axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μήπως με καθε αγορά πλέον θα δίνουν και 3 διαμαντάκια δώρο?
Αφου πρωτα ριξουν τις ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ κατα 40-50% ?
Μήπως με καθε αγορά πλέον θα δίνουν και 3 διαμαντάκια δώρο?
Αφου πρωτα ριξουν τις ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ κατα 40-50% ?
Οι τιμές δεν πέφτουν. Πρώτα αρχίζουν οι προσφορές. Μετά βλέπουμε. Μακροβιότατος θα πρέπει να είναι ο σύλλογος.
ρε αχαχουχα καλα τα λες αλλα δεν βλεπεις ολη την εικοναΤωρα γιναμε και παγκοσμοιοι .......
Δεν ειναι παραλλογο αν αναλογιστουμε το μεγεθος της κρισης .......
Αλλα τα απουλητα εκει ΨΗΛΑ
και η κυβερνηση σχεδιαζει νεα αυξηση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ (που θα τα φτασει πια ?)
Αυτοι θα μας κανουν να θελουμε να φυγουμε απο την χωρα μας ........
Ενω και τα αυτοκινητα παροτι εχουν πολυ μειωμενη ζητηση δεν πεφτουν οι τιμες παρα μονο στα μεταχειρισμενα .......
Τι γινετε βρε παιδια μηπως ο ΕΛΛΗΝΑΣ εχει μυστικο κομποδεμα και το ξερουν ?
μαγκες επειδη ειμαι τις δουλειας αυτη,οσοι με οσους μιλαω το ξερουν.τα καλα κομματια θα ειναι παντα ακριβα.τωρα για τα υπολοιπα γινετε καμια μειωση για να φευγουν αλλα οχι μεγαλη.μην ξεχνατε οτι τα κερδη για το κλαδο τα τελευταια 15 χρονια ηταν τεραστια.επισης σας θυμηζω οτι τα ακινητα δεν ειναι σαν τα αυτοκινητα να αλλαζουν μοντελα καθε χρονο και να χανει αξια το προηγουμενο μοντελο.παντως σημερα ειναι καλη εποχη παντως για εναν που εχει λεφτα σε ρευστο να αγορασει σπιτι.ευκαιριες υπαρχουν πολλες.ψαξιμο θελει,και να αγορασει σπιτι συμφωνα με τις αναγκες του,και οχι τις μαλακιες που εκαναν τα προηγουμενα χρονια οσοι αγοραζαν σπιτια.
μαγκες επειδη ειμαι τις δουλειας αυτη,οσοι με οσους μιλαω το ξερουν.τα καλα κομματια θα ειναι παντα ακριβα.τωρα για τα υπολοιπα γινετε καμια μειωση για να φευγουν αλλα οχι μεγαλη.μην ξεχνατε οτι τα κερδη για το κλαδο τα τελευταια 15 χρονια ηταν τεραστια.επισης σας θυμηζω οτι τα ακινητα δεν ειναι σαν τα αυτοκινητα να αλλαζουν μοντελα καθε χρονο και να χανει αξια το προηγουμενο μοντελο.παντως σημερα ειναι καλη εποχη παντως για εναν που εχει λεφτα σε ρευστο να αγορασει σπιτι.ευκαιριες υπαρχουν πολλες.ψαξιμο θελει,και να αγορασει σπιτι συμφωνα με τις αναγκες του,και οχι τις μαλακιες που εκαναν τα προηγουμενα χρονια οσοι αγοραζαν σπιτια.
φιλαρακο εχεις δικιοδεν μπορω να καταλαβω τωρα?δηλαδη ολοι στα βορεια και νοτια προαστια πρεπει να μενουν?πλακα μας κανετε ρε?θελετε μουνι και το θελετε και ξυρισμενο?ο καθενας θα παρει σπιτι κοντα στην δουλεια του,και οσο αντεχει η τσεπη του,και συμφωνα με τις αναγκες του,μαθανε ολοι τωρα να εχουν 3-4 τουαλετες σε ενα σπιτι.εμεις που χεζουμε τοσα χρονια 5 ατομα σε 1 παθαμε τιποτα?
θελετε μουνι και το θελετε και ξυρισμενο?
εμεις που χεζουμε τοσα χρονια 5 ατομα σε 1 παθαμε τιποτα?
ο καθενας θα παρει σπιτι κοντα στην δουλεια του,και οσο αντεχει η τσεπη του,και συμφωνα με τις αναγκες του,μαθανε ολοι τωρα να εχουν 3-4 τουαλετες σε ενα σπιτι
φιλαρακο εχεις δικιο
ΑΛΛΑ με τα λεφτα μου και τον παρα μου δεν θα μου κανει κανενας κουμαντο! οχι 2 τουαλτες 12 να χω!
αλλα και παλι σου λεω με τα λεφτα μου οχι για αυτους που νομιζουν οτι θα χτυπησουν την κοτα με τα χρυσα αυγα! λογω κρισης!
για να μην παραξηγηθω!
ετσι!ακριβως!με τα λεφτα τα δικα σου κανε και 30 τουαλετες.με τα λεφτα του δανειου σου θα κανεις οσες ειναι απαραιτητες.κοτες με χρυσα αυγα δεν υπαρχουν.ανοητα μυαλα υπαρχουν.
δεν μπορω να καταλαβω τωρα?δηλαδη ολοι στα βορεια και νοτια προαστια πρεπει να μενουν?πλακα μας κανετε ρε?θελετε μουνι και το θελετε και ξυρισμενο?ο καθενας θα παρει σπιτι κοντα στην δουλεια του,και οσο αντεχει η τσεπη του,και συμφωνα με τις αναγκες του,μαθανε ολοι τωρα να εχουν 3-4 τουαλετες σε ενα σπιτι.εμεις που χεζουμε τοσα χρονια 5 ατομα σε 1 παθαμε τιποτα?
ρε φιλε προφανως οι νοικοκυρηδες εργολαβοι δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα.το προβλημα το εχουν κυριως αυτοι που ανοιχτηκαν χωρις να εχουν. αλλα αυτο το θεωρησα δεδομενο και δεν το ανεφερα,καθως ισχυει για ολους τους τομεις της αγορας,ειναι θεμελιωδης αρχη.Φίλε μου arcans αν εισαι της δουλειάς και λες τέτοια σε βλέπω με τσιμεντένια παπούτσια.
Εδω κλέγωνται ότι έχουν μικρο περιθόριο κέρδους και άλλες παππαριες.
ρε σε λεω μην το παιρνεις προσωπικα,μια χαρα σοβαρος ανθρωπος φαινεσαι απο τα ποστ, γενικος ηταν ο χαρακτηρισμος, αλλα σαν ελληνες κλασικοι,θελουμε να ξερουμε λιγο απ'ολα.Δεν ξέρω πόσο καιρό παρακολουθείς το θρεντ φιλε μου.
Δεν κανω γενικεύσεις ούτε τα κάνω αχταρμά, ούτε ειμαι ξερόλας.
Παρατηρώ ότι στις τελευταίες σελίδες έχει αρχίσει να γίνεται σοβαρός διάλογος (ίσος γιατί κάποιοι καραγκίοζιδες έφυγαν)
και δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναθεωρώ τις απόψεις μου.
Σε παρακαλώ αν έχει χρόνο διαβασε στην τύχη μερικές σελίδες από το θρεντ και θα καταλάβεις.
όσο για τα περιθώρια κέδρους ειναι όπως λές και εσύ σχετικά, δεν ειναι όμως ψύχουλα όπως κλεγονται πολύ.
Λατρεύω τους "εργολάβους" αλλα δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με την οικοδομή