Νέα

Περί καπνιστών κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kinezokyprios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νέος Νόμος απαγόρευσης του καπνίσματος...

• Υπέρ!

Ψήφοι: 3 75,0%
  • Κατά...

Ψήφοι: 1 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αυτες οι μαλακιες απαγορευσεις κτλ στον Ελληνα δε μετρανε μια
ο Ελληνας ανεκαθεν γουσταρε τον κινδυνο τη ζουλα και το σημερα και οχι το αυριο.
οσα προστιμα και να ριξουν το τσιγαρακι μας θα το αναβουμε οπου και οποτε το γουσταρουμε
ουτε Γερμανοι, ουτε Σουηδοι ουτε Αγγλοι ειμαστε
τα ιδια ελεγαν και για τα προστιμα στον ΚΟΚ και 2 χρονια τωρα ολοι σχεδον οδηγανε αμαξι χωρις ζωνη και τα μισα μηχανακια δεν εχουν κρανος.
παρτε φορα λοιπον ευρωπαιοι με τους νομους σαν και κλαστε τα μας, το τσιγαρο μονο ο χαρος θα μας το κοψει ειτε σας αρεσει ειτε οχι
ΑΚΡΙΒΩΣ!!! οσο και να γκρινιαζουνε το τσιγαρο δεν θα κοπει!
μηπως ειναι ο 1ος ή ο τελευταιος νομος που βγηκε και δεν εφαρμοστηκε!!!
στην αρχη θα τομοκρατησουν τον κοσμο και τα μαγαζια με προστιμα μεσω των ΜΜΕ και μετα απο λιγο καιρο τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου!!
με τα νυχτερινα μαγαζια τι ειχε γινει που τα θελανε καθημερινες να κλεινουνε 2.30!! ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ???
και αλλα ποσα να σκεφτω......

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οι καπνιστες ειναι τα μεγαλυτερα κοροιδα και θυματα στην ιστορια της ανθρωποτητας.Οι καπνοβιομηχανιες καταφεραν να συνδεσουν το τσιγαρο με τη μαγκια και την ελευθερια,το θυμα αισθανεται μορτης που καπνιζει ,ενω καπνιζοντας σκοτωνει τον εαυτο του ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ και οι καπνοβιομηχανιες χεζονται στο χρημα.Και ολα αυτα για τη νικοτινη και την πισσα.Αρε κοροιδα...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Στην Αθηνα μας που ειναι γεματη πρασινο,που τα λεωφορεια,τα ταξι ,τα φορτηγα αντι για καυσαερια βγαζουν αρωμα,που τα εκατομμυρια ιχ με τους παληους καταλυτες εκπεμπουν κολωνια,που τα εργοστασια μεσα στο κεντρο απο τα φουγαρα τους βγαζουν ευωδιες,που οι παραλιες μας ειναι πεντακαθαρες χωρις ιχνος χημικων,που τρωμε μονο αγνες τροφες......ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!ποιος απο τους υπερμαχους της απαγορευσης εχει κανει ποτε παρατηρηση σε αυτοκινητο που περναει διπλα του και με μια γκαζια βγαζει τοσο δηλητηριο οσο 10000 τσιγαρα;ασφαλως κανεις.....και το ακρο αωτο της υποκρισιας...πριν 10 μερες με πολυ μεγαλη γιορτη 3 ναι 3 υπουργοι εγκαινιασαν το καινουργιο εργοστασιο του παπαστρατου....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Τα πάντα διορθώνονται πολύ πιο απλά χωρίς απαγορεύσεις και άλλες φασίζουσες νοοτροπίες.
Οι γαμωταβέρνες, τα γαμωμπαράκια, οι γαμωκαφετέριες και όλα τα υπόλοιπα γαμωκαταστήματα να σέβονται τον πέλατη και να μην στοιβάζουν σε χώρο ιδανικό για 100 άτομα 1500 άπλυτους μούσκαρους και μουσκαροκώλες (αλλά που αρχίδια να εφαρμόσουμε τους γαμωνόμους που έχουμε, ας βγάλουμε άλλους γαμωνόμους) .
Επίσης να βάλουν και κανένα γαμωκλιματιστικό που να ανανεώνει τον γαμωαέρα.
Αυτά και ούστ 
κοιταξε να δεις αυτα που λες με τους εξαερισμους και τους κλιματισμους κοστιζουνε μια περιουσια.....
και θα μου πεις εμενα τι με νοιαζει
οκ μαζι σου!
αλλα ξερεις τι θα γινει? θα κανουν ενα μαγαζι που θα χει 100 θεσεις εκ των οποιων οι 60 θα ναι για καπνιστες και 40 για μη και θα βλεπεις οτι οι καπνιστες θα ναι γεματοι και οι μη καπνιζοντες μισοαδειοι....οποτε θα πηγαινει ο κοσμος και θα σε ρωταει ο σερβιτορος...... καπνιζοντες ή μη? και θα λες εσυ καπνιζοντες και δεν θα χει που να σε βαλει ενω ο χωρος με τους καπνιζοντες θα ναι φουλ και με τους μη αδειος! δεν τους συμφερει και απο αλλες αποψεις οπως σου ειπα και παραπανω....εκτος απο εξαερισμους και κλιματιστικα κλπ κλπ θελει να κανει και μια ανακαινιση τα οποια ολλα αυτα κοστιζουν παρα πολυ!
σε αλλες χωρες ολλα αυτα ισχυουν αλλα ο ελληνας δεν παιρνει απο λογια ουτε με προστιμα ουτε με τπτ......ακους προστιμο για ζωνη στο εξωτερικο 50-70 ευρα και εδω 350 το ατομο.....και παλι στα @@@@@@@ μας!
γιατι? γιατι ο ελληνας ειναι ατιθασος!

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
φιλε kauliarogatos εννοειται οτι βλαπτεις τους γυρω σου οταν πινεις κοκα κολα στα μουλωχτα (και οι υπολοιποι ανυποψιαστοι δεν μπορουμε να απομακρυνθουμε) και αμολας κατι ρεψιματα που με κάνουν να ξεράσω! Ενώ όταν ανάβω στα φανερά ένα τσιγάρο έχεις την επιλογή να το δεις και να απομακρυνθείς αν σε ενοχλει!
Με έχεις δει να πίνω κοκα κολα και να ρεύομαι στα μούτρα των άλλων?Σου είπα και εγώ καπνίζω. Αλλά ο συνεταιρος μου δε καπνίζει και επειδή δουλεύουμε στον ίδιο χώρο αντί να τον ντουμανιάζω πάω έξω και καπνίζω. Άμα θέλω να ψοφήσω εγώ από το τσιγάρο ο άλλος δε μου φταίει σε τίποτα. Μπορείς να το καταλάβεις? Δε μπορώ να γίνω πιο σαφης

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μεγάλο το θέμα και πολλές οι διαφωνίες...Θα παραθέσω μια ρήση του Βολταίρου :"Διαφωνώ με ότι λες,αλλα θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες..".Πιστεύω ότι τα λέει όλα....

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτες οι μαλακιες απαγορευσεις κτλ στον Ελληνα δε μετρανε μια
ο Ελληνας ανεκαθεν γουσταρε τον κινδυνο τη ζουλα και το σημερα και οχι το αυριο.
οσα προστιμα και να ριξουν το τσιγαρακι μας θα το αναβουμε οπου και οποτε το γουσταρουμε
ουτε Γερμανοι, ουτε Σουηδοι ουτε Αγγλοι ειμαστε
τα ιδια ελεγαν και για τα προστιμα στον ΚΟΚ και 2 χρονια τωρα ολοι σχεδον οδηγανε αμαξι χωρις ζωνη και τα μισα μηχανακια δεν εχουν κρανος.
παρτε φορα λοιπον ευρωπαιοι με τους νομους σαν και κλαστε τα μας, το τσιγαρο μονο ο χαρος θα μας το κοψει ειτε σας αρεσει ειτε οχι

Δεν θελω να σας τρομαξω αλλα να σας ενημερωσω για να το παρετε αποφαση.Μιλουσα προχθες εντελως τυχαια για το θεμα με δικαστικο φανατικο καπνιστη και μου ειπε οτι ο νομος,δυστυχως για εκεινον οπως μου ελεγε,θα εφαρμοστει κατα γραμμα,γιατι θα αρχισουν τα προστιμα απο την Ευρωπαικη ενωση.Το παραθυρακι με τα 70 τ.μ. δεν αλλαζει τιποτα γιατι κανενα μαγαζι δεν ειναι 70τ.μ. και αυτα τα γυαλινα κουβουκλια που εχουν φτιαξει κατι μαγαζια θα καταργηθουν και αυτα και θα απαγορευεται εντελως το καπνισμα σε κλειστους χωρους.Κανενας μαγαζατορας δεν θα ριψοκινδυνευσει να σας επιτρεψει να καπνισετε γιατι το προστιμο που διακινδυνευει να φαει ειναι πολυ μεγαλο και στην ουσια ετσι προστατευεστε και εσεις γιατι αν παραβειτε το νομο τρωτε προστιμο γυρω στα 600Ε!!!

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ γουστάρω να καπνίζω, απλά και ξάστερα! Τα ρίσκα δικά μου! Είναι δικαίωμα μου και μάλιστα συνταγματικά κατωχυρωμένο!!! Εφόσον δεν αναθεωρηθεί το σύνταγμα για να προβλέπει την απαγόρευση του καπνίσματος, ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός και φασιστικός! Επίσης πληρώνω φόρους και εφόσον το κράτος δεν μπορεί να μου παρέχει την ελευθερία να καπνίζω στους δικούς μου πλήρως λειτουργικούς χώρους παρέα με τα άτομα που νιώθουν την ίδια ανάγκη, τότε να κόψει τον λαιμό του και να το κάνει! Και επειδή πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές όπως όλοι οι εργαζόμενοι, ας κόψει το λαιμό του να με περιθάλψει όποια και αν είναι η αιτία (μακριά από εμάς!) της ανάγκης περίθαλψης μου. ΔΕν αναγκάζω κανέναν να καπνίζει και γιαυτό δεν γουστάρω να με αναγκάζει κανείς να μην καπνίζω!!!

nottibianche

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι αλλά στην Ευρώπη υπάρχουν μαγαζιά αμιγώς καπνιστών

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εγώ γουστάρω να καπνίζω, απλά και ξάστερα! Τα ρίσκα δικά μου! Είναι δικαίωμα μου και μάλιστα συνταγματικά κατωχυρωμένο!!! Εφόσον δεν αναθεωρηθεί το σύνταγμα για να προβλέπει την απαγόρευση του καπνίσματος, ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός και φασιστικός! Επίσης πληρώνω φόρους και εφόσον το κράτος δεν μπορεί να μου παρέχει την ελευθερία να καπνίζω στους δικούς μου πλήρως λειτουργικούς χώρους παρέα με τα άτομα που νιώθουν την ίδια ανάγκη, τότε να κόψει τον λαιμό του και να το κάνει! Και επειδή πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές όπως όλοι οι εργαζόμενοι, ας κόψει το λαιμό του να με περιθάλψει όποια και αν είναι η αιτία (μακριά από εμάς!) της ανάγκης περίθαλψης μου. ΔΕν αναγκάζω κανέναν να καπνίζει και γιαυτό δεν γουστάρω να με αναγκάζει κανείς να μην καπνίζω!!!

Eιναι φασιστικο να επιβαλεις στον αλλο να ειναι παθητικος καπνιστης.
Αν θες να καπνισεις να πας στο σπιτι σου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ναυαρχούκο, μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτε από αυτά που λέω, αλλά τσπα.

Εγώ απλά θυμίζω ότι παλιότερα και στα Νοσοκομεία και στα λεωφορεία και στα τρένα και στα αεροπλάνα και στους σινεμάδες και στις τράπεζες και στις δημόσιες υπηρεσίες επιτρέπονταν το κάπνισμα.

Γιατί ρε μάγκες δεν αρχίζετε αγώνα για να επιτραπεί και εκεί ξανά το κάπνισμα;

Γιατί όταν περιμένετε στα γκισέ της Εθνικής, της Alpha, της Eurobank δεν είναι πλέον κεκτημένο δικαιώμα σας να φουμάρετε και ντουμανιάζετε τους ταμίες;

Εμπρός για νέους αγώνες ρε.

Στα νοσοκομεία;;;;
ΚΑΙ στα νοσοκομεία.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ενας αντικαπνιστης δεν θα καταλαβει αυτο που θα πω!
ποτο χωρις τσιγαρο ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ ! δεν γινεται! οπως και ταβερνα με ουζακι ρετσινουλα και μετα το φαι ΔΕΝ γινεται! καλυτερα να μην παω!!
κατα τα αλλα συνεχως σκεφτομαι παρολο που μ αρεσει να κοψω το τσιγαρο για 2 λογους!
1ος θεμα υγειας!
2ος οικονομικο!
ποτε θα το κανω δεν ξερω! αλλα ξερω οτι ΠΡΕΠΕΙ!

OP
OP
K

kinezokyprios

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το θέμα είναι ένα όμως και δεν αλλάζει:

...ΚΑΠΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...

...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ...!!!

Κίνηση ενάντια στην αντικαπνιστική υστερία. Αντίσταση στην περιθωριοποίηση των καπνιστών και στην ποινικοποίηση της μαγικής ευχαρίστησης που μας προσφέρει το τσιγάρο!!

30 ΙΟΥΝΙΟΥ 20:00 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
κοιταξε να δεις αυτα που λες με τους εξαερισμους και τους κλιματισμους κοστιζουνε μια περιουσια.....
και θα μου πεις εμενα τι με νοιαζει
οκ μαζι σου!
αλλα ξερεις τι θα γινει? θα κανουν ενα μαγαζι που θα χει 100 θεσεις εκ των οποιων οι 60 θα ναι για καπνιστες και 40 για μη και θα βλεπεις οτι οι καπνιστες θα ναι γεματοι και οι μη καπνιζοντες μισοαδειοι....οποτε θα πηγαινει ο κοσμος και θα σε ρωταει ο σερβιτορος...... καπνιζοντες ή μη? και θα λες εσυ καπνιζοντες και δεν θα χει που να σε βαλει ενω ο χωρος με τους καπνιζοντες θα ναι φουλ και με τους μη αδειος! δεν τους συμφερει και απο αλλες αποψεις οπως σου ειπα και παραπανω....εκτος απο εξαερισμους και κλιματιστικα κλπ κλπ θελει να κανει και μια ανακαινιση τα οποια ολλα αυτα κοστιζουν παρα πολυ!
σε αλλες χωρες ολλα αυτα ισχυουν αλλα ο ελληνας δεν παιρνει απο λογια ουτε με προστιμα ουτε με τπτ......ακους προστιμο για ζωνη στο εξωτερικο 50-70 ευρα και εδω 350 το ατομο.....και παλι στα @@@@@@@ μας!
γιατι? γιατι ο ελληνας ειναι ατιθασος!
Λάθος κατάλαβες εν μέρει.
Το πρόβλημα μου δεν είναι να βάλουν καινούρια κλιματιστικά.
Αλλά να σέβονται τον αριθμό γαμωπελατών που ορίζει η γαμωάδεια τους και να μην βάζουν γαμωυπεράριθμους.
Αυτά και ουστ...οχι εσυ, γενικότερα  :grin: :grin: :grin:

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Για πες μου σε ποια παραγραφο λεει το συνταγμα οτι καθε Ελλην πολιτης εχει το δικαιωμα να καπνιζει σε δημοσιους χωρους?Μηπως προβλεπει και τι μαρκα πρεπει να ειναι το πακετο?Για τα πουρα τι προβλεπεται?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Λάθος κατάλαβες εν μέρει.
Το πρόβλημα μου δεν είναι να βάλουν καινούρια κλιματιστικά.
Αλλά να σέβονται τον αριθμό γαμωπελατών που ορίζει η γαμωάδεια τους και να μην βάζουν γαμωυπεράριθμους.
Αυτά και ουστ...οχι εσυ, γενικότερα   :grin: :grin: :grin:
καθολου λαθος δεν καταλαβα!
μια χαρα! εγω μαζι σου αλλα οταν ενα μαγαζι χωραει 400 ατομα και μεσα βλεπεις 900 τι να πεις....! ουτε ο κλιματισμος ουτε ο εξαερισμος κανει δουλεια και χωρια οτι ειναι επικυνδυνο και για μεταδοση ασθενειων! αλλα υπαρχει περιπτωση να μην σε χωσει μεσα και να χασει κανεις φραγκα? φυσικα και ΟΧΙ!!!
χωρια οτι σε τοσο κλειστους χωρους και με τοσα ατομα ΕΓΩ που ειμαι καπνιστης μερικες φορες δεν την παλευω....ποσο μαλον ενας που δεν καπνιζει!
αλλα για να εφαρμοστουν τετοιοι νομοι πρεπει να γινουν και αλλοι πολλοι......

panos188

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
3
Πόντοι
0
Όχι μαγκα μου, αλλά γουστάρω να καπνίζω, όπου μου κατέβει και όποτε γουστάρω και κανείς δεν μπορεί να μου το στερήσει!!! Την παραμονή της απαγόρευσης πρέπει να μαζευτούμε έξω από τη βουλή και να φουμάρουμε για να καταλάβουν τι πάνε να κάνουν, γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να μας υπολογίσουν!

(για να μην έχεις απορίες)

:rolleyes:

Σωπα ρε "μαγκα μου". τον διπλανο σου τον ρωτας αν αντεχει το τσιγαρο η εχει καποιο προβλημα?

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ λέω τσιγάρο+αλκοολ=θάνατος

Υπάρχουν άνθρωποι που καπνίζουν δεκαετίες και δεν εχουν παθει πραμα και άλλοι που πέθαναν.Το τσιγάρο είναι 1 από τους σοβαρούς και επιβλαβής εξωγενής παράγοντες πυο οδηγούν στον καρκίνο.Ο καρκίνος δεν γίνεται μόνο από το καπνισμα.Εξαρτάται από το πόσο γερός είναι ο οργανισμός.Όμως καρκινικοί παράγοντες πoy αντιστέκεται η άμυνα μας είναι ο μολυσμενος αέρας,το στρες,η κακή διατροφή ειδικά από Mc Donalds,Goody's κτλ.το ποτό,τα κινητά..Όσο λειγότεροι είναι όλοι αυτοί οι απρα΄γοντες τόσο πιο πολλές πιθανότητες ε΄χεις να μην αρρωστήσεις.Δεν είναι λοιπόν βλακεία να δίνεις χωρίς λόγο πρόσθετο βάρος στον οργανισμό και να κυνηγάς το θάνατό σου;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
:rolleyes:

Σωπα ρε "μαγκα μου". τον διπλανο σου τον ρωτας αν αντεχει το τσιγαρο η εχει καποιο προβλημα?
ναι οκ εγω μαζι σου ΑΛΛΑ και εγω που θελω να παω για καφε και να καπνιζω τι θα κανω?
(και μην ακουσω μαλακιες του στυλ καπνισε σπιτι σου,γιατι μετα θα σου και συ μην πας για καφε ή στα @@@@@ μου)
για απαντησε μου τωρα εμενα ποιος θα με σεβαστει που θελω να καπνιζω!

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Όντως μαλακία το τσιγάρο,είμαι και εγώ καπνιστής και αναγνωρίζω το δικαίμα του άλλου να μην αναπνέει τον καπνό μου.Αλλα διαφωνώ με την καθολική απαγόρευση.Και επίσης οι φανατικοί αντικαπνιστές είναι όντως τα πιο αντιπαθητικά άτομα όλοι έχουν κάτι νεύρα αγαμίας μέχρι απέναντι.ΠΡΟΣΟΧΗ μιλάω μόνο για τους υπερβολικούς και μιγιάγγιχτους.Και συνήθως είναι και κακομούτσουνοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom