Επισκέπτης
Με πρόλαβες συναγωνίστρια ;)Aυτό λέγεται κουίφ και δεν έχει καμία μα καμία, καμία απολύτως σχέση με τον οργασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Με πρόλαβες συναγωνίστρια ;)Aυτό λέγεται κουίφ και δεν έχει καμία μα καμία, καμία απολύτως σχέση με τον οργασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Aυτό λέγεται κουίφ και δεν έχει καμία μα καμία, καμία απολύτως σχέση με τον οργασμό ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ποιος μιλησε για οργασμο ρεεεεεεεεεεεεε????
για απλο χυσιμο μιλαμε...
αν ηταν καθε φορα που χυνει μια γυναικα να εχει οργασμο...τοτε ολοι θα λεγομασταν ροδολφο βαλεντινο.
ο οργασμος ειναι μια πολυ πιο συνθετη διαδικασια και εμπειρια..δεν ειναι τοσο απλος.
αντε εισαι και γυναικα.εγω θα στα μαθαινω
μηπως μπερδρψε το χυσιμο με το χεσιμο?Ούτε με το χύσιμο έχει σχέση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μου θες και ξεκαθάρισμα χυσίματος και οργασμού
Προβλέπω να γίνεται η χαρά της ελλεηνίδας εδώ!!!
μηπως μπερδρψε το χυσιμο με το χεσιμο?
Εχετέ να βγάλετε όμως χολήηηηη!!!Γιατί? ούτε ούμπερ αμαξάρες έχει ούτε σπίτια να κονομήσουμε
Ούτε με το χύσιμο έχει σχέση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
μου θες και ξεκαθάρισμα χυσίματος και οργασμού
κοριτσακι μου δεν μιλαμε για απλους θορυβους που βγαινουν κατα την διαρκεια του σεξ και ειναι ο αερας που βγαινει
απο το μουνι.
οταν χυνει μια κοπελα το καταλαβαινεις..ειδικα οταν εχει καιρο να κανει σεξ.
οχι απλα απο τους θορυβους..απο την εκφραση της ..τις κινησεις της που γινονται πιο αργες..την αναπνοη της
και φυσικα απο τα υγρα της.
αντε θα γυρισουμε στο νηπιαγωγειο για τις λεπτομερειες..
Δε μιλάω για απλούς θορύβους ρεεεεεεεεεεεεε μιλάω για τον αέρα που βγαίνει και δεν έχει καμία μα καμία απολύτως σχέση με το χύσιμο και τα υγρά ρεεεεεεεεε
σιγα μη κατσω κι αναλυσω τωρα το χυσιμο και τον καθε θορυβο που βγαινει.
οταν εισαι στο κρεβατι και κανεις ερωτα τα καταλαβαινεις αυτα.
τα υπολοιπα ειναι για να γραφεις σε φορουμ ατελειωτες ωρες.
boomb ασε το πληκτρολογιο και αρχισε να κανεις σεξ
γιατι σε λιγο θα μας πεις οτι βγαινει ολοκληρη συμφωνια του μοτσαρτ απο το μουνι..
ναι ναι ό,τι πεις, άντε κοίτα τώρα και τι είναι το queef
λεω να κανονισω για το αυριανο γαμησι.
αν δεν σε πειραζει.
σημασια εχει να χυνουμε εμεις...ποιος τις γαμαει αυτες?
σημασια εχει να χυνουμε εμεις...ποιος τις γαμαει αυτες?