apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ηρθε σαν μηνυμα απτο υπερπεραν τυπεΠού το βρήκες ρε τύπε;
ηρθε σαν μηνυμα απτο υπερπεραν τυπε
απτο κινεζοκυπριο μερια
γαμαει το βιντεακι δικε μου ε?
ρε μαγκες, ενας το λινκ με το επεισοδιο του κινεζοκυπριου,
ειναι το μονο που εχω χασει...
για να καταλαβαινω τη θεαρεστη συζητηση που κανουμε, οχι τπτ αλλο...
...Σεβόμασται αυτούς που δεν καπνίζουν και είναι δικαίωμα τους....Αλλά σεβασμός και στους καπνιστές..!!!!Όταν μας παίρνουν 3 ευρώ για τα τσιγάρα (ενώ η αξία τους είναι 50 λεπτά .!!)θα μας σέβονται...!!!'Αν η πολιτεία ''κόπτεται''για την υγεία μας ας κλείσει τις καπνοβιομηχανίες.....!!!Αλλά για να κάνεις κάτι τέτοιο θέλει @@.....!!
...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ....!!!!ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ....!!!
...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β'ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ....!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ......!!!!ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ''ΜΑΣ ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ.....!!!!ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.....!!!!!!!!!
...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ:ΩΡΑ 20:00 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ......
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ....
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ...
ΛΑΡΙΣΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ...
ΠΑΤΡΑ-ΛΙΜΑΝΙ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-ΧΑΝΙΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ-ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ(ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...!!!)
...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.....!!!!!!
...ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!!
...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....!!!!
...ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ....!!!
ΚΑΤΩ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ....!!!!
Τύπε ζεις για πάντα καπνιστής!!!
τυπε ο αρχηγος ειναι μεγαλη μορφη,τα ιχνη του εχουν χαθει και φημες τον θελουν αυτοεξοριστο στην κολομβιαΣφίχτηκε η καρδιά μου με το διάγγελμα του αρχηγού. Ήταν συναισθηματικά φορτισμένος δικέ μου. :- :- :-
τυπε ο αρχηγος ειναι μεγαλη μορφη,τα ιχνη του εχουν χαθει και φημες τον θελουν αυτοεξοριστο στην κολομβια
Έχουν και μαύρο εκτός από άσπρο τύπε; http://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Flaggen/smilie_flag_098.gif[/img[/URL]]
Ανησυχώ όμως που δε δίνει σημεία ζωής... :huh:
Λες να τον απήγαγαν ή ακόμα χειρότερα να... [img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:0XrAXpD2szsz6M:[URL unfurl="true"]http://i185.photobucket.com/albums/x6/skyl33/Necktie_Merovingian_knot-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τυπε τα παντα εχουν εκει :headbang3:
δεν γραβατιαζεται ο κινεζοκυπριος ειναι μορφη :headbang3:
θα εμφανιστει οταν οι καπνιστες θα τον χρειαζονται λεει ο χρησμος απτο τραχωνι λεμεσου δικε μου :2funny:
Αν το πακέτο των τσιγάρων είχε όσο ένα μπουκάλι ουίσκι, θα σταματούσε το κάπνισμα πολύς κόσμος (ή θα ανθούσε το λαθρεμπόριο).Greece fails on stamping out smoking
Much trumpeted legislation aimed at stamping out smoking in Greece, Europe's most tobacco addicted nation, has been declared a failure by health campaigners.
A lack of enforcement and widespread public defiance is being blamed for the Greeks' inability to conform to European standards.
As the BBC's Malcolm Brabant reports, Greek rebelliousness is one of the biggest obstacles.
είναι μέτρο για να γίνεις άνθρωπος.Η απαγορευση του καπνισματος ειναι αλλος ενας τροπος για να μας τα παιρνουν εκτως απο τους φορους στον καπνο. Ποιος βγηκε να παει καπου και του απαγορευσαν να καπνισει? ολο το μετρο ειναι εισπρακτικο καθαρα, οπως και ολα τα αλλα π.χ ζωνες, κρανοι και οχι φρενα και λαστιχα. μην το ψαχνετε λοιπον καπνιστε και βλεπουμε