγορέψεις κάντο παράνομο όπως έκανες το χόρτο, αν έχεις τα @@ να κυρήξεις παράνομη την Philip Morris. Μεσοβέζικες και παράλογες τις βλέπω εγώ αυτές τις μισο-απαγορεύσεις.
Άλλος ένας λόγος για να ντουμανιάσεις το γραφείο!αχ, με αυτα που είπες με έκανς να θελω να καπνισω..
και πρεπει να φυγω απο το δικο μου γραφείο γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!
(το γραφειο το χω μαζι με την αδερφη μου εξ ου και η απαγορευσις)
Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής...
Πώς είναι δυνατόν να απαγορεύεις τη χρήση ενός προϊόντος από τη μία, ενώ το αφήνεις να κυκλοφορεί ελεύθερα από την άλλη?? Στην Αμερική έχουν πάει ένα βήμα παραπέρα σε κάποιες πολιτείες, στην καλιφόρνια αν δεν κάνω λάθος, και έχουν απαγορέψει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους. Ακόμα και στο πεζοδρόμιο δηλαδή ή στον δρόμο μέσα στο αυτοκίνητό σου!! Μη νομίζετε ότι είναι μακρυά μια τέτοια επέκταση του μέτρου και στην Ευρώπη και κατ' επέκταση και στην Ελλάδα. Όσο μακρυά ήταν το τωρινό μέτρο 10 χρόνια πριν, τόσο μακρυά (ή και πιο κοντά) είναι και μια τέτοια επέκτασή του.
Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να απαγορεύεις τη χρήση ενός προϊόντος που επιτρέπεις την παραγωγή και την πώλησή του?? παράλογο μου φαίνεται... Αν θες να το απαγορέψεις κάντο παράνομο όπως έκανες το χόρτο, αν έχεις τα @@ να κυρήξεις παράνομη την Philip Morris. Μεσοβέζικες και παράλογες τις βλέπω εγώ αυτές τις μισο-απαγορεύσεις.
αχ, με αυτα που είπες με έκανς να θελω να καπνισω..
και πρεπει να φυγω απο το δικο μου γραφείο γιατι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!
(το γραφειο το χω μαζι με την αδερφη μου εξ ου και η απαγορευσις)
Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ πάνως καπνίζω μια μαρλμποριά τώρα μαζί με τον καφέ και είμαι κι έξω στο μπαλκόνι και με φυσάει και το αεράκι σήμερα και το φχαριστιέμαι!
Να πεις στην αδερφή σου ότι εφόσον ο χώρος του γραφείου είναι κοινόχρηστος, θα πρέπει να βρεθεί μια κοινή λύση. Να καπνίζεις με ανοιχτή την μπαλκονόπορτα να κάνει ρεύμα, ή να έχεις το δικαίωμα να καπνίζεις ένα τσιγάρο κάθε μία ώρα μάξιμουμ. Ή να το πάτε μία - μία. Μία μέρα 0 τσιγάρα, μία όσα γουστάρεις! Παίξτο και λίγο προοδευτική και "όχι στις απαγορεύσεις, ναι στην αυτοδιάθεση". Ή στην τελική πες της ότι είσαι άρρωστη και εξαρτημένη και πρέπει να δείξει κατανόηση και συμπόνοια! Άντε! Δραστηριοποιήσου!!
ετσι πρεπει να τους κανουνε..
να μη μπορουνε να αναβουνε τσιγαρο ουτε στο πεζοδρομιο κοντα στη σταση του λεωφορειου.
θα τρελαθουνε τους πρωτους μηνες,αλλα μετα θα στρωσουνε..
ειδικα αν τα προστιμα πεφτουν βροχη..
αντε το χρειζομαστε..πρεπει να καλυφθει το δημοσιο ελλειμα.
αν βαλουμε προστιμα στους καπνιστες,επειδη αυτοι δεν την κοβουν ευκολα τη συνηθεια
η λενε εγω θα το αναψω και εδω ειναι ελλαδα κλπ κλπ, θα μαζεψουμε τρομερα εσοδα μολις σε ενα χρονο!! ;)
Όχι φίλε δεν κατάλαβες τι λέω... Αν απαγορεύεις κάτι, απαγόρεψέ το! Τελείως όμως! Το να απαγορεύεις τη χρήση και όχι το προϊόν είναι υποκριτικό. Άντε να τα βάλεις με τις καπνοβιομηχανίες και να απαγορέψεις την παραγωγή και την πώληση των τσιγάρων και όχι από τη μια να μου τα πουλάς σε όλα τα περίπτερα, να μου επιτρέπεις να τα αγοράζω με τα ωραία μου λεφτά και από την άλλη να μου απαγορεύεις να τα χρησιμοποιώ! Παράλογο...
αυτο δεν γινεται,γιατι ειναι βιομηχανιες δισεκατομμυριων,εχουν ακρες σε καθε κυβερνηση
αρα μενει να απαγορεψεις την χρηση
και ετσι θα εχουνε τεραστια πτωση στα κερδη
που θα αναγκασει καποιες απο αυτες να κλεισουν