...O Υφυπουργος Αθλητισμου ο οποιος οταν ηταν προπονητης στον ΟΣΦΠ ειχε αναμειχθει στην υποθεση δηλητηριασης των παικτων της ΤΤΣΚΑ στο ΣΕΦ , τι γνωμη εχει για τους ντοπαρισμενους ?

...O Υφυπουργος Αθλητισμου ο οποιος οταν ηταν προπονητης στον ΟΣΦΠ ειχε αναμειχθει στην υποθεση δηλητηριασης των παικτων της ΤΤΣΚΑ στο ΣΕΦ , τι γνωμη εχει για τους ντοπαρισμενους ?
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στηνφυσικα. γτ εχει και καλιτεχνικη φυση και θελει επιδεξιοτητα οχι μαλακιες
Φανταζομαι υπάρχουν πηγές στη Σχολή που σπουδάζεις
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στην
Eurovision παρά σαν άθλημα (γι' αυτό προφανώς σου αρέσει). Με μουσικό background, οι αθλήτριες όλες στη τρίχα, κορδέλες και ιστορίες.
Αυτό εγώ προσωπικά δε το θεωρώ άθλημα (άποψη μου βέβαια), όπως και κάτι συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ.
Γενικά, για τη γνώμη σου περί αγώνων
Επειδή έχει πολύ καλλιτεχνική φύση και επιδεξιότητα, έχει καταντήσει να μοιάζει πιο πολύ σαν show στην
Eurovision παρά σαν άθλημα (γι' αυτό προφανώς σου αρέσει). Με μουσικό background, οι αθλήτριες όλες στη τρίχα, κορδέλες και ιστορίες.
Αυτό εγώ προσωπικά δε το θεωρώ άθλημα (άποψη μου βέβαια), όπως και κάτι συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ.
Yπαρχουν επαγγελματιες αθλητες που σπουδαζαν κανονικα και ασχολουνταν με πρωταθλητισμο..αλλο αμα παρατησαν τις σπουδες τους αργοτερα..ωραια το θετεις. πανω κατω τα ιδια λεμε.
οσοι δεν εχουν μυαλο καταληγουν αθλητες κοινως
Καμία σχέση φίλε, τα κορίτσια κα΄νουν πάρα πολλή προπόνηση
η γνωμη μου ειναι τελειως προσωπικη.
Αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη από μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας![]()
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.μονο αμα φας καμια στο κεφαλι με τις κορρινες θα καταλαβεις κατα ποσο ειναι αθλημα. εχω σπασει λαμπα με κορδελα οποτε μην λες οτι θες. αυτες οι κοπελες μεχρι τα 12 τους πρεπει να εχουν βγαλει ολη την εκπαιδευση της μπαλαρινας συν τον αψογο χειρισμο των οργανων. και δεν ειναι καθολου ευκολο
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.
Δεν σου είπα ότι είναι εύκολο. Προφανώς και έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, πράγμα που φαίνεται στο πόσο στοιχίζουν μικρολαθάκια στη βαθμολογία της κάθε ομάδας σε παράσταση που μου φάνηκε τέλεια, σαν θεατή (όχι όμως γνώστη). Τώρα τα άλλα που λες για εκπαίδευση και οι κλόουν στο τσίρκο τα ίδια κάνουν από μικρά παιδιά, με όργανα και συγχρονισμό. Γι' αυτό το λόγο σου λέω ότι δεν το θεωρώ άθλημα αλλά show.
Το θέμα δεν είναι ακριβώς προσωπικό δε νομίζεις; Έχει ασχοληθεί πολύς κόσμος...μάλλον, προφεσορ
Και άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...
Τι να κάνω leonoro. Με αυτά που ακούω ότι το μόνο άθλημα που αξίζει είναι η ρυθμική γυμναστικήΚαι άλλη φιλοσοφική συζήτηση για το που ξεκινάει ο αθλητισμός και τελειώνει η επιδεξιότητα...
Ακροβάτες έστω. Καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ.ελεος που οι κλοουν κανουν τα ιδια πραματα. να ελεγες οι ακροβατες να πω μαλλον ναι. αλλα ως αντρας μαλλον αδυνατεις να δεις την λεπτοτητα που το χαρακτιρηζει ως αθλημα
και τωρα επαισες στην περιπτωση ανθρωπου που διαβαζει καργα φιλοσοφια. ειλικρινα αυτη την αποψη δεν την διαμορφωσα διαβαζοντας ουτε συζητωντας στο πανεπηστημιο, αλλα λογικο ειναι να εχει ασχοληθει πολυς κοσμος
ακυρο μαλλον. και αυτοι που κανουν οξυγονοκολλησεις εχουν επιδεξειοτητα αλλα δεν ειναι αθλημα
Ακροβάτες έστω. Καταλαβαίνεις όμως τι εννοώ.
Άνοιξε και κάνα βιβλίο![]()
![]()
αυτό λέω