Αφου δηλωσω οτι δεν θα πεσω στο επιπεδο σου αφου εισαι η ζωντανη αποδειξη των κομπλεξικων αντικαπνιστων που περιεγραψα παραπανω, θα σε συμβουλευα να διαβασεις ολο το ποστ μου προτου βιαστεις να ανοιξεις τον οχετο που εχεις στο στομα σου!
Οσο αφορα τα δικαιωματα που ανεφερες παραπανω, απλα επιβεβαιωνεις την αποψη μου περι φασισμου των αντικαπνιστων! Το ξαναλεω αναλυτικα για να το καταλαβεις και εσυ που αποτι φαινεται εχεις iq ιδιο η και χαμηλοτερο απο μια κουραδα...... απο τη στιγμη που αν σε ενοχλει μια πρακτικη που ακολουθειται σε ενα χωρο πχ. το καπνισμα, μπορεις καλλιστα να μην πας σε αυτο τον χωρο! Δηλαδη αμα εσυ δεν εισαι τζογαδορος και σε ενοχλει ο τζογος πρεπει να απαγορευτει ο τζογος στα καζινο και να μετατραπουν σε εστιατορια για να μπορεις εσυ να πηγαινεις χωρις να κινδυνευεις να εθιστεις? Μα τι κομπλεξικες μαλακες ειναι αυτες που αραδιαζετε! Απο ποτε και με ποιο δικαιωμα πιστευετε οτι ολοι ανεξεραιτως οι κοινοχρηστοι χωροι απευθυνονται μονο σε εσας? Εγω τουλαχιστο μεσα απο τους φορους που επιβαλλονται στα τσιγαρα εχω πληρωσει πολυ περισσοτερα απο εσενα για καθε τι δημοσιο και κοινοχρηστο! Πιστευεις λοιπον οτι δεν πρεπει να εχω το δικαιωμα χρησης του? Εσυ και οι ομοιοι σου ειστε αυτοι που εχετε καβαλησει το καλαμι και παροτι ειστε μειοψηφια θεωρειτε οτι μονο τα δικα σας δικαιωματα πρεπει να εξυπηρετουνται εις βαρος των δικαιωματων της πλειοψηφιας!! Και εχετε καταφερει να παραπλανησετε ολο τον κοσμο οτι ολοι οι κοινοχρηστοι και δημοσιοι χωροι ειναι ρεζερβε για παρτη σας! Εγω ειμαι ο πρωτος που κατανοω την απεχθεια των μη καπνιστων στον καπνο επισης ειμαι ο πρωτος που υποστηριζω την επιβολη δημιουργειας ανεξαρτητων ειδικων χωρων για το καπνισμα μεσα στις δημοσιες υπηρεσιες ωστε ο καπος να μη διαχεεται παντου και να μην ενοχλει τους μη καπνιζοντες! Εγω τουλαχιστο εχω την ευαισθησια και την ανωτεροτητα να σκεφτομαι τους συνανθρωπους μου, εσυ και οι ομοιοι σου αδιαφορειτε επιδεικτικα και πιστευετε οτι ολος ο κοσμος ειναι φιαγμενος μονο για σας! Συγνωμη που σου χαλαω το ονειρο αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Οπως εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω σε ενα χωρο που απαγορευεται το καπνισμα και να απαιτησω απο τους αλλους να ανεχθουν τον καπνο μου αλλο τοσο και εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να πας σε ενα χωρο που επιτρεπεται το καπνισμα και να απαιτησεις να σβησουν ολοι τα τσιγαρα τους! Ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις! Απο σενα δεν ζηταω τιποτα! Απο την πολιτεια ζηταω να με αντιμετωπισει σαν ισοτιμο πολιτη και να προβλεψει ΕΙΔΙΚΟΥΣ χωρους για το καπνισμα! Τοπιασες?
Το ποσο κομπλεξικος εισαι δε φαινεται και απο το παραδειγμα με το σεξ που ανεφερες, σιγα ρε μεγιστε γαμια, κατουρα και λιγο! Αμα πιστευεις οτι μονον εσυ και επειδη δεν καπνιζεις εχεις τη διαθεση και την αντοχη για συνεχες σεξ τοτε δεν εισαι μονο κομπλεξικος αλλα και μεγααααλη ψωναρα!
Ρε μαλακα καραγκιοζη την παλευεις?
Δεν μιλαμε για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, δεν μιλαμε για τζογο και κατι που μου ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΧΙ.
Μιλαμε για το ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ρε βλημα, γιδι μαλακοπιτουρα.
Βαλτο καλα μεσα στο σκατοκεφαλι σου.
Δεν ειναι θεμα ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ. Ειναι θεμα ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ της ΑΡΧΗΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Μαλακα Ελληνα κωλοβλαχε.
Τι θα πει ρε φιλε αν δε μου αρεσει να μην πηγαινω εκει περα? Πας καλα? Αυτες ειναι οι αρχες που πρεπει να ακολουθουμε? Εσυ δηλαδη αν δεις σε ενα δρομο να βιαζουν μια γκομενα και δε σου αρεσει το θεαμα, θα γυρισεις απο την αλλη και θα πεις γαμησε το παω αλλου?
Καραγκιοζη.
Και ναι ειμαι τιγκα αντικαπνιστης γιατι δεν γουσταρω να επιβαρυνεις ΕΣΥ την ΔΙΚΗ ΜΟΥ υγεια. Με πιανεις παπαρα? Το τι θα κανεις εσυ με τα κωλοτσιγαρα σου και τους φορους που πληρωσες για αυτα στον πουτσο μου! Βαλτα και στον κωλο σου αν θες! Μη με αναγκαζεις να μην μπορω να ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ!
Στο σπιτι σου και οπουδηποτε αλλου μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις, οπως και εγω και ολοι. Αλλα οταν απο τις πραξεις σου επηρεαζεται ο περιγυρος σου και μαλιστα σε σημειο που να παθαινει ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, αρρωστειες, ερεθισμους, προβληματα αναπνοης και αλλα τετοια τοτε εισαι ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ. ΣΚεφτεσαι ρε βλαμενε ποτε αν διπλα σου αυτος που εισπνεει τον καπνο σου εχει ασθμα? Κανα βρογχικο ασθμα η καμια αλλη μαλακια?
Βλαμενε νεοελληνα κουραδομαγκα καραγκιοζη, που σε αναθρεψανε για να τρως να κοιμασαι και να χεζεις.
Υ.Γ. Οσο για το "και καλα" που το παιζεις οτι θες απο την πολιτεια ειδικους χωρους για το καπνισμα και λοιπες μαλακιες, η πολιτεια σου λεει, σε ΑΝΟΙΧΤΟ χωρο καπνισε οσο γουσταρεις! Γιατι θα πρεπει να καπνιζεις και μεσα? Τριμάλακα ε τριμάλακα.