εισαι κορακι τυπεπρόβλημά τους .... να τα χάσουν τα σπίτια να βρεθεί και καμιά ευκαιρία για όσους έχουν ρευστότητα στις κατασχέσεις ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί απελευθέρωσης ταξί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η τιμή είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. σε αυτό δε φταίνε οι ταξιτζήδες, έφταιγε το κράτος που τους άφησε ανεξέλεκτους. Αγόραζαν τις άδειες 2-3 μαντράδες και τις πουλούσαν όσο ήθελαν. Οι άδειες πριν, έχεις δίκιο, έβγαιναν ανεξέλεκτα. Τώρα όμως δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θέλει να τις διαχειρίζεται το κράτος και έτσι να ορίζει την τιμή. Μέχρι εδώ συμφωνώ, γιατί έτσι θα χτυπηθεί η κερδοσκοπία. Το θέμα όμως για το οποίο φωνάζουν οι ταξιτζήδες είναι να μπουν πληθυσμιακά κριτήρια. Δε γίνεται να συνεχίσουν να βγαίνουν ανεξέλεκτα.
Επισκέπτης
Τι εννοείς; Ότι φταίνε να ταλαιπωρούντε;
Εννοώ πως όταν κάποιος αγωνίζεται για την επιβίωσή του είτε είναι ταρίφας είτε αστροναύτης είναι τουλάχιστον γελοίο να του ζητάς να κάνει πίσω για να μην ταλαιπωρηθούν οι τουρίστες..
Εννοώ πως όταν κάποιος αγωνίζεται για την επιβίωσή του είτε είναι ταρίφας είτε αστροναύτης είναι τουλάχιστον γελοίο να του ζητάς να κάνει πίσω για να μην ταλαιπωρηθούν οι τουρίστες..
Και γιατί δε πάει στο Σύνταγμα;
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εισαι κορακι τυπε
στα πλαίσια της νομολογίας ... ηθικός και δίκαιος ....
εσενα τι σε προβληματίζει ?
ρε παιδια εδωτοσα χρονια 2 αδειες εχουν βγει λογω αυξησης του πλυθησμου και υπαρχει αλλη μια του δημου για πολυτεκνοη τιμή είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. σε αυτό δε φταίνε οι ταξιτζήδες, έφταιγε το κράτος που τους άφησε ανεξέλεκτους. Αγόραζαν τις άδειες 2-3 μαντράδες και τις πουλούσαν όσο ήθελαν. Οι άδειες πριν, έχεις δίκιο, έβγαιναν ανεξέλεκτα. Τώρα όμως δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θέλει να τις διαχειρίζεται το κράτος και έτσι να ορίζει την τιμή. Μέχρι εδώ συμφωνώ, γιατί έτσι θα χτυπηθεί η κερδοσκοπία. Το θέμα όμως για το οποίο φωνάζουν οι ταξιτζήδες είναι να μπουν πληθυσμιακά κριτήρια. Δε γίνεται να συνεχίσουν να βγαίνουν ανεξέλεκτα.
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
η τιμή είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. σε αυτό δε φταίνε οι ταξιτζήδες, έφταιγε το κράτος που τους άφησε ανεξέλεκτους. Αγόραζαν τις άδειες 2-3 μαντράδες και τις πουλούσαν όσο ήθελαν. Οι άδειες πριν, έχεις δίκιο, έβγαιναν ανεξέλεκτα. Τώρα όμως δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θέλει να τις διαχειρίζεται το κράτος και έτσι να ορίζει την τιμή. Μέχρι εδώ συμφωνώ, γιατί έτσι θα χτυπηθεί η κερδοσκοπία. Το θέμα όμως για το οποίο φωνάζουν οι ταξιτζήδες είναι να μπουν πληθυσμιακά κριτήρια. Δε γίνεται να συνεχίσουν να βγαίνουν ανεξέλεκτα.
why not ?
ας επιζήσει ο ισχυρότερος .... τι είναι εδώ ? ελεημων εταιρεία ?
τιποτα απλα σιχαινομαι αυτους που πατανε επι πτωματων.επισης δεν παιρνω ποτε πραγμα που ο ιδιοκτητης του το εχει κλαψει.το θεωρω γρουσουζια και ανεντιμοστα πλαίσια της νομολογίας ... ηθικός και δίκαιος ....
εσενα τι σε προβληματίζει ?
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
το γαμησανε το επαγγελμα απο μονοι τους τωρα διαμαρτυρονται απο πανω
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
ρε παιδια εδωτοσα χρονια 2 αδειες εχουν βγει λογω αυξησης του πλυθησμου και υπαρχει αλλη μια του δημου για πολυτεκνο
12.000 ταξι στην Αττικη! Λες να χρειαζομαστε παραπανω?
ΥΓ. Απο τοτε που επιασε η κριση στην Αθηνα, ολοι οι ταξιζηδες ειναι πολυ περιποιητικοι! Δεν σε ρωτανε που πας πλεον.
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια εδωτοσα χρονια 2 αδειες εχουν βγει λογω αυξησης του πλυθησμου και υπαρχει αλλη μια του δημου για πολυτεκνο
ελευθερα οι άδειες .... οποιος προσφέρει ποιό ελκυστικό προιόν να επιζήσει ...
οι βρωμιάρηδες οι αγράμματοι οι άσχετοι οι ψευτες και οι ανοργάνωτοι να καταστραφούν
το πρόβλημα δηλαδή είναι στην επιλογή της μορφής του αγώνα; Δε συμφωνώ με τον αποκλεισμό λιμανιών και αεροδρομίων, αλλά σκέφτομαι παράλληλα ότι αν το μπουρδέλο το κράτος που έχει δημιουργήσει καλώς κακώς αυτό το κατεστημένο, και η άδεια έκανε 200 χιλιάρικα, και εγώ είχα βάλει υποθήκη το σπίτι μου για να πάρω μια άδεια από τον κάθε μαντρά (π.χ. Σπανος) που λειτουργεί ως νταβατζής με την ανοχή του κράτους, και την άδεια που αγόρασε 3.000 ευρώ μου την πουλάει 200 χιλιάδες (και μόνο έτσι αγόραζες, το κράτος δεν σου προμήθευε άδειες, έδινε σε συγκεκριμένους μεταπωλητές) τότε, όχι μόνο λιμάνι θα έκλεινα, φωτιά θα του έβαζα. Γιατί είναι σαν να μου λέει στα μούτρα, ότι ξέρω πως μέχρι τώρα σε γαμούσα και δε μπορείς να κάνεις τίποτα, κ τώρα θα φέρω και έναν αράπη για double penetration και πάλι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί εγώ σαν κράτος έχω τα γένια έχω και τα χτένια
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τιποτα απλα σιχαινομαι αυτους που πατανε επι πτωματων.επισης δεν παιρνω ποτε πραγμα που ο ιδιοκτητης του το εχει κλαψει.το θεωρω γρουσουζια και ανεντιμο
no comments ....
το πρόβλημα δηλαδή είναι στην επιλογή της μορφής του αγώνα; Δε συμφωνώ με τον αποκλεισμό λιμανιών και αεροδρομίων, αλλά σκέφτομαι παράλληλα ότι αν το μπουρδέλο το κράτος που έχει δημιουργήσει καλώς κακώς αυτό το κατεστημένο, και η άδεια έκανε 200 χιλιάρικα, και εγώ είχα βάλει υποθήκη το σπίτι μου για να πάρω μια άδεια από τον κάθε μαντρά (π.χ. Σπανος) που λειτουργεί ως νταβατζής με την ανοχή του κράτους, και την άδεια που αγόρασε 3.000 ευρώ μου την πουλάει 200 χιλιάδες (και μόνο έτσι αγόραζες, το κράτος δεν σου προμήθευε άδειες, έδινε σε συγκεκριμένους μεταπωλητές) τότε, όχι μόνο λιμάνι θα έκλεινα, φωτιά θα του έβαζα. Γιατί είναι σαν να μου λέει στα μούτρα, ότι ξέρω πως μέχρι τώρα σε γαμούσα και δε μπορείς να κάνεις τίποτα, κ τώρα θα φέρω και έναν αράπη για double penetration και πάλι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, γιατί εγώ σαν κράτος έχω τα γένια έχω και τα χτένια
Το λιμάνι που κολλάει τύπε;
Επισκέπτης
Και γιατί δε πάει στο Σύνταγμα;
Αυτό τώρα ήταν απορία?
Που θα πιέσει περισσότερο? Στο σύνταγμα ή στα αεροδρόμια/λιμάνια??
trustworth
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και καλα σας κάνει
Αυτό τώρα ήταν απορία?
Που θα πιέσει περισσότερο? Στο σύνταγμα ή στα αεροδρόμια/λιμάνια??
Γιατί θα πιέσει παραπάνω στο λιμάνι μας εξηγείς;
πρεπει να κταλαβεις οτι οπωε εσυ εχεις δικαιωμα να κανεις οτι επαγγελμα θελεις ελευθερα ετσι κι εγω πρεπει να μπορω να εχω ταξι ελευθερα και οχι 200.00 αφορολογητα.κανονικα το κρατος επρεπε να σας παρει τις αδειες και να σας φορολογησει για την φοροδιαφυγη που διαπραξατε.αλλα εχει αρχιδια κανεις σε αυτο το κρατοςΤο λιμάνι που κολλάει τύπε;
πληγες ανοιγειςΓιατί θα πιέσει παραπάνω στο λιμάνι μας εξηγείς;
επειδή αναφέρθηκε το γιατί κλείνουν λιμάνια κ αεροδρόμια κ δε πανε στο σύνταγμα.
επίσης αυτή η μαλακια "επιβίωση του ισχυρότερου" τι είναι; δε λέμε για άνοιγμα δεύτερου σουπερμάρκετ στην ίδια γειτονιά, που στο κάτω κάτω δε δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα. Αν βγουν ανεξέλεκτα άδειες έχουμε υπολογίσει τι θα συμβεί απο τον όγκο των αυτοκινήτων στο δρόμο; Οι υπόλοιποι ευρωπαίοι που έχουν συγκεκριμένα πληθυσμιακά κριτήρια για να αποφευχθεί το αδιαχώρητο στους δρόμους είναι δηλαδή ηλίθιοι και όπως πάντα εμείς οι έλληνες είμαστε οι έξυπνοι που θα βγάλουμε 30 χιλιάδες ταξι στους δρόμους ενώ θέλουμε 5 χιλιάδες, αρκεί το κράτος να εισπράτει το παράβολο; Και μετά θα βρίζουμε πάλι τους ταξιτζήδες για την κίνηση και όλα αυτά.
επίσης αυτή η μαλακια "επιβίωση του ισχυρότερου" τι είναι; δε λέμε για άνοιγμα δεύτερου σουπερμάρκετ στην ίδια γειτονιά, που στο κάτω κάτω δε δημιουργεί σε κανέναν πρόβλημα. Αν βγουν ανεξέλεκτα άδειες έχουμε υπολογίσει τι θα συμβεί απο τον όγκο των αυτοκινήτων στο δρόμο; Οι υπόλοιποι ευρωπαίοι που έχουν συγκεκριμένα πληθυσμιακά κριτήρια για να αποφευχθεί το αδιαχώρητο στους δρόμους είναι δηλαδή ηλίθιοι και όπως πάντα εμείς οι έλληνες είμαστε οι έξυπνοι που θα βγάλουμε 30 χιλιάδες ταξι στους δρόμους ενώ θέλουμε 5 χιλιάδες, αρκεί το κράτος να εισπράτει το παράβολο; Και μετά θα βρίζουμε πάλι τους ταξιτζήδες για την κίνηση και όλα αυτά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K
?
- Απαντήσεις
- 782
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 36