You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί ασφάλεια υγείας/ζωής..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα taxidiaris
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 133
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Τι ψάχνεις ρε φίλε?υπάρχει ορισμός για το θέμα αυτό;
Ο άνθρωπος είναι ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ (τον πιστεύω),
πουλάει Α-Σ-Φ-Α-Λ-Ε-Ι-Ε-Σ,
τον ρωτάς "τι ακριβώς είναι αυτό που πουλάς? Πες μου!",
και σου απαντάει:
"Δεν ξέρω να σου πω τι είναι αυτό που πουλάω".
Εσύ θα αγόραζες κάτι από έναν τέτοιον?
(Και πρόσεξε: Δεν τα λέω αυτά για να υποτιμήσω τον συγκεκριμένο, αυτόν που μπαίνει εδώ ως azaas. Αυτός μάλιστα είναι από τους καλούς, τους ειλικρινείς. Που να δεις τι κυκλοφορεί έξω, με μια γραβάτα και μια τσάντα με χαρτιά, και "πουλάνε ασφάλειες". Καλύτερα να μπλέξεις με παπατζή της οδού Αθηνάς).
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οσο και να ασφαλιστεις
οτι και να κανεις
στο θανατο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις
και δεν υπαρχουν διαφυγες
οτι και να κανεις
οσο και να ασφαλιστεις
οτι και να κανεις
Μόνον ο έρωτας είναι αθάνατος.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ολα τα αλλα ειναι ατμοςΜόνον ο έρωτας είναι αθάνατος.
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Να σου πω:Τωρα κάθεσαι και φλυαρεις σε φορουμ
Ελεύθερος είσαι να κρίνεις όπως νομίζεις αυτά που γράφω.
Θες να τα πεις "φλυαρίες"? Πες τα. Κανείς δε σε σταματάει.
Εγώ πάντως με τις "φλυαρίες" μου, δεν προσπαθώ να βρώ πελάτες ή να κονομήσω κάτι από αυτούς που τις διαβάζουν.
Ενώ εσύ γράφοντας αυτό το σκοπό έχεις. Όφελος.
Μπορώ λοιπόν κι εγώ να θεωρήσω πως αυτά που λες είναι αναληθή, και τα λες με σκοπό το όφελος.
Δεν είμαι ελεύθερος να το κάνω?
Τι ψάχνεις ρε φίλε?
Ο άνθρωπος είναι ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ (τον πιστεύω),
πουλάει Α-Σ-Φ-Α-Λ-Ε-Ι-Ε-Σ,
τον ρωτάς "τι ακριβώς είναι αυτό που πουλάς? Πες μου!",
και σου απαντάει:
"Δεν ξέρω να σου πω τι είναι αυτό που πουλάω".
Εσύ θα αγόραζες κάτι από έναν τέτοιον?
(Και πρόσεξε: Δεν τα λέω αυτά για να υποτιμήσω τον συγκεκριμένο, αυτόν που μπαίνει εδώ ως azaas. Αυτός μάλιστα είναι από τους καλούς, τους ειλικρινείς. Που να δεις τι κυκλοφορεί έξω, με μια γραβάτα και μια τσάντα με χαρτιά, και "πουλάνε ασφάλειες". Καλύτερα να μπλέξεις με παπατζή της οδού Αθηνάς).
ρώτησα γιατί είδα τόσο μεγάλη διαφορά στο σκεπτικό μεταξύ σας...
εσύ το προσεγγίζεις πολύ θεωρητικά και ο άλλος είναι μέσα στο εμπορικό κομμάτι...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Τι εννοεις "δεν εχω ορισμο για την ασφαλεια"? Φυσικα υπαρχει και είναι πανεύκολος.Ωραια.
Δεν εχω δικό μου ορισμό για το insurance ή το ασφάλεια.
Αν ειχα ομως και να τον έδινα, παλι δε θα είχε και μεγάλη σημασία γιατι δεν ειμαι εγω αυτος που σε ασφαλίζει, δε συντάσσω εγω το συμβόλαιο, δεν εισπράττω εγω το ασφάλιστρο και ούτε εχω εγω την προσωπική ευθύνη και υποχρέωση να αποζημιωσω.
Ολα αυτα τα κανει η ασφαλιστική εταιρεία.
Η οποία σου δίνει όσα και αν ζητήσεις προκειμένου να ξεψαχνισεις το συμβόλαιο, τι καλύπτεται και τι οχι, ποτε, ποσο και πως και αλλα πολλα.
Λόγια φίλε.
Αν πιστεύεις οτι δεν θα σου αρέσει ή δε θα ναι καλη μια νοσηλεία σε δημόσιο νοσοκομείο, ψάξε όλες τις εταιρείες, ζητα όρους, ρωτα κι αν πειστεις, καταλήγεις.
Όταν θες ν αγοράσεις ενα αυτοκίνητο, τα ίδια δεν κανεις; Οχι μονο εσυ, όλοι μας. Απλό ειναι.
Τωρα κάθεσαι και φλυαρεις σε φορουμ με εμένα τον υποτιθέμενο ασφαλιστή.
Να 'χαμε να λέγαμε.
"Ασφάλεια" είναι η αναληψη της αποζημίωσης ενός πιθανού κινδύνου από περισσοτερους, για την περιπτωση που επελθει σε έναν ή μερικους από αυτούς, με δαπανες που προκαταβαλονται σε κοινο ταμειο.
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Η ασφάλεια υγείας και κάθε ασφάλεια είναι σαν τα τυχερά παιχνίδια. Εχουν ακριβως την ιδια λογικη.
Βγαίνεις πάντα χαμένος και πάντα κερδισμενοι οι αλλοι, εκτός και αν σου κάτσει (για τα τυχερα παιχνιδια) ή εκτός και αν την εκατσες (για την υγεια).
Βγαίνεις πάντα χαμένος και πάντα κερδισμενοι οι αλλοι, εκτός και αν σου κάτσει (για τα τυχερα παιχνιδια) ή εκτός και αν την εκατσες (για την υγεια).
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Νομικος, ναι.εμπορικός/νομικός ορισμός δεν είναι αυτός;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Εγω παντως δεν καταλαβα τι εχει στο μυαλο του, περαν από μια εριστικοτητα ανευ λογου.ο mariath κάτι άλλο έχει στο μυαλό του...
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Να σου πω:
Ελεύθερος είσαι να κρίνεις όπως νομίζεις αυτά που γράφω.
Θες να τα πεις "φλυαρίες"? Πες τα. Κανείς δε σε σταματάει.
Εγώ πάντως με τις "φλυαρίες" μου, δεν προσπαθώ να βρώ πελάτες ή να κονομήσω κάτι από αυτούς που τις διαβάζουν.
Ενώ εσύ γράφοντας αυτό το σκοπό έχεις. Όφελος.
Μπορώ λοιπόν κι εγώ να θεωρήσω πως αυτά που λες είναι αναληθή, και τα λες με σκοπό το όφελος.
Δεν είμαι ελεύθερος να το κάνω?
εισαι μεγαλο γατονι τυπε
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Τι εννοεις "δεν εχω ορισμο για την ασφαλεια"? Φυσικα υπαρχει και είναι πανεύκολος.
"Ασφάλεια" είναι η αναληψη της αποζημίωσης ενός πιθανού κινδύνου από περισσοτερους, για την περιπτωση που επελθει σε έναν ή μερικους από αυτούς, με δαπανες που προκαταβαλονται σε κοινο ταμειο.
Οντας χρόνια στο site αλλά ως παρατηρητης και έχοντας γνώση του θέματος να γνωρίζετε τα εξής.
Υπάρχουν λίγες εταιρίες πλέον που έχουν ισόβια οι πιο πολλές έχουν ετησίως αλλά αυτό δεν είναι κακό απλά ένας μύθος.
Στην Ευρώπη και παντού όλα τα συμβόλαια είναι ετησίως ανανεούμενα.
Υπάρχουν χιλιαδες πακέτα για όλα τα γούστα απο το 1ο ευρώ με απαλλαγή 500 ευρω 1000,5000 μονοκλινα lux κτλ
Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική παίζει ρόλο η ηλικία το φύλο και το επάγγελμα.Αν θες μόνο νοσηλεία ή και εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς. Άλλη ανάγκη έχει ο υπάλληλος γραφείου και άλλη ο γιατρος.
Όταν κάποιος κάνει συμβόλαιο έχει το δικαίωμα εναντίωσης αν δει ότι κάτι είναι διαφορετικό από αυτά που είχε συμφωνήσει.
