Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Για να δούμε και κάποιους άλλους δικούς μας.Κελεσίδου,Βόγγολη,Τσικούνα στο δίσκο,Μανιάνι-Τζελλίλη,Γκατσίούδης Ακόντιο,Τερζιάν Παυλακάκης στα 60μ..Αν είναι κι άλλοι πείτε τους ....
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ????????

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Πάντως, ο ίδιος χρήστης που ισχυριζόταν οτι η Δεβετζή είναι καθαρή (και το κατάλαβε λέει απο το βλέμμα και τη φωνή της), λίγες γραμμές μετά εγκαλεί τον Κυριακού επειδή δεν κάλυψε την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ντοπαρισμένη Χαλκιά.

Ελλάς το μεγαλείο (και η νοημοσύνη) σου!

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην Πηγή. Ελπίζω όχι μέχρις αποδείξεως του εναντίου.

Ειρωνικά το είπα ότι είναι καθαρή αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για να δούμε και κάποιους άλλους δικούς μας.Κελεσίδου,Βόγγολη,Τσικούνα στο δίσκο,Μανιάνι-Τζελλίλη,Γκατσίούδης Ακόντιο,Τερζιάν Παυλακάκης στα 60μ..Αν είναι κι άλλοι πείτε τους ....
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ????????

Το δεύτερο σκέλος του επωνύμου Μανιάνι-Τζελίλη είναι απο χρόνια καταργημένο, Ναύαρχε.
Απο τότε που η Μιρέλα παράτησε τον Γιώργαρο.

Αλλά θέλω να πάρει πάλι κανένα μετάλλιο η κοπέλα και μετά να πανηγυρίζουν οι ελληναράδες που δεν γουστάρουν τους Αλβανούς.
(Αλλά τα μετάλλια εξ Αλβανικής ή άλλης ενισχύσεως τα θέλουν).

Οι δε Τερζιάν-Παυλακάκης είναι νομίζω απο χρόνια στη σύνταξη και τώρα θα είναι μάλλον κάπου λιμενοφύλακες.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
την παπια περιμενα να απαντησει που ζει στον κοσμο της αλλα τελικα εκανε την παπια
τωρα θα αρχισει να λεει τα δικα της για να αποφυγει να απαντησει
κοινως να κανει την παπια δηλαδη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το δεύτερο σκέλος του επωνύμου Μανιάνι-Τζελίλη είναι απο χρόνια καταργημένο, Ναύαρχε.

Αλλά θέλω να πάρει πάλι κανένα μετάλλιο η κοπέλα και μετά να πανηγυρίζουν οι ελληναράδες που δεν γουστάρουν τους Αλβανούς.

Οι δε Τερζιάν-Παυλακάκης είναι νομίζω απο χρόνια στη σύνταξη και τώρα θα είναι μάλλον κάπου λιμενοφύλακες.
οπως το ειπα πιαστηκε απο το ονομα της αλβανης για να αλλαξει κουβεντα :jerking:

bourdelis

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μίλησε και ο πετσάκης ο κυριακού ο γελοίος. ΆΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. με αποστολή να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

Το ξέρω για τη Μιρέλα,τα λέω για να δούμε που κρύφτηκαν όλοι αυτοί-ες....Αυτοί όμως πήραν έγκαιρα το μήνυμα.....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
μίλησε και ο πετσάκης ο κυριακού ο γελοίος. ΆΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑ. με αποστολή να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα
Μπροστά μου στο LaNotte,πριν δυο χρόνια περίπου έδωσε 3 πεντακοσάρικα εν ψυχρώ σε ένα πιπίνι και μετά από 10' λεπτά φύγαν μαζί....Ο αρχιλούστρος.....

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Οκ, το δέχομαι.

Το άλλο που είπες να νομιμοποηθεί η ντόπα, το είπες κι αυτό ειρωνικά;

Οχι η καλύτερη λύση είναι η ντόπα για όλους ή χωρίς ντόπα κανένας αλλά οχι διακρίσεις όπως κάνουν υπερ της μια ή της άλλης χώρας.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ξέρω για τη Μιρέλα,τα λέω για να δούμε που κρύφτηκαν όλοι αυτοί-ες....Αυτοί όμως πήραν έγκαιρα το μήνυμα.....

Συμφωνώ, Ναύαρχε.

Όπως συμφωνώ και με όλους όσους υποστήριξαν οτι ο Ιακωβάκης και η Δεβετζή είναι οι πιο συμπαθείς έλληνες αθλητές του στίβου.
Δεν ξέρω τι βοηθήματα παίρνουν βέβαια (για κανέναν τελικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος), αλλά τη λύσσα για "ντε και καλά" μετάλλια πάντως, δεν δείχνουν να την έχουν.
Μου φαίνονται απείρως πιο φυσιολογικοί σαν άνθρωποι απο όλους τους άλλους.

Είναι βέβαια και ο Τσάτουμας, αλλά αυτός, πέραν του οτι είναι κλασικός looser, μου φαίνεται μονίμως να είναι απο άλλο πλανήτη, στον κόσμο του.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτή που πήρε την πρώτη θέση από το ξακουστό Καμερούν τι είναι; Της βιταμίνης C; :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οχι η καλύτερη λύση είναι η ντόπα για όλους ή χωρίς ντόπα κανένας αλλά οχι διακρίσεις όπως κάνουν υπερ της μια ή της άλλης χώρας.

Πήγαινε λίγο πιο πίσω στο ίδιο θρεντ και θα βρεις ένα κατατοπιστικότατο άρθρο (στα αγγλικά) που αναφέρεται ακριβώς σ' αυτές τις "διακρίσεις" που λες.

Και που βέβαια δεν ισχύουν με τον τρόπο που το θέτεις (ανθέλληνες Vs φιλέλληνες).
Το ζήτημα είναι πολύ πιο σοβαρό και σύνθετο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Συμφωνώ, Ναύαρχε.

Όπως συμφωνώ και με όλους όσους υποστήριξαν οτι ο Ιακωβάκης και η Δεβετζή είναι οι πιο συμπαθείς έλληνες αθλητές του στίβου.
Δεν ξέρω τι βοηθήματα παίρνουν βέβαια (για κανέναν τελικά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος), αλλά τη λύσσα για "ντε και καλά" μετάλλια πάντως, δεν δείχνουν να την έχουν.
Μου φαίνονται απείρως πιο φυσιολογικοί σαν άνθρωποι απο όλους τους άλλους.
αλλο βοηθηματα και αλλο ντοπα
βοηθηματα παιρνουν στο νηπιαγωγειο αυτοι ξυπνα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτή που πήρε την πρώτη θέση από το ξακουστό Καμερούν τι είναι; Της βιταμίνης C; :jerking:

Είναι της ίδιας βιταμίνης μάλλον με την Πηγή, την Λεβέντεβα και όλες τις άλλες.
(Ειδικά αν αναλογιστούμε οτι έξι (6) κοπέλες στον ίδιο τελικό πέρασαν τα 15 μέτρα).
Απλώς της βγήκε καλύτερα σήμερα ο αγώνας.

LawDim

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως, - συναγωνιστές-, όταν ακούω τον Ρωσσικό  εθνικό ύμνο στα χρυσά  μετάλλια, συγκινούμαι :smitten:
Πέραν  του ότι μου αρέσει  από μουσικής απόψεως, νιώθω οικεία βρε παιδί μου, μετά από  τόσα χρόνια συναναστροφής...  αρχίζω να ψιλοκαταλαβαίνω την πανδύσκολη γλώσσα τους... μιά χαρά..!!
Λέτε να μεταλλάσσομαι ?  αρχικά σε ΕλληνοΡώσσο και τελικά σε  ΡωσσοΕλληνα ?
Μην το γελάτε... μας βλέπω όλους σε λίγο !! :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ πάντως, - συναγωνιστές-, όταν ακούω τον Ρωσσικό  εθνικό ύμνο στα χρυσά  μετάλλια, συγκινούμαι :smitten:
Πέραν  του ότι μου αρέσει  από μουσικής απόψεως, νιώθω οικεία βρε παιδί μου, μετά από  τόσα χρόνια συναναστροφής...  αρχίζω να ψιλοκαταλαβαίνω την πανδύσκολη γλώσσα τους... μιά χαρά..!!
Λέτε να μεταλλάσσομαι ?  αρχικά σε ΕλληνοΡώσσο και τελικά σε  ΡωσσοΕλληνα ?
Μην το γελάτε... μας βλέπω όλους σε λίγο !! :rockon:

Μήπως μένεις και προς Μενίδι μεριά;          :)

(ΠΛάκα κάνω, μην τσαντιστείς)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτός ο αιθίοπας Γκεμπρεσιελασιέ πόσων χρονών είναι ο πούστης;

Τον θυμάμαι να τρέχει απο τότε που ξέσκιζε τα δίχτυα του γάβρου ο Σαραβάκος.    :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom