Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

  • Υπέρ!

    Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

    Ψήφοι: 1 25,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
Είναι θλιβερό το γεγονός ότι έως το 2025 θα έχουν πεθάνει 100.000.000 άνθρωποι με αιτία το κάπνισμα, και ένα μεγάλο μέρος αυτών, θα είναι νέοι άνθρωποι. Υπολογίζεται ότι οι καπνιστές σε όλο το κόσμο είναι 1.100.000.000. άνθρωποι και από αυτούς πεθαίνουν 3.500.000 το χρόνο (10.000 την ημέρα) εξαιτίας του καπνίσματος. Στην Ελλάδα 3 στα 10 ελληνόπουλα δοκίμασαν το τσιγάρο για πρώτη φορά σε ηλικία 13 ετών.

λες να προμοταρουν τις καπνοβιομηχανιες για να κατεβαζουν το οριο ζωης  και

να στηριζουν ετσι το ασφαλιστικο συστημα της καθε χωρας.

ειναι ενας τροπος να μην καταρευσει.

να τους αφηνουν να καπνανε και να πεθαινουν νωρις ;)


τεσπα οι καπνιστες παθανε μεγαλη ηττα,εσπασε ο τσαμπουκας τους,

ειναι καιρος ομως να δοκιμασουνε την αλλη πλευρα του νομισματος,

αυτη που αναγκαζομασταν εμεις να υποφερουμε καθε μερα.

εχει ο καιρος γυρισματα.. :cheesy:
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
12
Πόντοι
16
Μα η μειωση του πληθυσμου ειναι στη αντζεντα αυτων που ελεγχουν τον κοσμο.

Απαγορευσαν τα αλλα και αφησαν το τσιγαρο για να ξεγελασουν τον κοσμακη και τα καταφερνουν πολυ καλα.

Αμα θες να ευχαριστηθεις καπνισε αλλα πραγματα.

Επισης αυτη η υποτιθεται απολαυση γινεται συνηθεια..........οποτε δεν ειναι αληθινη απολαυση.
 

Επισκέπτης
θέλω να καπνάω όποτε και όπως θέλω και όχι να είμαι στα πεζοδρόμια σαν τις πουτάνες
Λοιπον,εγω δεν καπνιζω αλλα σημερα το πρωι στην Τραπεζα που πηγαινω δυο υπαλληλοι,μια γυναικα και ενας αντρας,καθονταν απ'εξω ακριβως οπως το λες...σαν τις πουτανες:Με το τσιγαρο και τον καφε στο χερι,ειδικα η γυναικα μια 30φευγα σοβαρη γυναικα με παιδια και ετσι εχοντας το τσιγαρο στο κλασσικο γκομενοστυλ με τον αγκωνα γωνια και την καφτρα να βλεπει τον ουρανο θυμιζε πουτανα στην Γ' Σεπτεμβριου που περιμενει πελατη.

Το ολο σκηνικο ειναι αστειο και συναμα αντιδραστικο ΙΜΟ:Δεν καταλαβαινω γιατι το καπνισμα πρεπει να απαγορευτει σε μια ΑΝΟΙΧΤΗ πλατφορμα του Ηλεκτρικου,ποιος ενοχλειται ΕΚΕΙ δλδ.απο το ντουμανι?Ο Θεος?
Απο την αλλη μερια τα καζινο ΕΞΑΙΡΕΘΗΚΑΝ παροτι κλειστοι χωροι...

Το καπνισμα βεβαιως και ειναι βλαβερο και επιφερει ολα αυτα που γραφονται αλλα η εκστρατεια εναντιον του για την υγεια μας,απο καποιους τυπους που κανουν οτι μπορουν για να ξεφτιλισουν το ΕΣΥ,τις συνταξεις κλπ.,μονο σαν ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ μπορει να θεωρηθει.
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μα η μειωση του πληθυσμου ειναι στη αντζεντα αυτων που ελεγχουν τον κοσμο.

Η μειωση του πληθυσμου οταν εχει φτασει σε τετοια επιπεδα ειναι επιτακτικη.

Κυνικο/κακο η οτιδηποτε αλλο αλλα ετσι ειναι δυστυχως. Εχουμε την μορφη εξαπλωσης του ιου, που με το που κατοικησει μια περιοχη και καταναλωσει ολους τους πορους παμε σε αλλη, γεμιζουμε και εκει ατομα κτλ κτλ κτλ ωσπου στο τελος θα παρουμε τα παπαρια μου.

Ασχετο με το καπνισμα το ολο σχολιο βεβαια  :2funny:

 

johndee

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Μηνύματα
253
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον παιδες δεν ξερω αν εχετε-εχουμε-εχω δικαιωμα στο θανατο...Το σιγουρο ειναι οτι ο Θανατος θα ασκησει σιγουρα τα δικαιωματα του πανω μας καποια στιγμη (αργα ή γρηγορα)
 

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Μηνύματα
5.099
Like
2
Πόντοι
66
απο τη στιγμη που αν σε ενοχλει μια πρακτικη που ακολουθειται σε ενα χωρο πχ. το καπνισμα, μπορεις καλλιστα να μην πας σε αυτο τον χωρο!


Σωστα αφου ολες οι καφετεριες και τα μαγαζια ηταν γεματα απο καπνιστες, συμφωνα με την 'λογικη' του φιλου

εδω,  το μισο ποσοστο του πληθυσμου,το οποιο δεν καπνιζει δεν πρεπει να βγαινει και να διασκεδαζει,η να χαλαρωνει

γιατι σε αυτα τα μαγαζια η συνηθης πρακτικη ειναι να καπνανε σε καθε τραπεζι.. :cheesy:

να μενουν στο σπιτι δηλαδη οι ανθρωποι που θελουν να ειναι υγιεις,αλλιως

η ενναλλακτικη ειναι να πανε στις καφετεριες και να γινουν παθητικοι καπνιστες,ετσι επειδη ο αλλος γουσταρει καρκινο!  :cheesy:


φιλε αν και νεος στο φορουμ,προλαβες και την πεταξες την κοτσανα.

δεν εχει λογικη αυτο που λες.εισαι τραγικος.

καλη τυχη με το καπνισμα.το κοψεις η οχι.
 

Επισκέπτης
Το καπνισμα κανει κακο, το κρεας το ιδιο, επισης κακο κανουν τα ναρκωτικα, οι πουτανες, το αλκοολ, η ηλιοθεραπεια, η γρηγορη οδηγηση και δεν ξερω τι αλλο. Ε τοτε τι μενει να κανουμε ?

Εγω λοιπον αποψε μολις σχολασω απο τη δουλεια με σχετικα γρηγορη οδηγηση θα φτασω στο χωριο σε 20 λεπτα. Θα παω σπιτι, θα πιω ενα καλο μπαφο και θα παω στην ψησταρια του χωριου μου. Θα φαω κοκορετσι και σουβλακια, θα πιω κανα κιλο κρασι μπορει και παραπανω, θα κανω αλλο ενα μπαφο και θα καπνισω 6-7 τσιγαρα. Πουτανες δεν εχουμε και για μπανιο στη θαλασα παω Σαββατοκυριακα. Και ελπιζω πως αυριο θα ειμαι παλι ζωντανος εδω.
 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Μηνύματα
5.488
Like
1
Πόντοι
66
.....Το καπνισμα βεβαιως και ειναι βλαβερο και επιφερει ολα αυτα που γραφονται αλλα η εκστρατεια εναντιον του για την υγεια μας,απο καποιους τυπους που κανουν οτι μπορουν για να ξεφτιλισουν το ΕΣΥ,τις συνταξεις κλπ.,μονο σαν ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ μπορει να θεωρηθει.
Αυτή την τελευταία παράγραφο κράτα την γιατί θα χρειαστεί λείαν συντόμως.
Αν λάβουμε υπόψιν οτι στην σημερινή τιμή του τσιγάρου αντιστοιχεί φορολογία 80% και τα ταμεία είναι στο μείον....  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :blahblah1: :blahblah1: :tooth: :tooth: :tooth: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
 

