Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τι μου λες τωρα :) :) :) :) το μονο αθλημα που αξιζει ειναι. εκανα παλια :)
και εγώ για λίγα χρόνια.
αν ου πετάξεις καμιά πανσέτα στον αέρα θ ακάνω αναποδη κωλοτούμπα, φλικ φλακ ( ή όπως αλλίως διάολο το λένε) και με χωρίς να το ακομπήσω καθόλου θα το πιάσω με το στόμα.
είμαι πολύ προπονημένος

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πάλι θα σου κόψουν το ρεύμα?? :2funny: :2funny: :2funny:

εδω στο βελγιο εχουμε πυρηνικους αντιδραστηρες και ειναι φτηνο το ρευμα

και εγώ για λίγα χρόνια.
αν ου πετάξεις καμιά πανσέτα στον αέρα θ ακάνω αναποδη κωλοτούμπα, φλικ φλακ ( ή όπως αλλίως διάολο το λένε) και με χωρίς να το ακομπήσω καθόλου θα το πιάσω με το στόμα.
είμαι πολύ προπονημένος

τα εχεις παιξει; μηπως μπερδευεις την ρυθμικη με την ενοργανη;

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα εχεις παιξει; μηπως μπερδευεις την ρυθμικη με την ενοργανη;
καλά ας μην είναι και πανσέτα; και καμία κορίνα από σοκκολάτα κάνω κωλοτούμπα στον αέρα και την πιάνω

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλά ας μην είναι και πανσέτα; και καμία κορίνα από σοκκολάτα κάνω κωλοτούμπα στον αέρα και την πιάνω

καλα το ειπε μπριζολικη ο αλλος. κορρινες εχω τις κανονικες μονο που εχουν και στην ρυθμικη αλλα δεν θα στο προτεινα να κανεις κανα πειραμα. ποναει πολυ αμα χτυπησες με αυτο το πραμα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλα το ειπε μπριζολικη ο αλλος. κορρινες εχω τις κανονικες μονο που εχουν και στην ρυθμικη αλλα δεν θα στο προτεινα να κανεις κανα πειραμα. ποναει πολυ αμα χτυπησες με αυτο το πραμα
δηλαδή άμα τα πάρεις στο κρανία με κανένα κριτή το πολύ πολύ εφόσον έχεις και καλό σημάδι τον σημαδεύεις από μακριά , μπας και ξανασκεφτεί τη βαθμολογία

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πάντως αν και οι περισσότερες που ασχολόυνται με το άθλημα είναι σαμιαμίδια, αυτή η κομανέτσι και άλλη μία ρουμάνα που διαφέυγει το όνομα της ( πολύ νεότερη που έκανε γυμνές φωτογραφίσεις) σωματικά δείχνουν αρκετά καλές

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
πάντως αν και οι περισσότερες που ασχολόυνται με το άθλημα είναι σαμιαμίδια, αυτή η κομανέτσι και άλλη μία ρουμάνα που διαφέυγει το όνομα της ( πολύ νεότερη που έκανε γυμνές φωτογραφίσεις) σωματικά δείχνουν αρκετά καλές

μετα εβαλε κρεας πανω της οταν τα παρατησε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τα αθλήματα που "απαιτούν" ντόπα για διάκριση είναι τα αθλήματα των φτωχών.

Λοιπόν δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Σωστό αυτό που λες.

Εγω το είχα δει απο καθαρά ψυχολογικής πλευράς - το καταπιεσμένο επαρχιωτόπουλο που νοιώθει να το περιορίζει η πόλη που ζει και κάνει τα πάντα για να φύγει

Τα πάντα. Ακόμα και να ρισκάρει τη ζωή του.

px75 το θέμα της χαλκιά δεν ειναι απλό. Αλλά και πιο θέμα ειναι; Ο κυριακού με το "μεγαλειώτατο" τυχαία ειναι εκει που ειναι; Η πρώην δήμαρχος χαιρετούρες και ο άντρας της να το πάιζει δερβέναγας με ξένα κόλυβα...

Σε αυτή τη βρωμιά πήγε να μπει η χαλκιά - το παλεψε, το κυνήγησε.

Στ'αρχίδια μου τι θα πάθει και αυτή και όσοι ειναι σαν αυτή. Αναλώσιμα στρατιωτάκια με ψευδαίσθηση σημαντικότητας

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η παγκοσμια συμμορια με μπατλερ τον Ρογκ εριξε την αυλαια της στο Πεκινο.

Το μονο που αξιζε ηταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαια διπλα στην ολυμπιακη και ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΑΘΑΝΑΤΟΝ που ακουστηκε στο σταδιο.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16

Συνημμένα

• karagkiozism4ce5v.jpg
    karagkiozism4ce5v.jpg
    130,2 KB · Εμφανίσεις: 28