memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Υπερβολές,είναι απόλυτα συζητήσιμοι κ ανοιχτοί σε προτάσεις οι άνθρωποι...μέχρι να δεχτείς την δικιά τους!!!!η ΚΝΕ δε λεει......επιβαλλει
Ούτε αυτό το έθιμο τηρώ....τότε άδικα είσαι άπλυτος
δε ρωτησαμε τη γνωμη σουΥπερβολές,είναι απόλυτα συζητήσιμοι κ ανοιχτοί σε προτάσεις οι άνθρωποι...μέχρι να δεχτείς την δικιά τους!!!!
Θα έπρεπε γιατί ξέρω,εσείς πάλι την τύφλα σας την μαύρη!!!!δε ρωτησαμε τη γνωμη σου
Ούτε αυτό το έθιμο τηρώ....
Μια φορά κιόλας πήγαν να μου την πέσουν επειδή με πέρασαν για δαπίτη
@@ ξερειςΘα έπρεπε γιατί ξέρω,εσείς πάλι την τύφλα σας την μαύρη!!!!
πώς γίνεται να σε περάσουν για δαπίτη? πρέπει να'χεις ίματζ..μάλλον τον πίσω σου θα κυνηγούσαν
Άλλο πάω στη δουλειά όπως ρίχνω χέσιμο το πρωΐ και άλλο παράγω, αξιολογούμαι και είμαι χρήσιμος στην κοινωνία.Σταματηστε πια αυτην τη κασετα
Απλά δεν είχα ντυθεί κ πολύ σαν κνίτης....στην είσοδο μου είπαν κιόλας: ''Εσύ τώρα τί θες εδώ;;;''
Mε είδαν κάτι γνωστοί κ μπήκα,αλλιώς δεν ξέρω αν θα με αφήναν....
παλι καλα που δε σε περασαν για ασφαλιτη
Απλά δεν είχα ντυθεί κ πολύ σαν κνίτης....στην είσοδο μου είπαν κιόλας: ''Εσύ τώρα τί θες εδώ;;;''
Mε είδαν κάτι γνωστοί κ μπήκα,αλλιώς δεν ξέρω αν θα με αφήναν....
Ευτυχώς ,θα τις άρπαζα κ δεν αντέχω το ξύλο....παλι καλα που δε σε περασαν για ασφαλιτη
μονο το απο πακηδες αντεχεις εσυ τελικα....Ευτυχώς ,θα τις άρπαζα κ δεν αντέχω το ξύλο....
Σε πληροφορώ ούτε με αγγίξαν,δεν του ενδιέφερα εγώ...μόνο τα λεφτά μου θέλαν.μονο το απο πακηδες αντεχεις εσυ τελικα....
ο νυχτοφυλακας δεν κανει τιποτα αλλα καθεται 8 ωρες σε μια θεση δουλευει η δεν δουλευει???Άλλο πάω στη δουλειά όπως ρίχνω χέσιμο το πρωΐ και άλλο παράγω, αξιολογούμαι και είμαι χρήσιμος στην κοινωνία.
Για πάρτο αλλιώς..... ;)
σε αγγιξαν αλλα εσυ δε το καταλαβες.....Σε πληροφορώ ούτε με αγγίξαν,δεν του ενδιέφερα εγώ...μόνο τα λεφτά μου θέλαν.
Κοινώς χυλόπιτα.... :-
Δεν συνεχίζω άλλο την κουβέντα μαζί σου,ρίχνεις πολύ το επίπεδο με την προστυχιά σου!!!!σε αγγιξαν αλλα εσυ δε το καταλαβες.....
στα'χει μαθει καλα τα κολπα ο ΠΠος τελικα...
σε αγγιξαν αλλα εσυ δε το καταλαβες.....
στα'χει μαθει καλα τα κολπα ο ΠΠος τελικα...
παπαζολ την πατησες οπως ο bbwlover απτον ταξιτζη?Σε πληροφορώ ούτε με αγγίξαν,δεν του ενδιέφερα εγώ...μόνο τα λεφτά μου θέλαν.
Κοινώς: χυλόπιτα.... :-
Ακόμα και η θεια μου στο χωριό που έχει τελειώσει Δημοτικό καταλαβαίνει τη διαφορά.που θελεις να καταληξεις???