Αγγλία θέλουν να μας κάνουν και ακόμα χειρότερα θα έλεγα!!! γουστάρω να καπνίζω και κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου το απαγορεύσει!! Δεν είπαμε να είμαστε γαϊδούρια και να φουμάρουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τους γύρω μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο κάθε φασιστάκος, παγκοσμιοποιητής από της ΗΠΑ ή την ΕΕ, θα μου καταστείλει τα δικαιώματα μου! Αύριο, που θα είναι παράνομο το γαμήσι, γιατί το παγκόσμιο κράτος δεν θα ανέχετε να βάλεις σε κίνδυνο την γενετικά προκαθορισμένη πολιτική του, τότε θα καταλάβεις ότι το πρώτο βήμα έγινε όταν σου έκοψε το τσιγάρο. και υπόψιν εγώ προσωπικά με το ζόρι να καπνίσω 2-3 τσιγάρα την μέρα, δεν με πειράζει κιολας να μην καπνίσω, με ενοχλεί ότι πάνε να μας το κόψουν με το στανιό!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, εγώ είμαι καπνιστής, αλλά δεν καπνίζω εκεί που απαγορεύεται, ζούσα και ζω και στο εξωτερικό και είμαι συνηθισμένος.
Αυτό που με ενοχλεί είναι η φασιστική νοοτροπία αρκετών αντικαπνιστών και ιδιαίτερα του υπουργού.
Δήλωση ότι εάν τα καφέ-μπαρ που θα δηλώσουν καπνίζοντες κατά την κρίση του είναι πολλά, και διάφορα άλλες μ...κιες, θα απαγορεύσει παντού το κάπνισμα. Οι εκλεκτοί δημοσιογράφοι χαρακτήρισαν απλώς την δήλωση παρατραβηγμενη. Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν είναι η πραγματική εικόνα αυτού ? Θα έπρεπε να μας εξοργίζουν οι φασιστικές δηλώσεις από οπουδήποτε προέρχονται.
Λοιπόν οι αντικαπνιστές, γιατί θέλουν να έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν το δικό τους νόμο σε χώρους καπνιζόντων. Με την ίδια λογική εάν δεν σου αρέσει να μου κάτσεις να έχω το δικαίωμα να στον ακουμπήσω λίγο, τι λέτε ? Εεεε και όχι μονό σε εσένα αλλά και ... κατάλαβες τώρα, έτσι ?
Ας μην φτάνουμε στα άκρα, ο καθένας να σέβεται το διπλανό του και τα πλαίσια της κοινωνικής συμβίωσης.