Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Aυτό λέγεται κουίφ και δεν έχει καμία μα καμία, καμία απολύτως σχέση με τον οργασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ποιος μιλησε για οργασμο ρεεεεεεεεεεεεε????

για απλο χυσιμο μιλαμε...

αν ηταν καθε φορα που χυνει μια γυναικα να εχει οργασμο...τοτε ολοι θα λεγομασταν ροδολφο βαλεντινο. :2funny:

ο οργασμος ειναι μια πολυ πιο συνθετη διαδικασια και εμπειρια..δεν ειναι τοσο απλος.

αντε εισαι και γυναικα.εγω θα στα μαθαινω :cheesy:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιος μιλησε για οργασμο ρεεεεεεεεεεεεε????

για απλο χυσιμο μιλαμε...

αν ηταν καθε φορα που χυνει μια γυναικα να εχει οργασμο...τοτε ολοι θα λεγομασταν ροδολφο βαλεντινο. :2funny:

ο οργασμος ειναι μια πολυ πιο συνθετη διαδικασια και εμπειρια..δεν ειναι τοσο απλος.

αντε εισαι και γυναικα.εγω θα στα μαθαινω :cheesy:

Ούτε με το χύσιμο έχει σχέση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου θες και ξεκαθάρισμα χυσίματος και οργασμού  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Προβλέπω να γίνεται η χαρά της ελλεηνίδας εδώ!!! :dancing:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Ούτε με το χύσιμο έχει σχέση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μου θες και ξεκαθάρισμα χυσίματος και οργασμού  :2funny: :2funny:

κοριτσακι μου δεν μιλαμε για απλους θορυβους που βγαινουν κατα την διαρκεια του σεξ και ειναι ο αερας που βγαινει

απο το μουνι.

οταν χυνει μια κοπελα το καταλαβαινεις..ειδικα οταν εχει καιρο να κανει σεξ.

οχι απλα απο τους θορυβους..απο την εκφραση της ..τις κινησεις της που γινονται πιο αργες..την αναπνοη της

και φυσικα απο τα υγρα της.

αντε θα γυρισουμε στο νηπιαγωγειο για τις λεπτομερειες.. :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κοριτσακι μου δεν μιλαμε για απλους θορυβους που βγαινουν κατα την διαρκεια του σεξ και ειναι ο αερας που βγαινει

απο το μουνι.

οταν χυνει μια κοπελα το καταλαβαινεις..ειδικα οταν εχει καιρο να κανει σεξ.

οχι απλα απο τους θορυβους..απο την εκφραση της ..τις κινησεις της που γινονται πιο αργες..την αναπνοη της

και φυσικα απο τα υγρα της.

αντε θα γυρισουμε στο νηπιαγωγειο για τις λεπτομερειες.. :2funny: :2funny:

Δε μιλάω για απλούς θορύβους ρεεεεεεεεεεεεε μιλάω για τον αέρα που βγαίνει και δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση με το χύσιμο και τα υγρά ρεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δε μιλάω για απλούς θορύβους ρεεεεεεεεεεεεε μιλάω για τον αέρα που βγαίνει και δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση με το χύσιμο και τα υγρά ρεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σιγα μη κατσω κι αναλυσω τωρα το χυσιμο και τον καθε θορυβο που βγαινει.

οταν εισαι στο κρεβατι και κανεις ερωτα τα καταλαβαινεις αυτα.

τα υπολοιπα ειναι για να γραφεις σε φορουμ ατελειωτες ωρες.

boomb ασε το πληκτρολογιο και αρχισε να κανεις σεξ

γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει ολοκληρη συμφωνια του μοτσαρτ απο το μουνι.. :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
σιγα μη κατσω κι αναλυσω τωρα το χυσιμο και τον καθε θορυβο που βγαινει.

οταν εισαι στο κρεβατι και κανεις ερωτα τα καταλαβαινεις αυτα.

τα υπολοιπα ειναι για να γραφεις σε φορουμ ατελειωτες ωρες.

boomb ασε το πληκτρολογιο και αρχισε να κανεις σεξ

γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει ολοκληρη συμφωνια του μοτσαρτ απο το μουνι.. :2funny:

ναι ναι ό,τι πεις, άντε κοίτα τώρα και τι είναι το queef  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
σημασια εχει να χυνουμε εμεις...ποιος τις γαμαει αυτες? :grin: :grin:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Όταν χύσει,και εννοείται ταυτόχρονα φτάσει σε οργασμό ανεξαίρετα, μια γυναίκα το μουνί της πάλλεται, χτυπιέται στον πούτσο πάνω ταχύτατα. Ασφαλώς ζεστά υγρά συνοδεύουν την παραπάνω διαδικασία και τότε βγάζει (συνήθως) την πιο ήσυχη κραυγή.. δεν πονάει και δεν προσποιείται αλλά καταπίνει ακόμα και την ανάσα της με ανοιχτό το στόμα. Προσωπική άποψη απο το καλύτερο σεξ και έρωτα που έκανα ποτέ!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
σημασια εχει να χυνουμε εμεις...ποιος τις γαμαει αυτες? :grin: :grin:

πες τα ρε αλφονσο. :2funny:

εχω αλλαξει τακτικη.

οταν ημουν μικροτερος φροντιζα πρωτα να χυνουν αυτες.

τωρα κοιταω την παρτυ μου πρωτα και φροντιζω να τις εχω στην πεινα για να χυνουν χωρις δυσκολια με την μια.

ετσι κοιταω πως θα το ευχαριστηθω εγω πια.αυτες ειναι ηδη λυσσασμενες,αμα τις αγγιξεις για 2 λεπτα χυνουνε :cheesy:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Vaginal flatulence or queef (flatus vaginalis in Latin) is an emission or expulsion of air from the vagina that may occur during or after sexual intercourse or (less often) during other sexual acts, stretching or exercise. The sound is somewhat comparable to flatulence from the anus but does not involve waste gases and thus often has no specific odor associated.

Female ejaculation (colloquially known as squirting or gushing) refers to the expulsion of noticeable amounts of clear fluid by human females from the paraurethral ducts through and around the urethra during or before orgasm. The exact source and nature of the fluid continues to be the topic of debate among medical professionals.

πηγη Wikipedia

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
avatar και alf γιατί δεν γαμιέστε μεταξύ σας μιας και τα βρίσκετε τόσο άψογα? γιατί ούτως ή αλλιώς με τα female έχετε θέματα πλέον και φαίνεται ! καμιά μη πουτάνα σας κάθετε? ή είστε παντρεμένοι και λέτε να στηρίξετε το "σπιτικό" σας για τα παιδιά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom