Επισκέπτης
Με κλέψανε ρε,τί άλλο να πάθω...για εμένα αυτό ήταν μαχαιριά κατά στηθή... :'(παπαζολ την πατησες οπως ο bbwlover απτον ταξιτζη?
μεμο τυπε τι επαθε?
Με κλέψανε ρε,τί άλλο να πάθω...για εμένα αυτό ήταν μαχαιριά κατά στηθή... :'(παπαζολ την πατησες οπως ο bbwlover απτον ταξιτζη?
μεμο τυπε τι επαθε?
τον εκλεψαν και τον δυο φορες τυπε...παπαζολ την πατησες οπως ο bbwlover απτον ταξιτζη?
μεμο τυπε τι επαθε?
που ρε τυπε?ποτε?Με κλέψανε ρε,τί άλλο να πάθω...για εμένα αυτό ήταν μαχαιριά κατά στηθή... :'(
Ακόμα και η θειά μου στο χωριό που έχει τελειώσει Δημοτικό καταλαβαίνει τη διαφορά.
Ελλάδα και Γερμανία έχουν την ίδια παραγωγικότητα;
Τύπε 2φορές...από 40e κ τις δύο(την μία σχολή κ την άλλη λεωφορείο),πήγαινα στούντιο,πίκρα μεγάλη άσε... :'(που ρε τυπε?ποτε?
τι σου κλεψαν?
Τοτε ρωτα τη γιαγια σου το γιατι δεν εχουν την ιδια παραγωγικοτητα και μη μου πεις οτι τεμπελιαζουν οι ΕλληνεςΑκόμα και η θεια μου στο χωριό που έχει τελειώσει Δημοτικό καταλαβαίνει τη διαφορά.
Ελλάδα και Γερμανία έχουν την ίδια παραγωγικότητα;
Περιμένεις να σου απαντήσω σε ένα τέτοιο post?Τοτε ρωτα τη γιαγια σου το γιατι δεν εχουν την ιδια παραγωγικοτητα και μη μου πεις οτι τεμπελιαζουν οι Ελληνες
τυπε λεω οτι αν ισχυαν οι νομοι οπλοκατοχης που εχει πει ο λακης ο παπαζολης θα ειχε αποφυγει το σκηνικο οπως στα βιντεακιαΠώς τύπε; Εννοείς να έχει όπλο ο pz?
Γιατί δεν μου το χεις;;;Πώς τύπε; Εννοείς να έχει όπλο ο pz?
Γιατί δεν μου το χεις;;;
οχι. εχεις δικιο μονο οι Γερμανοι δουλευουν ολοι οι αλλοι τα ξυνουν και γι αυτο δεν εχουν παραγωγικοτητα επισης΄ολοι του δημοσιου ειναι αχρηστοι εκτως απο αυτους που τους τσιμπουκωνουμε για να κανουμε τη δουλια μας και πανω απο ολα εμεις ειμαστε καλοι οι αλλοι ολοι ειναι λαμογιαΠεριμένεις να σου απαντήσω σε ένα τέτοιο post?
Καμιά μπουγελόφατσα...
Τύπε 2φορές...από 40e κ τις δύο(την μία σχολή κ την άλλη λεωφορείο),πήγαινα στούντιο,πίκρα μεγάλη άσε... :'(
Και την μία ήταν ένα μικρό το σκασμένο!!!!
Υ.Γ.Έχουμε γεμίσει μετανάστες ρε πούστη!!!!
Την μία ναι ,την άλλη ήταν ένα 8χρονό κ το είδα να κατεβαίνει στην στάση,εγώ δεν πρόλαβα να κατέβω. >έβγαλε μαχαίρι?
Καλά κρασιά δε θα πει τίποτα συνέλληνα.Αντε και καλα κρασα
Καλά κρασιά δε θα πει τίποτα συνέλληνα.
Εδώ βγαίνει δημοσίως ο ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας και μας κάνει ρόμπα ότι με τη μορφολογία της χώρας και τον καιρό που έχουμε εδώ χάμω ;) έπρεπε να πουλάμε αιολική ενέργεια και μάλιστα ακριβά σε όλη την Ευρώπη κι εσύ μου λες καλά κρασιά.
Ε, καλά κρασιά λοιπόν φιλαράκι.
Την μία ναι ,την άλλη ήταν ένα 8χρονό κ το είδα να κατεβαίνει στην στάση,εγώ δεν πρόλαβα να κατέβω. >