Νέα

Πεκίνο 2008-Ολυμπιακοί αγώνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 495
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Επιτέλους βρήκα τις δηλώσεις Χαλκιά το 2004.

«Οι Ελληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στον Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου» Φανή Χαλκιά - Αθήνα 2004

Μετά απο αυτές τις μαλακείες, δε μπορώ να πω οτι λυπήθηκα που πήρε πούλο

Κατόπιν της χρήσιμης και διδακτικής παράθεσης των δηλώσεων της Φανής Χαλκιά του 2004, περιμένω με εύλογη ανυπομονησία τα σχόλια των κλασικών "ελληνόψυχων" του σάιτ, όπως και των άλλων, των όψιμων τοιούτων, που -κατά τα λεγόμενά τους- "δακρύζουν απο υπερηφάνεια" άμα τη ανακρούσει του εθνικού ύμνου.
Αυτών που μεταξύ των εννοιών "σούργελο" και "χρυσή ολυμπιονίκης" προβάλλουν μόνο τη δεύτερη, κι ας ξέρουν οτι είναι προϊόν αναβολικών και μόνον.

Επισκέπτης
ρε παιδια τι πουτσα εφαγε η γερμανια σημερα στο μπασκετ απο την αμερικα..

μα καλα [size=24pt]49 ποντους.[/size].. :2funny: :2funny:

OP
OP
vasos

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γλέντιαααα....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επιτέλους βρήκα τις δηλώσεις Χαλκιά το 2004.

«Οι Ελληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλον τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρα μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Οταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στον Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου» Φανή Χαλκιά - Αθήνα 2004

Μετά απο αυτές τις μαλακείες, δε μπορώ να πω οτι λυπήθηκα που πήρε πούλο

ενφό .....
προσωπικά τους μόνους ντοπαρισμένους που σέβομαι απεριόριστα είναι ο Πύρρος και ο Κεντέρης.
Δε θα το αναλύσω αλλά θεωρώ ότι αυτό που πέτυχαν (όση και να ήταν η ντόπα) ήταν πρακτικά αδύνατο από οποιονδήποτε άλλον στο αγώνισμά τους εν Ελλάδι.

Τώρα, το να ακούω το κάθε μαλάκα αγάμητο πικραμένο να κρίνει τους έλληνες ντοπαρισμένους όταν έχει γιομίσει η υφήλιος ανθρωποειδή ε αυτό ακολουθεί αυτό που έχω ξαναπεί για τους ανύπαρκτους κομπλεξικούς έλληνες και την αντιμετώπιση οποιαδήποτε εξέλιξης του έλληνα γείτονα.....

Ρε μαλάκα. Δεν έκλασε ο διπλανός σου. Εχεις χεστεί απάνω σου γι αυτό έμεινες μόνος.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Елена Исинбаева.
Θεά.
isinbayeva_yelena_osaka.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.newizv.ru/images/photos/big/20060313201327_8-isinbayeva.jpg[/img[/URL]]
[img]http://images.ibox.bg/2007/04/09/yelena%20isinbayeva/460x690.jpg
img.phtml

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πήρα, εν μέρει, μια απάντηση στο (ρητορικό) ερώτημα που έθεσα πιο πριν.
Απο τον γνωστό Ολυμπιονίκη της κωλοτούμπας και της αντίφασης όμως και μόνον.

Ο οποίος μέσα σε δύο γραμμές μας λέει οτι σέβεται τους "ταλαντούχους" ντοπαρισμένους Δήμα και Κεντέρη (για τον πρώτο έχει ξαναπεί οτι "δάκρυζε απο υπερηφάνεια" όταν τον έβλεπε στο βάθρο, για τον δεύτερο δεν μας λέει τι έκανε, ενδέχεται και να τον έπαιζε).
Αλλά φυσικά -οποία προβλεψιμότης- δεν θα κρίνει κιόλας τους έλληνες ντοπαρισμένους εν γένει (αυτούς που ΔΕΝ σέβεται, πλην δύο) επειδή "έχει γεμίσει η υφήλιος ανθρωποειδή" (sic). Λες και δεν συνέβαλαν τα μέγιστα αυτοί τους οποίους δεν κρίνει στο να κλείσουμε -σταδιακά αλλά σταθερά- τις τηλεοράσεις μας απο αηδία και κανένας σχεδόν να μην ασχολείται  με το μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Ή σαν να μην λέρωσαν καθόλου το όνομα της χώρας που κατά τα άλλα ο φίλος μας "υπεραγαπάει".

Είναι ο ίδιος που έχει ήδη στήσει τις γκιλοτίνες για ΟΛΟΥΣ τους έλληνες πολιτικούς (πλην Τσίπρα, που τον συγχωρεί μεγαλόκαρδα λόγω νεαρού της ηλικίας) και για όσους αυτός -ο πάνσοφος- θεωρεί εγκληματίες.

Θεωρεί όμως, μέσα στο παραλήρημά του, ως "διάτρητη νομικά" την όποια σκέψη για την προφυλάκιση των μπουμπουκιών απο τη Μύκονο που πρόσφατα σάπισαν στο ξύλο -και τελικά έστειλαν στα θυμαράκια- τον 20χρονο Αυστραλό τουρίστα.

Περί το φινάλε της διατριβής του (και για να μας δείξει για άλλη μια φορά τη γλώσσα που διδάχτηκε), μας αναλύει και την στομαχοεντερική του κατάσταση, λες και μας ενδιέφερε να την μάθουμε.

Είναι τελικά εμφανής η απόγνωση απο την έλλειψη κοινού να τπν στηρίζει με τον γνωστό τρόπο του σπαμ εναντίον όποιου δεν τσιμπάει με τις παπαριές του. Και -ως γνωστόν- ένα φίδι (μα τι φίδι) δεν φέρνει την άνοιξη.

Ε ρε πνευματικό γήρας, που τσαμπουκαλεύεσαι κιόλας........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε φεθρουλίνο.........

πάνε να γαμήσεις........
Δεν παλεύεται η αγαμία σου........

Καθάρισε και τα φλόκια απ την οθόνη γιατί τα βλέπεις θολά και τα καταλαβαίνεις και λάθος......

Υ.Γ.
εάν αφιέρωνες τη μισή από την ενέργεια που αφιερώνεις στο cyber-μπουρδέλα για να αναλύσεις τις παπαριές που γράφει ένα άγνωστο νικ σε πραγματικό μπουρδέλο θα ένιωθες καλύτερα.
Πίστεψε με..... έχεις καταντήσει σαν τους πρωταγωνιστές των καθημερινών σειρών που ακούν στο όνομα του πρωταγωνιστή....
Βάζω στοίχημα ότι εάν βγω στο δρόμο και φωνάξω φεθρούληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θα γυρίσεις το κεφάλι.....
Τόσο πολύ έχεις μπει στο πετσί του ρόλου........
Συνέχισε να με διασκεδάζεις...
εχει πολλούς κομπάρσους το ίντερνετ.....
δες και λίγη ολυμπιάδα...... Εχει και πρωταγωνιστές..... Γιου νόου αυτή την άγνωστη λέξη που απεγνωσμένα προσπαθείς να υποδηλώσεις......
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Τα σκυλιά μου σε βαρέθηκαν.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

βρήκαν άλλο κόκκαλο για παιχνίδι.......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Η Isinbayevna εχει κατι περιεργο στο προσωπο της,που την κανει τρομερα ελκυστικη,και δεν εννοω τα-χαρακτηριστικα Ρωσικα-γκριζογαλανα ματια της.Μονο το υπερμυωδες σωμα της με χαλαει.
400px-Osaka07_D4A_Isinbayeva_Interviewed.jpg

Μου θυμιζει μια αλλη Ρωσιδα που ηξερα,Αννα την λεγανε και ηθελε να κανει παιδια και οικογενεια.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ρε σταματηστε τις κοκορομαχιες εχω πεθανει απο τα γελια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η Isinbayevna εχει κατι περιεργο στο προσωπο της,που την κανει τρομερα ελκυστικη,και δεν εννοω τα-χαρακτηριστικα Ρωσικα-γκριζογαλανα ματια της.Μονο το υπερμυωδες σωμα της με χαλαει.
Μου θυμιζει μια αλλη Ρωσιδα που ηξερα,Αννα την λεγανε και ηθελε να κανει παιδια και οικογενεια.

η γιαγιά της Ισιμπάγιεβα είναι ελληνίδα...

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

όταν θα την δεις δυό τρεις μήνες μετά από αγώνες θα σοβαντίσεις όλο το σπίτι....
για ραντεβού πάνε διακοπές στο Μονακό .....
Εκεί μένει μόνιμα πλέον και προπονείται στην Ιταλία.....
Ελβιςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ακούς; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η τρόπον τινά "επίθεση φιλίας" επιστρέφεται ως απαράδεκτη.

Όσο και να γενικολογούν με κωλοτούμπες αυτοί που πρωτίστως "ζουν τη ζωή" (αλλά μου απαντάνε παραδόξως, τους κόλλησα φαίνεται), δεν θα σταματήσω να λέω αυτό που σκέφτομαι. Όπου, όποτε και όταν θέλω.

Το οποίο με το που θα το πω θα τους τοποθετήσει αυτομάτως στην απέναντι όχθη.

Καμμιά φορά μού' ρχεται να ποστάρω επίτηδες κάτι εξωφρενικό, για να τους δω να ψάχνουν επιχειρήματα ώστε να το αντικρούσουν.

Και φυσικά, δεν ξεχνώ, οτι κάποιος -συγκεκριμένος- μου χρωστάει μια δημόσια συγγνώμη για τις φράσεις που εξεστόμισε κατά της μητέρας μου. Δεν θα κουραστώ να το λέω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η τρόπον τινά "επίθεση φιλίας" επιστρέφεται ως απαράδεκτη.

Όσο και να γενικολογούν με κωλοτούμπες αυτοί που πρωτίστως "ζουν τη ζωή" (αλλά μου απαντάνε παραδόξως, τους κόλλησα φαίνεται), δεν θα σταματήσω να λέω αυτό που σκέφτομαι. Όπου, όποτε και όταν θέλω.

Το οποίο με το που θα το πω θα τους τοποθετήσει αυτομάτως στην απέναντι όχθη.

Καμμιά φορά μού' ρχεται να ποστάρω επίτηδες κάτι εξωφρενικό, για να τους δω να ψάχνουν επιχειρήματα ώστε να το αντικρούσουν.

Και φυσικά, δεν ξεχνώ, οτι κάποιος -συγκεκριμένος- μου χρωστάει μια δημόσια συγγνώμη για τις φράσεις που εξεστόμισε κατά της μητέρας μου. Δεν θα κουραστώ να το λέω.

γού τσου γού τσου φεθρούκο μου.........

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]1bV9LnBkTnA[/youtube]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Είναι σαν τα βίπερ νόρα.
Έχουν την ίδια πλοκή, ενίοτε και τις ίδιες φράσεις, πολλοί τα διαβάζουν, σε κανέναν δεν μένει τίποτα.
Λεβέντη, είσαι στο τελευταίο στάδιο.
Φτιάξε κι άλλο κλώνο επειγόντως.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Περσόνα, την παλεύεις ακόμα;
Έχω φτιάξει πάπια για δείπνο. Έρχεσαι να φάμε;