doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
στο θρεντ πεκινο εχουμε μια παπιαΘα τον φας μονος σου?
αν μη τι αλλο σου ανοιγει η ορεξη
στο θρεντ πεκινο εχουμε μια παπιαΘα τον φας μονος σου?
Καλώς το παιδί, που είσαι εσύ βρε?Θα τον φας μονος σου?
φιλε γιατι παρεθεσες το μυνημα μου?θα με παρεξηγησει ο φεθρυ και θα νομιζει οτι τον βριζω οπως εσυ
Η Ντρέσσλερ πέθανε από ολική σήψη των οργάνων της λόγω των αναβολικών.Κάπου το διάβασα αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο....Ναύαρχε, είσαι σίγουρος οτι η Χάικε Ντρέσλερ η Γερμανίδα (του μήκους και των σπριντ) είναι μακαρίτισσα;
Κάποιος το είχε ξαναγράψει εδώ στο φόρουμ, το έψαξα στο νετ και δεν βρήκα κάτι τέτοιο.
Μήπως κάνεις λάθος;
μην του το χαλας αυτος νομιζε οτι επαιρνε συμπληρωματα διατροφης μονοΗ Ντρέσσλερ πέθανε από ολική σήψη των οργάνων της λόγω των αναβολικών.Κάπου το διάβασα αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο....
Κουτσοί, στραβοί, βάζελοι, γάβροι, ξεμιουταρισμένοι κλπ, όλοι στον κοινό αγώνα να γαμηθεί ένα ακόμα θρεντ.
Εύγε!
εχω βαρεθει το κωλοπαιχνιδο και ειπα να περασω απο εδω μια βολτιτσα.Καλώς το παιδί, που είσαι εσύ βρε?
ναι το βαρεθηκεεχω βαρεθει το κωλοπαιχνιδο και ειπα να περασω απο εδω μια βολτιτσα.
Αυτο θα πει γαιδουρινη υπομονη.μα δεν τον έβρισα...
...ακόμα
Άστα αυτά, εμένα οι πληροφορίες μου λένε άλλα!εχω βαρεθει το κωλοπαιχνιδο και ειπα να περασω απο εδω μια βολτιτσα.
Κανένα σχολιάκι για την ελληνόψυχη Χαλκιά έχεις;
οι Ανατολικοί κάναν τρελλά πειράματα με τα πιτσιρίκια............Η Ντρέσσλερ πέθανε από ολική σήψη των οργάνων της λόγω των αναβολικών. Κάπου το διάβασα αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο....
καλα ρε κουφαλα εμενα δεν με πηρες μαζι?Άστα αυτά, εμένα οι πληροφορίες μου λένε άλλα!
Ήσουνα σε μια κλινική, bergman cord νομίζω την λένε!
Πες το και ετσι.ναι το βαρεθηκε
αρχισαν τα γαμησια βλεπεις απο τις μεγαλες συμμαχιες
Εσύ έχεις ξανθές μπούκλες, τι να τα κάνεις τα παραπάνω μαλλια?καλα ρε κουφαλα εμενα δεν με πηρες μαζι?
εσύ ρε μαλάκα είσαι σαν τουε φυλακισμένους....Πες το και ετσι.
Αφου εμενα δεν μου την πεφτει κανεις ρε νουμερο εχω τον βαλεντινο κραμασμενο στο τοιχος και δεν πλησιαζουν.
εσύ ρε μαλάκα είσαι σαν τουε φυλακισμένους....
εμφανίζεσαι για πέντε μέρες και μετά πάλι κορυδαλλό....
γι αυτηνανε λετε?Η Ντρέσσλερ πέθανε από ολική σήψη των οργάνων της λόγω των αναβολικών.Κάπου το διάβασα αλλά δεν είναι τσεκαρισμένο....