Δεν θα χαρώ να καταστραφεί κανένας μου συνάνθρωπός, δεν είμαι χαιρέκακος ούτε ζουλίαρης, αυτά τα έχω γράψει από τις πρώτες σελίδες του θρεντ. (Ρωτα παλιότερους ή διαβασε στις αρχικές σελίδες)
Πηδήκουλας όμως είμαι, ιδιαίτερα γουστάρω εργολάβους και ξέρεις γιατί;;;
Γιατί μες την έπαρση και την απληστία του κέρδους έχουνε κρεμάσει πάρα πολύ κόσμο. Φυσικά δεν ήταν μόνοι τους, κοινοπραξία κάνανε με τους μεσίτες-δικηγόρους-δημοσιογράφους παπαγαλάκια-τραπεζίτες και φυσικά το κράτος.
Πάρα πολύς κόσμος και πάρα πολλοί κλάδοι έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά ... Δεν είδα όμως να την πέφτεις με τέτοια λύσσα στους δικηγόρους πχ ... Anyway ...
"Στα υπόλοιπα, μου φαίνεται αντιδράς υπερβολικά στο πέσιμο. Το οποίο πέσιμο, κάνεις κατά κόρον."
Αυτό δεν το κατάλαβα, εκτος από κακομοίρης-τεμπέλης-φτωχός-άσχημος είμαι και βλαξ. Ανάλυσετο μου λίγο πλιζ
Τα χώνεις στους κερδοσκόπους-απατεώνες εργολάβους.
Τα χώνεις στους χαζούς που πάνε και αγοράζουν από τους παραπάνω.
Τα χώνεις σε όσους έχουν πάρει δάνειο, υπονοώντας χαιρέκακα ότι τώρα στους χαλεπούς καιρούς θα πεινάσουν κλπ.
Σου τη λέω επειδή ανέφερες πώς βρήκες (δεν κέρδισες) την περιουσία σου για την οποία είσαι και περήφανος (λίρες) και μου κάνεις αναδρομή στο τί έχεις κάνει και τί όχι.
Λες και θα σου ζητήσω το λόγο. Ή μήπως άν στον ζητήσω, οφείλεις να μου τον δωσεις ...?
Γι' αυτό σου λέω, αντιδράς υπερβολικά. Κάτι που δεν έχει κάνει κανένας κατασκευαστής (εκτός αν δεν υπάρχουν εδώ μέσα), ενώ ίσως και να έπρεπε.
Γιατί καλέ μου τρίκαρδε, ενώ δεν έχεις αγοράσει, δεν έχεις εξαπατηθεί, δεν έχεις φαέι σφαλιάρα τελος πάντων, κάθεσαι εκ του ασφαλούς και κρίνεις και καταδικάζεις. Ε, ρε αδελφέ, κάποια στιγμή θ' ακούσεις και κάτι που θα σε τσούξει.
Και κάνεις σαν τη θεία την Κατίνα που παθαίνει το τσούξιμο, χωρίς να το περιμένει ...