Aργά το κατάλαβες, αν διάβαζες μερικες σελίδες στην αρχη του θρεντ το έλεγα καθαρά δεν το εκρυψα ποτέ, έχω τονίσει επενηλλημένος ότι ευτυχώς πάσχω από δανειοφοβία. Δεν χρωστάω δεκάρα και νοιόθω πλούσιος.
Όμως φιλε μου str81977 ο καλός Θεός με απότρεψε να αγοράσω ένα κλουβί και να χρωστάω μια ζωή. Νοίκιασα συμφονα με τις πραγματικές μου ανάγκες (οι οποίες φυσικά σε ένα χρονικό διάστημα 20-25 χρόνια μεταβάλλονται) και με τις εκάστοτε δυνατότητες μου (αμα δεν έχω λεφτά για ένα μεγάλο ενοικιο νοικίαζω κατι μικρότερο).
Άσε που πλέον με την αποταμίευση και κάτι κληρονομικές λίρες, θα αγοράσω ότι θέλω όπως θελω, όπου θέλω, μετριτής και με παζάρια χοντρά.
Ειμαι χαζός-ασχημος-αμόρφωτος-κομπεξικός-ανεραστος-ζουλίαρης κλπ έτσι με βλέπεται έτσι θέλεται να ειμαι. Συμπερασματικά και όχι για να λάβη τέλος ο διάλογος, νομίζω ότι η στάση μου δικαιόνεται.
Φίλε Τρίκαρδε, λες ότι η στάση σου δικαιώθηκε αλλά πιο πάνω παραδέχεσαι ότι προσπαθούσες να αγοράσεις επί 3 χρόνια (2002- 2005) ακίνητο πλην όμως δεν προχώρησε διότι δεν τα βρήκες με τους εργολάβους στις διαπραγματεύσεις...
Μήπως κάνεις την αδυναμία ηθική υπεροχή;
Όσο για το κλουβί, τώρα μένεις σε μέγαρο ή βίλα;
Τα δε 30.000 € που δεν δανείστηκες, θα τα είχες ήδη ξεπληρώσει, η δόση θα ήταν απείρως χαμηλότερη από το ενοίκιο θα είχες πάνω κάτω το ίδιο σπίτι που έχεις τώρα αλλά ΔΙΚΟ σου...
Όσο για τις κληρονομιές τις οποίες επικαλείσαι, αυτό δεν είναι δικαίωση αλλά κωλοφαρδία...
Ωστόσο σου εύχομαι ολόψυχα με τα κληρονομιαία σου να αγοράσεις ό,τι θέλεις, όπου θέλεις αλλά please μην κάνεις πάλι την αδυναμία σου ηθική υπεροχή...
Διότι με τρία παιδάκια που έχεις, χρειάζεσαι τουλάχιστον 105 τ.μ. και βάλε, σε αξιοπρεπή περιοχή και κατά προτίμηση από 2ο όροφο και πάνω (μιας και σε χαλάνε τα κλουβιά)...
Αν νομίζεις ότι μπορείς να αγοράσεις κάτι τέτοιο με λιγότερο από 220.000 € ακόμη και σήμερα, μαγκιά σου μόνο που το 2005 ένα τέτοιο διαμέρισμα πάλι 200.000-220.000 έκανε και το 2002 πολύ λιγότερα...
Όποτε ποιο το κέρδος της αναμονής;
Διότι αν βρεις πχ τίποτα 80-85 τ.μ. κοψοχρονιά (πχ 130.000) σε α΄όροφο, αυτό δεν θα είναι επιτυχία...
Εκτός εάν για εσένα επιτυχία είναι να ταπεινώσεις τον εργολάβο και όχι να πάρεις καλό σπίτι...
Ειμαι χαζός-ασχημος-αμόρφωτος-κομπεξικός-ανεραστος-ζουλίαρης κλπ έτσι με βλέπεται έτσι θέλεται να ειμαι.
Δεν σε έχω γνωρίσει αλλά για να το λες εσύ κάτι ξέρεις...
Ωστόσο εδώ κάνουμε κουβέντα όχι δημόσιο αυτομαστίγωμα...