imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Είπαμε να φοράει κανείς παροπίδες αλλά................
Για την Χαλκιά που πιάστηκε ντοπαρισμένη,και ανήκει και αυτή στον ΟΣΦΠ,δεν λέει κουβέντα όμως...
Είπαμε να φοράει κανείς παροπίδες αλλά................
Για την Χαλκιά που πιάστηκε ντοπαρισμένη,και ανήκει και αυτή στον ΟΣΦΠ,δεν λέει κουβέντα όμως...
Κι εγώ σου λέω ότι θα παίξει ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ... ;) ;)καλη η εθνικη σημερα,παει καλα με την κινα και αν κερδισει(που ειναι το πιο πιθανο) θα αντιμετωπισει στα χιαστι ματς οπως και πριν τεσσερα χρονια την αργεντινη του τζινομπιλι,του σκολα,του πριτσιονι,του ομπερτο και των αλλων παιδιων που κατελαβαν την δευτερη θεση στον ομιλο τους.Τα ζευγαρια ειναι.....
1)Ελλαδα-Αργεντινη
2)Λιθουανια-Κινα
3)ΗΠΑ-Αυστραλια
4)Ισπανια-Κροατια
στα ημητελικα παιζουν οι νικητες των 1+3 και 2+4 δηλ.τα πιο πιθανα ζευγαρια ειναι τα
1)Αργεντινη-ΗΠΑ
2)Ισπανια-Λιθουανια
ελλαδα-αυστραλια καλυτεραΚι εγώ σου λέω ότι θα παίξει ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ... ;) ;)
δεν ειναι τυχαιο οτι την σημερινη τους μορφη οι ολυμπιακοι αγωνες αρχισαν να την παιρνουν απο την ολυμπιαδα του βερολινουΕπιτέλους βρήκα τις δηλώσεις Χαλκιά το 2004.
«Οι Ελληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στον Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου» Φανή Χαλκιά - Αθήνα 2004
Μετά απο αυτές τις μαλακείες, δε μπορώ να πω οτι λυπήθηκα που πήρε πούλο
η κλωνοποιηση μετα το Bourdela.com εξαπλωνεται και στον αθλητισμορε παιδιά,μια αποριά έχω!!!!
Χθες στην εκπομπή στη ΝΕΤ με τον Σκουντή κι έναν άλλον, είχαν στο στούντιο
τους Ελληνες κωπηλάτες...
την ίδια στιγμή στον ΑΝΤ1, οι κωπηλάτες ήταν σε παραθυρο ζωντανά κι εκεί...
για μαλάκες μας περνάνε..... ζωντανα και στα 2;;;;
ας πουν πως είναι μαγνητοσκοπημένη κάποια συνέντευξη... έλεος...
προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρουν καθόλου οι Ολυμπιακοί αγώνες.....
παρακολουθώ μόνο τους Παραολυμπιακούς....!!
Χρυση και παγκοσμιο ρεκορ η Γιελιενα Ισινμπαγιεβα :o
Με μενα μια χαρα ηταννα κάνει καλό γαμήσι άραγε αυτή η γκόμενα;
ειναι γιατι ο βοιδοπουτσας την παει μετα το γαμησι για βρωμικοπάντως εγώ που την έχω δει στο σουπερ μάρκετ όλο σπυριά είναι
ειναι γιατι ο βοιδοπουτσας την παει μετα το γαμησι για βρωμικο
ναι ρε. και το καταχάρηκα που κέρδισε τη χοντρέλω τη Σάπινα
........... Καμια συγκριση με την μουναρα Ντεμεντιεβα που πηρε το χρυσο στο τενις. Τι κουκλα που ειναι την ειδατε ;
στο τοπικ για την ρωσια ο μητσος αναφερεται στο ρωσσικο συνδρομο το οποιο θεραπευεται με ενα μηνα στην ελλαδα
Και εκει την ξεγελαω βγαζω το λουκανικο απο το ψωμακι και βαζω κατι αλλο
Παντως περα απο την πλακα, δεν ειναι και τοσο ωραια. Πως και την εχετε θεοποιησει ειδικα στην Ελλαδα. Καμια συγκριση με την μουναρα Ντεμεντιεβα που πηρε το χρυσο στο τενις. Τι κουκλα που ειναι την ειδατε ;