Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
avatar και alf γιατί δεν γαμιέστε μεταξύ σας μιας και τα βρίσκετε τόσο άψογα? γιατί ούτως ή αλλιώς με τα female έχετε θέματα πλέον και φαίνεται ! καμιά μη πουτάνα σας κάθετε? ή είστε παντρεμένοι και λέτε να στηρίξετε το "σπιτικό" σας για τα παιδιά?

Με εσενα ποιος ασχοληθηκε ρε παπαρα?

Δε ξερεις τι ειναι το ενα και τι το αλλο και εκφερεις και γνωμη.

Σαλτα γαμησου βραδυατικα.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Με εσενα ποιος ασχοληθηκε ρε παπαρα?

Δε ξερεις τι ειναι το ενα και τι το αλλο και εκφερεις και γνωμη.

Σαλτα γαμησου βραδυατικα.
΄
Δεν το ξερα οτι πρέπει να ασχοληθεί κάποιος μαζί μου για να σχολιάσω.
Τι είναι το ένα και τι το άλλο ρε man?
Εάν ενόχλησα σορυ απλά θεώρησα οτι ψιλομιλάμε ελεύθερα..
Όσον αφορα το ζήτημα της σχέσης σου με τον avatar, προφανώς ήταν αστείο.. αν παροπλιστείς απο τις προκαταλήψεις σου λόγω τσατ θα το κατανοήσεις

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
΄
Όσον αφορα το ζήτημα της σχέσης σου με τον avatar, προφανώς ήταν αστείο.. αν παροπλιστείς απο τις προκαταλήψεις σου λόγω τσατ θα το κατανοήσεις
μεγαλε,οπως λεει και το νικ σου παλι τα ηπιες αποψε...σε αλλον νομιζες οτι απαντας και σ'αλλον απαντησες...καλο ξεμεθυσμα! :uglystupid:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
΄

Την εξηγηση την εβαλα στη προηγουμενη σελιδα.
Ο καθενας αντιλαμβανεται αλλιως αυτο τι ειναι αυτα τα δυο και εβαλα τι λεει η wikipedia, ωστε να υπαρχει η επιστημονικη αποψη επι του θεματος.

Οταν με αναφερεις σε ποστ και με βριζεις χωρις να εχω ασχοληθει μαζι σου οχι δεν το παιρνω σαν αστειο στο φιναλε με ξερεις και απο χθες?

να σχολιαζεις επι του θεματος και να μην πετας τις μαλακιες σου.

Επισκέπτης
Όταν χύσει,και εννοείται ταυτόχρονα φτάσει σε οργασμό ανεξαίρετα, μια γυναίκα το μουνί της πάλλεται, χτυπιέται στον πούτσο πάνω ταχύτατα. Ασφαλώς ζεστά υγρά συνοδεύουν την παραπάνω διαδικασία και τότε βγάζει (συνήθως) την πιο ήσυχη κραυγή.. δεν πονάει και δεν προσποιείται αλλά καταπίνει ακόμα και την ανάσα της με ανοιχτό το στόμα. Προσωπική άποψη απο το καλύτερο σεξ και έρωτα που έκανα ποτέ!
Απο διαίσθηση λοιπόν..καταλαβαίνεις οτι τελείωσε γιατί τα υπόλοιπα που λες δεν τα λαμβάνω υπόψιν.Όσο για το οτι το μουνί της χτυπιέται πάνω στον πούτσο ταχύτατα το ανέφερα στο αρχικό μου ποστ.Ασκήσεις kegel λέγονται.Τις κάνουμε συχνότατα για να διατηρούμε σε καλή κατάσταση το μουνι μας ανεξαρτήτως σεξ.
Αν θες την άποψη μου θα σου πω πως..το ότι ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής σου είναι η μόνη απόδειξη πως και η κοπέλα σου είχε οργασμό και έχυσε.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.
δε μας χε.... :birdman: :2funny: :idiot:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στα αρχιδια μας αν θα καταλαβουμε το ποτε χυνει μια γυναικα που προσποιειται τον οργασμο της.

Φτανει που το κανει και κοροιδευει τον εαυτο της.

Δεν εχετε καταλαβει οτι στο γαμησι δεν χρειαζεται κατανοηση, γιαυτο αναλωνετε το λιγοστο μυαλο σας σε τετοιες μαλακιες.

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αλλιντισα καλα σε ειχα καταλαβει εξ αρχης ανοργασμικια εισαι και παρολο που σαι παντρεμενη σαν γεροντοκορη κανεις με ολες αυτες τις μαλακιες που γραφεις

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
νιτσα μου φαινετε πως εχεις καιρο να τελειωσεις με αντρα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ναι,είναι τρομερά δύσκολο να το καταλάβεις.... :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σιγά μην ασχοληθούμε με το αν χύνει η γυναίκα.

joker09

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτα ειναι εμπειρικα και μαθαινοντας σιγα σιγα την συντροφο σου ....

οντως υπαρχουν ασκησεις kegel και ακομη ποιο προχωρημενα πραγματα απο αυτο....

αλλα....

.... πιστεψτε με !!!! οταν μια γυναικα εχει οργασμο σιγουρα το νιωθειςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

Jim the greek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτα ειναι εμπειρικα και μαθαινοντας σιγα σιγα την συντροφο σου ....

οντως υπαρχουν ασκησεις kegel και ακομη ποιο προχωρημενα πραγματα απο αυτο....

αλλα....

.... πιστεψτε με !!!! οταν μια γυναικα εχει οργασμο σιγουρα το νιωθειςςςςςςςςςςςςς!!!!!!

Σπαρταραει στα χερια σου και μονο  :2funny:  :P

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.820
Πόντοι
11.585
Με πουτανα καμια φορα δεν εχω καταλαβει εαν εχουν ερθει σε οργασμο αχετα εαν το εχουν αναφερει αυτες στο τελος της πραξης...που το ακουω βερεσε!
Ασε που με αυτες τελειωνω και γρηγορα που να προλαβουν να αναψουν! :2funny:

Οσο αφορα σε σχεσεις που ειχα και εκει μια απο τα ιδια, εκτος απο μια η οποια οταν ερχοταν σε οργασμο το καταλαβαινα αφου ετρεμε ολοκληρη ρεταριζε! και δεν μπορουσε να αρθωσει λεξη.
Και συνηθως εαν αργουσα εγω να τελειωσω αυτη εχυνε πολες φορες 2 εως 3 φορες.
Μετα απο αυτην....σκοταδι!!

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι :

2. Αλήντισσα αλήθεια κάνεις ασκήσεις Kegel ; Να λοιπόν κάτι πραγματικά ενδιαφέρον.

3. Προφανώς στο πληρωμένο σεξ δεν έχει κανείς την ψευδαίσθηση ότι η επαγγελματίας αισθάνεται, απλά κάνει τη δουλειά της και εμείς αυνανιζόμαστε πολυτελώς.

4. Ένας άντρας έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά μια γυναίκα όταν νοιώσει την καυτή ανάσα του οργασμού της, συνεπώς αυτός θα πρέπει πάντα να είναι ο σκοπός μας όταν κάνουμε έρωτα (επαναλαμβάνω εξαιρούνται επαγγελματίες της ανακούφισης - εκτόνωσης).

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

4. Ένας άντρας έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά μια γυναίκα όταν νοιώσει την καυτή ανάσα του οργασμού της, συνεπώς αυτός θα πρέπει πάντα να είναι ο σκοπός μας όταν κάνουμε έρωτα …

Είσαι υποτακτικός.

[size=8pt]ΥΣ: Μη το πάρεις προσωπικά φίλε πορνόγερε. Δεν έχω καμία διάθεση να σε προσβάλλω, εξάλλου τίποτα προσβλητικό δε σου λέω. Κάποιοι θα καταλάβουν τί ακριβώς εννοώ σε αυτό που λέω πιο πάνω.[/size]

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.
αντε μωρη αγαμητη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Χαχαχαχα gamikoulien εγραψες....