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Μηνύματα
18.209
Κριτικές
1
Like
1.902
Πόντοι
366
Αφου δηλωσω οτι δεν θα πεσω στο επιπεδο σου αφου εισαι η ζωντανη αποδειξη των κομπλεξικων αντικαπνιστων που περιεγραψα παραπανω, θα σε συμβουλευα να διαβασεις ολο το ποστ μου προτου βιαστεις να ανοιξεις τον οχετο που εχεις στο στομα σου!
Οσο αφορα τα δικαιωματα που ανεφερες παραπανω, απλα επιβεβαιωνεις την αποψη μου περι φασισμου των αντικαπνιστων! Το ξαναλεω αναλυτικα για να το καταλαβεις και εσυ που αποτι φαινεται εχεις iq ιδιο η και χαμηλοτερο απο μια κουραδα...... απο τη στιγμη που αν σε ενοχλει μια πρακτικη που ακολουθειται σε ενα χωρο πχ. το καπνισμα, μπορεις καλλιστα να μην πας σε αυτο τον χωρο! Δηλαδη αμα εσυ δεν εισαι τζογαδορος και σε ενοχλει ο τζογος πρεπει να απαγορευτει ο τζογος στα καζινο και να μετατραπουν σε εστιατορια για να μπορεις εσυ να πηγαινεις χωρις να κινδυνευεις να εθιστεις? Μα τι κομπλεξικες μαλακες ειναι αυτες που αραδιαζετε! Απο ποτε και με ποιο δικαιωμα πιστευετε οτι ολοι ανεξεραιτως οι κοινοχρηστοι χωροι απευθυνονται μονο σε εσας? Εγω τουλαχιστο μεσα απο τους φορους που επιβαλλονται στα τσιγαρα εχω πληρωσει πολυ περισσοτερα απο εσενα για καθε τι δημοσιο και κοινοχρηστο! Πιστευεις λοιπον οτι δεν πρεπει να εχω το δικαιωμα χρησης του? Εσυ και οι ομοιοι σου ειστε αυτοι που εχετε καβαλησει το καλαμι και παροτι ειστε μειοψηφια θεωρειτε οτι μονο τα δικα σας δικαιωματα πρεπει να εξυπηρετουνται εις βαρος των δικαιωματων της πλειοψηφιας!! Και εχετε καταφερει να παραπλανησετε ολο τον κοσμο οτι ολοι οι κοινοχρηστοι και δημοσιοι χωροι ειναι ρεζερβε για παρτη σας! Εγω ειμαι ο πρωτος που κατανοω την απεχθεια των μη καπνιστων στον καπνο επισης ειμαι ο πρωτος που υποστηριζω την επιβολη δημιουργειας ανεξαρτητων ειδικων χωρων για το καπνισμα μεσα στις δημοσιες υπηρεσιες ωστε ο καπος να μη διαχεεται παντου και να μην ενοχλει τους μη καπνιζοντες! Εγω τουλαχιστο εχω την ευαισθησια και την ανωτεροτητα να σκεφτομαι τους συνανθρωπους μου, εσυ και οι ομοιοι σου αδιαφορειτε επιδεικτικα και πιστευετε οτι ολος ο κοσμος ειναι φιαγμενος μονο για σας! Συγνωμη που σου χαλαω το ονειρο αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!  Οπως εγω δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω σε ενα χωρο που απαγορευεται το καπνισμα και να απαιτησω απο τους αλλους να ανεχθουν τον καπνο μου αλλο τοσο και εσυ δεν εισαι υποχρεωμενος να πας σε ενα χωρο που επιτρεπεται το καπνισμα και να απαιτησεις να σβησουν ολοι τα τσιγαρα τους!  Ολοι εχουμε τα ιδια δικαιωματα και υποχρεωσεις! Απο σενα δεν ζηταω τιποτα! Απο την πολιτεια ζηταω να με αντιμετωπισει σαν ισοτιμο πολιτη και να προβλεψει ΕΙΔΙΚΟΥΣ χωρους για το καπνισμα! Τοπιασες?

Το ποσο κομπλεξικος εισαι δε φαινεται και απο το παραδειγμα με το σεξ που ανεφερες, σιγα ρε μεγιστε γαμια, κατουρα και λιγο! Αμα πιστευεις οτι μονον εσυ και επειδη δεν καπνιζεις εχεις τη διαθεση και την αντοχη για συνεχες σεξ τοτε δεν εισαι μονο κομπλεξικος αλλα και μεγααααλη ψωναρα!

Εξακολουθείς να μην καταλαβαίνεις τίποτε. Να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει δημόσια υγεία.

Και πιπιλάς συνέχεια την ίδια ανόητη καραμέλα: τα δικαιώματα μου και τα δικαιώματα μου.

Ξεχνάς κάτι: τα δικαιώματα αυτών που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ σε τέτοιους χώρους.
Δηλαδή αυτοί θα πρέπει να πεθάνουν από τον καπνό σας επειδή διάλεξαν να δουλεύουν εκεί;

4. Οσον αφορα γενικα τα νουμερα και τα ποσοστα απο τις δηθεν μελετες, αυτες οι μελετες και  τα ποσοστα ειναι αυτα που παρουσιαζουν την Ελλαδα ως ισχυρη οικονομια και με καλο επιπεδο ζωης και γενικα παραδεισενια χωρα! Αρα η απολυτη ενστερνιση αυτων των μελετων και στατιστικων ειναι απλα χαζη!

Επειδή βαριέμαι να γράφω για τις υπόλοιπες ανακρίβειες που αμολάς, για πες μας εσύ μία μελέταη που ΔΕΝ είναι δήθεν.

Μία και μόνον μελέτη.

Μπορείς να το κάνεις;;;;;
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
12
Πόντοι
16
Η ελευθερια σου σταματαει εκει που αρχιζει η Ελευθερια του αλλου.
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε συ βολταιρο τυφλος εισαι? Εχω κουραστει να γραφω 100.000 φορες οτι ζηταω ΜΟΝΟ την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ δημιουργια ειδικων χωρων ΜΟΝΟ για καπνιζοντες μεσα στα δημοσια κτιρια, δε ζηταω κανενος το δικαιωμα να υπερισχυσει εναντι του δικαιωματος του αλλου! Τοσο παραλογο ειναι αυτο πια?? Οτι θελετε βλεπετε επιτελους!!!! 

Υποχρεωτική;;;
Τι λες ρε τύπε θα πληρώσει (κι άλλα) κερατιάτικα ο Έλλην φορολογούμενος για να καπνίζεις εσύ;
Ή δώστα απ'την τσέπη σου να γίνουν οι χώροι καπνιζόντων ή βγαίνε έξω και κάπνιζε δε στο απαγορεύει κανείς.
Κράτα και λεφτά στον κουμπαρά για τα πρόστιμα γιατί μυαλό δε βλέπω να βάζεις.
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
αυτα τα θρεντ για το καπνισμα ειναι κορυφαια
:rockon: :rockon: :rockon:

smoking-015.gif

smoking-030.gif

smoking-025.gif
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Λοιπον παιδες δεν ξερω αν εχετε-εχουμε-εχω δικαιωμα στο θανατο...Το σιγουρο ειναι οτι ο Θανατος θα ασκησει σιγουρα τα δικαιωματα του πανω μας καποια στιγμη (αργα ή γρηγορα)
αν μπεις στην λιστα δεν την γλυτωνεις τυπε μου
 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
Ρε συ βολταιρο τυφλος εισαι? Εχω κουραστει να γραφω 100.000 φορες οτι ζηταω ΜΟΝΟ την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ δημιουργια ειδικων χωρων ΜΟΝΟ για καπνιζοντες μεσα στα δημοσια κτιρια, δε ζηταω κανενος το δικαιωμα να υπερισχυσει εναντι του δικαιωματος του αλλου! Τοσο παραλογο ειναι αυτο πια?? Οτι θελετε βλεπετε επιτελους!!!! 
εγω συμφωνω μαζι σου....
και ημουν απο τους 1ους που το φωναζα οτι ΝΑΙ εχουν δικιο που δεν ανεχονται τον καπνο μας.......αφου και γω οταν δεν καπνιζω με ενοχλει ο καπνος του διπλα.......ποσο μαλον καποιος που δεν καπνιζει........
απλα ΕΓΩ σαν καπνιστης καταλαβαινω τον αντικαπνιστη κατι που δεν συμβαινει με τον αντικαπνιστη........
απλα!! ο καθενας καταλαβαινει και αντιπαραθετει οτι τον συμφερει!
τα λεγα και στο αλλο θρεντ αλλα ειδα οτι καποιο δεν θελουν να καταλαβουν και ετσι σταματησα να γραφω!!!!!
ειμαι και γω της αποψης οτι ΝΑΙ καντε χωρους για τους καπνιστες και καλους εξαερισμους.....τοσα λεφτα δινουμε και στους φορυς και στα μαγαζια! ΑΠΛΑ!!
στην τελικη οι καπνιστες ειναι πιο πολλοι απο τους μη καπνιζοντες!!!!
αλλα επειδη ακουσα και το εξης.......δεν σ αρεσει ο νομος? μην πας για καφε και ταβερνα....μεινε σπιτι σου....Ε ΟΧΙ!! αν ακουσω κατι τετοιο ξανα θα παω και θα του σκαω επιτειδες το ντουμανι μου στην φατσα του....για να μιλησω στην γλωσσα αυτων των ανθρωπων! τοτε στ αρχιδια μου και μενα!!
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
εγω συμφωνω μαζι σου....
και ημουν απο τους 1ους που το φωναζα οτι ΝΑΙ εχουν δικιο που δεν ανεχονται τον καπνο μας.......αφου και γω οταν δεν καπνιζω με ενοχλει ο καπνος του διπλα.......ποσο μαλον καποιος που δεν καπνιζει........
απλα ΕΓΩ σαν καπνιστης καταλαβαινω τον αντικαπνιστη κατι που δεν συμβαινει με τον αντικαπνιστη........
απλα!! ο καθενας καταλαβαινει και αντιπαραθετει οτι τον συμφερει!
τα λεγα και στο αλλο θρεντ αλλα ειδα οτι καποιο δεν θελουν να καταλαβουν και ετσι σταματησα να γραφω!!!!!
ειμαι και γω της αποψης οτι ΝΑΙ καντε χωρους για τους καπνιστες και καλους εξαερισμους.....τοσα λεφτα δινουμε και στους φορυς και στα μαγαζια! ΑΠΛΑ!!
στην τελικη οι καπνιστες ειναι πιο πολλοι απο τους μη καπνιζοντες!!!!
αλλα επειδη ακουσα και το εξης.......δεν σ αρεσει ο νομος? μην πας για καφε και ταβερνα....μεινε σπιτι σου....Ε ΟΧΙ!! αν ακουσω κατι τετοιο ξανα θα παω και θα του σκαω επιτειδες το ντουμανι μου στην φατσα του....για να μιλησω στην γλωσσα αυτων των ανθρωπων! τοτε στ αρχιδια μου και μενα!!
ολοι μαζι στον δρομο που χαραξε ο κινεζοκυπριος τυπε :rockon:
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ποιο ειναι το προβλημα σου ρε μεγαλε αν υπαρχει και ενα δωματιακι σε καθε δημοσια υπηρεσια με εξαερισμους κ.λ.π. για να μπορει καποιος να καπνισει ΧΩΡΙΣ να ενοχλει τους αλλους?

