corfugreece2018
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Like
- 180
- Πόντοι
- 1
Να γράφουμε εδώ όσοι είμαστε πενηνταρηδες και παλιοί μπουρδελιαρηδες...πόσοι συνεχίζουμε ;;;πόσοι έχουν βαρεθεί ;;;πόσοι παντρεύτηκαν και τι είδαν γενικά ;;;
Mπα, δε νομίζω...Ο Μηταράκης έχει "ανοίξει" πιο ανατολικά, "δουλειε΄ς"! Δε προλαβαίνει, Ουκρανία μεριά...Καμμια προσφυγοπουλα απο την Ουκρανια βρηκες η παπαλα?
Ειναι μακρια δεν εχουν ερθει ακομα
Κατι θα φτασει και εδω κατω μην ανυσηχεις
ΜπαΚαμμια προσφυγοπουλα απο την Ουκρανια βρηκες η παπαλα?
Ωραιες πληροφοριες! Εγω θυμαμαι και ενα αλλο δεκαετια 90, προχωροντας στην Εγνατια, πριν φτασεις στην πλατεια συντριβανιου και την Εθνικη τραπεζα, εστριβες δεξια στο στενο προς τα κατω, καπως διαγωνιο και στο αριστερο χερι ειχε μια εισοδο, που σε εβγαζε στο πισω μερος της πολυκατοικιας/ακαλυπτο οπου ητανε και η πορτα του μπουρδελου. Και μιας και εχουμε ολα τα συγχρονα μεσα, πρεπει να ητανε αυτη η εισοδος στην οδο Αγαπηνου:52 εγώ, με αρκετά χιλιόμετρα μπουρδελότσαρκας καταγεγραμμένα πάνω μου, περνώντας απ' όλα τα στάδια του αγοραίου έρωτα: παλιά μπουρδέλα στο Βαρδάρη (τώρα πια δε υπάρχουν και έχουν πάει στη περιοχή του ΦΙΞ και του Μύλου, αναβαθμισμένα όμως με τη μορφή του studio), "ελαιοτριβεία" μασάζ και επισκέψεις call-girls σε ξενοδοχεία. Ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που είχα χώρο δικό μου και καλούσα στο σπίτι μου τα κορίτσια. Θυμάμαι, τη πρώτη μου φορά που πήγα σε μπουρδέλο, δεν ήταν στη περιοχή του Βαρδάρη, αλλά στη περιοχή Κολόμβου, στην οδό Λέοντος Σοφού, κατεβαίνοντας από την Εγνατία προς Φράγκων ,πριν την EUROBANK, είχε και υπάρχει ακόμα ένα νεοκλασσικό κτίριο που είναι στη γωνία με Βαλαωρίτου. Έμπαινες μέσα από τη σιδερένια πόρτα και ανέβαινες τα σκαλοπάτια μέχρι να μπεις μέσα στο χώρο. Εκεί ήταν μία γυναίκα, που όποιος είχε πάει εκεί, εμφανιζόταν πάντα με άσπρα εσώρουχα, κάλτσες και ζαρτιέρες. Και αν δε με απατάει η μνήμη μου, την έλεγαν Μαργαρίτα. Πάντως, δεν ήταν από τις καλύτερες περιπτώσεις που είχα στη ζωή μου, αλλά ήταν από τα πρώτα μου βήματα στο χώρο του σεξ. Δεν έχω "κρεμάσει" τα παπούτσια μου στο χώρο, όπως λένε, αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνω "εφόδους" στα μαγαζιά και προσπαθώ μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας, να διακρίνω με δικά μου κριτήρια ποια είναι καλή περίπτωση και ποια όχι...Υπήρχε, φυσικά, ένας "οίκος" στα Λαδάδικα, όπως έγραψε και ένας συναγωνιστής πιο πάνω, νομίζω, ότι ήταν στη οδό Δόξας 7, δίπλα από ένα εστιατόριο και σχεδόν απέναντι διαγώνια, το Cabaret που είχε καεί...Τέλος, θυμάμαι και ένα ακόμη "οίκο", που βρισκόταν πιο κεντρικά, στη Πλατεία Αριστοτε΄λους, πάνω στην Εγνατία, στο πρώτο όροφο με την είσοδο στο πλάι, στο πεζόδρομο...
Στα 60 πλεον, με δυο κορες, αλλα το μουνι ειναι γλυκο, και γινεται πιο γλυκο οσο γερναμε. Με μπουρδελα της πολης απο μικρος, δεν θυμαμαι και πολλα, μπουρδελοτσαρκα με την παρεα απο το γυμνασιο,Να γράφουμε εδώ όσοι είμαστε πενηνταρηδες και παλιοί μπουρδελιαρηδες...πόσοι συνεχίζουμε ;;;πόσοι έχουν βαρεθεί ;;;πόσοι παντρεύτηκαν και τι είδαν γενικά ;;;