Νέα

Περί ασφάλεια υγείας/ζωής..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taxidiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
φίλε, οι πιθανότητες να πιάσεις το τζόκερ, είναι 1/100000000000, αλλά να παθεις (χτύπα ξύλο) καρκίνο είναι 1/3 με 1/10. Δεν μου φαίνεται να υπάρχει σύγκριση.
Το οτι διαφερουν οι πιθανοτητες δεν σημαινει οτι διαφερει και η λογικη τους.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Όπως δεν συμφέρει να παιζεις Τζοκερ η Ρουλετα, έτσι δεν συμφερει και η οποιαδηποτε ασφαλεια υγειας. Ειναι εξαιρετικα απλα τα πραγματα.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Δεν το γνωρίζω, εσυ το ξερεις?

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

για καλό και για κακό...

.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Οι ασφαλιστικές μονο στον κλαδο αυτοκινητων βγαινουν χαμενες.
Δεν έχω στοιχεία,αλλά οι αναφορές από εμπλεκόμενους σε τροχαία μιλάνε για αποζημιώσεις εξευτελιστικές,με τη γνωστή εκβιαστική μέθοδο του ''εγώ (η ασφαλιστική δηλ.) τόσα δίνω,κι άμα δεν σ'αρέσει,τράβα στα δικαστήρια...''
(Να μου πεις,πώς θα'χες δουλειά κι εσύ,και πώς θα κινούνταν όλο το (παρα)δικαστικό κύκλωμα...)

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Θα το πω πολυ απλά. Κερδισμένος θα βγεις μονο αν αρρωστησεις βαρια, η χτυπησεις ασχημα και χρειαστεις νοσηλεια. Η πιθανοτητα ομως να συμβει αυτο ειναι πολυ μικρή. Αρα κατα πάσα πιθανοτητα θα τα χασεις τα λεφτα σου.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
τυπε εγω απτην εμπειρια μου πιστευω οτι ειναι μεγαλο
οτι ζεις αυτην την στιγμη οφειλεται καθαρα σε συμπτωσεις
Αν και ειμαστε λιγο εκτος θεματος, θα διαφωνήσω. Το προσδοκιμο ζωης ειναι σημερα στα 75-80 χρονια. Δηλ κατα μεσο ορο ζουμε 75-80 χρονια. Αν τα ατυχηματα σε νεαρη ηλικια ηταν τοσα πολλα, ο μεσος ορος θα ηταν τα 50 η 55 χρονια.

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390
Το 2012 οι ασφαλιστικές έδωσαν 2 δις ευρω στις ασφαλίσεις ζωης και 1 δις στις γενικές.
Δυστυχώς είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πάθει κάποιος ένα ατύχημα ή ασθένεια απο το να κερδίσει το τζόκερ. Εγώ πάντως εύχομαι να τύχει σε κάποιον το 2ο γιατί τα λεφτά έρχονται και παρέρχονται αλλά μερικές φορές η υγεία όχι γιαυτό είναι και ανεκτίμητη.
Τέλος δυστυχώς η Ασπις είναι θλιβερή περίπτωση αλλά εκεί έχουν ευθύνες και οι ασφαλιστές αλλά και οι πελάτες.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Το 2012 οι ασφαλιστικές έδωσαν 2 δις ευρω στις ασφαλίσεις ζωης και 1 δις στις γενικές.
Δυστυχώς είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πάθει κάποιος ένα ατύχημα ή ασθένεια απο το να κερδίσει το τζόκερ. Εγώ πάντως εύχομαι να τύχει σε κάποιον το 2ο γιατί τα λεφτά έρχονται και παρέρχονται αλλά μερικές φορές η υγεία όχι γιαυτό είναι και ανεκτίμητη.
Τέλος δυστυχώς η Ασπις είναι θλιβερή περίπτωση αλλά εκεί έχουν ευθύνες και οι ασφαλιστές αλλά και οι πελάτες.
Δεν γνωριζω τα ακριβη νουμερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα εσοδα τους ηταν πολυ πανω απο 3 δις.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Θα το πω πολυ απλά. Κερδισμένος θα βγεις μονο αν αρρωστησεις βαρια, η χτυπησεις ασχημα και χρειαστεις νοσηλεια. Η πιθανοτητα ομως να συμβει αυτο ειναι πολυ μικρή. Αρα κατα πάσα πιθανοτητα θα τα χασεις τα λεφτα σου.
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,όταν εργάζεσαι,ή είσαι επίσημα άνεργος με ασφάλιση,υπάρχουν ασθένειες που δεν τις καλύπτει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας,με τις γνωστές μεγάλες δυσλειτουργίες του,και θα χρειαστείς ειδική νοσηλεία σε εξειδικευμένα Ιατρικά Κέντρα,είτε του εσωτερικού,είτε της αλλοδαπής;Γιατί αν θέλεις καθολική κάλυψη για τα πάντα και παντού από την ασφαλιστική σου,συζητάμε πλέον για εισοδήματα Ελβετίας και πάνω...

pol85

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
33
Like
1.352
Πόντοι
2.390
Συνολικά βεβαίως είναι πιο πάνω.
Οι ασφαλιστικές δεν είναι φυλανθρωπικά ιδρύματα αλλά οργανισμοί που θέλουν κέρδος όπως κάθε εταιρία.
Το θέμα όμως είναι όχι να βγάλεις απο μια ασφαλιστική αλλά αν σου συμβεί κάτι σοβαρό να σε καλύψει. Μπορεί να έχεις ασφάλεια 20 χρόνια και να μην σου συμβεί τίποτα αλλά μπορεί να την χρειαστείς και να σου καλύψεις 10 ,20 ,100.000 ευρώ.
αυτή είναι η διαφορά.

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Ναι κι έχω να πω πως οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα
Επειδη εδω εχουμε να κανουμε με μαθηματικα, στα μαθηματικα οι εξαιρεσεις δεν επιβεβαιωνουν τον κανονα αλλα τον αναιρουν!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδη εδω εχουμε να κανουμε με μαθηματικα, στα μαθηματικα οι εξαιρεσεις δεν επιβεβαιωνουν τον κανονα αλλα τον αναιρουν!
τυπε ο θανατος δεν νοιαζεται για μαθηματικα
οταν θα νιωσεις την κρυαδα στην σπονδυλικη στηλη και θα ερθει για σενα δεν θα του πεις να κοιτα αυτον τον μαθηματικο τυπο και ασε με να ζησω
θα σε παρει οτι και να κανεις :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom