Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Η δικιά μου τρέμει ολόκληρη για κανά 3λεπτο. Το τρέμουλο είναι πολύ περιέργο, σα να τινάζεται που κ που. Την πρώτη φορά που το είχα δει, είχα χεστεί. Νόμιζα ότι της έκανα κακό, αλλά μου είπε  να μη φοβάμαι χαχαχα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Η δικιά μου τρέμει ολόκληρη για κανά 3λεπτο. Το τρέμουλο είναι πολύ περιέργο, σα να τινάζεται που κ που. Την πρώτη φορά που το είχα δει, είχα χεστεί. Νόμιζα ότι της έκανα κακό, αλλά μου είπε  να μη φοβάμαι χαχαχα.
χαχαχαχχα!! ;) :cheesy:
ωραιος!!

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχουν και αλλα ειδη οργασμου .γιαυτα δεν θα γινει λογος?

Επισκέπτης
Κ ψηφιζουμε...  κ ψηφιζουμε, κερδιζουμε τιποτα ??  :think:

Υ.Γ εσεις οι αντρες, που μας βαζετε σε αυτη την διαδικασια , ειστε ικανοποιημενοι??  :cool2: 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κατα βαθος ναι!!
αλλα ποσο βαθος??
:idiot: :idiot:

Επισκέπτης
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
εχεις δικιο σε πολλα.δεν θα αναφερθω στις πουτανες γιατι πιστευω οτι καμια δεν χυνει με πελατη τις.οσο για τις κανονικες γκομενες,πιστευω οτι οι περρισοτερες ισως δεν εχουν χυσει και καμια φορα στη ζωη τους πραγματικα.

Επισκέπτης
Κακούργα γυναίκα,να μας την πεις μην χάσεις,ρε άσε μας με τις αυταπάτες μας!!!  :grin:
Ουστ στην τρύπα σου ελλεηνίδα!!!  :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
180px-Yellow_card.svg.png

Επισκέπτης
εχεις δικιο σε πολλα.δεν θα αναφερθω στις πουτανες γιατι πιστευω οτι καμια δεν χυνει με πελατη τις.οσο για τις κανονικες γκομενες,πιστευω οτι οι περρισοτερες ισως δεν εχουν χυσει και καμια φορα στη ζωη τους πραγματικα.
Οι ανοργασμικές χρίζουν ιατρικής βοήθειας.δεν μιλάμε γι'αυτές.Μιλάω για τον μέσο όρο.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
αν ειναι απο πανω σου και γαμιεστε αρκετη ωρα και ξαφνικα ακουσεις ενα θορυβο σαν κλανια :2funny:(ειναι ο αερας

που βγαινει απο το μουνακι της απο το βαλε-βγαλε...ενω η ιδια ανεβοκατεβαινει  :cheesy: :cheesy:

πανω σου πιο αργα..ειναι η στιγμη που χυνει..

βεβαια ειναι τρομερα ευκολο να το παρατηρησεις αν εχεις αφησει την γκομενα σου 1 μηνα χωρις καθολου σεξ

θα χυσει εγγυημενα 2 φορες τουλαχιστον και θα το καταλαβεις 100%

arcans71

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
5
Πόντοι
16
Οι ανοργασμικές χρίζουν ιατρικής βοήθειας.δεν μιλάμε γι'αυτές.Μιλάω για τον μέσο όρο.
εχεις την εντυπωση οτι λιγες ειναι οι ανοργασμικες? δεβ σημαινει επειδη γαμιουντε ολες,εχουν και οργασμους.ξερεις ποσες πανε για μαλλι και φευγουν κουρεμενες?παρα πολλες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν ειναι απο πανω σου και γαμιεστε αρκετη ωρα και ξαφνικα ακουσεις ενα θορυβο σαν κλανια :2funny:(ειναι ο αερας

που βγαινει απο το μουνακι της απο το βαλε-βγαλε...ενω η ιδια ανεβοκατεβαινει  :cheesy: :cheesy:

πανω σου πιο αργα..ειναι η στιγμη που χυνει..

Aυτό λέγεται κουίφ και δεν έχει καμία μα καμία, καμία απολύτως σχέση με τον οργασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχεις την εντυπωση οτι λιγες ειναι οι ανοργασμικες? δεβ σημαινει επειδη γαμιουντε ολες,εχουν και οργασμους.ξερεις ποσες πανε για μαλλι και φευγουν κουρεμενες?παρα πολλες.
Περίπου ποσοστό ανοργασμικών;;; :think:
Mετά δεν τις ικανοποιεί ο γκόμενος και φταίει!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom