Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εξαρτάται τί πούλο παίρνεις... Ναι οι Γερμανοί και οι Ισπανοί δεν πήραν τα μετάλλια ΗΠΑ , Κίνας , Ρωσίας αλλά πήραν κάτι. Για φαντάσου μια χώρα με 0 χρυσά μετάλλια για πολλούς σερί αγώνες και με μηδενικές επιτυχίες. ...

Μα και εμείς πήραμε κάτι- σε απόλυτη αναλογία με τον πληθυσμό και τις αθλητικές υποδομές της χώρας μας και μάλιστα μετάλια crystal clear!
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθω άσχημα που δεν πήραμε χρυσά ή γιατί κάποια βλαχαδερά πιάστηκαν ντοπαρισμένα...
Να σου θυμίσω το ' 88 είχαμε πάρει μόνο ένα χάλκινο (Χολίδή Γίγαντα)...

Και κάτι άλλο...Για πολούς και διάφορους λόγους δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε υπερδυνάμεις του αθλητισμού πχ στο στίβο...
Μπορούμε όμως να τους ανταγωνιστούμε σε θέματα ήθους και αξιοπρέπειας..

Αν δεν το' χει πάρει κανείς χαμπάρι, όλα σχεδόν τα μετάλια στο στίβο και την άρση βαρών από το '96 και έπειτα τα βαραίνει πλέον η σκιά της ντόπας και της συνδιαλλαγής...Για λίγες στιγμές θριάμβού γίναμε ρεζίλι στην αιωνιότητα και πλέον κάθε έλληνας αθλητής θα έχει το στίγμα του ντοπαρισμένου λαμογίου...
Προτιμώ λοιπόν χάλκινα στην πάλη και στα κανώ παρά χρυσά στο στίβο με αθλητές τίγκα στην ντόπα...

Αν θέλουμε να φωνάξουμε, ας το κάνουμε για τις διαφαινόμενες αδικίες εις βάρος αθλητών μας που αγωνίστηκαν τίμια (πχ νικολαϊδης, συγχρονισμένη κτλ) και όχι για άτομα που όχι μόνο πιάστηλαν στα πράσα αλλά μας δούλευαν ψιλό γαζί με δικαιολογίες "έπεσα από τη μηχανή"...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γεια σου φίλε.
Όντως κάθε σύγκριση της Ισπανίας , με την Ελλαδα είναι αστεία τουλάχιστον. Αυτός ο Νίνης με μαλλιά θα αφήσει εποχή
Για τη Χαλκιά είπα , "και καλά η Χαλκιά πιάστηκε, ας πρόσεχε. Η Θάνου. Τί έκανε τώρα ? Δεν ήτο απαράδεκτη η συμπεριφορά της ΔΟΕ απέναντί της ?"
Όποιος θέλει να είναι σωστός με τον εαυτό του πρέπει όπως καταδίκασε τη Χαλκιά , να πάρει το μέρος της Θάνου σε αυτούς τους αγώνες γιατί η κοπέλα δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ! Να λέμε τα σύκα σύκα , και τη σκάφη σκάφη !

Ακουγα τη συνέντευξη της Τζουμελέκα.....
Το βράδυ και μετά από τα 20000 χιλιόμετρα και με απίστευτη κούραση μίλαγε στο τηλέφωνο με την κόρη της....
Μπήκαν τσαμπουκά, της έκλεισαν το τηλέφωνο και της πήραν αίμα για εξέταση........Ούτε καλησπέρα δεν είπαν.
Αλήθεια έτσι συμπεριφέρονται και στους Αμερικανούς και τους Εγγλέζους, Κινέζους;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μα και εμείς πήραμε κάτι- σε απόλυτη αναλογία με τον πληθυσμό και τις αθλητικές υποδομές της χώρας μας και μάλιστα μετάλια crystal clear!
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθω άσχημα που δεν πήραμε χρυσά ή γιατί κάποια βλαχαδερά πιάστηκαν ντοπαρισμένα...
Να σου θυμίσω το ' 88 είχαμε πάρει μόνο ένα χάλκινο (Χολίδή Γίγαντα)...

Και κάτι άλλο...Για πολούς και διάφορους λόγους δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε υπερδυνάμεις του αθλητισμού πχ στο στίβο...
Μπορούμε όμως να τους ανταγωνιστούμε σε θέματα ήθους και αξιοπρέπειας..

Αν δεν το' χει πάρει κανείς χαμπάρι, όλα σχεδόν τα μετάλια στο στίβο και την άρση βαρών από το '96 και έπειτα τα βαραίνει πλέον η σκιά της ντόπας και της συνδιαλλαγής...Για λίγες στιγμές θριάμβού γίναμε ρεζίλι στην αιωνιότητα και πλέον κάθε έλληνας αθλητής θα έχει το στίγμα του ντοπαρισμένου λαμογίου...
Προτιμώ λοιπόν χάλκινα στην πάλη και στα κανώ παρά χρυσά στο στίβο με αθλητές τίγκα στην ντόπα...

Αν θέλουμε να φωνάξουμε, ας το κάνουμε για τις διαφαινόμενες αδικίες εις βάρος αθλητών μας που αγωνίστηκαν τίμια (πχ νικολαϊδης, συγχρονισμένη κτλ) και όχι για άτομα που όχι μόνο πιάστηλαν στα πράσα αλλά μας δούλευαν ψιλό γαζί με δικαιολογίες "έπεσα από τη μηχανή"...

συν χίλια ίσιε στη βάση που το βάζεις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω μια ερωτηση να κανω. η ελλαδα πηρε κανα μεταλλιο η οχι γτ δεν εχω δει τπτ στο νετ και τους αγωνες ουτε καν που το καταλαβα για ποτε αρχισαν και τελειωσαν

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχω μια ερωτηση να κανω. η ελλαδα πηρε κανα μεταλλιο η οχι γτ δεν εχω δει τπτ στο νετ και τους αγωνες ουτε καν που το καταλαβα για ποτε αρχισαν και τελειωσαν
ούτε η ελληνική αποστολή το κατάλαβε....
μόνο 4 πήγαν για αγώνες... Οι άλλοι έκαναν τουρισμό...
Τους είχα κόψει την αναβολική αγωγή και είχαν καταλάβει ότι πάνε διακοπές....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πήραμε 4. Δύο χάλκινα, σε τριπλούν, ιστιοπλοΐα και δύο ασημένια σε κωπηλασία και Τάε Κβον Ντο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

άνοιξε και καμιά άλλη σελίδα ντε, που κόλλησες στο bourdela.com

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

τοσο καλα

Πήραμε 4. Δύο χάλκινα, σε τριπλούν, ιστιοπλοΐα και δύο ασημένια σε κωπηλασία και Τάε Κβον Ντο.

καποιος σημερα μου ελεγε οτι πηραμε μεταλιο στην κωπηλασια και φαινεται οτι αυτος ο αθλητης ειναι απο τον τοπο καταγωγης μου. αφου μεχρι και το ονομα μου φανηκε γνωστο ενω δεν εχω δει καν τηλεοραση τις τελευταιες μερες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρή περσόνα....πρόσεξε την θάνου..πως ήταν το 2004 και πως είναι τώρα..απο τέρας σε γυνα'ικα.......ξεφούσκωσε τελείως...πολύ ντόπα αδερφέ μου.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μωρή περσόνα....πρόσεξε την θάνου..πως ήταν το 2004 και πως είναι τώρα..απο τέρας σε γυνα'ικα.......ξεφούσκωσε τελείως...πολύ ντόπα αδερφέ μου.....

ταλε η θανου ξυριζε τα μουτρα της απο την πολυ ντοπα, καθε μερα σαν αντρας

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
την υγεία τους δεν την σκέφτονται ρε γαμώτο...τόσοι/ες πέθαναν απο την ντόπα...χαμπάρι δεν πέρνουνε?...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
την υγεία τους δεν την σκέφτονται ρε γαμώτο...τόσοι/ες πέθαναν απο την ντόπα...χαμπάρι δεν πέρνουνε?...

τι λες τωρα! για τα λεφτα και την φημη τα κανουν ολα. σαν τα ζωα αγωνιζονται να δουν πιο εχει τα καλυτερα ποδια και χερια

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Έχω ακούσει ότι η ουσία Μ3 που βρέθηκε σε όλους τους ντοπαρισμένους αθλητές μας στο Πεκίνο, ήτανε "νόμιμη" πριν από
1-2 Ολυμπιάδες και χρησιμοποιούνταν από πολλούς αθλητές, κυρίως του στίβου. Αλλά επειδή κάνανε κάποιες χώρες μεγάλα μπαμ σε αθλήματα που γενικότερα δεν είχανε καλή προιστορία, τελικά απαγορεύτηκε. Ξέρετε κάτι σχετικό εσείς?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τι λες τωρα! για τα λεφτα και την φημη τα κανουν ολα. σαν τα ζωα αγωνιζονται να δουν πιο εχει τα καλυτερα ποδια και χερια

Πάλι μιλάς για θέμα που δεν ξέρεις, αλλά ίδιον των ορμονών :2funny:(...) των νεανικών

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Eίναι μερικά λάθος

Stories

Νέο!

Stories