Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
αρα να απαγορεύσουμε καθε μορφής διαμαρτυρία.τέλος οι πορείες στο κέντρο γιατί σίγουρα όλο και καποιος ταλαιπωρείται...ετσι δεν ειναι;
αλλο η ειρηνικη πορεια και αλλο το κλεισιμο των λιμανιων δρομων σπασιμο μαγαζιων.ειδες να κατηγορησει κανενας που ανοιξατε τους αρχαιολογικους χωρους τα διοδια.κλειστε τιε φοριε τα υπουργια να δεις ποσοι κλαδοι θα σασ ακολουθησουν

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
δηλαδη το συνταγμα ειναι η χαβουζα που οποιος θελει να διμαρτυρηθει ας παει εκει; οι καταστηματαρχες στο κεντρο που οποτε εχει πορεια αναγκαζονται να κλεισουν τα μαγαζια τους δεν μετρανε σαν ανθρωποι επειδη δεν ειναι τουριστες; δεν ειδα κανεναν να διαμαρτυρεται οταν η δεη απεργουσε κ εκοβε το ρευμα. με ποιο δικαιωμα μου εκοβε το ρευμα; δικο τους ειναι; αυτοι ειναι απλα διαχειριστες.εγω το ειχα πληρωσει κ απαιτω απο το κρατος να μου διαφυλαξει το συμφερον μου...αλλα που;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Ρε συ, για του Ηρακλείου Κρήτης θα σου γράψω.
Πάνε και κλείνουν το αεροδρόμιο και το λιμάνι και την πληρώνουν αθώοι.
Γιατί η πλειοψηφία των τουριστών που τρώει το αγγούρι είναι ξένοι που δεν καταλαβαίνουν τι ζόρε τραβάνε οι μαλακοταρίφες.

Αντί να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι δεν πάνε να κλείσουν εφορίες να δείς τι αποτέλεσμα θα έχουν μετά απο μια εβδομάδα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Μεγάλη κουβέντα φιλαράκο... :thumbsup: :thumbsup: :cool2:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Syntagma.jpg
    Syntagma.jpg
    240,2 KB · Εμφανίσεις: 14

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
εγω δεν κλεινω τιποτα...α)δεν θεωρουμαι ταξιτζής, β)ακομα και οταν ο δικος μου κλαδος κάνει πορείες κλπ τα οποια εχουν ως αποτελεσμα παλι δε θελω να συμμετεχω γιατι γ)πολυ απλά δε με εκφράζει να κανω κατι που για να με ακουσουν θα πρέπει να ταλαιπωρήσω ένα συμπολίτη μου

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ πάντως σίγουρα δεν κατάλαβες..

Σίγουρα δεν κατάλαβα. Ούτε έξυπνος είμαι, ούτε τεμπέλης συνδικαλιστής. Ένας μαλάκας είμαι που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, και που πληρώνει φόρους για να ζούνε οι αλήτες που ανέφερες. Που κατεβάζουν διακόπτες σα να είναι το μαγαζί του πατέρα τους. Άλλοι αλήτες κλείνουν τα λιμάνια επειδή έτσι γουστάρουν.

Είσαι και εσύ δημόσιος υπάλληλος να υποθέσω?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γαμω την ελληνικη γραφειοκρατια....ετρεχα ολο το πρωι για κατι μικροπραγματα και ακρη δεν εβγαλα....εκανα αιτηση για αδεια ταξι,αδεια φορτηγου,αδεια για παγκο εφημεριδων,αδεια για φαρμακειο,αδεια για δικηγορικο γραφειο,αδεια συμβαιολογραφειου,αδεια για αρχιτεκτονικο γραφειο και 5,6 ακομα που δεν θυμαμαι τωρα....τελος παντων οτι κατσει!!!! ελευθερη αγορα δεν εχουμε?

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αρα να απαγορεύσουμε καθε μορφής διαμαρτυρία.τέλος οι πορείες στο κέντρο γιατί σίγουρα όλο και καποιος ταλαιπωρείται...ετσι δεν ειναι;

ένα λεπτό γιατί έχουν αρχίσει να χάνουν οι λέξεις το νόημα τους μέσα σε τόση συνδικαλιστική μπούρδα.

Αυτό που κάνουν οι κίτρινοι αλήτες είναι "διαμαρτυρία"?

