Επισκέπτης
Πολυοργασμικη γυναικα που εχει μαθει το σωμα της, δε σημαινει νυμφομανης. Ξεκολα.μπορει να ειναι νυμφομανης...οποτε χυνει ποταμια..
οι νυμφομανειςς ειναι κολπικες διοτι θελουν ολο πουτσους καρφωμενους μεσα στη μουναρα τους
Πολυοργασμικη γυναικα που εχει μαθει το σωμα της, δε σημαινει νυμφομανης. Ξεκολα.μπορει να ειναι νυμφομανης...οποτε χυνει ποταμια..
οι νυμφομανειςς ειναι κολπικες διοτι θελουν ολο πουτσους καρφωμενους μεσα στη μουναρα τους
οι πολυοργασμικες ειναι κοπλικες..ετσι δεν ειναιΠολυοργασμικη γυναικα που εχει μαθει το σωμα της, δε σημαινει νυμφομανης. Ξεκολα.
Οι πολλαπλοι οργασμοι μπορουν να ερθουν με οποιοδηποτε τροπο. Οσο για τον πονο, πρωτη φορα το ακουω...οι πολυοργασμικες ειναι κοπλικες..ετσι δεν ειναι
...δε μπορεις να τριβεις τη κλειτορ/δα συνεχεια διοτι αμα χυσει ειναι ερεθισμενη και ποναει για 2η φορα στο καπακι
Δε διαφωνω, αλλα ποσες φορες; 6; 8; 10; Αντε 15 και αυτο σε αρκετο χρονο. Οποτε και παλι το 23 ειναι ακραιοκοιτα να δεις εχει τυχει να ειμαι μονη μου και να μου ερχονται ο ενας πανω στον αλλον οι οργασμοι... αυτο πως το εξηγεις;
Οι πολλαπλοι οργασμοι μπορουν να ερθουν με οποιοδηποτε τροπο. Οσο για τον πονο, πρωτη φορα το ακουω...
η δικια μου ποναει, ετσι μου λεει και δε με αφηνω να ακουμπησω κλειτοριδα μετα το χυσιμο, και στο γλυφομουνι οταν χυσει, τραβιεται και δε με αφηνει να ακουμπησω τη γλωσσα μου...ελα ντε πως τους εχει καθισει οτι και καλα ποναμε (η κλειτοριδα μας τουλαχιστον) αμα την αγγιξουν αφου εχουμε τελειωσει
η δικια μου ποναει, ετσι μου λεει και δε με αφηνω να ακουμπησω κλειτοριδα μετα το χυσιμο, και στο γλυφομουνι οταν χυσει, τραβιεται και δε με αφηνει να ακουμπησω τη γλωσσα μου...
μαλλον τα παραλετε, η βλεπεπε πολλες τσοντες και σας εχει χτυπησει η μαλακια στο κεφαλι
Ευα... Το 23 ειναι τεραστιο νουμερο. Με απλους υπολογισμους μια γυναικα μπορει να χυσει 4-6 φορες κατα τη διαρκεια μιας φοράς (μιλαμε για σεξ γυρω στα 45-60 λεπτα). Ε, βαλε 2-3 φορες σεξ (αναλογα με την ηλικια του παρτενερ και τη διαθεση) οποτε η "σουμα"¨δε μπορει να ξεπερναει τις 15. Και μιλαμε για σεξ τωρα οχι μαλακιες του δεκαλεπτου γιατι εκει ειναι απο 1 εως 2 στην καλυτερη.
ενταξυ μας πεισατε, ειστε πολυ καβλιαρες....στα λογιατι να σου πω... κι εγω οταν τελειωνω τον σπροχνω να φυγει αλλα οχι και να ποναω
γιαυτο τοτε τις γαμανε απο τον κωλο και τους το δινουμε πιπα..και δεν λενε ποτε οχι, πιστεψε μεοχι ολες τις μερες... δυστυχως για σας οι γυναικες εχουν τις περισσοτερες καβλες οταν... εχουν περιοδο
οχι ολες τις μερες... δυστυχως για σας οι γυναικες εχουν τις περισσοτερες καβλες οταν... εχουν περιοδο
Το "δυστύχώς" για εσάς είναι. Που αναγκάζεστε να βάζετε την όπισθεν.
Γυναικειος οργασμος με πρωκτικο sex? Γινεται η δεν γινεται?