Τα πάντα δεν υπάρχει καμία εταιρία να στα καλύψει. και τι εννοώ αν θέλει κάποιος να κάνει ορειβασία ή πολεμικές τέχνες έχει πιθανότητα να κτυπήσει και αυτά δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά εν δυνάμει γινόμενο δηλαδή παίζεις με την φλόγα... Επίσης δεν θα σου καλύψει το λεγόμενο (τυπικά) 'δαχτυλίδι' για να χάσεις κιλά ούτε πλαστική για να κάνεις ομορφη την μύτη σου, ούτε τα δόντια σου επειδή δεν τα βουρτζίζεις, ούτε αν στην βιδώσει και κόψεις τις φλεβες σου. Αλλα θα σου καλύψει πολλές χιλιάδες πράγματα ασθένειες ή ατυχήματα.
Το πιο σημαντικό φίλοι είναι να βρείτε σωστό επαγγελματία που να έχει άδεια επαγγέλματος. εξειδίκευση στο προιον και γνώση.
Επίσης είναι αυτονόητο ότι οι ασφαλιστικές χαμένες δεν βγαίνουν (εκτός του κλάδου αυτοκινητου) αλλά η μαγκιά είναι να μην βγαίνει χαμένος κάποιος απο αυτές.
φιλικα
Υπάρχουν λίγες εταιρίες πλέον που έχουν ισόβια οι πιο πολλές έχουν ετησίως αλλά αυτό δεν είναι κακό απλά ένας μύθος.
Στην Ευρώπη και παντού όλα τα συμβόλαια είναι ετησίως ανανεούμενα.
Υπάρχουν χιλιαδες πακέτα για όλα τα γούστα απο το 1ο ευρώ με απαλλαγή 500 ευρω 1000,5000 μονοκλινα lux κτλ
Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική παίζει ρόλο η ηλικία το φύλο και το επάγγελμα.Αν θες μόνο νοσηλεία ή και εξετάσεις και επισκέψεις σε γιατρούς. Άλλη ανάγκη έχει ο υπάλληλος γραφείου και άλλη ο γιατρος.
Όταν κάποιος κάνει συμβόλαιο έχει το δικαίωμα εναντίωσης αν δει ότι κάτι είναι διαφορετικό από αυτά που είχε συμφωνήσει.
Τα πάντα δεν υπάρχει καμία εταιρία να στα καλύψει. και τι εννοώ αν θέλει κάποιος να κάνει ορειβασία ή πολεμικές τέχνες έχει πιθανότητα να κτυπήσει και αυτά δεν είναι τυχαίο γεγονός αλλά εν δυνάμει γινόμενο δηλαδή παίζεις με την φλόγα... Επίσης δεν θα σου καλύψει το λεγόμενο (τυπικά) 'δαχτυλίδι' για να χάσεις κιλά ούτε πλαστική για να κάνεις ομορφη την μύτη σου, ούτε τα δόντια σου επειδή δεν τα βουρτζίζεις, ούτε αν στην βιδώσει και κόψεις τις φλεβες σου. Αλλα θα σου καλύψει πολλές χιλιάδες πράγματα ασθένειες ή ατυχήματα.
Το πιο σημαντικό φίλοι είναι να βρείτε σωστό επαγγελματία που να έχει άδεια επαγγέλματος. εξειδίκευση στο προιον και γνώση.
Επίσης είναι αυτονόητο ότι οι ασφαλιστικές χαμένες δεν βγαίνουν (εκτός του κλάδου αυτοκινητου) αλλά η μαγκιά είναι να μην βγαίνει χαμένος κάποιος απο αυτές.
φιλικα
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Η ασφάλεια υγείας και κάθε ασφάλεια είναι σαν τα τυχερά παιχνίδια. Εχουν ακριβως την ιδια λογικη.
έλειψη προνοιας και εντονη καχυποψια θα πω εγω αυτο που εγραψες !!
DSK_ 4.7.2008
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 676
- Πόντοι
- 991
φίλε, οι πιθανότητες να πιάσεις το τζόκερ, είναι 1/100000000000, αλλά να παθεις (χτύπα ξύλο) καρκίνο είναι 1/3 με 1/10. Δεν μου φαίνεται να υπάρχει σύγκριση.
Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Δηλαδή πιστευεις οτι η ασφαλιστικη βγαινει χαμενη απο τις ασφαλειες? Γνωρίζω αριστα Στατιστικη και Πιθανοτητες. Μετρημενα κουκια ειναι, οχι καχυποψια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Οι ασφαλιστικές μονο στον κλαδο αυτοκινητων βγαινουν χαμενες.Δηλαδή πιστευεις οτι η ασφαλιστικη βγαινει χαμενη απο τις ασφαλειες? Γνωρίζω αριστα Στατιστικη και Πιθανοτητες. Μετρημενα κουκια ειναι, οχι καχυποψια.
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά