Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λάθος το όνομα.....
η ντρέσλερ ήταν και πολύ όμορφη για αθλήτρια......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η Ντρέσσλερ πέθανε από ολική σήψη των οργάνων της λόγω των  αναβολικών.Κάπου το διάβασα αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο....

Έχω την εντύπωση οτι κάνεις λάθος και ότι πρόκειται για κάποια άλλη.
Και εύχομαι κιόλας να κάνεις λάθος.

Αν πάντως ισχύει οτι πέθανε και βρεις το δημοσίευμα, θα με ενδιέφερε να το διαβάσω.
Ντοπέ ή μη, η Χάικε Ντρέσλερ ήταν μεγάλη προσωπικότητα του στίβου.

By the way, μήπως θυμάσαι την Ολυμπιάδα του Μονάχου το 1972;
Ήταν η πρώτη που παρακολούθησα απο την τιβί.
Τότε που τραυματίστηκε ο Παπαγεωργόπουλος ανάμεσα σε προημιτελική και ημιτελική κούρσα και ελληνικές φίρμες ήταν ο Ζαχαρόπουλος, ο Κοντοσώρος, ο Παπαδημητρίου, ο Ονησιφόρου και ο -8ος στη σφύρα- Μουταφτσίδης.
Και που ο Τζιωρτζής μπήκε στον τελικό των 400 μετ' εμποδίων, όπου βγήκε έκτος, στην κούρσα που ο -μακαρίτης πια- Άκι Μπούα έκανε παγκόσμιο ρεκόρ.

Ιδού και το λινκ που αναφέρεται στο θάνατο του μεγάλου αθλητή απο την Ουγκάντα:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
By the way, μήπως θυμάσαι την Ολυμπιάδα του Μονάχου το 1972;
Ήταν η πρώτη που παρακολούθησα απο την τιβί.
Τότε που τραυματίστηκε ο Παπαγεωργόπουλος ανάμεσα σε προημιτελική και ημιτελική κούρσα και ελληνικές φίρμες ήταν ο Ζαχαρόπουλος, ο Κοντοσώρος, ο Παπαδημητρίου, ο Ονησιφόρου και ο -8ος στη σφύρα- Μουταφτσίδης.
Και που ο Τζιωρτζής μπήκε στον τελικό των 400 μετ' εμποδίων, όπου βγήκε έκτος, στην κούρσα που ο -μακαρίτης πια- Άκι Μπούα έκανε παγκόσμιο ρεκόρ.

Ιδού και το λινκ που αναφέρεται στο θάνατο του μεγάλου αθλητή απο την Ουγκάντα:

Τι μου θύμισες τώρα..... :thumbsup: :thumbsup:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αλλάζω θέμα.
Michael Phelps.
8 χρυσά μετάλλια σ' αυτή την ολυμπιάδα (+ 6 στην προηγούμενη). Ετών 23.
Άκουσα μόλις πριν λίγο στην τηλεόραση ότι το σώμα του είναι πολύ ιδιαίτερο, δηλαδή ενώ έχει ύψος 1.92 m, το πάνω μέρος του σώματός του αντιστοιχεί σε άνδρα ύψους 2.04 m, ενώ το κάτω μέρος του σώματός του αντιστοιχεί σε άνδρα ύψους 1.82 m.
Επειδή δεν πολυπιστεύω ό,τι ακούω στην τηλεόραση, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτό, παρόλα αυτά, ένα είναι σίγουρο. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο και ειλικρινά βγει δε βγει ντοπέ, δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι είναι ταλαντούχος.
Διότι αν οι επιδόσεις του αυτές είναι θέμα ντόπινγκ και μόνο, τότε θα μπορούσαν κι άλλοι να το κάνουν... :uglystupid:
Τέλος να πω, ότι θεωρώντας δεδομένο πως όλοι οι αθλητές ντοπάρονται αλλιώς δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους υπολοίπους, το σημαντικό είναι να ξεχωρίσεις το ταλέντο μέσα από τη ντόπα και νομίζω αυτό φαίνεται πρωτίστως από τη διάρκεια του αθλητή στα αθλητικά δρώμενα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όσο για τη χαλκιά... είδα τη συνέντευξη που έδωσε και είναι πραγματικά ένιωσα αποστροφή...
γελάκι; ειρωνεία; αμηχανία; ντροπή; δεν ξέρω τι απ όλα υπήρχε...
πολύ άσχημες εικόνες...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αλλάζω θέμα.
Michael Phelps.
Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο και ειλικρινά βγει δε βγει ντοπέ, δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι είναι ταλαντούχος.
Διότι αν οι επιδόσεις του αυτές είναι θέμα ντόπινγκ και μόνο, τότε θα μπορούσαν κι άλλοι να το κάνουν... :uglystupid:
Τέλος να πω, ότι θεωρώντας δεδομένο πως όλοι οι αθλητές ντοπάρονται αλλιώς δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους υπολοίπους, το σημαντικό είναι να ξεχωρίσεις το ταλέντο μέσα από τη ντόπα και νομίζω αυτό φαίνεται πρωτίστως από τη διάρκεια του αθλητή στα αθλητικά δρώμενα.

συμφωναω

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αλλάζω θέμα.
Michael Phelps.
Άκουσα μόλις πριν λίγο στην τηλεόραση ότι το σώμα του είναι πολύ ιδιαίτερο, δηλαδή ενώ έχει ύψος 1.92 m, το πάνω μέρος του σώματός του αντιστοιχεί σε άνδρα ύψους 2.04 m, ενώ το κάτω μέρος του σώματός του αντιστοιχεί σε άνδρα ύψους 1.82 m.
Επειδή δεν πολυπιστεύω ό,τι ακούω στην τηλεόραση, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά γι' αυτό, παρόλα αυτά, ένα είναι σίγουρο. Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο και ειλικρινά βγει δε βγει ντοπέ, δεν αλλάζει η γνώμη μου ότι είναι ταλαντούχος.
κοιτα σιγουρα μετραει και το ταλεντο αλλα επισης ενα ταλεντο χωρις ντοπα δεν μπορει να ανταγωνιστει τους ντοπε
ουτως η αλλως ολοι εχουν ταλεντο στο αθλημα τους
ο φελπς οντως εχει σωμα για κολυμβηση
κοντα ποδια μακρυ κορμο και ακρα μεγαλα και πλατια
ολα αυτα σιγουρα ειναι υπερ σε ενα κολυμβητη οπως ειναι υπερ το υψος με τα μακρια ακρα σε ενα πυγμαχο η τα κοντα και δυνατα ποδια σε ενα αρσιβαριστα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα σιγουρα μετραει και το ταλεντο αλλα επισης ενα ταλεντο χωρις ντοπα δεν μπορει να ανταγωνιστει τους ντοπε
κοντα ποδια μακρυ κορμο και ακρα μεγαλα και πλατια
ολα αυτα σιγουρα ειναι υπερ σε ενα κολυμβητη οπως ειναι υπερ το υψος με τα μακρια ακρα σε ενα πυγμαχο η τα κοντα και δυνατα ποδια σε ενα αρσιβαριστα

που ξέρεις εσύ από κολύμπι ρε;
στο τηγάνι έμαθες;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
[size=15pt]κοντα ποδια μακρυ κορμο και ακρα μεγαλα και πλατια[/size]
Και ενα καυλι σαν προπελα. :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είπαμε να φοράει κανείς παροπίδες αλλά................  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• protathlitis_large_2008_08_18.jpg
    protathlitis_large_2008_08_18.jpg
    175,9 KB · Εμφανίσεις: 17

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Να νικησουν την Κινα σημερα στο μπασκετ γιατ θελω στους 4 την αμερικη  :rockon:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16

Ολυμπιακοι δεν ειναι μονο ντοπα. Να και ενας καθαρος θριαμβος . Στο τενις γυναικων εγινε το απιστευτο . Οι ρωσιδες πηραν χρυσο - αργυρο - χαλκινο!!! Και τα τρια μεταλλια. Χρυση ολυμπιανικης η Ντεμεντιεβα !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom