You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί καπνιστών κλπ...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αφού πληρώνουν....τι σε κόφτει από που είναι?
δεν συμφωνω
πρέπει όλοι να είμαστε ίσοι απεναντι στο νομμο.
και το να πληρωνουμε ισα πρόστιμα δεν μας εξισωνει όταν οι μισθοι ειναι τοσο άνισοι.
δεν ειναι το ιδιο να πληρωσει 700 ευρω ο ντελιβερας με το κηφισιοτόπαιδο.
ρε Leonoro...το ίδιο λέμε
ο ντελιβεράς....δεν θα καπνίζει, τα BΠάκια όμως θα καπνίζουν
το λύσαμε το πρόβλημα
Όχι george, εγώ λέω αν καπνίσει:
Κηφισιά 700€
Καλλιθέα, όχι Τζιτζιφιές 200€
Καλλιθέα Τζιτζιφιές 300€
Παπάγου με δυό παιδιά 300€
Νίκαια πληρώνουν οι μη καπνιστες
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όχι george, εγώ λέω αν καπνίσει:
Κηφισιά 700€
Καλλιθέα, όχι Τζιτζιφιές 200€
Καλλιθέα Τζιτζιφιές 300€
Παπάγου με δυό παιδιά 300€
Νίκαια πληρώνουν οι μη καπνιστες
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Όχι φίλε δεν κατάλαβες τι λέω... Αν απαγορεύεις κάτι, απαγόρεψέ το! Τελείως όμως! Το να απαγορεύεις τη χρήση και όχι το προϊόν είναι υποκριτικό. Άντε να τα βάλεις με τις καπνοβιομηχανίες και να απαγορέψεις την παραγωγή και την πώληση των τσιγάρων και όχι από τη μια να μου τα πουλάς σε όλα τα περίπτερα, να μου επιτρέπεις να τα αγοράζω με τα ωραία μου λεφτά και από την άλλη να μου απαγορεύεις να τα χρησιμοποιώ! Παράλογο...
Τα'χουμε πει 1000 φορές αλλά ας τα ξαναπούμε άλλη μια...
Φίλε, ο νόμος δεν κρίνει παράνομο το προϊόν για να κλείσει τις καπνοβιομηχανίες όπως προτείνεις, αλλά απαγορεύει (ή επιτρέπει αν θες) τη χρήση του υπό προϋποθέσεις.
Πάρε ως αντίστοιχο παράδειγμα το κινητό τηλέφωνο. Η χρήση του κατά την οδήγηση χωρίς ειδικό εξοπλισμό (hands free) απαγορεύεται και επισύρει πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει το Κράτος να κλείσει τις εταιρείες παραγωγής κινητών;
Οι νόμοι αυτοί γίνονται για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Ο αντικαπνιστικός συγκεκριμένα δεν εφαρμόστηκε γιατί ο Αβραμόπουλος έχει προηγούμενα μαζί σας. Η Ελλάδα μάλιστα είναι ίσως η τελευταία χώρα της Ευρώπης (μέχρι και η Αλβανία έχει σχετική νομοθεσία) που επιτρεπόταν το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους. Ήρθε ο καιρός αυτό το φαινόμενο να σταματήσει.
Θες να καπνίζεις; Θαυμάσια μπορείς αρκεί να είσαι σε χώρο που δεν επιβαρύνεις (η δυσφορία απ'τον καπνό είναι τεράστια πίστεψέ με) τους μη-καπνιστές. Και με τα παραθυράκια στο νόμο, που στη Μπανανία θ'ανοίγουν ένα-ένα, χαράς ευαγγέλια για σας. Που να είσασταν σε σοβαρές χώρες της ΕΕ δηλαδή...
καλα κανει και παιρνει φορους απο τους καπνιστες το κρατος.
να συνεχισει πιο αγρια.
χοντρα προστιμα καθε φορα που ενας καπνιστης καπνιζει σε δημοσιους χωρους.
εκει. να μαθουν οτι η μαλακια πληρωνεται.
M'αρέσεις γιατί είσαι ανελέητος.
Υ.Γ. Κινεζοκύπριε δείξε μου επιείκεια θα καπνίσω όσα τσιγάρα θες...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που χαθηκε ο κινεζοκυπριος απτην καλαματα?
Νέο blog για τα μαγαζιά (εστιατόρια, μπαρ, καφέ κλπ) σε Αθήνα κ Πειραιά που επιτρέπουν το κάπνισμα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Νέο blog για τα μαγαζιά (εστιατόρια, μπαρ, καφέ κλπ) σε Αθήνα κ Πειραιά που επιτρέπουν το κάπνισμα
sorry....αλλά απαγορεύτηκε πουθενά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι?
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ετσι , γουσταρω που δεν εφαρμοζεται ο νομος..και σιγα σιγα να καταλαβουν οι μαγαζατορες πως οποιος το εφαρμοζει θα μειωνεται η πελατεια του...κατω η χουντα ρεεεεε
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Να απαγορευτεί στις άλλες χώρες που είναι φλώρικες,αλλά αν είναι πια τόσο αποφασισμένοι να το κάνουν τότε οκ πάω πάσο......αλλά ας νομιμοποιήσουν τουλάχιστον τα φυσικά προϊόντα τότε γιατί κάτι ξέρει και το παιδί από τα Σπάτα:
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σάλτα χώσε το στόμα σου σε καμιά εξάτμιση να ξεχαρμανιάσεις μια και καλή πρεζάκιΕτσι , γουσταρω που δεν εφαρμοζεται ο νομος..και σιγα σιγα να καταλαβουν οι μαγαζατορες πως οποιος το εφαρμοζει θα μειωνεται η πελατεια του...κατω η χουντα ρεεεεε
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...
...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...!!!
Κίνηση ενάντια στην αντικαπνιστική υστερία. Αντίσταση στην περιθωριοποίηση των καπνιστών και στην ποινικοποίηση της μαγικής ευχαρίστησης που μας προσφέρει το τσιγάρο!!
30 ΙΟΥΝΙΟΥ 20:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Κάποιοι πίστεψαν ότι ο ηγέτης είχε χαθεί.
Κάποιοι πίστεψαν ότι άφησε μαύρη πέτρα πίσω του.
Κάποιοι πίστεψαν ότι κατάλαβε πως ήταν λάθος και πως αναζητά λύτρωση.
Κι όμως ο τύπος έδωσε στη δημοσιότητα σημάδια ζωής και φήμες τον θέλουν να οργανώνει τη μεγάλη επιστροφή του.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Κι όμως ο τύπος έδωσε στη δημοσιότητα σημάδια ζωής και φήμες τον θέλουν να οργανώνει τη μεγάλη επιστροφή του.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
όλοι έχουμε δικαίωμα στον θάνατο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36