Ορίστε πάρτο και ξεφορτώσου μας!!!
 

Συνημμένα

  • image045.jpg
    image045.jpg
    105,2 KB · Εμφανίσεις: 19

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Μηνύματα
5.295
Like
17
Πόντοι
66
Ορίστε πάρτο και ξεφορτώσου μας!!!
αυτο ειναι εξυπναδα τωρα ή χαβαλε???
για να καταλαβω!!
στην τελικη εγω ξερω οτι κανω κακο στην υγεια μου πρωτα απ ολλα και μετα στην στεπη μου! ναι θελω να το κοψω αλλα ειναι θεμα αποφασης (σοβαρης)
δεν κανει μονον το τσιγαρο κακο! και το αλκοολ κανει κακο σε μεγαλη ποσοτητα εστω και σε μικρη ποσοτητα ειδικα σε καθημερινη βαση! και τα σουβλακια και οι χοληστερινες το junk food coca colla και χιλια δυο πραγματα που αν κατσω να τα αναλυσω μια σελιδα να γραφω και να αναλυω δεν μοy φτανει........
 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Μηνύματα
7.784
Κριτικές
17
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αυτο ειναι εξυπναδα τωρα ή χαβαλε???
για να καταλαβω!!
στην τελικη εγω ξερω οτι κανω κακο στην υγεια μου πρωτα απ ολλα και μετα στην στεπη μου! ναι θελω να το κοψω αλλα ειναι θεμα αποφασης (σοβαρης)
δεν κανει μονον το τσιγαρο κακο! και το αλκοολ κανει κακο σε μεγαλη ποσοτητα εστω και σε μικρη ποσοτητα ειδικα σε καθημερινη βαση! και τα σουβλακια και οι χοληστερινες το junk food coca colla και χιλια δυο πραγματα που αν κατσω να τα αναλυσω μια σελιδα να γραφω και να αναλυω δεν μοy φτανει........

Το κάπνισμα επηρεάζει και άλλους όμως ΑΜΕΣΑ.
Το αλκοόλ μπορεί ΔΥΝΗΤΙΚΑ να επηρεάσει και άλλους αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Τα υπόλοιπα επηρεάζουν ΜΟΝΟ εσένα.
Άρα ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΑΙ να σεβαστείς τον μη-καπνίζοντα, δηλαδή τον νόμο που τον προστατεύει.-
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom