Νέα

Πελάτεs που δεν χύνουν με πουτάνεs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xouanito_32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κι εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα,δε βρίσκω φθηνό εισιτήριο για τη Σκανδιναβία,και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν το χειμώνα θα πάω στις Αυστριακές ή στις Ιταλικές Άλπεις για σκι...Soelden,Kaprun ή Madona Di Campilio,Santa Caterina;Αυτά είναι προβλήματα...

:2funny: :2funny: :2funny:

Αν δεν το ρίξεις στην πλάκα,σε βλέπω με ψυχοφάρμακα...
εχω δοκιμασει και ψυχοφαρμακα ρε φιλε αμα διαβασειs πιο πισω το χω γραψει αλλα μου εβγαζαν επιθετικοτητα και μου γυριζαν τα ματια και κει που η γκομενα αρχιζε να κουραζεται και γω να χω λιωσει στον ιδρωτα και να μην χυνω αρχιζα και την βαραγα μεχρι που πηγα να κανω και σοβαρη ζημια σε μια αλλα ολα καλα τεσπα τα σταματησα και αυτα

Επισκέπτης
Άστα ρε φίλε.Μάζεψε λεφτάκια και πήγαινε όσο περισσότερο μπορείς διακοπές.Πάρε μια φωτογραφική μηχανή ή μια κάμερα,ή πετονιά ή ψαροντούφεκο,ότι σε ευχαριστεί και πήγαινε να ηρεμήσεις.Ξέχασε το ρημάδι το "πρόβλημα" και θα λυθεί μόνο του.Αν σου γίνεται πέτρα,τα άλλα θα φτιάξουν.Πρόβλημα θα είχες αν δε σου σηκωνόταν.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φίλε κάτι τέτοιο γινόταν σε εμένα. Συνεχείς τσακωμούς, ειρωνείες (ακόμα και απο άτομα που δεν πρέπει να ειρωνέυονται πχ προϊσταμένοι οι οποίοι δεν πρέπει να έχουν τέτοιο θάρρος λόγω θέσης τους) και χαζές πλάκες μέχρι που τα έγραψα όλα στα @@ μου. Αναισθησία στο υψηλότερο βαθμό γιατι όσοι μικροτσούτσουνοι θέλουν τέτοια παιχνιδάκια βασίζονται στο φιλότιμο και οτι δεν θα ανακατευθείς σε καυγά γιατι θα εκτεθείς. Τους εκθέτεις λοιπόν μια-δύο φορές, τους γράφεις στα καμπανέλια σου άλλες τόσες και αν είναι έξυπνοι το σταματάνε, αφού αν τους δώσεις στεγνά αυτοί θα βρίσκονται σε άσχημη θέση.

Φίλε κάνω κάτι που ίσως είναι ανήθικο αλλά θέλω να προστατεύσω τον κώλο μου..Όπως είπα δουλεύω και ούτε κοιτάω αλλού.Είναι μια συνάδελφος βέβαια που μου είναι συμπαθής πολύ αλλά και για κείνη φοβάμαι και έτσι έχω στο σακάκι μου ενα voice recorder..Το ανοίγω με το που λέω καλημέρα και το κλείνω όταν χτυπάω κάρτα.Αν γίνει καμια μαλακία και κάποιος με βρίσει ή με προκαλέσει παίρνω το ηχητικό ντοκουμέντο και πάω στο Διευθυντή.Και θα βάλω και τις σάλτσες μου λέγοντας ότι το σκηνικό αυτό ε΄χει γίνει και άλλες φορές

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε κάνω κάτι που ίσως είναι ανήθικο αλλά θέλω να προστατεύσω τον κώλο μου..Όπως είπα δουλεύω και ούτε κοιτάω αλλού.Είναι μια συνάδελφος βέβαια που μου είναι συμπαθής πολύ αλλά και για κείνη φοβάμαι και έτσι έχω στο σακάκι μου ενα voice recorder..Το ανοίγω με το που λέω καλημέρα και το κλείνω όταν χτυπάω κάρτα.Αν γίνει καμια μαλακία και κάποιος με βρίσει ή με προκαλέσει παίρνω το ηχητικό ντοκουμέντο και πάω στο Διευθυντή.Και θα βάλω και τις σάλτσες μου λέγοντας ότι το σκηνικό αυτό ε΄χει γίνει και άλλες φορές
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ρε φίλε μην του κάνεις πλάκα..Μπορεί να είναι σε θέση να το κάνει με κοπέλα καθημερινή εκτός δουλειάς..Ξαδερφάκι μου πήγε 5 φορές σε οίκους ανοχής και δεν μπόρούσε να τελειώσει όμως με το που βρήκε γκόμενα αμέσως ξεκλείδωσε ο οργανισμός
βρε δεν του κανω πλακα,τζαμπα λεφτα πεταει σε εποχες κρισης,πληρωνει χωρις να ριχνει τον σοβα,κριμα δεν ειναι;

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Άστα ρε φίλε.Μάζεψε λεφτάκια και πήγαινε όσο περισσότερο μπορείς διακοπές.Πάρε μια φωτογραφική μηχανή ή μια κάμερα,ή πετονιά ή ψαροντούφεκο,ότι σε ευχαριστεί και πήγαινε να ηρεμήσεις.Ξέχασε το ρημάδι το "πρόβλημα" και θα λυθεί μόνο του.Αν σου γίνεται πέτρα,τα άλλα θα φτιάξουν.Πρόβλημα θα είχες αν δε σου σηκωνόταν.
σιγουρα εχειs δικιο και δαξα το θεο τετοιο προβλημα δεν εχω θα λυθει που θα παει σε ευχαριστω φιλε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εχω δοκιμασει και ψυχοφαρμακα ρε φιλε αμα διαβασειs πιο πισω το χω γραψει αλλα μου εβγαζαν επιθετικοτητα και μου γυριζαν τα ματια και κει που η γκομενα αρχιζε να κουραζεται και γω να χω λιωσει στον ιδρωτα και να μην χυνω αρχιζα και την βαραγα μεχρι που πηγα να κανω και σοβαρη ζημια σε μια αλλα ολα καλα τεσπα τα σταματησα και αυτα
οχι βρε μην κανεις τετοια και πληρωνεις τιποτα ορθοπεδικους μετα,κοψε τα χαπια

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Θα έλεγα ότι το πρόβλημα πρέπει να το δείς μόνο απο την θετική πλευρά.
Προσωπικά, μέχρι τα 30 μου περίπου, κρατούσα-χωρίς προσπάθεια, απο το φυσικό μου- γύρω στις 2-5 ώρες για το 'πρώτο' και άν τελείωνα και άν άντεχε η γκόμενα, συνέχιζα το 'δεύτερο' χωρίς να τελειώσω όσο κρατούσε(η γκόμενα), εγω δεν είχα ζόρι-και συνεχώς 'πέτρα'.

Αυτό δυστυχώς δεν συνεχίζεται τώρα, είμαι 45 και στο μέσο όρο διάρκειας πλέον, παρόλο που έδειχνε ότι θα είναι έτσι για πολλά χρόνια. Τότε πολλές φορές σκεφτόμουνα ότι θα ήθελα να τελειώνω 3-4 φορές, αντι για μία ή καμμία που ήταν το σύνηθες. Τώρα πραγματικά θα ήθελα να συνεχίζεται το πρόβλημα.
Βέβαια με μπουρδέλα κλπ, είχα θέμα με τον χρόνο και έπρεπε να προσπαθήσω να τελειώσω, αλλά αυτό είναι δευτερεύον και άνευ ουσίας.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αυτα ειναι...περασμενα μεγαλεια συναγωνιστη,και εγω θυμαμε στα 25-30 μου τον επαιζα στην παρνηθα και τα πεταγα τα μπαζα στον παρνασσο,τωρα τον παιζω στα 45 μου και λερωνω τα αρχιδια μου

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

πάντως δεν πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματα της δουλείας, και ειδικά τις σχέσεις με συναδέλφους να μολύνουν τις προσωπικές μας ζώες. Το ότι μερικοί άνθρωποι είναι ΖΩΑ (και να διευκρινήσω τα πτυχία ή τα ακριβά ρούχα δέν κάνουν κάποιον απαραίτητα πολιτισμένο) δεν πρέπει να μας κάνει να μήν απομαβάνουμε την ερωτική μας ζώη, έλεος

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτα ειναι...περασμενα μεγαλεια συναγωνιστη,και εγω θυμαμε στα 25-30 μου τον επαιζα στην παρνηθα και τα πεταγα τα μπαζα στον παρνασσο,τωρα τον παιζω στα 45 μου και λερωνω τα αρχιδια μου

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Να σε καλά ρε φίλε μου έφτιαξες το βράδυ με την ατάκα σου !

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
Πάντως ο μέγας playboy Αγα Χαν, έλεγε ότι έχυνε γύρω στις 5-6 φορές το χρόνο μόνο. Είχε, λέει, εκπαιδεύσει τον οργανισμό του με τέτοιο τρόπο ώστε να ...κρατιέται σχεδόν πάντα. Και αυτό άρεσε στις παρτενερ του γιατί εξασφάλιζε διάρκεια στη σεξουαλικη πράξη.
Σαν ταοϊστικό σεξ μου ακούγεται. Όπου η ολοκλήρωση δεν συνεπάγεται εκσπερμάτιση απαραίτητα.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
πάντως δεν πρέπει να αφήνουμε τα προβλήματα της δουλείας, και ειδικά τις σχέσεις με συναδέλφους να μολύνουν τις προσωπικές μας ζώες. Το ότι μερικοί άνθρωποι είναι ΖΩΑ (και να διευκρινήσω τα πτυχία ή τα ακριβά ρούχα δέν κάνουν κάποιον απαραίτητα πολιτισμένο) δεν πρέπει να μας κάνει να μήν απομαβάνουμε την ερωτική μας ζώη, έλεος

Συμφωνώ αλλά άβυσος η ψυχή του ανθρώπου φίλε..Πίστεψε με τα πάντα πειράζουν..Όταν ζεις το 1/3 της μέρας σου με άλλους και κάποιοι συστηματικά για τους λόγους τους σου κάνουν τη ζωή μαύρη όσο κι αν σφίγγεσαι και προσποιείσαι ότι δεν σε πειράζουν με΄σα σου ταράζεσαι..

Είμαι σε Πολυεθνική και ελπίζω να μην το πληρώσω ακριβά μια μέρα που καταγραφω κρυφά τις συνολιλίες μου με το προσωπικό..Αλλά δεν ξέρω το θεωρώ έξυονη λύση.Τώρα να μου την κάνουν και πάω στο αφεντικό και του δώσω να ακούσει και αντί να τιμωρήσει αυτούς πετάξει εμένα έξω θα τα χω δει όλα..

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
κανονικα πρεπει να σου επιστρεφουν το 50% των χρηματων αφου δεν τις βρεχεις,το εχεις σκεφθει να κανεις τετοια συμφωνια;τζαμπα πληρωνεις ρε αδελφε

η ιεροδουλη πληρωνεται για το χρονο της, και φυσικα για το επιλεγομενο προγραμμα υπηρεσιων. χυσει δεν χυσει ο πελατης για αυτη ειναι το ιδιο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Συμφωνώ αλλά άβυσος η ψυχή του ανθρώπου φίλε..Πίστεψε με τα πάντα πειράζουν..Όταν ζεις το 1/3 της μέρας σου με άλλους και κάποιοι συστηματικά για τους λόγους τους σου κάνουν τη ζωή μαύρη όσο κι αν σφίγγεσαι και προσποιείσαι ότι δεν σε πειράζουν με΄σα σου ταράζεσαι..

Είμαι σε Πολυεθνική και ελπίζω να μην το πληρώσω ακριβά μια μέρα που καταγραφω κρυφά τις συνολιλίες μου με το προσωπικό..Αλλά δεν ξέρω το θεωρώ έξυονη λύση.Τώρα να μου την κάνουν και πάω στο αφεντικό και του δώσω να ακούσει και αντί να τιμωρήσει αυτούς πετάξει εμένα έξω θα τα χω δει όλα..

