Νέα

Περί γυναικείου οργασμού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PANAXIOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 786
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καταλαβαίνετε πότε χύνει μια γυναίκα...

• Πάντα!

Ψήφοι: 6 28,6%
  • Ποτέ!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισως... (μερικές φορές)

Ψήφοι: 10 47,6%
  • Στ' αρχίδια μου! ΕΓΩ γουστάρω να την χύνω...

Ψήφοι: 5 23,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι υποτακτικός.

[size=8pt]ΥΣ: Μη το πάρεις προσωπικά φίλε πορνόγερε. Δεν έχω καμία διάθεση να σε προσβάλλω, εξάλλου τίποτα προσβλητικό δε σου λέω. Κάποιοι θα καταλάβουν τί ακριβώς εννοώ σε αυτό που λέω πιο πάνω.[/size]

Δε βαριεσαι ρε NEARXOS, σάμπως με ξέρεις και σε ξέρω ;

Απλά συναντιώμαστε όλοι εδώ και γράφουμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.

Τέλος πάντων, καλύτερα υποτακτικός (ό,τι και αν εννοείς) παρά παθητικός ή δεν ξέρω και γω τι άλλο κουσούρι θα μπορούσα να έχω.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.
Στα  [size=20pt]@@[/size]  μας!!!

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

Μην μπερδεύεστε αγορίνες μου και προπάντων ΜΗΝ το παίζετε έμπειρία και ιστορία.Με 100000 πουτάνες να πάτε, τον γυναικείο οργασμό αποκλειεται να τον καταλάβετε πότε είναι προσποιητός και πότε αληθινός.

καλα δυο μιση η ωρα τα ξημερωματα μπαινεις σε σαιτ για πουτανες για να γραψεις αυτη τη μαλακια ανοιγοντας καινουργιο θρεντ? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δεν φτανει που μπαινετε εδω μεσα διαβαζετε τις κριτικες καταθετετε κ τα αποφθεγματα βλακειας σας  :2funny:

προτεινω δευτερη  κ λος πουλος  :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δηλαδή άμα στην αρχή του μάτς έχεις ελέγξει τον κόλπο (με δάχτυλα, γλώσσα) και είναι στεγνός, και μετά το τέλος ενώ έχει κάνει τις συσπάσεις και έχει πει πως χύνει (υποκρινόμενη λέμε!) το προφυλακτικό είναι μούσκεμα από έξω και του μουνάκι στάζει, αυτή την απάτη πως στο καλό την έχει καταφέρει;
Και γιατί να μπει και σε τέτοιο κόπο δηλαδή, τα ίδια λεφτά θα πάρει έτσι κι αλλιώς!

Επίσης (επειδή υποθέτω πως δεν έχεις συνευρεθεί με call girl!) είναι δυνατόν να είσαι το τέταρτό της ραντεβού και τα τρία προηγούμενα να ήταν ένα πετάλεπτης διάρκειας, ένα τρίλεπτης και ένα τρίτο που δεν γουστάριζε να γαμήσει, αλλά να τον γαμήσει η κοπέλα με strapon! (μιλάω όπως μου τα έχει πει κάποια συγκεκριμένα, αλλά ξέχασα, ίσως και πάλι να με κορόιδευε..) Λες να είχε χύσει η κοπέλα στα προηγούμενα ραντεβού;

Αντίθετα βέβαια άλλες είναι ειλικρινείς και όταν τους λες πως θέλεις να χύσουν για σένα σου ομολογούν πως στη δουλειά δεν χύνουν και πως και γενικά χύνουν δύσκολα.

Ρε συ κοπελιά μήπως δε χύνεις και εσύ;

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
πες τα ρε αλφονσο. :2funny:

εχω αλλαξει τακτικη.

οταν ημουν μικροτερος φροντιζα πρωτα να χυνουν αυτες.

τωρα κοιταω την παρτυ μου πρωτα και φροντιζω να τις εχω στην πεινα για να χυνουν χωρις δυσκολια με την μια.

ετσι κοιταω πως θα το ευχαριστηθω εγω πια.αυτες ειναι ηδη λυσσασμενες,αμα τις αγγιξεις για 2 λεπτα χυνουνε :cheesy:
θα συμφωνισω

xaotikos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Το θέμα είναι:
Έχεις εσ'υ σαν γυναίκα το θάρρος να μιλήσεις για το προβλημά σου-γιατί δικό σου είναι κατά βάθος αφού εμείς όπως λές ζούμε σε ένα πέλαγος άγνοιας-να το συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και να βρείτε από κοινού μία λύση? Ο άντρας λόγω της φύσης του θα βρεί τρόπο να ικανοποιηθεί σεξουαλικά. Η γυναίκα όμως με το να προσποιείτε και να απομονώνεται στον σεξοαλικό της μικρόκοσμο δεν πρόκειται να βρει την σεξουαλική της υγεία εξ'ου και οι ανοργασμικές που ανάφέρθηκε παραπάνω. Πιστεύεις ότι ειδικά στην Ελλάδα  οι γυναίκες ανακαλύπτουν την σεξουαλικότητά τους, μαθαίνουν να αγαπούν το σώμα τους ώστε να το ικανοποιούν σεξουαλικά σε ικανοποιητικό βαθμό? Καλό είναι τα βλέπουμε και τις δύο πλευρές πριν ρίξουμε το φταίξιμο στην μία ή στην άλλη πλευρά. Στο κάτω κάτω σαν αντρες ζούμε στο σκοτάδι όπως είπες οπότε εσείς έχετε το καρπούζι και εσείς το μαχαίρι. ΙΜΟ πάντα.

Επισκέπτης
Τελικά πολύ λίγοι έχουν τα αρχίδια να απαντήσουν ειλικρινά και την ωριμότητα να μιλάνε όμορφα .

Δηλαδη εσυ πιστευεις οτι το προβλημα σου/σας αφορα πολλους απο εδω μεσα ?  
Πρεπει να εχεις σοβαρο προβλημα για να ξενυχτας στο internet και να προσπαθεις να βρεις απαντησεις στις "ανησυχιες" σου. Να ξερεις οτι υπαρχουν γυναικες που γαμιουντε καλα και ξερουν να απολαμβανουν. Βρες γκομενο ή αλλαξε γκομενο κι ασε τις ασκησεις. Η καλυτερη ασκηση γινεται με παρεα.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Τελικά πολύ λίγοι έχουν τα αρχίδια να απαντήσουν ειλικρινά και την ωριμότητα να μιλάνε όμορφα .
:2funny:

σαιτ για μπουρδελα ειναι εδω, δε μιλαμε ομορφα, βριζουμε συνεχεια και γουσταρουμε
πηγαινε στο φορουμ του μαμαλακη που μιλανε ομορφα

Επισκέπτης
Μα ήμουν σίγουρη πως θα το στρέφατε πάνω μου..το είπα εξ αρχής αυτό.. πολύ προβλέψιμοι είστε ρε σεις.Αφού ρωτάτε όμως εάν είναι πρόβλημα μου θα απαντήσω.Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα είμαι σε άλλη διάσταση  ηδονής στο θέμα σεξ.Χύνω όποτε γουστάρω..ανεξαρτήτως partner..ο νοών νοείτο!
Το θέμα το έβαλα γιατί βαρέθηκα να σας διαβάζω να γράφετε μαλακίες.Τέλοσπάντων συνεχίστε ακάθεκτοι.Ένας άντρας που είναι στα αρχίδια του η ευχαρίστηση μιας γυναίκας είναι άσχετος με το άθλημα.

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Μα ήμουν σίγουρη πως θα το στρέφατε πάνω μου..το είπα εξ αρχής αυτό.. πολύ προβλέψιμοι είστε ρε σεις.Αφού ρωτάτε όμως εάν είναι πρόβλημα μου θα απαντήσω.Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα είμαι σε άλλη διάσταση  ηδονής στο θέμα σεξ.Χύνω όποτε γουστάρω..ανεξαρτήτως partner..ο νοών νοείτο!
Το θέμα το έβαλα γιατί βαρέθηκα να σας διαβάζω να γράφετε μαλακίες.Τέλοσπάντων συνεχίστε ακάθεκτοι.Ένας άντρας που είναι στα αρχίδια του η ευχαρίστηση μιας γυναίκας είναι άσχετος με το άθλημα.

εγω λεω πως το εβαλες για να σου δωσουμε σημασια(που δεν βρισκεις στη κανονικη σου ζωη) κ να σου στειλει πμ κανενας σαπιος μαλακομπουρμπουλας κ να σου ζηταει κινητο msn κλπ ωστε να αυτοεπιβεβαιωθεις

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ένας άντρας που είναι στα αρχίδια του η ευχαρίστηση μιας γυναίκας είναι άσχετος με το άθλημα.

Tί σε κάνει να πιστεύεις πως οι επαγγελματίες πρέπει να εξαιρούνται από αυτή τη διάθεση του άντρα να τις ευχαριστήσει, για να πάρει πίσω μεγαλύτερη ευχαρίστηση;
Λίγο ρατσιστικό μου ακούγεται αυτό, ως εάν αυτές δεν είναι γυναίκες αλλά πράγματα!
Κάνω κάπου λάθος;

Επισκέπτης
Mην μου κοροιδεύετε τις kegel.Προσφέρουν απίστευτη ευχαρίστηση και στον άντρα και στην γυναίκα.Όσοι έχουν νιώσει αυτό το δυνατό σφίξιμο απο μουνί γυναίκας,κάτι σαν ρουφήχτρα,σαν κεφαλοκλείδωμα..καταλαβαίνουν τι εννοώ..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γειά χαρά και από εμένα. Επειδή το να ικανοποιώ τη γυναίκα είναι κάτι που με απασχολεί, συνηθίζω να μελετώ το ζήτημα. Έχω καταλήξει στα εξής:

• [li]Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες και γυναίκες. Άρα συμπεριφορές και συμπεριφορές και συμπεριφόρες και οργανισμοί και οργανισμοί και οργανισμοί.[/li]
    [li]Σε αυτές (ως επί το πλείστον) δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι ήλθαν σε οργασμό. Άρα προσπαθούμε με ενδείξεις να βγάλουμε άκρη. Η άλλη λύση είναι απλά να την πιστέψουμε.[/li]
    [li]Μερικές αντιδράσεις είναι αυτόματες και δεν γίνεται να αντιγραφούν διότι δεν τις ελέγχουμε.[/li]
    [li]Δεν κάνουν όλες οι γυναίκες τις ασκήσεις που ανέφερε η Αλιντισσα.[/li]
    [li]Όσο περισσότερες φορές κάνεις έρωτα με μια γυναίκα, τόσο περισσότερο τη μαθαίνεις και ξετρυπώνεις "πρότυπα" που ακολουθούνται όταν έρχεται σε οργασμό.[/li]
    [li]Εάν ασχολείσαι με το ζήτημα και έχεις στοιχειώδη παρατηρητικότητα θα μπορέσεις να δεις κάποια πράγματα που θα σε οδηγήσουν σε περίπου ασφαλές συμπέρασμα ότι η γυναίκα είχε οργασμό.[/li]

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω το παιγνίδι όσον αφορά στο να κατανοήσεις το πότε έρχεται ο γυναικείος οργασμός είναι χαμένο ή περίπου χαμένο. Μόνο εάν υπάρχει σαφής ένδειξη (πχ squirting) μπορείς να βγάλεις άκρη αμέσως αλλιώς χρειάζεται να μάθεις τον άλλον. Τότε είσαι βέβαιος ότι κάτι μπορείς να ξέρεις. Αλλά πότε δεν μπορείς να ξέρεις τα πάντα διότι ποτέ δεν νοιώθεις αυτό που νοιώθει η γυναίκα. Όταν κάνω one night stand μπορεί άνετα να με κοροϊδέψει. Όταν είναι η ερωμένη μου πάλι μπορεί να με κοροϊδέψει αλλά με λιγότερες πιθανότητες. Τέλος, εάν σταματήσω να με ασχολούμαι με το ζήτημα και πάψει να με ενδιαφέρει τότε...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.426
Πόντοι
17.885
Διαβάζω συχνά απαντήσεις οπως "έχυσε 2 φορές ,την τρέλλανα,σπαρτάραγε" και κάτι τέτοια.Να επισημάνω πως οι απαντησεις αυτές αναφέρονται σε ιερόδουλες που πηδιούνται μέρα νύχτα.Μα είναι δυνατόν να πιστεύετε οτι χύνουν 5-10-20 φορές την ημέρα με κάθε πελάτη???
Αλλά δεν θα σταθώ στις ιερόδουλες,ας πούμε για τις γκόμενες/γυναίκες σας.Πως το ξέρετε οτι χύνουν  οι γκόμενες σας?Πως καταλαβαίνετε οτι δεν είναι δικά σας τα υγρά και είναι δικά τους?Τι διάολο συντριβάνια χύνουν όλες ή μήπως κάνουν squirt και δεν παίρνετε χαμπάρι?Πως ξέρετε οτι οι σπασμοί στην μήτρα είναι αληθινοί?Τις ασκήσεις Kegel δεν τις ξέρετε?Οι περισσότερες γυναίκες τις ξέρουν ..πουτάνες και μη.

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Από ασκήσεις Kegel ξέρεις ωρε??? :2funny:
www.vita.gr/html/ent/399/ent.1399.asp]http://www.vita.gr/html/ent/399/ent.1399.asp[/url]

διαβασα κι εμαθα ..
σιγα μη κανει η γκομενα μου 15 σετακια μουνο-παγκο τη μερα για να με κοροιδευει οτι χυνει ..

αντε ρε κοπελια να φας κανα πουτσο και σταματα να ασχολεισε με μαλακιες

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Mην μου κοροιδεύετε τις kegel.Προσφέρουν απίστευτη ευχαρίστηση και στον άντρα και στην γυναίκα.Όσοι έχουν νιώσει αυτό το δυνατό σφίξιμο απο μουνί γυναίκας,κάτι σαν ρουφήχτρα,σαν κεφαλοκλείδωμα..καταλαβαίνουν τι εννοώ..
Μα κι εγώ όταν έρχεται η ώρα να χύσω της ρίχνω το σύνθημα...Kegeeel μωρό μου Kegeelll :headbang:

www.vita.gr/html/ent/399/ent.1399.asp]http://www.vita.gr/html/ent/399/ent.1399.asp[/url]

διαβασα κι εμαθα ..
σιγα μη κανει η γκομενα μου 15 σετακια μουνο-παγκο τη μερα για να με κοροιδευει οτι χυνει ..

αντε ρε κοπελια να φας κανα πουτσο και σταματα να ασχολεισε με μαλακιες
Βλάχε... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom