μπααααα εχουν κλεισει λεει οι θεσεις για Αγ. Μαυρικιο.....
αλλα μου προτεινουν .........
καναρια νησια
ταιλανδη - πουκετ
ντουμπαι
χαβαη
και μαδαγασκαρη
το κοστος ξεκιναει απο 1000 - 2200 ευρω
το σκεφτομαι δεν ειναι ακριβα για 8-10 μερες
Πρόεδρε δεν το συζητώ.
Η προτεραιότητα είναι η Ταϋλάνδη η οποία συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Δεν χρειάζεται να πούμε ποιό είναι το τερπνόν στην Ταϋλάνδη, ολόκληρο νήμα χιλίων και βάλε σελίδων υπάρχει εδώ μέσα:
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2495.0]Ταϊλάνδη sex trip... [/url] ,εεεεεε, όλο και κάποια πληροφορία θα βρεις για κανένα σχιστομάτικο.
Το ωφέλιμο όμως ποιό είναι ευλόγως θα ρωτήσεις.
Μα πρόεδρε, φυσικά τα ακίνητα. Έχεις μεγάλη μάχη να δώσεις στο Phuket εναντίον των εργολάβων (developers τάχα μου, τάχα μου). Η αγορά κρατάει καλά, οι τιμές είναι ψηλά παρόλο που η οικονομική κρίση χτυπάει την Ταϋλάνδη για καλά και οι ξένοι αλλά και οι ντόπιοι αγοραστές έχουν εξαφανιστεί:
Demand continues to fall in Phuket
Και άκουσον, άκουσον τι λένε τα λαμόγια οι σχιστομάτηδες οι εργολάβοι (developers λέμε): εδώ οι τιμές άντεξαν με το τσουνάμι και θα τις ρίξουμε τώρα;
www.thailandrealestatemagazine.com/phuket/is-it-time-for-a-correction-in-the-phuket-property-market]Is it time for a Correction in the Phuket Property Market?[/url]
Πρόεδρε, εμπρός στον αγώνα. Διότι αν πέσουν οι τιμές στο Phuket δεν θα ήταν άσχημα να τσιμπίσεις 1 - 2 διαμερισματάκια (ή και condos βρε παιδάκι μου) τα οποία στην συνέχεια θα μπορούσες να νοικιάζεις σε συναγωνιστές από εδώ μέσα που πάνε για sex trip. Είδες ιδέα εεεεεε;
Στην συνέχεια ο δεύτερος στόχος είνα το Ντουμπάϊ. Εκεί δεν πολυέχει τερπνόν αν κρίνεις και από κάτι ξέμπαρκα CT που προσπαθούν να μας τα πασσάρουν και εδώ ως μουνάρες.
Ωφέλιμο όμως;;
Πρόεδρε, στο Ντουμπάϊ τους πήραμε τα σώβρακα τους αραπάδες εργολάβους.
Πρόεδρε, οι τιμές έχουν πέσει ήδη 40% και πάνε για 60% κάτω.
Κατρακύλα πρόεδρε, στο Ντουμπάϊ έπρεπε να ζεις και να ήσουν πρόεδρος.
www.gulf-daily-news.com/NewsDetails.aspx?storyid=240508]Dubai real estate prices may slide 60pc says Shuaa[/url]
Οπότε χτυπάς και εκεί ένα διαμερσιματάκι. Έτσι, για να υπάρχει βρε Πρόεδρε.