Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
...O Υφυπουργος Αθλητισμου ο οποιος οταν ηταν προπονητης στον ΟΣΦΠ ειχε αναμειχθει στην υποθεση δηλητηριασης των παικτων της ΤΤΣΚΑ στο ΣΕΦ , τι γνωμη εχει για τους ντοπαρισμενους ?

:2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
φυσικα. γτ εχει και καλιτεχνικη φυση και θελει επιδεξιοτητα οχι μαλακιες
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στην
Eurovision παρά σαν άθλημα (γι' αυτό προφανώς σου αρέσει). Με μουσικό background, οι αθλήτριες όλες στη τρίχα, κορδέλες και ιστορίες.
Αυτό εγώ προσωπικά δε το θεωρώ άθλημα (άποψη μου βέβαια), όπως και κάτι συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γενικά, για τη γνώμη σου περί αγώνων

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στην
Eurovision παρά σαν άθλημα (γι' αυτό προφανώς σου αρέσει). Με μουσικό background, οι αθλήτριες όλες στη τρίχα, κορδέλες και ιστορίες.
Αυτό εγώ προσωπικά δε το θεωρώ άθλημα (άποψη μου βέβαια), όπως και κάτι συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ.

μονο αμα φας καμια στο κεφαλι με τις κορρινες θα καταλαβεις κατα ποσο ειναι αθλημα. εχω σπασει λαμπα με κορδελα οποτε μην λες οτι θες. αυτες οι κοπελες μεχρι τα 12 τους πρεπει να εχουν βγαλει ολη την εκπαιδευση της μπαλαρινας συν τον αψογο χειρισμο των οργανων. και δεν ειναι καθολου ευκολο

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Καμία σχέση φίλε, τα κορίτσια κάνουν πάρα πολλή προπόνηση

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ωραια το θετεις. πανω κατω τα ιδια λεμε.
οσοι δεν εχουν μυαλο καταληγουν αθλητες κοινως
Yπαρχουν επαγγελματιες αθλητες που σπουδαζαν κανονικα και ασχολουνταν με πρωταθλητισμο..αλλο αμα παρατησαν τις σπουδες τους αργοτερα..
Μυαλο παντως εχουν..το οτι βγαζουν τοσα λεφτα λεει πολλα..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μονο αμα φας καμια στο κεφαλι με τις κορρινες θα καταλαβεις κατα ποσο ειναι αθλημα. εχω σπασει λαμπα με κορδελα οποτε μην λες οτι θες. αυτες οι κοπελες μεχρι τα 12 τους πρεπει να εχουν βγαλει ολη την εκπαιδευση της μπαλαρινας συν τον αψογο χειρισμο των οργανων. και δεν ειναι καθολου ευκολο
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το θέμα δεν είναι ακριβώς προσωπικό δε νομίζεις; Έχει ασχοληθεί πολύς κόσμος...μάλλον, προφεσορ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.

Και άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ελεος που οι κλοουν κανουν τα ιδια πραματα. να ελεγες οι ακροβατες να πω μαλλον ναι. αλλα ως αντρας μαλλον αδυνατεις να δεις την λεπτοτητα που το χαρακτιρηζει ως αθλημα

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το θέμα δεν είναι ακριβώς προσωπικό δε νομίζεις; Έχει ασχοληθεί πολύς κόσμος...μάλλον, προφεσορ

και τωρα επαισες στην περιπτωση ανθρωπου που διαβαζει καργα φιλοσοφια. ειλικρινα αυτη την αποψη δεν την διαμορφωσα διαβαζοντας ουτε συζητωντας στο πανεπηστημιο, αλλα λογικο ειναι να εχει ασχοληθει πολυς κοσμος

Και άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...

ακυρο μαλλον. και αυτοι που κανουν οξυγονοκολλησεις εχουν επιδεξειοτητα αλλα δεν ειναι αθλημα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τι να κάνω leonoro. Με αυτά που ακούω ότι το μόνο άθλημα που αξίζει είναι η ρυθμική γυμναστική :2funny:

ελεος που οι κλοουν κανουν τα ιδια πραματα. να ελεγες οι ακροβατες να πω μαλλον ναι. αλλα ως αντρας μαλλον αδυνατεις να δεις την λεπτοτητα που το χαρακτιρηζει ως αθλημα
Ακροβάτες έστω. Καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και τωρα επαισες στην περιπτωση ανθρωπου που διαβαζει καργα φιλοσοφια. ειλικρινα αυτη την αποψη δεν την διαμορφωσα διαβαζοντας ουτε συζητωντας στο πανεπηστημιο, αλλα λογικο ειναι να εχει ασχοληθει πολυς κοσμος

ακυρο μαλλον. και αυτοι που κανουν οξυγονοκολλησεις εχουν επιδεξειοτητα αλλα δεν ειναι αθλημα

Άνοιξε και κάνα βιβλίο :2funny: :2funny: :2funny: όλο αλλού το μυαλό

:headbang: αυτό λέω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom