Μυθοι και πραγματικοτητα.
Να'χαμε μια ΠΑΓΩΜΕΝΗ Μύθος τώρα...
Μυθοι και πραγματικοτητα.
Υπαρχει ηδη αντιστοιχο θεμα καλο ειναι να ψαχνουμε λιγο πριν ανοιξουμε ενα θρεντ. Θα συγχωνευτει.Μυθοι και πραγματικοτητα.
Υπαρχει ηδη αντιστοιχο θεμα καλο ειναι να ψαχνουμε λιγο πριν ανοιξουμε ενα θρεντ. Θα συγχωνευτει.
Το θέμα συγχωνεύτηκε και παρέμεινε η ψηφοφορία
Ειναι σαν αυτο που λεει τι ειπε ο γυναικολογος στη Βισση "Παντου υπαρχει ενας μυθος" ;)bourdeliaris1984 διάβασα την υπογραφή σου... κι επειδή συμφωνώ, σου αφιερώνω το παραπάνω post μου + το παρακάτω link ;)
οχι που να μου ετρωγε το θρεντ ευχαριστω assfiller
και που το χεις τι το κανεις?
το χεις αφησει κι εχει μαραζωσει.
στολισε το λιγο .
βαλε ενα λουλουδι , ενα βαζο.
ριξε μια φασινα.
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση τεχνικής φύσεως (ερώτηση ξανθιάς)?
Αυτή η ψηφοφορία είναι unisex?
:-*
Μπορώ να κάνω μια ερώτηση τεχνικής φύσεως (ερώτηση ξαμθιάς)?
Αυτή η ψηφοφορία είναι unisex?
:-*
για να φτασεις μια γυναικα σε οργασμο (τι πιστευω εγω) πρωτον και κυριον πρεπει να χει παιξει η ιδια με τονευατο της πολλεσ φορες ωστε να ξερει τα σημεια και τα κουμπ
εχω συναντησει γυναικες που δεν ξερουνε που πανε τα 4!!και ναι στις μερες μας!!!που υπαρχει η τηλεοραση περιοδικα ιντερνετ κ.α!!καποτε δεν υπηρχαν ολλα αυτα οκ!!αλλα ειναι κριμα να ακους κοπελες στα 26-27 και να μην ξερουνε τι παει να πει οργασμος!!!
οταν το ακουσα στην τηλεοραση σε μια εκπομπη (αργα) πραγματικα το τιακουγα για πολλα ζευγαρια!!!δεν πιστευα στα αφτια μου!!!κατι που για μας φενεται γελοιο αστειο!!
ανοιξα καλυτερο γι αυτο δεν ασχολουμε
βλακεια ειναι
δεν εχεις βαλει επιλογη "οπου χωραει"
στην ερωτηση "που σου αρεσει να την χωνεις?"
Εχουμε κλειτορίδα κι εμείς τ' αγοράκια και δεν το'ξερα?
δλδ εσυ τον χωνεις οπου χωραει ακομα και σε καδο σκουπιδιων;;;;
...οι τρανς δεν έχουν καμία θέση σε αυτή την κενωνία...