free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.946
- Πόντοι
- 6.925
ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ
Ωρε πιο λαμόγιο πείνασε ποτέ ? Μόνο οι κακομοίρηδες πεινάνε ?
ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ
Μακάρι να δούλευα σε πολεοδομία θα σας είχα κανονικά και ασάλιοτα
1) NOKIA πάντα άστοχα μιλάς.
2) Μακάρι να δούλευα σε πολεοδομία θα σας είχα κανονικά και ασάλιοτα
3) Εσύ πάντως ως ε΄να έντιμο λαμόγιο δεν φοροδιαφευγείς έτσι;;;;;;;;;;;;;;
4) Κάνω 24 βάρδυες και έτσι ρεπάρω
5) ΄ΝΟΚΙΑ η μανδαμ μου έκανε φακές να σου στήλω ένα ταπεράκι;;;;;;;;;;; η πείνα θολόνει το μυαλό
Δλδης, με κατηγορήτε ότι εγώ υπόγραψα την άδεια του Μαγγινα;;;;;;;;;;
Ρε μήπως παρίστανες τον ινδό που "φιλοξενούσε" ο μαγγίνας για να μην πληρώνεις νοίκι;
δηλαδή η απορία σου είναι το γιατί να το πουλήσεις στο τέλος; για να πάρεις ρευστό μαζεμένο και όχι σε δόσεις.το ποσταρω για 3η φορα και ελπιζω να παρω απαντηση!
τοσο καιρο διαβαζω το συγκεκριμενο θρεντ και ακουω και απο αλλους χαμηλομισθους ανθρωπους οι οποιοι χωρις να εχουνε βρει και ιδιαιτερα πολλα οικογενειακα περισουσιακα στοιχεια, ακινητα π.χ κλπ να κανουν την εξης κινηση...
αντι για να πληρωνουν καθε μηνα νοικι 400 ευρω π.χ βαζουν καποιες οικονομιες + ενα στεγαστικο δανειο και αντι να πληρωνουν καθε μηνα το νοικι δινουν την δοση του δανειου για 20-30 χρονια π.χ.! χωρις να ειναι με τον φοβο της αυξησης και της εξωσης!
δεν ξερω κατα ποσο συμφερει να βαλεις μια τετοια θηλια στον λαιμο σου για τοσα χρονια και να μην μπορεις να χαρεις το σπιτακι σου γιατι θα ξερεις οτι θα το πληρωνεις πολλα χρονια και με ενα μεγαλο ρισκο........και τι ενοω ρισκο? και ποιος μου λεει εμενα οτι αυριο μεθαυριο εχω δουλεια? ή οτι δεν παθαινω κατι απροοπτο και κυνηγανε τα χρεη της τραπεζας την υπολοιπη οικογενεια........
μια αλλη περιπτωση που ακουσα απο εναν γνωστο οικογενειακο φιλο!
παει το παιδι να σπουδασει π.χ. και παιρνουν δανειο και του αγοραζουν ντουκου το σπιτι.....για 5-6 χρονια
και αντι για αυτα τα 5-6 χρονια να πληρωνει νοικι πληρωνει ο πατερας δοση δανειου......
με ποιο σκεπτικο? οτι οταν θα τελειωσει ο κανακαρης θα το πουλησω αν οχι παραπνω τουλαχιστον οσο το αγορασα...και στην ουσια παιρνω τα λεφτα πισω και ξεχρεωνω και την τραπεζα ντουκου.....
αυτο παλι με ποιο σκεπτικο να το κανεις?
γιατι να το πουλησεις και να μην συνεχιζεις να το νοικιαζεις σε φοιτητες το λιγοτερο ενα 300αρι!!
Πάγια τακτική του τρικ και όσων απλά διαμαρτύρονται για όλα χωρίς επιχειρήματα1) Eτσι.. Όποτε σε «ταπώνω» να απαντάς με «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε»..!!
Αφού το'χει πει, 24ωρες καλοπληρωμένες βάρδυες όπου κοιμούνται την μισή και την άλλη μισή σερφάρουν (όσους ξέρω αυτό κάνουν το λένε και καμαρώνουν)4) Τελικά θα μας πεις που δουλεύεις ?? Ξέρεις, στους G700, έχω μια αδυναμία και τους κάνω σκόντο, όποτε μην ντρέπεσαι…!!
Αν εμπαινα σ ενα site για πουτανες και γαμησια (κυριως) γραφοντας σχεδον αποκλειστικα σ ενα περιφερειακο thread μ εξαντλημενη θεματολογια μηνες πριν, θα ηθελα καποιος γνωστος να μου επισημανει οτι πιθανα και να εχω χοντρο προβλημα.
Δηλαδή τώρα να μην αναλύσω πως κάνεις Jaibreak ένα iPhone.......;)
Σοβαρα μιλωντας εγω θα το κανα στο Myphone, αλλα και αν το εκανα εδω γυρω στην 1500ή φορα που θα το ξανανέλυα μαλλον το θεμα θα ειχε πεθανει απο την κουραση και το iphone θα ηταν 3 εκδοσεις μετα