...O Υφυπουργος Αθλητισμου ο οποιος οταν ηταν προπονητης στον ΟΣΦΠ ειχε αναμειχθει στην υποθεση δηλητηριασης των παικτων της ΤΤΣΚΑ στο ΣΕΦ , τι γνωμη εχει για τους ντοπαρισμενους ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 495
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στηνφυσικα. γτ εχει και καλιτεχνικη φυση και θελει επιδεξιοτητα οχι μαλακιες
Eurovision παρά σαν άθλημα (γι' αυτό προφανώς σου αρέσει). Με μουσικό background, οι αθλήτριες όλες στη τρίχα, κορδέλες και ιστορίες.
Αυτό εγώ προσωπικά δε το θεωρώ άθλημα (άποψη μου βέβαια), όπως και κάτι συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ.
Φανταζομαι υπάρχουν πηγές στη Σχολή που σπουδάζεις
ενοεις στην βιβλιοθηκη; για το πως αρχισαν οι αγωνες γενικως; λογικα υπαρχουν αλλα ειναι μαλλον δυσκολο να τις βρω
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στην
Eurovision παρά σαν άθλημα (γι' αυτό προφανώς σου αρέσει). Με μουσικό background, οι αθλήτριες όλες στη τρίχα, κορδέλες και ιστορίες.
Αυτό εγώ προσωπικά δε το θεωρώ άθλημα (άποψη μου βέβαια), όπως και κάτι συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ.
μονο αμα φας καμια στο κεφαλι με τις κορρινες θα καταλαβεις κατα ποσο ειναι αθλημα. εχω σπασει λαμπα με κορδελα οποτε μην λες οτι θες. αυτες οι κοπελες μεχρι τα 12 τους πρεπει να εχουν βγαλει ολη την εκπαιδευση της μπαλαρινας συν τον αψογο χειρισμο των οργανων. και δεν ειναι καθολου ευκολο
Γενικά, για τη γνώμη σου περί αγώνων
η γνωμη μου ειναι τελειως προσωπικη. αν και νομιζω οτι δεν καταλαβενω τι θες να πεις
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στην
Καμία σχέση φίλε, τα κορίτσια κάνουν πάρα πολλή προπόνηση
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Yπαρχουν επαγγελματιες αθλητες που σπουδαζαν κανονικα και ασχολουνταν με πρωταθλητισμο..αλλο αμα παρατησαν τις σπουδες τους αργοτερα..ωραια το θετεις. πανω κατω τα ιδια λεμε.
οσοι δεν εχουν μυαλο καταληγουν αθλητες κοινως
Μυαλο παντως εχουν..το οτι βγαζουν τοσα λεφτα λεει πολλα..
Καμία σχέση φίλε, τα κορίτσια κα΄νουν πάρα πολλή προπόνηση
πες τα γτ νομιζουν οτι ειναι πανευκολο
η γνωμη μου ειναι τελειως προσωπικη.
Αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη από μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας
Αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη από μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας
λολ σιγα βρε σε λιγο θα με βγαλεις και προφεσορα
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.μονο αμα φας καμια στο κεφαλι με τις κορρινες θα καταλαβεις κατα ποσο ειναι αθλημα. εχω σπασει λαμπα με κορδελα οποτε μην λες οτι θες. αυτες οι κοπελες μεχρι τα 12 τους πρεπει να εχουν βγαλει ολη την εκπαιδευση της μπαλαρινας συν τον αψογο χειρισμο των οργανων. και δεν ειναι καθολου ευκολο
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.
Και άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.
ελεος που οι κλοουν κανουν τα ιδια πραματα. να ελεγες οι ακροβατες να πω μαλλον ναι. αλλα ως αντρας μαλλον αδυνατεις να δεις την λεπτοτητα που το χαρακτιρηζει ως αθλημα
Το θέμα δεν είναι ακριβώς προσωπικό δε νομίζεις; Έχει ασχοληθεί πολύς κόσμος...μάλλον, προφεσορ
και τωρα επαισες στην περιπτωση ανθρωπου που διαβαζει καργα φιλοσοφια. ειλικρινα αυτη την αποψη δεν την διαμορφωσα διαβαζοντας ουτε συζητωντας στο πανεπηστημιο, αλλα λογικο ειναι να εχει ασχοληθει πολυς κοσμος
Και άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...
ακυρο μαλλον. και αυτοι που κανουν οξυγονοκολλησεις εχουν επιδεξειοτητα αλλα δεν ειναι αθλημα
Τι να κάνω leonoro. Με αυτά που ακούω ότι το μόνο άθλημα που αξίζει είναι η ρυθμική γυμναστικήΚαι άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...
Ακροβάτες έστω. Καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ.ελεος που οι κλοουν κανουν τα ιδια πραματα. να ελεγες οι ακροβατες να πω μαλλον ναι. αλλα ως αντρας μαλλον αδυνατεις να δεις την λεπτοτητα που το χαρακτιρηζει ως αθλημα
και τωρα επαισες στην περιπτωση ανθρωπου που διαβαζει καργα φιλοσοφια. ειλικρινα αυτη την αποψη δεν την διαμορφωσα διαβαζοντας ουτε συζητωντας στο πανεπηστημιο, αλλα λογικο ειναι να εχει ασχοληθει πολυς κοσμος
ακυρο μαλλον. και αυτοι που κανουν οξυγονοκολλησεις εχουν επιδεξειοτητα αλλα δεν ειναι αθλημα
Άνοιξε και κάνα βιβλίο όλο αλλού το μυαλό
αυτό λέω
Ακροβάτες έστω. Καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ.
αμα το παμε ετσι ολα σοου ειναι, απλα αυτο πιο γκλαμουρατο
Άνοιξε και κάνα βιβλίο
αυτό λέω
αδυνατον. καποτε διαβαζα παρα πολυ αλλα για καποιο δικο μου λογο το εκοψα. για τον ιδιο λογο μου φαινεται πρεπει να κοψω και το νετ