σε πληροφορώ οτι πολύ χαλαρά θα διώξει εσένα. Για αυτόν όπως και για κάθε αφεντικό οι σχέσεις των υπαλλήλων έρχονται σε δέυτερη μοίρα απο την στιγμή που κάποιος υπάλληλος έχει κερδίσει την συμπάθεια του (με γλύψιμο κ.α.). Πίστεψε με καθημερινά τα βλέπω στο γραφείο, όπου περιστοιχίζομαι απο γλύφτες, δήθεν γκόλντεν μπόιζ καί όλων των ειδών κουράδες με κουστούμια. Μπορείς να κάνεις όσα παράπονα θέλεις, η καλύτερη απάντηση που θα πάρεις είναι κάτι σε στύλ "ο τάδε είναι πολυτιμό στέλεχος και δεν μπορώ να τον διώξω, μιλήστε όμως και θα καταλάβει" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

για μένα αυτό που θέλουν πολλοί απο αυτούς είναι να τους δουλέυεις εσύ, αντί να τους αφήσεις να σε δουλέυουν: αναισθησία, σταρχιδισμός και πούλα τρέλλα. Σπάσε τους τα νέυρα πρίν γίνει το αντίθετο.

OP
OP
xouanito_32

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδεs καλησπερα   σημερα  εχυσα μετα απο 5 μηνεs πρωτη φορα  λοιπον παω το πρωι δουλεια και με στελνουν σε μια εταιρια για εισπραξη παω στη ρεσεψιον και ειναι εναs μουναροs με εναν τυπο και γελανε μεσ τη χαρα και γω με το που ειδα τον μουναρο γελαω και τουs λεω δεν μου λετε και μενα ρε παιδια να γελασω και μου λεει ο τυποs να λεμε για ενα παληκαρι που πηγε με μια γκομενα και πριν ξεκουμπωθη ειχε τελειωσει εκει παιρνω σοβαρο υφακι κοκινηζω και γελανε και μου λενε τη επαθεs? μηπωs και συ? μπα λεω εγω το αντιθετο και τουs εξηγω εκει βλεπω το γκομενακι να χει γουρλωσει τα ματια με διακοπτη και μου λεει τη θεσ λεω τον κυριο ταδε για μια εισπραξη οκ μου λεει στον ταδε οροφο παω και γω και φευγονταs τη βλεπω μπροστα μου με πιανει και μου λεει ελα στο ταδε σημειο στηs 5 οκ παω και με παιρνει με το αμαξι παμε προs καπανδριτι σε κατι ερημιεs και κει ξεκινησανε ολα να μου λεει για τον αντρα τηs ποσο μαλακαs ειναι για τα παιδια τηs οτι τα χει βαρεθει και οτι δεν την ικανοποιει τιποτα λεω και γω απο μεσα μου μεγαλη πουτανα!!! ε λοιπον το μοιραιο ηρθε μετα απο 2 ωρεs συνεχουs σφυρωκοπυματοs η γκομενα ειχε σαλταρη εγω να μην χυνω και να μου λεει δεν το πιστευ νομιζα οτι εκανεs πλακα αφου μου ειχε ζαλισει τ αρχιδια να μου το λεει ξεκιναει ενα τσιμπουκι και αρχιζω και μουδιαζω ειχα να το νιωσω καιρο το χαμογελο αρχιζε να ζωγραφιζεται στα χειλη μου και να γελαω με νευρικο γελιο αφου το τελοs ηρθε δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω την τσαντισα αλλα στ αρχιδια μου μου λεει ποτε θα τα πουμε και δωσαμε ραντεβου παλι για παρασκευη απογευμα ......παιδεs επιτελουs βρηκα το μαστορα μου η γκομενα αμα δεν εχυνα δεν θα με αφηνε......φανουλα να σαι καλα  

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
παιδεs καλησπερα  σημερα  εχυσα μετα απο 5 μηνεs πρωτη φορα  λοιπον παω το πρωι δουλεια και με στελνουν σε μια εταιρια για εισπραξη παω στη ρεσεψιον και ειναι εναs μουναροs με εναν τυπο και γελανε μεσ τη χαρα και γω με το που ειδα τον μουναρο γελαω και τουs λεω δεν μου λετε και μενα ρε παιδια να γελασω και μου λεει ο τυποs να λεμε για ενα παληκαρι που πηγε με μια γκομενα και πριν ξεκουμπωθη ειχε τελειωσει εκει παιρνω σοβαρο υφακι κοκινηζω και γελανε και μου λενε τη επαθεs? μηπωs και συ? μπα λεω εγω το αντιθετο και τουs εξηγω εκει βλεπω το γκομενακι να χει γουρλωσει τα ματια με διακοπτη και μου λεει τη θεσ λεω τον κυριο ταδε για μια εισπραξη οκ μου λεει στον ταδε οροφο παω και γω και φευγονταs τη βλεπω μπροστα μου με πιανει και μου λεει ελα στο ταδε σημειο στηs 5 οκ παω και με παιρνει με το αμαξι παμε προs καπανδριτι σε κατι ερημιεs και κει ξεκινησανε ολα να μου λεει για τον αντρα τηs ποσο μαλακαs ειναι για τα παιδια τηs οτι τα χει βαρεθει και οτι δεν την ικανοποιει τιποτα λεω και γω απο μεσα μου μεγαλη πουτανα!!! ε λοιπον το μοιραιο ηρθε μετα απο 2 ωρεs συνεχουs σφυρωκοπυματοs η γκομενα ειχε σαλταρη εγω να μην χυνω και να μου λεει δεν το πιστευ νομιζα οτι εκανεs πλακα αφου μου ειχε ζαλισει τ αρχιδια να μου το λεει ξεκιναει ενα τσιμπουκι και αρχιζω και μουδιαζω ειχα να το νιωσω καιρο το χαμογελο αρχιζε να ζωγραφιζεται στα χειλη μου και να γελαω με νευρικο γελιο αφου το τελοs ηρθε δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω την τσαντισα αλλα στ αρχιδια μου μου λεει ποτε θα τα πουμε και δωσαμε ραντεβου παλι για παρασκευη απογευμα ......παιδεs επιτελουs βρηκα το μαστορα μου η γκομενα αμα δεν εχυνα δεν θα με αφηνε......φανουλα να σαι καλα 

Έυγε συναγωνιστή! και εις ανώτερα!  :2funny: η γκόμενα καλή από εμφάνιση, ύψος, ηλικία, sex και τα λοιπά?
Α και μην το ξεχάσω...πες μας κανα κολπάκι να διατηρούμαστε λίγο παραπάνω (με πλήρη ανόρθωση εννοείται!), αν και το ξέρω ότι είναι κάτι που πρέπει ν'αποφεύγεις σε τέτοιο (καταραμένο) επίπεδο όπως το δικό σου, αλλά αν έχεις να πεις κάτι για διατήρηση λίγο παραπάνω απ' το φυσιολογικό...καλοδεχούμενο  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
παιδεs καλησπερα   σημερα  εχυσα μετα απο 5 μηνεs πρωτη φορα  λοιπον παω το πρωι δουλεια και με στελνουν σε μια εταιρια για εισπραξη παω στη ρεσεψιον και ειναι εναs μουναροs με εναν τυπο και γελανε μεσ τη χαρα και γω με το που ειδα τον μουναρο γελαω και τουs λεω δεν μου λετε και μενα ρε παιδια να γελασω και μου λεει ο τυποs να λεμε για ενα παληκαρι που πηγε με μια γκομενα και πριν ξεκουμπωθη ειχε τελειωσει εκει παιρνω σοβαρο υφακι κοκινηζω και γελανε και μου λενε τη επαθεs? μηπωs και συ? μπα λεω εγω το αντιθετο και τουs εξηγω εκει βλεπω το γκομενακι να χει γουρλωσει τα ματια με διακοπτη και μου λεει τη θεσ λεω τον κυριο ταδε για μια εισπραξη οκ μου λεει στον ταδε οροφο παω και γω και φευγονταs τη βλεπω μπροστα μου με πιανει και μου λεει ελα στο ταδε σημειο στηs 5 οκ παω και με παιρνει με το αμαξι παμε προs καπανδριτι σε κατι ερημιεs και κει ξεκινησανε ολα να μου λεει για τον αντρα τηs ποσο μαλακαs ειναι για τα παιδια τηs οτι τα χει βαρεθει και οτι δεν την ικανοποιει τιποτα λεω και γω απο μεσα μου μεγαλη πουτανα!!! ε λοιπον το μοιραιο ηρθε μετα απο 2 ωρεs συνεχουs σφυρωκοπυματοs η γκομενα ειχε σαλταρη εγω να μην χυνω και να μου λεει δεν το πιστευ νομιζα οτι εκανεs πλακα αφου μου ειχε ζαλισει τ αρχιδια να μου το λεει ξεκιναει ενα τσιμπουκι και αρχιζω και μουδιαζω ειχα να το νιωσω καιρο το χαμογελο αρχιζε να ζωγραφιζεται στα χειλη μου και να γελαω με νευρικο γελιο αφου το τελοs ηρθε δεν μπορουσα να σταματησω να γελαω την τσαντισα αλλα στ αρχιδια μου μου λεει ποτε θα τα πουμε και δωσαμε ραντεβου παλι για παρασκευη απογευμα ......παιδεs επιτελουs βρηκα το μαστορα μου η γκομενα αμα δεν εχυνα δεν θα με αφηνε......φανουλα να σαι καλα  
φιλε είσαι ο brant pit η πιάνει τόσο πολύ το ότι δεν χύνεις ?άμα είναι να το λέω και γω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
σε πληροφορώ οτι πολύ χαλαρά θα διώξει εσένα. Για αυτόν όπως και για κάθε αφεντικό οι σχέσεις των υπαλλήλων έρχονται σε δέυτερη μοίρα απο την στιγμή που κάποιος υπάλληλος έχει κερδίσει την συμπάθεια του (με γλύψιμο κ.α.). Πίστεψε με καθημερινά τα βλέπω στο γραφείο, όπου περιστοιχίζομαι απο γλύφτες, δήθεν γκόλντεν μπόιζ καί όλων των ειδών κουράδες με κουστούμια. Μπορείς να κάνεις όσα παράπονα θέλεις, η καλύτερη απάντηση που θα πάρεις είναι κάτι σε στύλ "ο τάδε είναι πολυτιμό στέλεχος και δεν μπορώ να τον διώξω, μιλήστε όμως και θα καταλάβει" και άλλες τέτοιες μαλακίες.

για μένα αυτό που θέλουν πολλοί απο αυτούς είναι να τους δουλέυεις εσύ, αντί να τους αφήσεις να σε δουλέυουν: αναισθησία, σταρχιδισμός και πούλα τρέλλα. Σπάσε τους τα νέυρα πρίν γίνει το αντίθετο.

Φίλε μου άκουσε με προσεκτικά .... μάθε οτι μπορείς να βρεις για τη προσωπική ζωή του καθενός ... αδυναμίες - μικροαμαρτήματα - ιστορικό συγγενών προσώπων - παλιοτερες εμπλοκές με τη δικαιοσύνη ... και παει λέγοντας ... ακομα αν το αντέχει η τσέπη σου μπορεις να βαλεις ενα ιδιωτικό ερευνητη να σε συνδράμει ....

Αποτέλεσμα ? θα έχεις τοσα στοιχεία επιβαρυντικά γιά όλους και τα πάντα που θα γινεις ο φοβος και ο τρόμος των πάντων ... τα χρησιμοποιείς οπου και αν χρειαστεί ... ανώνυμα .....

Επίσης αν μπορείς να ΄χεις προσβαση στους σάκκους των χαρτοαπορριμάτων του γραφείου για χρονικό διάστημα μηνός θα εκπλαγείς απο τα στοιχεία που θα συγκεντρώσεις .... θα τους έχεις ολους στο χέρι ....

άκουσε με .... η μέθοδος εφαρμόζεται διεθνώς ... ιδιαίτερα στη ευρωπαική επικράτεια ... και πάντα με επιτυχια  ......  θα κερδίσεις πολλά ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom