Νέα

Περί δημοσίων υπαλλήλων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mabillon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 146K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

να καταργηθει η μονιμοτητα στο δημοσιο?τι λετε?

• τωρα αμεσωσ!οθστ να απολιονται οι αχρηστοι τεμπελιδεσ!

Ψήφοι: 215 74,9%
  • οχι ποτε!να ριζωσοθν

Ψήφοι: 72 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    287

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω μαζεψει τοσα φραγκα τοσα χρονια που δεν φοβαμαι
εσυ ιδιωτικουρα γιατι χολοσκας ... και να χρεοκοπησει ολο και καποια τουαλετα θα σε προσλαβουν για να καθαριζεις με κανενα 300αρικο'
:2on1:
εκει που ζητε εσεις εμεις δεν παταμε :grin:

Επισκέπτης
οι αναφορές στέλνονται επειδή παραβιάζεις τους κανόνες του σάιτ..

κκλαψε γαμω το γερμανοτσολικο ρουφιανοσωγο σου :2funny:
για πες μας την αλλη φορα σε ποιον μοντ κλαιγοσουν γα να σου βγαλει το μιουτ πριν αποτ το δικο μου

Επισκέπτης
χοντρε αρχισαμε και ταα απειλητικα πμ τωρα ε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλως και τον κακομοιρη καρπαζοεισπρακτορα του ιδιωτικου που οταν σκολαει απο την δυλεια μεταμορφωνεται στον επιτυχημενο επιχειρηματια και γαμια της σασας μπαστα :jerking: :jerking:

αν εχετε ταληρο να μην κλαψομουνιαζεται στο θρεντ εδω...

α και γι να μην ξεχνιομαστε γαμω και την καταγωγη σου  :2funny: :2funny:
πεινασμενο πουτανοσπερμα,οσα περνεις το μηνα,τα δινω για καφεδες να ξερεις.

οσο για την σασα μπαστα θα ηθελες να την γαμησης,αλλα πρεπει να παρεις δανειο ρε πουτανοσπερμα,το χιλιαρικο που περνεις δεν σου φτανει.μεινε στην μαλακια σου,και στις φτωχοπουτανες που γαμας με 20 ευρω.

οσο για την καταγωγη μου,ειμαι ελληνας,και μαλιστας και μακεδονας.

εσυ που εισαι αλβανοχυσια πεταμενη,καλα θα κανεις να ψαξεις την καταγωγη σου.

Επισκέπτης
πεινασμενο πουτανοσπερμα,οσα περνεις το μηνα,τα δινω για καφεδες να ξερεις.

οσο για την σασα μπαστα θα ηθελες να την γαμησης,αλλα πρεπει να παρεις δανειο ρε πουτανοσπερμα,το χιλιαρικο που περνεις δεν σου φτανει.μεινε στην μαλακια σου,και στις φτωχοπουτανες που γαμας με 20 ευρω.

οσο για την καταγωγη μου,ειμαι ελληνας,και μαλιστας και μακεδονας.

εσυ που εισαι αλβανοχυσια πεταμενη,καλα θα κανεις να ψαξεις την καταγωγη σου.

αλβανος απο πουτανα της φυλης που την γαμαω με 20 εισαι :2funny:
ρε γιε πουτανας συνεχισε να μας διασκεδαζεις με τα παραμυθια σου.
πεθαμενος εισαιπου προσπαθεις να ζησεις τα ονειρα σου εδω μεσα.

ευτυχως που εσυ γαμας τη σασα τζαμπα:2funny:

δεν πας να δεις καλυτερα τι κανει η μανα σου στο χαμετυπειο της ..ισως θελει να της ψωνισεις κανενα κωλοχαρτο.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αλβανος απο πουτανα της φυλης που την γαμαω με 20 εισαι :2funny:
ρε γιε πουτανας συνεχισε να μας διασκεδαζεις με τα παραμυθια σου.
πεθαμενος εισαιπου προσπαθεις να ζησεις τα ονειρα σου εδω μεσα.

ευτυχως που εσυ γαμας τη σασα τζαμπα:2funny:

δεν πας να δεις καλυτερα τι κανει η μανα σου στο χαμετυπειο της ..ισως θελει να της ψωνισεις κανενα κωλοχαρτο.
δεν μπορεις να γαμησεις ρε πουτανοσπερμα.
πεινασμενο παρταλι του ελληνικου δημοσιου,με τα χιλια ευρω που περνεις καλα θα κανεις να αρχισεις να γαμιεσε κιολας,η αδερφη σου,και η μανα σου,τι κανουν τοσα χρονια,καντο και εσυ.
αλλα αν εισαι αυτος που βλεπω στο αβαταρ σου,δεν σε γαμαει ουτε πακιστανος αν δεν τον πληρωσεις.
κατσε πουτανοσπερμα να πεινας μια ζωη,και μην ασχολησε με εμας.
ψωνιζε απο τους κινεζους,και τρωγε τους ασβεστες για τυρι απο το λιντλ πουτανοσπερμα.

Επισκέπτης
δεν μπορεις να γαμησεις ρε πουτανοσπερμα.
πεινασμενο παρταλι του ελληνικου δημοσιου,με τα χιλια ευρω που περνεις καλα θα κανεις να αρχισεις να γαμιεσε κιολας,η αδερφη σου,και η μανα σου,τι κανουν τοσα χρονια,καντο και εσυ.
αλλα αν εισαι αυτος που βλεπω στο αβαταρ σου,δεν σε γαμαει ουτε πακιστανος αν δεν τον πληρωσεις.
κατσε πουτανοσπερμα να πεινας μια ζωη,και μην ασχολησε με εμας.
ψωνιζε απο τους κινεζους,και τρωγε τους ασβεστες για τυρι απο το λιντλ πουτανοσπερμα.

η μανα σου  μου κανει και σκοντο στο μπουρδελο της επειδη γουσταρει πιπινια.
εγω μια χαρα ειμαι δεν κλαιγομαι :2funny: εσυ κοιτα να δεις τι θα κανεις γιατι απο τις φαπες στο ιδιωτικο φτωχε υπαλληλακο τα εχεις φτυσει τελειως
ανοιξε τωρα αλβανοπουτανοσπερμα θρεντ να μας πεις οτι γαμαγες και την  τζουλια αλεξανδρατου στο λυκειο.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
η μανα σου  μου κανει και σκοντο στο μπουρδελο της επειδη γουσταρει πιπινια.
εγω μια χαρα ειμαι δεν κλαιγομαι :2funny: εσυ κοιτα να δεις τι θα κανεις γιατι απο τις φαπες στο ιδιωτικο φτωχε υπαλληλακο τα εχεις φτυσει τελειως
ανοιξε τωρα αλβανοπουτανοσπερμα θρεντ να μας πεις οτι γαμαγες και την  τζουλια αλεξανδρατου στο λυκειο.
σαλτα γαμησου ρε πουτανοσπερμα.
δεν ασχολουμε αλλο.

ekfrastikos

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολυ μαλακας εισαι τελικα σαπροφυτο.και οσο για τις μανες που αναφερεις ,μανα σε γεννησε  και εσενα ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.360
Πόντοι
786
συνήθως η μοιρασία είναι 40-60 (λογιστής -εφοριακός)
10.000 είναι λίγα για να ρισκάρεις να σε πιάσουν και να σε γαμάνε αλβανοί στην φυλακή. Άρα ή την δουλειά την έκανε λογιστής ή ήθηλε κάι νόμιμο ο φίλος βιαζότανε...
Εξάλλου για μισθούς πρέπει να μιάμε συγκεκριμένα: άλλο ΔΥ, άλλοα στρατιωτικός, άλλο γιατρός, άλλο ΔΕΠ ΑΕΙ/ΤΕΙ, άλλο ΔΕΚΟ (αλήθεια στα ΕΛΠΕ παίρνουν 17 μισθούς;)

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
ναι στα ΕΛΠΕ παιρνουν 17 μισθους,αυτοι ειναι καλυτερα κι απο το δημοσιο.

posidonios

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δ.Υπάληλλοι  πόσα  τσιμπούκια  κάνατε  γιά  νά  προσληφθείτε?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
γαμιουνται οι κυβερνησεις -γκομενες των δημοσιουπαληλακων....γαμιετε και η κολοδημοκρατια (δηθεν) που δημιουργησε αυτο το καρκινωμα τους δημοσιους..
θα αναφερω αργοτερα τι ακριβως συμβαινει στο χωρο που εργαζομαι που τυχαινει να ειναι φορεας του δημοσιου

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
10.000 είναι λίγα για να ρισκάρεις να σε πιάσουν και να σε γαμάνε αλβανοί στην φυλακή. Άρα ή την δουλειά την έκανε λογιστής ή ήθηλε κάι νόμιμο ο φίλος βιαζότανε...
Εξάλλου για μισθούς πρέπει να μιάμε συγκεκριμένα: άλλο ΔΥ, άλλοα στρατιωτικός, άλλο γιατρός, άλλο ΔΕΠ ΑΕΙ/ΤΕΙ, άλλο ΔΕΚΟ (αλήθεια στα ΕΛΠΕ παίρνουν 17 μισθούς;)
Οταν τους ειπε οτι ειναι πολλα οι εφοριακοι του ειπαν οτι υπαρχουν και αλλοι απο πισω.Αληθευει οτι για να παρεις αυτη την θεση στο δημοσιο πρεπει να λαδωσεις το συστημα 300000 ευρω.Α και του ειπαν οτι σε κανα 2 χρονακια θα εχει ξανα επισκεψη!Αν ειναι ετσι τους δικαιολογω πως θα κανουν αποσβεση τα παιδια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom