apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ουστ ρε!!!!
[move] [/move]
Ουστ ρε!!!!
[move] [/move]
Ναι,έτσι έγιναν τα πράγματα,το πιασές.την 1η φορά ήσουν μόνος σου, σκοτεινός δρόμος κτλ?
σου έκλεψε τα λεφτά από την τσέπη την 2η φορά?
πες και τις 2 φάσεις!
τυπε να μην πηγαινεις απο σκοτεινα δρομακιαΝαι,έτσι έγιναν τα πράγματα,το πιασές.
Ναι,έτσι έγιναν τα πράγματα,το πιασές.
Τύπε καμιά φορά δεν γίνεται να το αποφύγεις...μέσα στο απθ με κλέψανε ρε πούστη...τυπε να μην πηγαινεις απο σκοτεινα δρομακια
κυκλοφορει αλητεια
Διαρκείας έλεγα....Την άλλη φορά να τους βγάλεις κάρτα πόκεμον
Τύπε καμιά φορά δεν γίνεται να το αποφύγεις...στην τελική μέσα στο απθ με κλέψανε ρε πούστη...
Διαρκείας έλεγα....
Αυτό είναι πολύ ισχυρό
http://[URL unfurl="true"]www.pokemontradingcards.net/images/minum-pop1-pokemon-card.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny:
οκ πες μου οτι φταιει ο κοσμος και γι αυτο, πεσ μου οτι ολα εγιναν επειδη οι υπαλληλοι τεμπελιαζουν και οχι επειδη παιζουν λευτα κατω απο το τραπεζι για να μην γινουν.Καλά κρασιά δε θα πει τίποτα συνέλληνα.
Εδώ βγαίνει δημοσίως ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας και μας κάνει ρόμπα ότι με τη μορφολογία της χώρας και τον καιρό που έχουμε εδώ χάμω ;) έπρεπε να πουλάμε αιολική ενέργεια και μάλιστα ακριβά σε όλη την Ευρώπη κι εσύ μου λες καλά κρασιά.
Ε, καλά κρασιά λοιπόν φιλαράκι.
Αυτό είναι πολύ ισχυρό
http://[URL unfurl="true"]www.pokemontradingcards.net/images/minum-pop1-pokemon-card.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γιατί κοροϊδεύεις;;;; :birdman:
έτσι ακριβώς με τα ζώα τους ταρίφεςΜακαρι να γινει μονιμη η απεργια των κιτρινιαριδων να μπορουμε να κυκλοφορουμε οπως πρεπει εμεις οι υπολοιποι
εχτές μαρούσι-χίλτον σε 5'Ρε παιδες ειδατε τι ωραιοι δρομοι ειναι αυτοι που εχουμε τωρα ?
τι αερατες διαδρομες απολαμβανουμε με οποιο μεσο παμε οπουδηποτε ?
Ειθε να συνεχισουν δυναμικα την απεργια τους οι κιτρινιαρηδες
μεχρι να ικανοποιηθουν ΟΛΑ τα ΔΙΚΑΙΑ αιτηματα τους συν αλλα τοσα
εχτές μαρούσι-χίλτον σε 5'
να έχουν πάντα απεργία οι κιτρινιάρηδες
εγω Κορυδαλλο - αγ νικολαο αχαρνων θυμαρακια σε 35 λεπτα με το ποδηλατοεχτές μαρούσι-χίλτον σε 5'
να έχουν πάντα απεργία οι κιτρινιάρηδες
εγω Κορυδαλλο - αγ νικολαο αχαρνων θυμαρακια σε 35 λεπτα με το ποδηλατο
Και σε 30 λεπτα με περασμα απο αιγαλεω η επιστροφη