Γιατί για ΟΛΟΥΣ τους άλλους πολίτες, αυτό που κάνουν είναι αλητεία και τραμπουκισμός

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Σίγουρα δεν κατάλαβα. Ούτε έξυπνος είμαι, ούτε τεμπέλης συνδικαλιστής. Ένας μαλάκας είμαι που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, και που πληρώνει φόρους για να ζούνε οι αλήτες που ανέφερες. Που κατεβάζουν διακόπτες σα να είναι το μαγαζί του πατέρα τους. Άλλοι αλήτες κλείνουν τα λιμάνια επειδή έτσι γουστάρουν.

Είσαι και εσύ δημόσιος υπάλληλος να υποθέσω?

ειμαστε πολλοι τετοιοι μαλακες.  Αυτο που θελω να μου εξηγησει καποιος ειναι γιατι σε ενα μαγαζι που πουλαει καλτσες επιτρεπεται να ανοιξει απεναντι αλλο μαγαζι με καλτσες.

Τον μαγαζατορα τον γεννησε αγελαδα και τον ταριφα γυναικα ? :headbang: :headbang: :headbang:

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Κι άλλος που διαβάζει βουλωμένο γράμμα :2funny:

Ο τρόπος "σκέψης" σου και τα "επιχειρήματα" σου δείχνουν συνδικαλα του δημοσιου, και όχι εργαζόμενο. Άσε τα ειρωνικά σχόλια, δε γεννηθήκαμε χτες

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειμαστε πολλοι τετοιοι μαλακες.  Αυτο που θελω να μου εξηγησει καποιος ειναι γιατι σε ενα μαγαζι που πουλαει καλτσες επιτρεπεται να ανοιξει απεναντι αλλο μαγαζι με καλτσες.

Τον μαγαζατορα τον γεννησε αγελαδα και τον ταριφα γυναικα ? :headbang: :headbang: :headbang:
μηπως....λεω μηπως? επειδη κανενας δεν του υποσχεθηκε οτι τα καλτσομαγαζα θα ειναι περιορισμενα σε αριθμο? μηπως...λεω μηπως? οτι για να ανοιξεις καλτσομαγαζο δεν χρειαζεσαι απο 70-180000χιλ.ευρω?....χα χα χα ναι ρε ΚΑΙ ταριφας ειμαι....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ασχετο? ισως....οι αποτυχοντες μπατσοι γινονται δημοτικομπατσοι....οι αποτυχοντες πυροσβεστες,εποχιακοι....οι αποτυχοντες οδηγοι,εισπρακτορες...οι αποτυχοντες ηθοποιοι,κριτικοι....οι αποτυχοντες ΔΥ ιδιωτικοι,κλαψ κλαψ εγω δουλευω και αυτοι καθονται....ναι ρε ΚΑΙ δημ.υπαλληλος ειμαι....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
μηπως....λεω μηπως? επειδη κανενας δεν του υποσχεθηκε οτι τα καλτσομαγαζα θα ειναι περιορισμενα σε αριθμο? μηπως...λεω μηπως? οτι για να ανοιξεις καλτσομαγαζο δεν χρειαζεσαι απο 70-180000χιλ.ευρω?....χα χα χα ναι ρε ΚΑΙ ταριφας ειμαι....

για τα 180.000 πληρωσες εφορια οπως καθε κοινος θνητος στις αγοροπωλησιες ?

Οτι και να κανουν οι ταριφες ο κοσμος ειναι με την κυβερνηση. Η μονη τους ελπιδα ειναι η στηριξη της Παπαρηγα. Υπαρκτος σοσιαλισμος, κρατικα ταξι.
Ε ρε  γλεντια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16

Απλα τα πραγματα φιλε.Ο ταριφας εκτελει δημοσιο εργο-μεταφορα επιβατων.
Γι αυτο σε ολο τον 'πολιτισμενο' κοσμο υπαρχουν πληθυσμιακα κριτηρια ως προς τον αριθμο των ταξι ! !
Φαντασου τι θα συμβει αν γινει πληρης απελευθερωση και σε λιγο καιρο βγουν ακομα χιλιαδες ταξι στην Αθηνα..........
3 ωρες θα θες να πας στη δουλεια σου ! !

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλα τα πραγματα φιλε.Ο ταριφας εκτελει δημοσιο εργο-μεταφορα επιβατων.
Γι αυτο σε ολο τον 'πολιτισμενο' κοσμο υπαρχουν πληθυσμιακα κριτηρια ως προς τον αριθμο των ταξι ! !
Φαντασου τι θα συμβει αν γινει πληρης απελευθερωση και σε λιγο καιρο βγουν ακομα χιλιαδες ταξι στην Αθηνα..........
3 ωρες θα θες να πας στη δουλεια σου ! !

1. Δηλαδή οι κίτρινοι αλήτες κάνουν όσα κάνουν για το καλο μας?

2. Αυτό που λες είναι λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom