Νέα

Περί απελευθέρωσης ταξί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Δεν το κάνει για το 3χιλίαρο ρε καρούμπαλε - το κάνει γιατί έχει φάει χέρι από την Ευρώπη για τα κλειστά επαγγέλματα.

Γιατί δεν το κάνει όπως όλη η Ευρώπη, με κριτήρια; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή του είπε η ευρώπη του ΓΑΠ "να ανοίξεις το επάγγελμα του ταξί όπως εμείς" και αυτός άκουσε μόνο "να ανοίξεις το επάγγελμα του ταξί" ..; Μετά θα έρθει η Ευρώπη και θα πει, καλά ρε παπάρες σας είπαμε να το ανοίξετε με κριτήρια και οργάνωση, και εσείς το ανοίξατε ανεξέλεκτα; Πάρτε πάλι πρόστιμα...

Επισκέπτης
Αυτό εσύ το θεωρείς δημοκρατική συμπεριφορά, αριστερό σύγχρονο τρόπο σκέψης - τι ακριβώς; Θα είχε ενδιαφέρον να μας πεις.

Επίσης, μέχρι πότε κάθε παραγωγική τάξη θα γαμάει όλες τις υπόλοιπες προκειμένου να διαμαρτυρηθεί;

Το δικαίωμά σου δε φτάνει μέχρι το δικαίωμα του άλλου; Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη;

Είδες εσύ στα γραφόμενά μου προσωπική άποψη?
Είδες κάτι διαφορετικό από την άποψή μου για το πως παίζεται το παιχνίδι??

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιατί δεν το κάνει όπως όλη η Ευρώπη, με κριτήρια; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή του είπε η ευρώπη του ΓΑΠ "να ανοίξεις το επάγγελμα του ταξί όπως εμείς" και αυτός άκουσε μόνο "να ανοίξεις το επάγγελμα του ταξί" ..; Μετά θα έρθει η Ευρώπη και θα πει, καλά ρε παπάρες σας είπαμε να το ανοίξετε με κριτήρια και οργάνωση, και εσείς το ανοίξατε ανεξέλεκτα; Πάρτε πάλι πρόστιμα...

Ειμαστε Ευρωπη?  :think: :grin:

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
Ισιδωρε, έστω εγώ ταξιτζής. Πληρώνω 200.000 για την άδεια σε εσένα που μου την πούλησες, και την είχες αγοράσει 3.000. Ποιον πρέπει να φορολογήσει; Εμένα ή εσένα για την υπεραξία; Το συμπερασμα είναι ότι δε φταίνει ουτε οι οδηγοι ούτε οι ιδιοκτήτες ταξί. Φταίνει οι 2-3 (σου λέω είναι επώνυμοι όλοι) μαντράδες που έκαναν τις πωλήσεις για χάρη του κράτους. Αυτούς άφησε ελευθερους. Αν θες να τους μάθεις δεν είναι δύσκολο, μια βόλτα στη Λένορμαν κ στην Αχιλλέως και θα τους δεις.

Επισκέπτης
Εντάξει άστο ρε μεγάλε, πάω πάσο.

Να στο κάνω πιο λιανά.
Το πρόβλημα είναι οι συντεχνίες οι οποίες γιγαντώθηκαν από συγκεκριμένες πολιτικές πρακτικές και τώρα πλέον είναι τα μαύρα πρόβατα.
Το ίδιο πολιτικό καθεστώς προσπαθεί να χτυπήσει αυτές τις συντεχνίες χρησιμοποιώντας τη μία απέναντι στην άλλη.
Όλοι απέναντι σε όλους και το σκατό επιπλέει.
Ή αλλιώς διαίρει και βασίλευε..

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για το λόγο ακριβώς που εσύ το συζητάς και σ'ενοχλεί αυτή τη στιγμή.
Οποιαδήποτε δράση δεν ενοχλήσει είναι καταδικασμένη.
Αν δεν κάνεις κάποιους να χάσουν είσαι καταδικασμένος να χάσεις εσύ..

μαλακίες

Από ποτε η αλητεία είναι διαμαρτυρία?

Δηλαδή αν αρχίσουμε να σπάμε taxi είναι διαμαρτυρία?

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ο ταρίφας πιέζει περισσότερο στα λιμάνια, ο αγρότης στην εθνική οδό, ο γενοπατζής κατεβάζοντας διακόπτες.
Καλώς ή κακώς αυτά είναι τα όπλα τους..

Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω. Έχεις καταλάβει τι έγραψες?

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Είδες εσύ στα γραφόμενά μου προσωπική άποψη?
Είδες κάτι διαφορετικό από την άποψή μου για το πως παίζεται το παιχνίδι??

Πριν από λίγο είπες αυτά...

Mόρτη, προσωπικά χεσμένους τους έχω τους ταρίφες, αλλά κι αυτό με την ταλαιπωρία των τουριστών έχει καταντήσει φαιδρό..

Εννοώ πως όταν κάποιος αγωνίζεται για την επιβίωσή του είτε είναι ταρίφας είτε αστροναύτης είναι τουλάχιστον γελοίο να του ζητάς να κάνει πίσω για να μην ταλαιπωρηθούν οι τουρίστες..

αυτά δεν είναι προσωπική άποψη; ;) Τι ακριβώς είναι; :rolleyes:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:pipa2:
Εννοώ πως όταν κάποιος αγωνίζεται για την επιβίωσή του είτε είναι ταρίφας είτε αστροναύτης είναι τουλάχιστον γελοίο να του ζητάς να κάνει πίσω για να μην ταλαιπωρηθούν οι τουρίστες..
δεν εχεις δικαιωμα ρε να ταλαιπωρεις κανεναν ποτε θα το καταλαβεις.τιποτα δεν ειναι τσιφλικι και δεν σου φταιει κανενας αλλα πανω απο ολα δεν εχεις το δικαιωμα καταλαβε το

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
αρα να απαγορεύσουμε καθε μορφής διαμαρτυρία.τέλος οι πορείες στο κέντρο γιατί σίγουρα όλο και καποιος ταλαιπωρείται...ετσι δεν ειναι;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αρα να απαγορεύσουμε καθε μορφής διαμαρτυρία.τέλος οι πορείες στο κέντρο γιατί σίγουρα όλο και καποιος ταλαιπωρείται...ετσι δεν ειναι;

Και βέβαια όχι. Αλλά γιατί δεν πάτε στο Σύνταγμα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom